|
آموزش و پرورش شیطانی به خودکشی ختم شد
|
|
۱۷:۰۷, ۱۹/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۴ ۱۷:۰۸ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مرد جوان به نام سعید در شکایتش مدعی شد: دخترم به نام آیسان 15 ساله را مثل یک فرشته بزرگ کرده بودم و هیچ کمبودی نداشت.
آیسان در رشته علوم انسانی درس می خواند به همین دلیل دو ماه قبل از مرگش به سراغم آمد و از من خواست برایش کتاب "د.س" را بخرم. وقتی پرسیدم کتاب را برای چه می خواهی ادعا کرد معلم مدرسه این کتاب را معرفی کرده و از بچه ها خواسته است این کتاب را بخرند تا او تدریس کند. ![]() در این کتاب از خواننده درخواست می شود نصف شب هم از خواب بیدار شود و شروع به خواندن کتاب کند. در این کتاب جمله ای آمده است "دنیا هیچ، همه هیچ بر هیچ مپیچ" که طبق این حرف فیلسوف مورد اشاره در داستان آب رنگی خورده و خرگوش سفید که همان روحش است دارد پرواز می دهد به امید روزی که روحش دوباره به این دنیا باز می گردد. این کتاب شیطانی است و اصلا برای تدریس در مدرسه که هیچ برای تدریس در دانشگاه نیز مناسب نیست. ![]() بعد از خواندن این کتاب آیسان زیر و رو شد و سوال های عجیب و غریب می پرسید. یک هفته قبل از مرگ، دخترم از من پرسید یکی از فامیل های دوستش از طبقه پنجم خودکشی کرده و زنده مانده است. من در جوابش گفتم چنین چیزی امکان ندارد و بدون شک آن فرد خواهد مرد. دخترم بسیار شاد بود و اصلا به فکرم نمی رسید خودکشی کند. یک روز قبل از مرگش با هم به پارک رفته و کلی بازی و شوخی کردیم. شب وقتی به خانه آمدیم او از من خواست شطرنج بازی کنیم که من گفتم خسته هستم و فردا این کار را می کنیم. ![]() پدر دختر دانش آموز اضافه کرد: ظهر روز بعد آیسان از مدرسه آمد و استراحت کرد. ساعت 4.30 عصر مادرش او را از خواب بیدار کرد و از او پذیرایی کرد. حدود ساعت پنج همسرم برای سیمی کردن کتاب های او از خانه خارج شد. ساعت 6 عصر همسایه ها با من تماس گرفتند که حال آیسان بد است چون محل کارم نزدیک خانه بود دو دقیقه بعد به خانه آمدم و متوجه سقوط دخترم از طبقه ششم شدم. آیسان هنوز زنده بود و وقتی با او حرف زدم سرش را تکان داد. دقایقی بعد اورژانس در محل حاضر شد و مرگ دخترم را تایید کرد. سعید تصریح کرد: بعد از خودکشی دخترم کتاب را مطالعه کردم و متوجه حاشیه نویسی های آن شدم. دخترم با خواندن این کتاب هر روز از زندگی فاصله گرفته و به مرگ بیشتر نزدیک می شد. در صفحه اول کتاب دوست آیسان با نوشتن مطلبی او را از خواندن این کتاب منع کرده بود اما دخترم 15 ساله بود و فردی در این سن مستعد پذیرش گفته های کتاب است. ![]() بعد از فوت دخترم من قصد شکایت از هیچ کس را نداشتم اما وقتی به مدرسه او رفتم متوجه شدم مدیر مدرسه به دروغ ادعا کرده آیسان با نقل مکان به تبریز رفته است. حتی معلم او که این کتاب را هنوز تدریس می کند از خودکشی دخترم به خاطر خواندن کتاب "د.س" اطلاع ندارد. آقای بازپرس بعد از متوجه شدن این موضوع خشمگین شدم چرا که می دانم امکان دارد دختران دیگری نیز بعد از خواندن این کتاب مثل آیسان خودکشی کنند. چرا باید یک کتاب شیطانی در مدارس تدریس شود. من از مدیر و معلم مدرسه شکایت دارم. --- چقدر این نوع ادبیات آشناست : دنیا هیچ، همه هیچ بر هیچ مپیچ!! دقیقا همون پوچی که شیطان پرستان بهش اعتقاد دارند و دیکته شده ی اربابشون. منبع |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۴, ۲۵/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۴ ۱۷:۰۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
