|
فیلمهای سینمایی پساتوافق:
|
|
۲۲:۲۲, ۸/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
[b]﷽[/i]
[b] [/i] [b] ?فیلمهای سینمایی پساتوافق:[/i] [b] [/i] [b] [/i] [b]♦️- چه کسی «صالحی» را کشت؟ [/i] [b]♦️- رستگاری در «بیست دقیقه»[/i] [b]♦️- «محمود»؛ غریبهٔ کوچک[/i] [b]♦️- دیشب کری رو دیدم اکبر![/i] [b]♦️- یک تکه «مک دونالد» [/i] [b]♦️- به رنگ کدخدا [/i] [b]♦️- چند کیلو بتن برای رآکتور اراک[/i] [b]♦️- چند میگیری دست بدی؟ [/i] [b]♦️- آژانس بتنی[/i] [b]♦️- بیست دقیقه آخر [/i] [b]♦️- چند متر مکعب نیروگاه[/i] [b]♦️- وقتی همه خواب بودیم![/i] [b]♦️- روزی روزگاری، عزت! [/i] [b]♦️- ظریف خان از فرنگ برگشته[/i] [b]♦️- کدخدا خورشید[/i] [b]♦️- یک دست دادن ساده[/i] [b]♦️- جدایی سانترفیوژ از فردو![/i] [b]♦️- لاریجانی؛ مردی برای تمام فصول[/i] |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۸/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۵ ۰:۲۲ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام منتظر عزیز
اشاره به ضعفها کار ساده ایست. اما چه راه بهتری سراغ داشتید؟ |
|||
|
۰:۲۰, ۹/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
در مورد برجام :
فرض کنیم ما نماینده ای به مذاکرات نمیفرستادیم ! و از غرب خواستار یک مدل راهبردی میشدیم تا بعد از مطالعه آن را یکباره قبول یا رد کنیم ! مدل مذکور را باید بر روی کاغذ پیاده سازی کرد و با برجام مقایسه کرد تا بفهمیم چند به چندیم؟ به نظرم برجام بسیار عقب تر از همین حالت ذکر شده هم هست ! مثلا (فرض کنید تیم ما با تیم دشمن در حال مسابقه است و ما دروازه بان نداریم ! نداشتن دروازه بان حالت بدی است ولی میتوان با دفاع آن را جبران کرد ! حالا یک دروازه بان قرار میدهیم که نه تنها توپ ها را خوب نمیتواند دفع کند بلکه گاهی پایش به توپ گیر میکند و گل به خودی هم میزند! خوب حالت اول بهتر است !!) برای شناخت بهتر برجام به نظرم بهترین راه تماشای جلسات بررسی برجام در مجلس (هم موافقان و هم مخالفان) است (جلساتی که اقای زاکانی مدیریت میکردند) |
|||
|
۰:۲۸, ۹/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
▪️امام خامنه اى : انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هم چند ماه دیگر -هفت هشت ماه دیگر- شروع خواهد شد
?تا نُه ماه دیگر این دولت فعلی آمریکا عوض خواهد شد و هیچ تضمینی وجود ندارد که این دولتی که بعداً بهوجود خواهد آمد ?همین تعهّدات اندکی را هم که این دولت [فعلی] کرده است عمل بکند. ?الان نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا در سخنرانیهای انتخاباتیشان مسابقه گذاشتهاند در بدگویی به #ایران؛ خب این دشمنی است دیگر؛ دشمنی که شاخودم ندارد! ❌❌کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در مورد #برجام چه میگویند؟ ❌ترامپ:به صراحت به #ایرانیها می گویم پولتان را برنمی گردانیم ❌کلینتون: حمایت مشروط از #برجام ❌کروز: #برجام را ریزریز میکنم ❌سندرز: من رئیس جمهور شوم، #برجام پابرجا نخواهد ماند ❌روبیو: تهدید نظامی را جایگزین #برجام میکنم |
|||
|
|
۱۱:۰۵, ۹/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی باحال گفتید
|
|||
|
۱۱:۱۳, ۹/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نظر من کلینتون خیلی بهتره برای ریاست جمهوری آمریکا.
معقول تر از بقیه به نظر میرسه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هالیوودباساخت فیلمهای ضد ایرانی چه اهدافی را دنبال میکند | ghoran | 2 | 1,996 |
۳۰/بهمن/۹۳ ۱۰:۱۳ آخرین ارسال: ghoran |
|
| فیلمهای هالیوودی با موضوع اقتصاد و وال استریت | SAViOR | 1 | 2,655 |
۲۶/شهریور/۹۲ ۱۰:۴۶ آخرین ارسال: Mitsonary |
|