کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پارادوكس!!
۱۲:۵۵, ۱۸/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۴ ۱۳:۴۴ توسط مخلوق.)
شماره ارسال: #1

سلام
كسي يك توضيح به من بده بالاخره كدوم درسته و چرا:

حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب در خصوص يكي از بديهي ترين احكام اسلام كه در فقه شيعي يك باب به آن اختصاص يافته مي‌فرمايند:

لزوماً هر کتابی مفید نیست و نمی‌توان بازار کتاب را آزاد گذاشت تا کتابهای مضر وارد جامعه شوند.

بيانات در ديدار مسئولان كتابخانه‌هاي سراسر كشور 29/تير90 منبع

البته در مقابل اين معروف بديهي و لازم عده‌اي هم اينگونه بيان مي‌كنند كه:
"ممیزی در کتاب لازم نیست و مردم خودشان ممیزی می‌کنند."

إن شاء الله مفصل ادامه دارد...!

عده‌اي اينگونه سخن مي‌گويند:

برخی تلاش نکنند که با زور مردم را به بهشت ببرند.

اما رسول خدا صلوات الله عليه و آله و امام باقر عليه السلام چه مي‌گويند؟!

امام باقر عليه السلام:
لَو اُتيتُ بِشابٍّ مِن شَبابِ الشّيعَةعِ لا يَتَفَقَّهُ فِي الدّينِ لأَوجَعتُهُ.
اگر جوانى از جوانان شيعه را بيابم كه در پىِ كسب آگاهى دينى نيست، او را تنبيه مى كنم.
لمحاسن : ج 1 ص 357 ح 761

رسول خدا صلوات الله عليه و آله:
مروا أولادکم بالصلاة لسبع واضروبوهم علیها لعشر.
فرزندان خود را در هفت سالگی به نماز فرمان دهید و در ده سالگی (اگر نماز نخوانند) کتک بزنید و تنبیه شان نمائید.
(مستدرک الوسائل / ج 1، 171)

إن شاء الله ادامه دارد...!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، ممرضا
۱۷:۰۱, ۱۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #2

ببین. من جوابتو نمیدونم اما ازونجایی که هنوز اون اوتوپیا یا ارمان شهر یا مدینه فاضله ی ارسطویی وجود خارجی پیدا نکرده و دموکراسی کامل فقط اونجا محقق میشه , برای همین فکر نکن که الان دموکراسی تو کشور هس. تو هیچ جای دنیا دموکراسی کامل هنوز وجود نداره. اون حرف رهبر هم قائل به همین مطلب. البته من خودم به کارایی دموکراسی اعتقاد ندارم و فک نمیکنم و فکر نمیکنم هیچ جای دنیا در هیچ زمانی دموکراسی کامل به وجود بیاد. حتی در زمان ظهور. چون دموکراسی از دم مشکل داره. حالا از بحث دور نشیم. ببین به اندازه کافی هممون حدیث هایی ک از پیامبر نقل شده رو در این باب دیدیم یا شنیدیم و میدونیم ک چقدر بر ارتباط خوب با فرزند تاکید کردن ایشون. رک بگم اگه خود خود میرزا حسن نوری مولف کتاب مستدرک الوسائل هم بیاد این روایتو بهم بگه بازم باور نمیکنم پیامبر چنین فرموده ای داشته باشن.
در مورد روایت از امام باقر هم همون مسئله وجود داره من به شخصه کتاب المحاسن {نه لمحاسن} رو کاملا درست نمیدونم و میدنم ک احتمالش زیاده ک ابوجعفر احمد بن محمّد بن خالد بن عبد الرّحمان بن علی برقی هم خودش یه جایی استباه کرده باشه تو کتاب. میخام بگم شما عقل خودتو میزان قرار بده بعد روایات بالا رو بخون. اگر عقلت قبول کرد که امامان و پیامبران بزرگ چنین حرف هایی زده باشن, خب قبول کن این حرفو ولی اگر عقلت قبول نکرد, بدون یه جای کار مشکل داره. بعدم ببین همیشه تو ترجمه ها و تفسیر های یه سری از کلمه ها هستن ک اشتباه معنی یا فهمیده میشن. مثلا ممکنه در مورد امام باقرو روایتی ک گذاشتی یه کلمه بد معنی بشه و ازش استنباط بشه که منظور امام خدا نکرده کتک زذن اون جوان باشه. همیشه تو تاریخ ازین چیزا وجود داشته. جای دور نریم همین قران خودمونم بعضی از کلمه هاش انچنان چند پهلوئه ک همه معانی هم به جمله میخوره ولی کلا میبنی معنی جملرو برگردوند و هنوزم دارن تحقیق میکنن ک ببینن بالاخره منظور کدوم معنیشه. این هنوز قرانه ک تحریف نشده. خدا میدونه ک اون کتابای دیگه چن بار تحریف شدن. در ضمن اون جمله ای ک از امام باقر گذاشتی رو تصحیح کن. اون جمله از نظر قوائد غلطه. کلا بی معنیه. احتمالا تو کپی پیست یه جاییش تغییر کرده. امیدوارم کمک کرده باشم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadz
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا