کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رد صریح مبانی فکری- عقیدتی دولت توسط رهبر
۱۶:۵۰, ۶/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۵ ۱۶:۵۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سخنان رهبر معظم انقلاب در نخستین روز سال 95 در حرم رضوی علیه السلام حاوی محورهای بسیار مهم، کلیدی و راهبردی بود که در این نوشتار به بخشی از آنها اشاره می شود:

نقد صریح مبانی فکری و جزییات عملکرد دولت یازدهم

[b]1- فحوای کلی و بنیادین سخنان رهبر انقلاب در مشهد رد آشکار منطق و عملکرد دولت یازدهم در عرصه های مختلف از جمله سیاست خارجی، اقتصاد و فرهنگ بود و باید این سخنرانی را امتداد دو سخنرانی مهم دیگر ایشان در پنجم اسفند 94 در جمع مردم نجف آباد و بیستم اسفند94 در جمع اعضای مجلس خبرگان دانست، زیرا شیب انتقادات رهبر انقلاب از مبانی فکری و عملکرد دولت یازدهم در عرصه های مختلف در یک ماه اخیر افزایش قابل ملاحظه ای داشته و ایشان مانند دو سال و نیم قبل در لفافه و یا تنها با برخی اشارات و کنایه ها، انحرافات مبنایی و ناکارآمدی دولت تدبیر را گوشزد نمی کنند بلکه صریح و روشن تر از همیشه، ضمن اشاره به انحرافات فکری- عقیدتی دولت یازدهم و فاصله معنادار گفتمان رییس جمهور با اصول انقلاب، جزییات و مصادیق عملکرد خسارت بار این دولت را نیز گوشزد می کنند تا افکار عمومی و ملت نسبت به این خطرات آگاه شوند.
رهبر انقلاب در سخنرانی 5 اسفند خود، ادبیات سیاسی دولت یازدهم را که تکرار همان دوگانه جعلی تندرو- کندروی غربی هاست ویران کردند و آن را تکرار ادبیات سیاسی دشمن خواندند و در سخنرانی 20 اسفند نیز با ورود به برخی از مصادیق عملکرد دولت از جمله آمد و شد هیئت های تجاری اروپایی به ایران، آن را بی فایده برای کشور دانسته و حتی در راستای نفوذ توصیف کردند. اما این بار در سخنرانی 1 فروردین سال 95 رهبر انقلاب هم به مبانی فکری- عقیدتی دولت یازدهم اشاره کردند و هم به طور مصداقی موارد متعددی از عملکرد دولت یازدهم را ذکر کردند که بدون هیچ ابهامی نشان می دهد مسیر طی شده توسط رییس جمهور در این دو سال و نیم تا چه اندازه برای آینده کشور خطرناک است و لزوم آگاهی حداکثری ملت را می طلبد.
افشاگری رهبر انقلاب از نقض خطوط قرمز مذاکرات به روایت ظریف

[b][تصویر: DORUQ.jpg]
2. اما نخستین بخش از اظهارات صریح و نهیب آمیز رهبر انقلاب را باید افشای عبور از خطوط قرمز مذاکرات هسته ای به روایت محمد جواد ظریف دانست.
هر کسی که اندک آشنایی با ادبیات سیاسی رهبر انقلاب داشته باشد تصدیق می کند که ایشان هیچ گاه تا این حد آشکار به افراد اشاره ای نمی کنند چه آنکه از جلسات غیر عمومی با آنها نقل قولی را بیان کنند، اما اظهارات رهبر انقلاب مبنی بر اینکه وزیر محترم امور خارجه به من گفت که ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم، نشان می دهد در چند ماه گذشته تا چه میزان مسئولان دولت فعلی به دروغ مدعی شده بودند تمامی خطوط قرمز رهبری در مذاکرات رعایت شده و این موضوع به خوبی نشان می دهد انتقادات دلواپسان و دلسوزان کشور نسبت به نقض خطوط قرمز رهبر انقلاب در مذاکرات هسته ای نه یک ادعا یا خیال بافی بلکه واقعیتی بوده که تاکنون به طور شرم آوری توسط دولتی ها انکار می شده است و کار به جایی می رسد که رهبر انقلاب پس از مدتها، از این موضوع در جمع مردم و رسانه ها سخن می گویند.
لذا علاوه بر روحانی، ظریف، عراقچی و صالحی که در این مدت مدعی بودند در برجام خطوط قرمز نظام رعایت شده! باید آن دسته از اصولگرایانی که بدون تخصص در بحث هسته ای، صرفا به خاطر برخی بخشنامه ها و تحلیل های پشت پرده و کدخوانی، مدعی بودند تیم مذاکره کننده حتی به خطوط قرمز رهبری نزدیک هم نشده! صادقانه از نیروهای انقلاب عذرخواهی کنند چرا که تحلیل هایشان در حساس ترین برهه ها از جمله لوزان و وین، تنها به شکاف و تردید در جبهه انقلاب اسلامی کمک کرد نه تبیین واقعیت.

رد برجام 2 و 3 و 4؛ سوزاندن پروژه اصلی دولت روحانی برای گسترش رابطه با آمریکا


3- اشاره مستقیم رهبر انقلاب مبنی بر اینکه امریکا و همزمان جریانی در داخل کشور قصد دارد الگوی برجام و مذاکره با آمریکا را به موضوعات دیگر از جمله مسایل منطقه تسری دهد، عملا به معنای سوزاندن پروژه اصلی دولت یازدهم برای گسترش رابطه با آمریکا در سطح کلان بود. (در این باره بیشتر بخوانید)

[b]
ایشان ضمن رد صریح تعبیر برجام دو و سه و چهار و ... که مدتی است در کلام رییس جمهور نمود فراوان دارد، این تفکر را خطرناک توصیف کرده و در واقع رسما اعلام کردند که به دولت یازدهم اجازه مذاکره با آمریکا در موضوعی غیر از هسته ای داده نشده و نخواهد داده شد و این تصور که می توان از طریق موضوع سوریه و ترویسم، بهانه های جدیدی برای مذاکره با آمریکا پیدا کرد و برجام های جدیدی را رقم زد، آرزوهای جریان لیبرال و غرب گرا در داخل کشور است که نباید عملیاتی شود.
نکته مهم تر نیز اینکه اگر کسی به مواضع حسن روحانی، هاشمی رفسنجانی، جواد ظریف، حسین موسویان و ... در این مدت توجه کرده باشد به خوبی می داند که در جای جای سخنان آنها بر این مساله تاکید شده که برجام تنها یک شروع برای گسترش رابطه با آمریکاست و باید این مساله ادامه دار شود، چرا که مهم تر از بحث هسته ای و تحریم ها، گسترش رابطه با آمریکاست.

به عنوان نمونه سخنان روحانی در نشست خبری مشترک با نخست وزیر ایتالیا در بهمن 94 را فراموش نکنید:

«امکان پذیر هست که بین ایران و آمریکا یک رابطه غیرخصمانه و بدون تنش برقرار شود و کلید این کار در واشنگتن هست و نه در تهران و اگر این کلید در تهران بود من از آن استفاده می کردم اما متاسفانه در آمریکا هست و آنها باید از آن استفاده کنند.»

و یا اظهارات وی در گفتگو با نشریه لوموند فرانسه در بهمن 94:

« به هنگام گفتگو با باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا، به او گفتم که ما خواهان کاستن از تنش‌های فیمابین هستیم و اینطور بنظر میرسد که این تنش‌ها کاسته شده‌اند. پس از برگزاری انتخابات در ایران و آمریکا، تلاش‌ها در این زمینه افزایش خواهد یافت. باید تصریح کنم که بین دو کشور ایران و آمریکا اختلافات ابدی نبوده و ما تلاش میکنیم که روزی به این اختلافات برای همیشه پایان دهیم. توافق هسته ای ایران که آمریکا نقش بسیار مهمی در به فرجام رسیدن آن داشت، گام بلندی به جلو بود. حضور ایران در کنار آمریکا در مذاکرات صلح سوریه، گام دیگری است که در این باره برداشته شده است. »


تغییر رفتار ایران تحت فشار و تحریم؛ بزرگترین هدیه ای که دولت روحانی به آمریکا داد

[تصویر: 13940719000075_PhotoL.jpg]
4. اشاره رهبر انقلاب به فشارهای اخیر آمریکا بر توان موشکی ایران و تاکید بر این که آمریکایی ها احساس کرده اند که از ابزار تحریم جواب گرفته اند و در این مدت عده ای هم در داخل تحریم ها را بزرگنمایی کردند، اصلی ترین و راهبردی ترین نقدی است که به عملکرد دولت یازدهم در دو سال و نیم گذشته وارد است، زیرا مدل برجام و عقب نشینی های ایران در موضوع هسته ای در برابر اندک امتیازات نسیه ای که هنوز هم دریافت نشده، این معادله را در ذهن امریکایی ها تثبیت کرده که تحریم علیه ایران جواب می دهد و همانطور که بر اساس مدل برجام و مذاکره، زیرساخت هسته ای ایران بعد از 12 سال نابود شد، چرا سرنوشت موشک ها و توان دفاعی ایران نتواند شامل این مدل شود؟

این بزرگ ترین آسیبی است که دولت روحانی در این مدت به کشور وارد کرده، زیرا عملا به دشمن ثابت کرده که ایران تحت فشار و تحریم تصمیماتش تغییر می کند و به لحاظ راهبردی می توان با ابزار فشار، از ایران امتیازات گزافی گرفت.
لذا برجام نه تنها حل کننده مشکلات و پایان تحریم ها و فشارها نخواهد بود بلکه آغاز کننده تنش های جدید میان ایران و آمریکاست زیرا از این به بعد آنها با نگاه به سرنوشت شیرین برجام برای خود، همان فشارها را در حوزه های دیگر افزایش خواهند داد تا نتیجه ای مانند برجام را برای خود در عرصه های دیگر از جمله نظامی و موشکی بدست آورند.

برجام؛ خسارت محض با آفتاب تابان؟/ تقابل واقع گرایان با رویا پردازان

[b][تصویر: 45495_663.jpg]
5. توصیف رهبر انقلاب از روند اجرای برجام با عنوان «خسارت محض» و تاکید بر باقی ماندن تحریم های مختلف از جمله تحریم های پولی و بانکی در حالی صورت گرفت که دقیقا چند ساعت قبل از آن، حسن روحانی در پیام نوروزی خود تاکید کرد که بر اساس برجام تمام تحریم های پولی و بانکی لغو شده! و پیش از این نیز در نشست خبری پایان سال خود در جمع خبرنگاران برجام را به آفتاب تابان تشبیه کرده بود.
جدای از چنین اختلاف نظر آشکاری که میان رهبر انقلاب و رییس جمهور نسبت به برجام وجود دارد، آن چه که در این میان حایز اهمیت است تفاوت دو رویکرد واقع بینانه و خیال بافانه است. رویکرد اول معتقد است باید در برابر دشمن و واقعیات عرصه سیاست چشم ها را باز کرد و آنچه اتفاق می افتد را دقیق رصد کرده و صادقانه برای مردم توضیح داد ولی در رویکرد دوم اساسا جایی برای بیان صادقانه مسایل با مردم وجود ندارد چرا که تمام کارها بر اساس پروپاگاندای رسانه ای و خیال پردازی پیش می رود. از این رو شیطان بزرگ و آمریکایی که در ادبیات امام راحل هیچ غلطی نمی توانست بکند، نزد لیبرالهای تخیل گرا به یک دوست و متحد تبدیل می شود که حتی روحانی رییس جمهور آن را مودب و باهوش توصیف می کند.

خطر اصلی؛ استحاله جمهوری اسلامی و از بین رفتن استقلال کشور

[تصویر: Un.jpg]
6. توضیحات مفصل رهبر انقلاب درباره ریشه دشمنی های آمریکا با ایران و اشاره به تاریخ رژیم پهلوی و آلت دست بودن ایران قبل از انقلاب، امتداد دیگر هشدارهای ایشان در دو سال و نیم گذشته بود که بارها و بارها نسبت به خطر از بین رفتن استقلال کشور و موضوع نفوذ هشدار دادند.
این بدین معناست که متاسفانه کار مملکت در دو سال و نیم گذشته به جایی رسیده که نفر اول مملکت باید در سخنرانیهای عمومی و متعدد خود ضمن بازخوانی بدیهیات تاریخ معاصر و عرصه سیاست، دائما هشدار بدهند که روند کنونی به نابودی استقلال کشور خواهد انجامید و این همان مساله ای است که باعث شد 38 سال قبل در ایران انقلاب اسلامی شکل بگیرد!

[b]
تکرار بدیهیات و هشدار نسبت به خطر امکان مدیریت کشور توسط آمریکا و انگلیس بواسطه استحاله نظام و تغییر سیرت جمهوری اسلامی، نشان می دهد جریان غرب گرا و لیبرال تا کدام سنگر جلو آمده و برای فهم این خطر بزرگ، کافی است مواضع تاثیرگذار ترین افراد بر رییس جمهور مورد توجه قرار بگیرد، از محمود سریع القلم تا مسعود نیلی و حسین موسویان که برای نفی استقلال کشور و هضم ایران در نظم جهانی تئوری بافی می کنند و بعضا تفاوتی میان محتوای سخنان آنها با نظریه پردازان آمریکایی نمی توان مشاهده کرد. (در این باره بیشتر بخوانید)


[/b]
معجزه ای که فقط نهادهای مردمی و انقلابی برای تغییر وضع موجود می توانند انجام دهند

[b]
7. جملات پایانی رهبر انقلاب مبنی بر اینکه باید مجموعه های خودجودش مردمی در عرصه های مختلف از جمله فرهنگی تقویت و گسترش پیدا کنند به خوبی نشان می دهد امید ایشان به تحول فرهنگی در کشور نه به دستگاه های حاکمیتی و تبلیغاتی رسمی بلکه به همین مجموعه های خودجوش و مردمی است که به دور از ساز و کارهای اداری و بر مبنای دغدغه جوانان و مردم انقلابی شکل گرفته است.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیعه حیدر ، MohammadSadra ، sagheb ، قلب ، عبدالرحمن ، MOHSEN-Z ، ضحی ، عبدالرحیم ، مهدی2012 ، السا ، عدالت ، حسن.س. ، سدرة المنتهی ، mohamad
۱۹:۵۹, ۸/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۵ ۲۰:۰۸ توسط پارسه.)
شماره ارسال: #2
آواتار
هنوز مطلب رو نخوندم ... ولی جناب مدیر، از شما انتظار نمیره در انتخاب عکسها این‌گونه عمل کنید.

مطالبتون رو خوندم. جالب بود و مفید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه
۹:۳۴, ۹/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #3

خدا پدر و مادرت رو بيامرزه


من يك سوال دارم!




مقام معظّم رهبري فرمودند:
وزير محترم امور خارجه به من گفت:
ما نتوانستيم برخي خطوط قرمز را حفظ كنيم!


خود وزير محترم امور خارجه در سخنان خود در مجلس گفتن:
در مذاكرات خطوط قرمز مقام معظم رهبري كاملاً رعايت شده.


يكي داره اين وسط به طرز بسيار وقيحانه‌اي به مردم دروغ مي‌گه

چه كسي؟!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، MohammadSadra ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی
۱۰:۱۵, ۹/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام خدا

کار از این حرفها گذشته.

ببینید برای اینکه یک ملت را نسبت به عقایدش سست کنند، اول بستر سازی میکنند، یعنی با استفاده از ابزارهای مختص جنگ نرم، آنها را کم کم، خالی از معنویت میکنند و با رسوخ دادن زندگی مادی و لیبرالی، تمام فکر و ذکر مردم را به سمت لذتهای دنیوی میبرند، طوری که دیگر کمتر فردی به فکر آخرت و اخلاق و معنویات میافتد.

وقتی ملت اینگونه شدند، مطمئنا افرادی به آنها مسلط میشوند که همراه با این تفکر لیبرالی باشند، یعنی دولتها برخواسته از تفکر ملتها هستند.

وقتی مردم خودشان علاقه ای به معنویت ندارند آنهم به علت استفاده از شبکه های ماهواره ای و مجازی و جنبه آزادی را ندارند و آزادی را مساوی با فساد اخلاقی میدانند، خیلی سخت میشود انتظار داشت که یک دولت انقلابی روی کار بیاید و به اصول جمهوری اسلامی پایبند باشد.

وقتی فیلمهایی مثل ( من سالوادور نیستم ) یا ( پنجاه کیلو آلبالو ) که پر است از شوخیهای جنسی ( حتی طعنه به همجنسبازی آنهم با کپی برداری از فیلمهای تین ایجری 18+ آمریکایی ) به فروش میلیاردی میرسند، میشود نوع تفکر حاکم بر بخش زیادی از مردم را به راحتی مشاهده کرد و برای این مردم دولتی روی کار خواهد آمد که خصوصیات انقلابی و عزت نفس را نخواهد داشت و فقط به فکر منافع زودگذر است، همانطور که بخشی از مردم فقط به فکر لذت زودگذر هستند و به همین علت قانون را رعایت نمیکنند، دزدی میکنند، دلالی میکنند، دروغ میگویند، افراطی مشروب میخورند، ساپورت با مانتوی جلو باز میپوشند و کشف حجاب میکنند و رانتخواری و قاچاق و زمین خواری و هزاران مفسده دیگر را انجام میدهند.

با این تفکر حاکم بر بخشی از مردم، از دولت نمیتوان انتظار زیادی داشت، چون این دولت با شعاری مناسب همان بخشی از مردم به میدان آمده.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12 ، MohammadSadra ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی
۱۳:۱۵, ۹/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۵ ۱۳:۱۵ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #5
آواتار
جناب عدالت من هم با شما هم عقیده ام ما فکر میکنیم اصلاح طلبان مردم را به سمت و سوی سکولار و لیبرال میبرند ولی اگه عمیقتر نگاه کنیم این خود مردمن که به سمت سکولار شدن پیش میرن و اصلاح طلبان فقط از این آب گل آلود برای منافع حذبی خودشون استفاده میکنن

فرض کنیم حذب اصلاحات نابود بشه... آیا تفکر این مردم تغییر میکنه ؟؟؟

مشکل رو باید در خود مردم جستجو کرد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عدالت ، محمد حسین ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی ، Mohammad Trust
۲۱:۱۰, ۹/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۵ ۲۱:۱۲ توسط محمد حسین.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۹/فروردین/۹۵ ۱۳:۱۵)Imam12 نوشته است:  جناب عدالت من هم با شما هم عقیده ام ما فکر میکنیم اصلاح طلبان مردم را به سمت و سوی سکولار و لیبرال میبرند ولی اگه عمیقتر نگاه کنیم این خود مردمن که به سمت سکولار شدن پیش میرن و اصلاح طلبان فقط از این آب گل آلود برای منافع حذبی خودشون استفاده میکنن

فرض کنیم حذب اصلاحات نابود بشه... آیا تفکر این مردم تغییر میکنه ؟؟؟

مشکل رو باید در خود مردم جستجو کرد
افرین
با شم موافقم این مردم هستند که این دولت رو با این رویکرد سیاسی و فرهنگی انتخاب کردن .
اما رو این ملت کار شده تا به این مرحله ر سیده تا این انتخاب رو داشته باشه
هم کار فرهنگی کردن و هم از لحاظ اقتصادی بهشون فشار اوردن.
پس راه حل اینه که هم کار فرهنگی انجام داد و هم اقتصاد رو تقویت کرد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عبدالرحمن ، Imam12
۱:۲۷, ۱۰/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #7
آواتار
کاری که لیبرال ها دارن میکنن کپی برداری از پروژه اغواس

هر انسانی هم تمایل به تعالی داره و هم یه نفس وسوسه گر

اینا دارن با همون قوه وسوسه گر کار میکنن

مثلا در زمینه حجاب که اصله

به زن الگو میدن که باید بی حجاب باشی اگر باشی فلان پاداش و اگر نباشی خفت و خواری (کتاب آلیستر)

از اون طرف حس حیای زن و غیرت مرد رو ازش میگیرن با الگوهای جدید

یطور میشه که دیگه بی حجابی از مسائل ابتدایی تا پیشرفته تبدیل به هنجار بشه

بنده در مزدور بودن اکثرشون ذره ای شک ندارم

تعجب من از عمامه بسرهایی هست که میدونن حقیقت چیه ولی بخاطر دنیاشون دارن شامل عبارت زیر میشن و جالبه سهم امام رو هم خوردن

و لعن الله الممهدین لهم بالتمکین من قتالکم...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12 ، سدرة المنتهی ، عدالت
۱:۵۶, ۱۰/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #8
آواتار
اگه ما جامعه رو ببینیم متوجه میشیم چرا سیاستمدارامون چنین شدن
همین اقای خاتمی و رفسنجانی زمانی فوش آمریکا میدادن ولی چرا حالا برگشتن؟؟؟
چون دیدن مردم دارن از این افکار برمیگردن اونا هم از فرصت استفاده کردن شدن همرنگ جماعت!!!

شما یکی رو توی خیابون نگاه کن. همین آدم فردا میشه استاد دانشگاه 1000 تا دانشجو غرب زده مثل خودش تربیت میکنه همینا فردا میشن تئوریسین های اصلاح طلبان پس فردا هم سر از سیاست در میارن

این جریان از پایین به بالا میره نه از بالا به پایین ما اگه با رفسنجانی و خاتمی بجنگیم با افکار مردم که نمی تونیم بجنگیم

کل خط فکری اصلاح طلبان اینه
ما باید اون چیزی باشیم که مردم هستند . . .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲:۱۸, ۱۰/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #9
آواتار
من از پست Imam12 تشکر کردم چون نوشته بود که باید خط فکری مردم رو درک کرد و درست کرد.

دقیقا موضوع اینه. تا زمانی که اوضاع اقتصادی درست نشه ، هیچی درست نمیشه ! حالا هرکسی میخواد بیاد نظر بده که نه میشه درستش کرد.

اقتصاد مقاومتی که آقا فرمودند فقط با تکیه به داخل بوجود نمیاد همونطور که آقای خامنه ای فرمودند در سالی که گذشت امید هایی مشاهده شد.

من به عنوان یه سرمایه دار ، هیچ وقت روی صنعت داخلی سرمایه گذاری نمیکنم، چون سودش نصف سرمایه گذاری خارجی هم نیست ! پس ما باید یه صنعتی رو داشته باشیم که ارزش سرمایه گذاری داشته باشه.

ما همه شدیم مصرف کننده !

حالا هر جریان فکری میخواد سر کار باشه، تا اقتصاد درست نشه ، هیچی درست نمیشه .

افکار مردم رو نمیشه عوض کرد. پیامبر هم نتونست عوض کنی ، امام علی هم نتونست عوض کنه !

دقت کنید توی تاریخ بیشتر مردم کی اسلام اوردند ؟ زمانی که اسلام در تحریم بود یا زمانی که تحریم ها علیه اسلام تموم شد و اسلام از همه نظر شکوفا شد.

شب خوش
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲:۱۸, ۱۰/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #10
آواتار
نه من اعتقاد دارم ما مردم خوبی داریم. این منافق های داخل خودمون هستن که دارن مردم رو به این سمت سوق میدن. اگر قبلا بر ضد آمریکا صحبت می کردن بخاطر ورود به صفوف انقلاب اسلامی بوده تا ذره ذره جهت ها رو تغییر بدن.

دقیقا تو مرحله ای شبیه انتخاب جانشین پیامبریم. هر دو یار دیرین انقلاب و کنار دست امام. یکی خودش بوده یکی رو هم کنار دستش گذاشتن برای امروز.

اون یکی هم سالها مسئول امنیت ملی مون بوده!!! فارغ التحصیل انگلیس! یه انگلیسی!!


اگه امروز به رهبر و راه انقلاب شک کنین مطمئن باشین بین ابوبکر و امام علی (علیه السلام) هم دچار تردید می شدین، هیچ فرقی هم نداره.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  سیاست دولت روحانی و دولت اوباما مثل هم است bahmaneyar 1 1,317 ۲۰/مرداد/۹۵ ۲۰:۴۵
آخرین ارسال: سدرة المنتهی
  کتاب معرفی شده توسط رهبر معظم انقلاب yektasepas 2 1,811 ۲۴/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۱
آخرین ارسال: ELENOR

پرش در بین بخشها:


بالا