کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امام زمان, دین جدید!؟
۹:۴۳, ۱۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر بیداران هوشیار Smile

زیاد شنیدیم که میگن وقتی امام زمان (عج ) میاد خیلی چیزهای جدیدی رو میاره که خیلی ها فکر میکنند دین جدیدی آورده است البته چیزهای جدیدی که قبلا بوده اند ولی الان کهنه شده اند...

امام صادق(علیه السلام):
«وقتی قائم ما قیام کرد مردم را از نو به سوی اسلام دعوت می نماید و به سوی چیزی که کهنه شده و عموم مردم از آن دور افتاده اند، هدایت می کند. آن جناب، مهدی نامیده شده، چون به چیزی که مردم از آن دور شده اند هدایت می شود و قائم نامیده شده چون برای به پا داشتن حق قیام می کند.»
hawzah.net

چیزی که مشخص هست اینه که آخربن پیامبرها حضرت محمد(ص ) هستند و امام دین جدیدی نمیاره...
فرض کنیم یکی از مراجع تقلید شیعه یک حکومت جهانی تشکیل بده... آیا این دین برای این همه جمعیت غیر مسلمان دستورات جدید نیست؟ آیا برای این همه جمعیت مسلمان غیر شیعه دستورات جدید نیست؟
چرا دور بریم هم خود شیعه ها... چند روز پیش به دو تا بنده خدا میگفتم رقص حرامه، غرق در تعجب شدند!

به همین خاطر امام صادق فرمودند عموم مردم از آن دور افتاده اند نه همه مردم...

پیامبر (صلی الله علیه و اله )فرمود:
قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف ) از فرزندان من است ....مردم را به پیروی من و آئین من وا می دارد و آنها را به کتاب پروردگارم دعوت می کند
(اثبات الهدی, همان ج 7 ص 78)askdin.com

پس نتیجه میگیریم که اگه از قرآن و اهل بیت جدا و از اسلام ناب جدا نشیم انشالله وقتی امام زمان ظهور کردند از اون دسته افرادی نیستیم که خیلی از دستورات امام زمان تعجب کنیم و بالعکس خوشحال هم بشیم...

این مسائل رو به این خاطر گفتم چون بعضی ها عامدانه یا جاهلانه از این احادیث سوء استفاده میکنند...

صلوات
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، قاتل مرگ
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا