|
استعدادیابی خوانندگی یا تغییر الگو؟!
|
|
۲:۱۲, ۱۰/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۵ ۲:۱۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خوبین؟ ![]() میگم یه بحثی شد در باب تقلید صدای خوانندگان و... بنظرم اومد تاپیکش جدا باشه بهتره من نظرمو میگم میرم شما دعواهاتونو باهم بکنید ![]() نظر اینجانب : خب این جریان تاجایی که یادمه از آکادمی فلانی شروع شد از شبکه بهایی من و تو الانم با استیکه چیه نمیدونم ![]() حتماً بهاییا خیلی دلشون سوخته هزینه کردن درسته؟ بحثم روی خود این برنامه هاس نه حواشی یادمه زمانی که در عنفوان کودکی بسر میبردیم ما دهه شصتیا اگر میپرسیدن دوست داری چکاره بشی مثلا میگفتیم خلبان جنگنده ![]() کلا فاز فاز دفاع مقدس بود بعد مثلا شد فضانورد... همون زمان جنگ سرد >>>منظورم فضانورد واقعیه ![]() گذشت و گذشت الان بجای اینکه مردی و مردونگی مبنا باشه یا حداقل علم و تحصیلات، این مسائل بولد شده فوتبالیست خواننده بازیگر... بنظرتون علت چیه؟ نمیدونم دقت کردید چقدر خودشونو بالا میبرن؟ این برنامه های مثل شب کوک میتونن چنین اثراتی داشته باشن طرف پسر جوونه میبینه خودشو میزاره جای اونا بعد تو ذهنش میگه الان مثلا اگر منزل اونجا نشسته بود چه فازی میداد ![]() جدی دارم میگما یعنی فضا عوض شده حالا بچه ها ممکنه بگن اینها درست میشه که طرف استیک نرن ولی یه سوال سیگار داخلی یا خارجی فرقی داره؟ ضرر ضرره بهتر نیست بیاییم محتوای جایگزین بدیم نه اینکه اون ضرر رو بومی کنیم؟ سه خط آخری با صدای گوینده دیرین دیرین |
|||
|
|
۲:۳۷, ۱۰/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اتفاقا یارو دیشب داشت رسما قر میداد گفتم به به تلویزیون انقلاب اسلامی رو باش. اگه همین پنج سال پیش پخش می شد درشو تخته می کردن.
حجمه فرهنگی خیلی خیلی شدیده ، اینقدر مورد اطرافم می بینم که نمی رسم نقدش کنم. یه تبلیغی هست که مادر خانواده خودشو میزنه به مردن تا بچه هاشو عیدی دور خودش جمع کنه. این هیچیش شبیه زندگی ایرانی نیست. دکوراسیون خونه ، تیپ دخترش ، نشون دادن خیابون های آمریکا ، ابزار زندگیشون. فقط یه حجاب سطحی دارن هیچیش به سبک زندگی ما نمیخوره. خب این تبلیغات جذاب و ظاهری اخلاقی خیلی روی سبک زندگی مردم اثر میذاره. با احساسی کردن مردم بهشون چیزی یاد میدن. یا یک کمپینی هست توی مشهد به نام ممنون که مهربونی که تمام در و دیوار و تمام تابلوها رو گرفته (یه تابلوش 1 میلیون هزینه داره) که از توش تبلیغ مسیحیت تبشیری و محبت تی وی و بهاییت در میاد. صدای هیچ مسئول یا بچه شیعه هم در نمیاد که این همه هزینه فرهنگی و نرم داره از کجا میاد. تو بیلبوردهای سینما آفریقا مشهد رسما عکس زن سرلخت میذارن ، گیریم طرف خارجیه ولی ما اجازه داریم به موی نامحرم نگاه کنیم؟ مبنای نظام وقتی بشه پول ، بهایی ومسیحیتم هم مجوز می گیره کار فرهنگی کنه ، تو تلویزیونم لیبرالیسم رو ترویج می کنن. ، مبنای ازدواجا عوض میشه، حق ها ضایع میشه. وقتیم حق ضایع بشه جور اتفاق میفته. شب کوک تازه خوبشه. |
|||
|
|
۳:۲۱, ۱۰/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
تنها دلیلش اینه که همون سیگار وطنی بهتره
بهمن بکشی یا برگ ؟ ![]() بلاخره مجبورن سر مردم رو گرم کنن و خدایی خوب دارن کارشونو انجام میدن بفرمایید شام هم جدیدا گذاشتن اقتصاد که خراب بود ، ممکنه مسابقات رقص اقایون ! هم بذارن خدا کریمه . ایشاا... موفق باشند |
|||
|
|
۱۰:۲۶, ۱۰/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۵ ۱۰:۳۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۰/فروردین/۹۵ ۲:۱۲)عبدالرحمن نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم به نام خدا به نکته خوبی اشاره کردید و یاد دوران کودکی را زنده کردید. بنده متولد سال انقلاب هستم و جالب اینکه آرزوم این بود که فضانورد شوم اما متاسفانه بنا به دلایلی نشد که بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() الان دیگه ارزشها تغییر کرده و همان فرهنگ لیبرالی و سرمایه داری معروف، مردم را به ثروت اندوزی بدون زحمت ترغیب میکند. خیلیها میخواهند یا مشهور شوند یا بدون زحمت پولدار و به همین دلیل هم انقدر میزان فساد اقتصادی بالاست و دستگاههای نظارتی هم یکدیگر را نگاه میکنند و گاهی حتی در این فسادها دخیل هم هستند. ببینید ما تا حدی نمیتونیم به صدا و سیما ایراد بگیریم میدانید چرا ؟؟؟؟ چون صدا و سیما هم نمیتواند دست روی دست بگذارد و اجازه دهد مخاطبانش به راحتی جذب شبکه های ماهواره ای شوند که خسارتش بیشتر از همین برنامه ها وطنی میباشد. ببینید الگوها تغییر کرده و خیلی چیزها مانند صداقت و حیا و شرم و روزی حلال متاسفانه برای بعضی به فراموشی سپرده شده. یک مدت تصمیم گرفتم که سینمای زمان پهلوی را دقیقتر ببینم. باور نمیکنید که چه چیزهایی در فیلمها به تصویر کشیده میشد و چه سناریوهایی برای آن نوشته میشد که شاید مخصوص فیلمهای پورن بوده نه فیلمهای سینمایی !!!!!!!!!!!!. خوب ببینید اینها میخواستند چه بلایی بر سر جامعه غیرتی ایرانی بیاورند که اتفاقا با استفاده از همین ابزار جنگ نرم، تا حد زیادی هم موفق شدند. یا اگر تحقیقی در مورد تعداد کازینو و کاباره های تهران در زمان پهلوی کنید، متوجه میشوید هرچه به سمت انقلاب پیش میرویم این کاباره ها مانند قارچ بیشتر از زمین میرویند و حتی در سالهای آخر کار به رقصهای جنسی و از نوع لاس وگاسی هم رسید !!!!!!!!!!!!!!!! خوب وقتی بیشتر فکر میکنم متوجه میشوم که حتما برای این فیلمها مشتری زیادی وجود داشته که در هرسال صدها فیلم مفسده برانگیز در ایران تولید میشده و اکثرشان هم بیننده زیاد داشته این نشان میدهد که متاسفانه چون خیلی از مردم، لذت را مساوی با گناه میدانند آنهم به دلیل مسخی که توسط ابزار جنگ نرم شده اند، شبکه های ماهواره ای از این فرصت حداکثر بهره را میبرند و با تولید برنامه های معلوم الحال و استفاده ابزاری از زنان با آرایشهای زننده و لباسهای نیمه عریان، زمینه را برای انحراف بیشتر این افراد فراهم میکنند. چرا مردم ماهواره نگاه میکنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب جواب شفاف است چون، موسیقی و رقص و نگاه کردن به اندام زنان نیمه عریان و فیلمهای سرشار از خیانت و صحنه های جنسی را دوست دارند، ٱیا غیر از این است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۱۰/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۰/فروردین/۹۵ ۲:۱۲)عبدالرحمن نوشته است: بهتر نیست بیاییم محتوای جایگزین بدیم نه اینکه اون ضرر رو بومی کنیم؟ خب مشکل همینجاست دیگه. کلا ما ایرانی ها استاد تقلید کردن هستیم. محتوای جدید و یه ابتکار نو بلد نیستیم از خودمون داشته باشیم. شاید اگه کسی ابتکار نویی هم داشته باشه با این ممیزی ها رو به رو بشه. ولی طنزهای مهران مدیری (طنز دهه 70) واقعا ابتکار خودش و گروهش بود......برا همینم بود که محبوب شد بین مردم. |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۱۰/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
آیا «چند تک اشکال ِ جزئی در لابهلای کارهای صدا و سیما» یافتهاید، یا «سیاستگذاری و ساز و کار ِ صدا و سیما» رو مورد سؤال قرار میدید؟
|
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۱۰/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۵ ۱۶:۲۹ توسط Silence.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
من که وقت نمی کنم زیاد ببینم ولی خنداونه اون قسمت که پسره ارشیا اقدسی چتر بازه مثل عنکبوت بالاپایین میرفت دیدم... ببیند همه جای دنیا همینه که برنامه هارو از برنامه دیگه الگوبرداری می کنن..مثلا این برنامه هندی که دورهمی مهران مدیری ازش کپ زد: Comedy Nights with Kapil ![]() این برنامه یک برنامه خیلی معروف تو هنده( لینک برنامه در سایت آی ام دی بی)که همه جای دنیا ازش کپی میکنن نه فقط ایران ولی با فرهنگ خودشون و کم یا زیاد کردن برخی ایتم ها... بله با این بخش که میگین میخواد به زور بخندونه یا میگه الکی بخندین منم مشکل دارم... ولی حتی اگه این برنامه ها کپی هم باشه ولی جذاب و سازگار با ما باشه چه عیبی داره؟؟؟ یا برنامه شب کوک که میگن از استیج تقلید کرده..خب استیج یا اکادمی مگه از خودش برنامه در کرده؟؟اونم از یک برنامه لس آنجلسی دیگه تقلید کرده...تمام جای دنیا همینه... بنظرم صدا سیما با این بودجه دولتی و داغونش داره خیلی هم خوب داره پیش میره و کم کم میتونه برنامه های جذاب تری هم بسازه... شک نکنید خطر این برنامه ها از اون برنامه هایی که فقط بر مبنای تحریک جنسی دارن پیش میبرن کمتره... به جز همین برنامه های کپی شده مردم کدوم برنامه های صدا سیما رو تماشا می کنن؟؟؟ |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۱۰/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
مسابقه فرمانده که از شبکه افق پخش میشه رو نظرتون دربارش چیه؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مشارکت ساخت الگو برای کودکان مسلمان(کمک کنید) | عبدالرحمن | 48 | 26,023 |
۲۷/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۴ آخرین ارسال: soheyl68 |
|

![[تصویر: dirin-dirin.jpg]](http://cartoondownload.net/images/dirin-dirin.jpg)

![[تصویر: modiri-copycat-05.jpg]](http://www.caffecinema.com/new/images/caffe/modiri-copycat-05.jpg)