کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا رهبر طبق قدرت خود با خاطیان برخورد نمی‌‌کند؟
۱۶:۴۸, ۲۷/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۴ ۹:۲۸ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #1

سلام از باب سلامتی

یک سؤال از اونها که میدونن دارم.
آقای مسئول ارشد نظام، قدرت عزل رئیس‌جمهور، قدرت عدم تأیید صلاحیت افراد فنته‌گر برای دو مجلس، قدرت دستور به رئیس صدا و سیما برای توقف اونچه که ضد اسلام انجام میشه، و بسیاری موارد دیگر رو دارند. چرا این کارها رو نمیکنن؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۲۷, ۷/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۵ ۱۴:۲۵ توسط رضا1357.)
شماره ارسال: #21

علی یارت

بهرحال هیچ پاسخ متناسب با اونچیزی که منظور بنده بود دریافت نکردم

امیدوارم سوءتفاهم شما هم مبنی بر دروغگو و فریبکار بودن بنده هم رفع شده باشد

برای روشنتر شدن منظورم حکایتی نقل می کنم که خالی از لطف نیست(سوای راست بودن یا افسانه بودن؛ داستان جالب و آموزنده ای ست)

روزی مردی نزد کریمخان زند می رود و بنای شکایت می گذارد که اموالم را دزدیده اند.
کریمخان می گوید وقتی اموالت را می دزدیدند تو کجا بودی و چه می کردی؟
مرد گفت خواب بودم.
خان گفت میخواستی حواست را جمع کنی، خوابیدی و مالت را بردند حالا از ما طلبکاری؟
مرد جوابی داد که خان دیگر هیچ نگفت: " خوابیده بودم چون فکر می کردم تو بیداری."
خان گفت راست می گوید ، مردم زندگی شان را دست ما سپرده اند و ما باید بیدار باشیم و دستور داد تمام خسارت مرد را جبران کردند.

احتراما به استحضار می رساند:
بنده یکی از افراد عادی جامعه هستم؛
تکنیسین الکترونیک با سابقه تقریبی 10 سال تجربه کاری در زمینه برق و الکترونیک صنعتی که در حال حاضر از فرط بیکاری و ناچاری با پراید مدل 84 مسافرکشی می کنم.
نه قلم به مزد کسی یا کسانی هستم نه دشمن اسلام و انقلاب نه ضد ولایت و نه غیره و غیره...
مدتهای بسیار طولانی( که حسابش از دستم در رفته) شادی و شادمانی را در چهره مردم نمی بینم.
همه سر در گریبان، همه غمگین ، و البته به دلیل شغل جدیدم(یعنی مسافرکشی) تقریبا همه مردم را در حال فحش و ناسزا گفتن به سران نظام می بینم و می شنوم و حتی در حال بدگویی از دین و مذهب ( به خدا این دیگر تقصیر من نیست فقط مشاهداتم رو عرض می کنم)؛ اغلب اوقات شنونده ام چون اگر قرار باشد از صبح تا شب در تحلیلهای سیاسی و بین المللی مردم شرکت کنم دیگر مغز و حواسی برایم نمی ماند و گاهی هم که حوصله ام از حرفهای مسافران سر می رود صدای رادیو را بلندتر می کنم ( ولی مگر از رو می روند؟!!!)
بحثهای سیاسی در تاکسی دستمایه طنز بسیاری از طنز پردازان شده اما به گمان من این طنز بسیار تلخی ست.
اصولا بحث سیاسی که یک بحث تخصصی ست چه ربطی به مردم عادی دارد؟ مگر مردم در مورد مثلا فیزیک کوانتوم بحث می کنند؟ یا در مورد دریچه میترال قلب؟ یا سبک امپرسیونیزم ونسان ونگوگ؟!!!!
وقتی همه حرف و بحث مردم شبانه روز فقط حرف سیاست و اقتصاد شده این به معنای بالا رفتن شعور سیاسی مردم نیست(که بعضی با افتخار بیان می کنند) ؛ این یعنی در این زمینه مشکلی هست، مشکلی بسیار بزرگ. مثلا وقتی همه در مورد سرطان یا آلودگی هوا بحث می کنند یعنی وضعیتی بحرانی در این زمینه داریم نه اینکه شعور طبی و پزشکی مردم بالا رفته.
این مشکلات هم با توصیه و حدیث و فرمایشات و شعار حل نمی شود.
یک زمانی معصومین(علیهم السلام) به توصیه و حدیث می پرداختند ولی در عمل قدرت و حکومت در دست نداشتند و قابل قبول بود. اما اکنون که حکومتی تشکیل شده با این مدعا که زمینه ساز ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد و حتی گاهی رهبری آن با معصومین قیاس می شود و به هر حال ولایت فقیه هستند؛ بعید می دانم صرف توصیه و حدیث و شعار کردن فرمایشات ایشان ، دردی از مردم دوا کند.
کارمان فقط شده دیدن بنرها و پوسترهای تبلیغاتی بزرگ در گوشه و کنار شهر و کنج و زاویه اداره جات و در و دیوار نویسی های ارگانها از فرمایشات مقام معظم رهبری!

همین؟! فقط همین؟!!! حرف هم که می زنیم می فرمایند رهبری دیگر چه کار کند؟ ایشان دلشان از همه خون تر است!

بسیار خوب،
خدا از عمر و سلامتی ما بکاهد و بر عمر و سلامتی ایشان بیفزاید و دل خونشان نصیب ما شود که لحظه ای غم در وجود مبارکشان نبینیم و نشنویم.
باز هم صبر می کنیم ،
یعنی اصلا چاره دیگری به جز صبر برایمان نمانده!
فقط زنده ایم،
همین...
ان شاء الله آقا ظهور می کنند و همه چیز درست می شود.
۱۴:۵۳, ۷/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #22
آواتار
(۷/مرداد/۹۵ ۱۲:۲۷)رضا1357 نوشته است:  علی یارت

بهرحال هیچ پاسخ متناسب با اونچیزی که منظور بنده بود دریافت نکردم

امیدوارم سوءتفاهم شما هم مبنی بر دروغگو و فریبکار بودن بنده هم رفع شده باشد

برای روشنتر شدن منظورم حکایتی نقل می کنم که خالی از لطف نیست(سوای راست بودن یا افسانه بودن؛ داستان جالب و آموزنده ای ست)

روزی مردی نزد کریمخان زند می رود و بنای شکایت می گذارد که اموالم را دزدیده اند.
کریمخان می گوید وقتی اموالت را می دزدیدند تو کجا بودی و چه می کردی؟
مرد گفت خواب بودم.
خان گفت میخواستی حواست را جمع کنی، خوابیدی و مالت را بردند حالا از ما طلبکاری؟
مرد جوابی داد که خان دیگر هیچ نگفت: " خوابیده بودم چون فکر می کردم تو بیداری."
خان گفت راست می گوید ، مردم زندگی شان را دست ما سپرده اند و ما باید بیدار باشیم و دستور داد تمام خسارت مرد را جبران کردند.

احتراما به استحضار می رساند:
بنده یکی از افراد عادی جامعه هستم؛
تکنیسین الکترونیک با سابقه تقریبی 10 سال تجربه کاری در زمینه برق و الکترونیک صنعتی که در حال حاضر از فرط بیکاری و ناچاری با پراید مدل 84 مسافرکشی می کنم.
نه قلم به مزد کسی یا کسانی هستم نه دشمن اسلام و انقلاب نه ضد ولایت و نه غیره و غیره...
مدتهای بسیار طولانی( که حسابش از دستم در رفته) شادی و شادمانی را در چهره مردم نمی بینم.
همه سر در گریبان، همه غمگین ، و البته به دلیل شغل جدیدم(یعنی مسافرکشی) تقریبا همه مردم را در حال فحش و ناسزا گفتن به سران نظام می بینم و می شنوم و حتی در حال بدگویی از دین و مذهب ( به خدا این دیگر تقصیر من نیست فقط مشاهداتم رو عرض می کنم)؛ اغلب اوقات شنونده ام چون اگر قرار باشد از صبح تا شب در تحلیلهای سیاسی و بین المللی مردم شرکت کنم دیگر مغز و حواسی برایم نمی ماند و گاهی هم که حوصله ام از حرفهای مسافران سر می رود صدای رادیو را بلندتر می کنم ( ولی مگر از رو می روند؟!!!)
بحثهای سیاسی در تاکسی دستمایه طنز بسیاری از طنز پردازان شده اما به گمان من این طنز بسیار تلخی ست.
اصولا بحث سیاسی که یک بحث تخصصی ست چه ربطی به مردم عادی دارد؟ مگر مردم در مورد مثلا فیزیک کوانتوم بحث می کنند؟ یا در مورد دریچه میترال قلب؟ یا سبک امپرسیونیزم ونسان ونگوگ؟!!!!
وقتی همه حرف و بحث مردم شبانه روز فقط حرف سیاست و اقتصاد شده این به معنای بالا رفتن شعور سیاسی مردم نیست(که بعضی با افتخار بیان می کنند) ؛ این یعنی در این زمینه مشکلی هست، مشکلی بسیار بزرگ. مثلا وقتی همه در مورد سرطان یا آلودگی هوا بحث می کنند یعنی وضعیتی بحرانی در این زمینه داریم نه اینکه شعور طبی و پزشکی مردم بالا رفته.
این مشکلات هم با توصیه و حدیث و فرمایشات و شعار حل نمی شود.
یک زمانی معصومین(علیهم السلام) به توصیه و حدیث می پرداختند ولی در عمل قدرت و حکومت در دست نداشتند و قابل قبول بود. اما اکنون که حکومتی تشکیل شده با این مدعا که زمینه ساز ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد و حتی گاهی رهبری آن با معصومین قیاس می شود و به هر حال ولایت فقیه هستند؛ بعید می دانم صرف توصیه و حدیث و شعار کردن فرمایشات ایشان ، دردی از مردم دوا کند.
کارمان فقط شده دیدن بنرها و پوسترهای تبلیغاتی بزرگ در گوشه و کنار شهر و کنج و زاویه اداره جات و در و دیوار نویسی های ارگانها از فرمایشات مقام معظم رهبری!

همین؟! فقط همین؟!!! حرف هم که می زنیم می فرمایند رهبری دیگر چه کار کند؟ ایشان دلشان از همه خون تر است!

بسیار خوب،
خدا از عمر و سلامتی ما بکاهد و بر عمر و سلامتی ایشان بیفزاید و دل خونشان نصیب ما شود که لحظه ای غم در وجود مبارکشان نبینیم و نشنویم.
باز هم صبر می کنیم ،
یعنی اصلا چاره دیگری به جز صبر برایمان نمانده!
فقط زنده ایم،
همین...
ان شاء الله آقا ظهور می کنند و همه چیز درست می شود.

سلام

بهت حق میدم که ناراحت باشی ولی فکر نکن کسانی که از رهبری حمایت میکنن تو ناز و نعمت بزرگ شدن و الان تو رفاه کامل هستن

یه راهکار بهت میدم.برو ببین این مشکلات از کی و چطوری شروع شد و کیا بهش دامن زدن.فقط امام خمینی تنهایی انقلاب نکرد که هرچی مشکل هست ملت (منظورم شما نسیتی) توی نظام و امام و رهبری میبینن.هاشمی یکی از کسانی بود که خیلی کمک کرد واسه به نتیجه نشستن انقلاب.چرا کسی از این آدم دلخور نیست؟شاید چون نفر اول مملکت نیست اما دلیلش (بنظر من) چیز دیگه ایه که خیلیا باهاش ممکنه مخالف باشن.همراهی مردم با فساد،مثلا مردم از فاصله طبقاتی خوششون میاد.تقریبا همه ماها توی اقوام و آشناهامون هم آدم ثروتمند داریم هم خانواده فقیر.وجدانا بیشتر دوست داریم با کدوم یکی رفت و آمد داشته باشیم؟منظورم از ثروتمند کسیه که تو این اوضاع اقتصادی زیاد بهش فشار نیومده باشه.اینی که گفتم فقط یه مثال کوچیک بود از مشکلات جامعه امروزیمون.ما خودمون از اسلام فاصله گرفتیم وگرنه تا ملت نخوان هیچکس نمیتونه واسشون تعیین تکلیف کنه.وقتی به لباس پوشیدن مسئول مملکتمون گیر میدیم چرا ساده لباس پوشیده و اونو به تمسخر میگیریم و دربارش جوک میسازیم ...

از ماست که بر ماست داداش
۲۱:۴۴, ۷/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۵ ۲۱:۴۴ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #23
آواتار
به نام خدا

سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار Smile
خوندن این پرسش و پاسخ هم خالی از لطف نیست :

♦️♦️♦️جلسه پرسش و پاسخ مسجد الزهراء مشهد با دکتر یامین پور:

*چرا رهبری جلوی فلان اتفاق خسارت بار را نمی گیرند ولی از رخ دادن آن گلایه می کنند. مثلاً می گویند تا اینجا اجرای برجام خسارت محض است. اگر خسارت است جلوی آنرا بگیرند!

✅خیلی تلقی اشتباهی از نظام جمهوری اسلامی است که تصور کنیم تمام بار نظام و مسوولیت آن بر دوش رهبری است. پس شأن نظارتی مجلس چه می شود؟ نخبگان و علما کجای این نقشه هستند؟ ظرفیت های قانون اساسی برای چیست؟ انتخابات و اثرگذاری مردم بر سرنوشت شان برای چیست؟ اگر همه ی کارها با رهبری باشد، مردم چگونه رشد خواهند کرد؟ سرنوشت هر قوم را خود آن قوم رقم می زنند.
ما گفته ایم نظام ما مردم سالار است و حقیقتاً به این حرف اعتقاد داریم. امام جامعه سیاست های کلان را گوشزد می کنند و هشدار و تحذیر می دهند. اگر مردم فریب عوامفریبی ها را بخورند یا امیال شان تغییر کند حتی امیرالمومنین علیه السلام هم که حاکم باشد باز هم جامعه می شود «کوفه». هیچ راهی وجود ندارد جز اینکه با رشد آگاهی های عمومی، جامعه خودش مسیرش را تغییر دهد و به صلاح رو آورد؛ رهبری در این موقف کارش هدایت عام و ترسیم نقشه ی راه است.
خداوند یکی از ویژگی های عبرت آمیز قوم بنی اسرائیل را همین مساله عنوان می کند که آنها حتی حاضر نبودند برای آسایش خودشان هم قدمی بردارند. در پاسخ به دعوت حضرت موسی(علیه السلام) که آنها را مبارزه برای داخل شدن در سرزمین مقدس فراخوانده بود، گفتند: «فاذهب انت و ربّك فقاتلا انّا هاهُنا قاعدون»؛ یعنی موسی تو با خدای خودت برو و بجنگ ما اینجا نشسته ایم تا کار تمام شود. به خاطر همین سستی از قوم برتر(انی فضلتکم علی العالمین) به قوم مغضوب تبدیل شدند.

*امام خمینی بسیار قاطع بود و به افراد خاطی و منحرف مهلت نمی داد. ولی ظاهراً رهبری مماشات می کنند؛ چرا؟

✅این هم تلقی غلطی از مرام و روش امام راحل است. زمانی که همه ی نیروهای انقلابی مخالف و بلکه متنفر از بنی صدر شده بودند، امام باز هم حمایت کردند. مشهور است که حاج احمد متوسلیان گفته بود اگر هلیکوپتر بنی صدر را ببینم با آر پی جی میزنم. ولی وقتی هلیکوپتر بنی صدر با نقص فنی مواجه شد امام بیانیه دادند و خدا را بابت سلامتی بنی صدر شکر کردند!
امام سالها آیت الله منتظری را تحمل کردند؛ مدتها بنی صدر را تحمل کردند، امثال بازرگان را تحمل کردند. امام در نامه به آقای منتظری می نویسند: «و الله قسم، من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم... والله قسم، من با نخست‌وزیری بازرگان مخالف بودم ... و الله قسم، من رای به ریاست جمهوری بنی‌صدر ندادم...» ولی در تمام موارد صبر کردند تا رشد آگاهی های مردم زمینه ی اقدام را فراهم کند. برخی حزب اللهی ها تلقی دیکتاتور مآبانه ای از جایگاه رهبری دارند؛ این غلط است. فرق است بین «امام» و «امپراطور»؛ امام وظیفه ی رشد دادن و تربیت کردن جامعه را هم بر عهده دارد. هم اکنون هم رهبری بسیاری از اقدامات را منوط به رشد آگاهی های عمومی کرده اند. در مورد برجام هم رهبری کل ماجرا را تجربه ای برای رشد بینش سیاسی مردم دانستند

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، بیداری اندیشه ، افشین ، علی املشی ، سدرة المنتهی
۸:۰۲, ۸/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #24
آواتار
اصلا این مردمی که نظام اسلامی رو فحش میدن و .... یه ذره فکر کردن چه کسانی و چه عواملی باعث این وضعیت شدن. اصلا فرض کنیم همین فردا نظام اسلامی کنار گذاشته بشه و ولایت فقیه بره کنار مثلا حکومت دموکرات لیبرال یا پادشاهی یا کوفت یا .... سر کار اومد. حکومتی مثل مصر و ترکیه و .... که دوست آمریکا باشه. سکولار باشه. طرفداری حزب الله و فلسطین نکنه. و ....

سوال اینجاست. مشکلات حل میشه؟ مجلس قوانین رو خیلی خیلی درست تر می کنن؟ دولتها عاقل میشن و تولید داخل رونق پیدا میکنه؟ اشتغال اینقدر راه می افته که مهندس برق عزیز ما دیگه مسافرکشی نمی کنه؟ دیگه شاهد فیش نجومی نخواهیم بود؟ و .... یعنی گیر کشور ما ولی فقیه و اسلامش هست؟ یعنی رهبری دیگه نصیحت نکنن مشکلات حل میشه؟ دیگه بیلبورد صحبتهاشون جمع بشه.... خدا نگذره از مسئولینی که مردم رو از اسلام و ولی فقیه زده می کنن.

واقعا صادقانه هر کس تو هر جایگاهی هست و مخالف نظامه به این سوالات فکر کنه.

خودمون بد شدیم. وقتی فرهنگ خودخواهی و رفاه زدگی و عافیت طلبی در مردم شکل بگیره خوب مگه مسئولین رو از کره ماه میارن؟ همین مردم بچه هاشون فردا میشن قانونگذار و مجری و ناظر. تلاش کنیم خودمون که ادعای نقد مسئولین رو داریم نسلی تربیت کنیم متفاوت وگرنه نوع حکومت و یک نفر نمی تونه سرنوشت قوم رو تغییر بده. امیرالمومنین علیه السلام هم نتونستن چه برسه به دیگران.

ولی مگه انقلاب شد و اسلام رو کار اومد فقط برای بحث اقتصاد؟ ممکنه بی دینی در جامعه رواج داشته باشه که عوامل متعدد خودش رو داره اما تو همین جامعه ها ۳۱۳ یار امام زمان علیه السلام تربیت میشن. خانواده های حلال خور انقلابی متدین واقعی کم هم باشن همونها بالاخره از این بستر فراهم شده جمهوری اسلامی استفاده می کنن و یار حضرت تربیت می کنن و زمینه ساز ظهور خواهند شد ان شاءالله.

بله باید در عین حال که مشکلات رو تحمل می کنیم قدمی هر چند کوچک که از دستمون بر بیاد انجام بدیم. دستگیری از فقرا کنیم. تربیت درست کنیم. خودمون رو پای مکتب اهل بیت علیه السلام تربیت کنیم تا کمبود اقتصادی ما رو به سمت کفر نکشونه. و ...

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، شیدا ، سدرة المنتهی
۲۳:۰۱, ۱۴/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۵ ۲۳:۲۶ توسط رضا1357.)
شماره ارسال: #25

جوش نیاورید جناب بیداری اندیشه اگر خدا نصیبتان کرد ( که بعید می دانم) و مسافرکش شدید کم کم متوجه می شوید که در گرمای طاقت فرسا و ترافیک و فحش و ناسزا شنیدن چطور به اعصابتان مسلط بمانید و ضمنا در نظر بگیرید که خرج و مخارج واشر سرسیلندر و ترموستات و غیره کمر شکن است برادر، به اعصابتان مسلط باشید.Big Grin
دوحالت دارد جناب بیداری اندیشه
یا مردم اصولا فکر نمی کنند و به قول عزیزی از سر احساسات و جوگیری رأی می دهند و تصمیم می گیرند و حرف می زنند و غیره که اگر اینگونه در نظر بگیریم که کلا اصل و اساس همه چیز زیر سؤال می رود.
یا اینکه مردم فکر می کنند؛
نه لزوما به اینکه ولایت فقیه برود و نظام اسلامی کنار گذاشته بشود.
به اینکه چه فکر می کردیم و چه شد!
چه به ما گفته بودند و چه شد!
چه وعده ها داده بودند و چه شد!
چه چیزها که نباید و شد!
چه ها که باید و نشد!
چه ها که فکرش را هم نمی کردیم و دیدیم و شنیدیم...
و...
و به قول جناب ناطق نوری : " بعد از 37 سال ، بینی و بین الله این بود آن انقلابی که می خواستیم الگو برای جهان باشد؟! "
و به قول دوستی می گفت " دقت کرده ای از هر کسی که سن و سالی از او گذشته باشد بپرسی چرا انقلاب کردید می گویند ما که نبودیم! انگار اصلا خجالت می کشند بگویند در تظاهرات و روند انقلاب شرکت داشته اند! "
می فرمایید چرا مردم به این فکر نمی کنند که چه کسانی باعث این وضعیت شده اند و بعد در آخر هم می فرمایید خودمان بد شدیم!
ما بد نشدیم،
ما را بد کردند...
یاد حکایتی افتادم که خر شخصی را دزدیده بودند و هرکس چیزی می گفت، یکی می گفت تقصیر خودت بوده که خرت را بدجا بستی یکی می گفت چرا محکم نبستی؟، یکی می گفت تقصیر خر بوده که بد موقع عرعر کرده و ... در آخر صاحب خر گفت مثل اینکه همه تقصیر کارند غیر از دزد !!!
مسأله اینجاست که نمی دانم چرا همیشه در آخر خودمان هستیم که تقصیرکاریم؟!!!
خب اگر اینطور هم حساب کنیم که بازهم باید گفت 37 سال پیش هم خودمان کردیم و خودکرده را تدبیر نیست...(ظاهرا دوباره اصل و اساس بعضی چیزها زیر سؤال رفت!)
37 سال هم هست که داریم می شنویم که مگر انقلاب کردیم برای اقتصاد؟!!!
از برنامه های بیست و چند سال پیش جناب قرائتی این حرفها را به یاد دارم تا امروز که از زبان شما می شنوم و جدیدا که دیگر مسئولین کاملا علنی و واضح و بی پروا در خطبه ها و سخنرانی هایشان می گویند.
بسیار خب مثل اینکه سوء تفاهمی برای ما مردم عوام پیش آمده ( مخصوصا زمانی که گفتند برق مجانی ، آب مجانی و .... که بعدها اینطور گفته شدکه اصولا شایعه و دروغی بوده که به حضرت امام(رحمة الله علیه) نسبت داده اند. والله اعلم...)
سوء تفاهم اینکه گمان می کردیم قرار است در کنار کوبیدن مشت محکم بر دهان امپریالیسم جهانی و نابودی اسرائیل و مرگ بر این و آن گفتن و غیره و غیره گوشه چشمی هم به وضعیت معیشتی مردم بشود ( البته به وضعیت اقتصادی کاملا توجه می شود منتها از منظری دیگر ) ولی گویا مردم هنوز این را نفهمیده اند و همچنان متوقعانه و وقیحانه پرسش و سؤال و مطالبه می کنند. بنده به نمایندگی از طرف مردم شریف و صبور و شهید پرور روزهای رأی گیری و مناسبتهای انقلابی و البته نفهم و پرتوقع روزهای سخت معیشتی از همه مسئولین محترم نظام و البته همه اعضای تالار عذر خواهی می کنم.

ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا