|
تمرین دعا خواندن در جمع (اعتماد به نفس می خواهم)
|
|
۲۰:۰۵, ۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
از این که با این سایت بسیار خوب و معنوی آشنا شدم خیلی خوشحالم. می خواهم از دوستان مذهبی و مسجدی و مداح بخواهم من را راهنمایی کنند ... لطف خدا شامل حالم شده و مثل همه ی شما که اهل مسجد و نماز جماعت و دعا هستید، خدا به منم توفیق داده تا در این مسیر قرار بگیرم ... جا داره همین جا از خدا تشکر کنیم و بگیم خدایا ما را در این راه ثابت قدم بدار ... الهی آمین! راستش توی مسجد محلمون، شب های چهارشنبه و جمعه که می رسه و بعد از نماز دعای توسل و کمیل خونده میشه، چون افراد دعاخون کم هستند چندین بار از من خواستند که برم جلو و قسمتی از دعا رو بخونم و من با این که الحمدلله از نظر روان خوانی دعا مشکلی ندارم و با این که جمعیت کمی هم حضور دارند اما روم نمیشه برم دعا رو بخونم و بهشون میگم صدای خوبی ندارم... از یک طرف خجالتی بودن من و از طرفی هم ترس و دلهره از این که اگر اول دعا به من رسید چطوری دعا رو شروع کنم که خشک و بی روح نباشه و همچنین آخر دعا چجوری تموم کنم و دعا و فاتحه بخونم ... و همچنین نمی دونم صدای خوبی دارم برای خوندن دعا یا نه؟ ...خلاصه همه ی این عوامل باعث شده که اون شجاعت کافی رو نداشته باشم که میکروفون دستم بگیرم و دعا بخونم ... به همین خاطر اومدم اینجا تا از دوستان بسیار خوبی که در جمع ما هستند و در امر مداحی دستی دارند راهنمایی بگیرم و ازشون بخوام که برام تعریف کنن خودشون چجوری شروع کردند و مداح شدند و پیشنهادشون به من چیه؟ ![]() متشکرم
|
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() امام علی (علیه السلام) از هر کاری که میترسی خودت رو در آن کار بیفکن... به نظرم در این مواقع بهترین کار اینه که فکر نکنید! جون میدونید کارتون درسته اصلا فکر نکنید و برید اون کار رو انجام بدید. بعدشم بدترین حالت ممکن چیه؟ بدترین حالت اینه که خیلی بد و اشتباه بخونید و مردم خوششون نیاد(همین!) ولی در عوض تجربه جدیدی کسب کردید و خیلی احساس خوبی آدم پیدا میکنه... اینقد خوب: ![]() منم چون یه جورایی مشکل شما رو دارم برای مشکل اعتماد به نفس و خجالت زیاد دو چیز خییییلی راحت و موثر رو توصیه میکنم: 1- حالت افراد اعتماد به نفس رو به خودتون بگیرید! همیشه یه لبخند، خیلی ریلکس، سر بالا ، شونه عقب و .... (همینو آدم خوب انجام بده به نظرم 90 درصد مشکل حل میشه!) 2- تن صداتون رو بلند کنید! با صدای بلند صحبت کنید! برعکس بی اعتماد به نفس ها و خجالتی ها رفتار کنید... البته اینو بدونید تو این دوره اکثر مردم اعتماد به نفسشون پایین هست چون همه چیز شده ظاهر و با کلاسی و پولداری و خوشتیپی و مسخره کردن و سوتی گرفتن و پررویی و بی حیایی و چیزهای ظاهری و مادی و اینا برای مردم خیلی مهم شده... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و از طرفی هم ترس و دلهره
از این که اگر اول دعا به من رسید چطوری دعا رو شروع کنم که خشک و بی روح نباشه و همچنین آخر دعا چجوری تموم کنم و دعا و فاتحه بخونم ... و همچنین نمی دونم صدای خوبی دارم برای خوندن دعا یا نه؟
...