|
سوگواریم در فراق مادر ، تسلیت
|
|
۲۳:۳۵, ۲۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() باورم نمیشه که 1400 سال پیش همه چیز تموم بود و قرار بود دنیا رو خدایی کنیم ، می گفتن پیامبر آخرالزمان! اما هربار با شهادت تک تکتون یه بخش از انسانیت و ایمان دفن شد تا به این وضع دچار شدیم. من امروز باید تو جهانی به دنیا میومدم که مدینه فاضله بود نه اینکه شاهد حکومت و افکار فاسد باشم. نه اینکه این بی حجابی ها دلمو بشکنه و فراریم بده. این حق من نیست که هیچ نقشی در گذشته نداشتم. همه ی وجودم قاتلین و غاصبین حق شما رو لعنت می کنه تا زمانی که به اصلم برگردم. --- امامه زمانم ! وقتی حس می کنم دنیا اونقدر تاریک شده که هیچ روزنه ای درش نیست ، یادت میفتم و خوشحال میشم که روی زمین یه موجود خدایی مثل تو در کنارم هست. یه نعمت بزرگه خدایی که مایه ی آرامش و تسلی خاطر منه ... افتخار می کنم که منتقم زهرا (سلام الله علیها) امام من بود و نعمتی بسیار بالا.سالروز شهادتش رو به امام زمان و عزیزان بیداری تسلیت میگم. ان شالله سال دیگه همین موقع هیچ غمی برامون نمونده باشه با اومدنش ... |
|||
|
|
۸:۴۵, ۲۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
" به من خبر رسيده مهاجمى از آنان بر زن مسلمان و زن در پناه اسلام تاخته و خلخال و دستنبد و گردن بند و گوشواره او را به يغما برده، و آن بينوا در برابر آن غارتگر جز كلمه استرجاع و طلب دلسوزى راهى نداشته، آن گاه اين غارتگران با غنيمت بسيار باز گشته، در حالى كه يك نفر از آنها زخمى نشده. و احدى از آنان به قتل نرسيده. اگر بعد از اين حادثه مسلمانى از غصه بميرد جاى ملامت نيست، بلكه مرگ او در نظر من شايسته است."
خطبه 27 نهج البلاغه ............. |
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۲۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
«یا ممتحنه امتحنک الله الذی خلقک قبل ان یخلقک فوجدک لما امتحنک صابره، و زعمنا انا لک اولیاء و مصدقون و صابرون لکل ما اتانا به ابوک و اتانا به وصیه، فانا نسالک ان کنا صدقناک الا الحقتنا بتصدیقینا لهما «بالبشری »، لنبشر انفسنا بانا قد طهرنا بولایتک».
بعد دقت کردید سلام نداره این زیارت برخلاف زیارت نامه های دیگه؟ |
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۲۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 4710486514097000436.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8243060326/4710486514097000436.jpg)
! وقتی حس می کنم دنیا اونقدر تاریک شده که هیچ روزنه ای درش نیست ، یادت میفتم و خوشحال میشم که روی زمین یه موجود خدایی مثل تو در کنارم هست. یه نعمت بزرگه خدایی که مایه ی آرامش و تسلی خاطر منه ... افتخار می کنم که منتقم زهرا (سلام الله علیها) امام من بود و نعمتی بسیار بالا.