(۲۴/اسفند/۹۴ ۱۵:۵۸)Ali#59 نوشته است: برای تدریس که مناسب نیست،چون اصول ابتدایی فلسفه رو نمیگه.میبخشید که طول کشید. چند مطلب رو عرض میکنم. اول اینکه کسی که تصمیم میگیره به مطلب باید در مدرسه تعلیم داده بشه باید کارشناس امر آموزش و پرورش باشه. کسی که کارشناس علوم سیاسی هست نمیتونه به تنهایی مطلبی در مورد سیاست بنویسه و بده تا بره در مدرسه تدریس بشه. اینکه چه ماده درسی و به چه صورتی در کلاس درس داده باشه توسط همکاری گروهی کارشناس آموزش و پرورش و کارشناسان اون رشته ی مدنظر باید تهیه بشه. این کتاب همونطور که عرض کردم درباره تاریخ فلسفه هست نه درباره آموزش فلسفه. البته یک سوم اولیه اش! از قسمتی که سوفی تبدیل به یک شخصیت داستانی در کتاب میشه و شخصیت اصلی به عنوان یک انسان رو از دست میده و مواجه میشه با این مسئله که دیگه انسان واقعی نیست، برای یک نوجوان حضمش ثقیله . نوجوان در مرحله ای هست که هویتش و دیدش به دنیا در آستانه شکلگیری هست. ممکن هست در این مرحله نسبت به خودش یا حتی چرایی وجود خودش دچار ابهام بشه و نتونه سریع ابهامات وجودی خودش رو در برابر اینگونه تفکرات به دست بیاره و بازی کردن با خیالات نوجوانی و نزدیک شدن به این حیطه که تو هم ممکنه یه شخصیت داستانی باشی و پس از داستان رها میشی، کنار بیاد! مثال میزنم : برادرم در ضمن شوخی من رو اندکی هل میده! من اگه در اتاقم باشم طوری نمیشه و میخندیم و تموم میشه اما اگر من بر لبه پرتگاه ایستاده باشم، برای من احتمال مرگ وجود داره. این کتاب اصلا نمیخواد مخاطب و خواننده خودش رو وادار به پوچی کنه یا هل بده به سقوط ها!! اما این ماجرا که سوفی یکی از قهرمانان داستان به ناگاه شخصیت یک کتاب از آب درمیاد و همذات پنداری یک نوجوان با این قهرمان داستان توانایی این رو داره که یک شخصیت متزلزل رو دچار سقوط کنه. خصوصا رها شدن سوفی و آلبرت در لازمان و لامکان در انتهای داستان مشکل سازه. اصولا رهایی مشکل سازه برای انسان! وقتی هدف گم بشه انسان احساسش پوچ میشه. بعد... دید یک انسان بالغ با یک نوجوان متفاوت هست. ممکنه شازده کوچولو رو در ده سالگی خونده باشم و یک برداشت کنم و صد درصد در سی سالگی برداشتم متفاوته!! شازده کوچولو برای هر سنی برداشت خودش رو ایجاد میکنه! تاثیر خیال و تغییر قوه ی ادراک.... ما نمیدونیم معلمه کلاس این کتاب رو چطوری تدریس کرده چه مفهومی مدنظرش بوده و نمیتونیم قضاوتی داشته باشیم روی ایشون. اما این مطالب رو که عرض کردم ضمن خوندن کتاب و توجه به حالات یک نوجوان قریب به یقین میدونم. اگر در مورد نوشته ی بنده سوالی براتون پیش اومد در خدمتم. تشکر |
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۴/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۵ ۲۳:۰۵ توسط promised-mahdi.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یامهدی دنیا هیچ، همه هیچ بر هیچ مپیچ!! 1-دنیا هیچ،همه هیچ اگر تا حد کمی با نظریه ی داروینیسم و مادی گرایی آشنا باشید(و البته مادی گرا نباشید) حرف من را خواهید پذیرفت چالرز داروین در کتابش به نام منشا انواع که در سال 1856 چاپ شد بیان کرد همه ی موجودات از یک جد مشترک و به صورت تصادفی به وجود آمده اند بر اساس این چنین نظریه ها جهان و تمام مخلوقات آن محصول اتفاق هستند محصول تصادف محصول فرآیندی کنترل نشده که ممکن است اگر بار دیگر رخ دهد چنین اتفاقی نیفتد به این می گویند تصادف هدف تمامی این نظریه ها داروینیسم،طرح بزرگ و... مبارزه با یکتاپرستی که نه اصلا پرستش است این ها پا را از مشرکان هم فراتر نهاده و انسان را مرکز پرگار عالم میدانند دنیا هیچ،همه هچ یعنی خدا وجود ندارد 2-بر هیچ مپیچ مپیچ در اینجا یعنی دست بردار یعنی تلاش نکن یعنی سر هیچ خودت را اذیت نکن یعنی بنشین و دمی به شادمانی گذران لکن اینها نگفته اند که برخیز و مخور غم جهان گذران بر هیچ مپیچ یعنی دست از پرستش خدای یگانه بردار مفهوم کلی جمله بدون توجه به مفهوم کتاب:خدایی وجود ندارد دست از پرستش خدای یگانه بردار راستی بچه نباید کتاب فلسفی بخوانند اما انسان 11-12 ساله به بالا بچه نیست می تواند کتاب فلسفی بخواند اما هیچ کس در هیچ سنی نمی تواند کتاب شیطانی بخواند چرا کتاب فلسفی نخواند اگر به خیلی چیز دقت کنیم فلسفی هستند مثلا کتاب بینوایان،این ها شروعی هستند برای مطالعه ی کتب فلسفی دیگر مانند کتب آیت الله مطهری چرا نباید کتاب فلسفی بخوانند؟فلسفه ی اسلامی بخوانند تا بفهمند کجای جهان هستند؟هدف جهان و زندگی شان چیست؟ تا بفهمند تربیت فرزند باید از 0سالگی شروع شود نه از 15 سالگی تا بفهمند انسان تا 18سالگی وقت دارد انسان شود پس از آن باید انسانیت کند. تا بفهمند کنکور و این نظام آموزشی بیهوده و نابود کردن جوانان است ![]() در مورد شعر مولانا دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ دانی که پس از عمر چه ماند باقی مهر است و محبت است و باقی همه هیچ در واقع این شعر با جمله ی شعدی که می گوید: سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز مرده آنست که نامش به نکویی نبرند قرابت معنایی دارد از چه جهت: مصراع اول:دنیا و اهلش نسسبت به آخرت هیچند(یا عمر دنیا و انسان هیچ و کوتاه است) 2-همانطور که گفتم مپیچ یعنی تلاش نکن اما اینجا یعنی مصراع یعنی: ای آدمی که هیچی نیستی برای دنیا هم که هیچ نیست تلاش نکن برای آخرت تلاش کن البته به این معنی نیست که پول بد است و زهد خوب است برای دنیا اصلا تلاش نکن این نسبی است یعنی کار دنیایی اولویت نباشد دنیا را به آخرت ترجیح نده
|
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۱۱/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۵ ۱۸:۴۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
(۴/فروردین/۹۵ ۲۲:۴۲)promised-mahdi نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمسلام. باید عرض کنم که متنی که مرقوم فرمودید ربطی به محتوای کتاب ندارد و مشخص هست که بدون مطالعه ی متن نوشته شده. متن کتاب رو که بنده ننوشتم که رد کردن یا قبول کردنش فرقی برای من داشته باشه. ولی رد و قبول بدون مطالعه کار درست و قضاوت منصفانه ای نیست. تشکر |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۲۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
کتاب رو از اپلیکیشن طاقچه خریدم خوندم
کلا در مورد اون جمله نظرم رو گفتم و نه در مورد کتاب |
|||
|
|
۱:۴۲, ۲۵/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
۲۰:۴۳, ۹/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
میدوارم چنین روزی بسیار نزدیک باشد!
روزی که دانشجویان ما در کنار طلبه ما و استاد ما در کنار عالم ما و مؤمن ما در کنار روشنفکر ما و جوان ما در کنار پیر ما و متجدد ما در کنار متقدم ما و دختر ما در کنار مادرش و پسر ما درکنار پدرش و همه در یک صف، در کنار خانه فاطمه بایستیم، روی در روی همه توطئههایی که علیه ما میشود. دعا کنید که آن روز زود برسد. "معلم شهید دکتر علی شریعتی" واقعا دعاتون همین باشه... خدایا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیاش، سوگوار نباشم. بگذار تا آنرا من خود انتخاب کنم اما آنچنان که تو دوست میداری. خدایا: "چگونه زیستن" را تو به من بیاموز، "چگونه مردن" را خود خواهم آموخت. خدایا: رحمتی کن تا ایمان، نام و نان برایم نیاورد، قوتم بخش تا نانم را و حتی نامم را در خطر ایمانم افکنم، تا از آنها باشم که پول دنیا را میگیرند و برای دین کار می کنند، نه از آنها که پول دین! را می گیرند و برای دنیا کار می کنند. ای خداوندا! به علمای ما مسئولیت، و به عوام ما علم، به مومنان ما روشنایی، و به روشنفکران ما ایمان، و به متعصبین ما فهم، و به فهمیدگان ما تعصب، به زنان ما شعور و به مردان ما شرف، و به پیران ما آگاهی و به جوانان ما اصالت، به اساتید ما عقیده و به دانشجویان ما.... نیز عقیده، به خفتگان ما بیداری و به بیداران ما اراده، به مبلغان ما حقیقت و به دینداران ما دین، به نویسندگان ما تعهد و به هنرمندان ما درد، و به شاعران ما شعور و به محققان ما هدف ، به نومیدان ما امید و به ضعیفان ما نیرو و به محافظه کاران ما گستاخی، و به نشستگان ما قیام و به راکدان ما تکان، و به مردگان ما حیات، و به کوران ما نگاه و به خاموشان ما فریاد، و به مسلمانان ما قرآن و به شیعیان ما علی، و به فرقه های ما وحدت، و به حسودان شفا به خودبینان ما انصاف، به فحاشان ما ادب، به مجاهدان ما صبر و به مردم خودآگاهی، و به همه ملت ما، همت تصمیم و استعداد فداکاری و شایستگی نجات و عزت ببخشا |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| توزیع سیمکارت در مدارس با توافق آموزش و پرورش | علمدار133 | 31 | 19,772 |
۱۶/آبان/۹۱ ۲۳:۱۷ آخرین ارسال: minoo |
|

![[تصویر: 403948_478.jpg]](http://www.mizanonline.ir/files/fa/news/1394/12/11/403948_478.jpg)
![[تصویر: 403949_166.jpg]](http://www.mizanonline.ir/files/fa/news/1394/12/11/403949_166.jpg)
![[تصویر: 403946_435.jpg]](http://www.mizanonline.ir/files/fa/news/1394/12/11/403946_435.jpg)
![[تصویر: 403950_797.jpg]](http://www.mizanonline.ir/files/fa/news/1394/12/11/403950_797.jpg)