|
خووووب، نزديک ولنتاين شد...
|
|
۱۳:۰۷, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خووووب، نزديک ولنتاين شد...
❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️ ?يادتونه دم محرم هي ميگفتين پول هيئتارو خرج فقرا کنين؟؟؟ ?? ?يادتونه ميگفتين پول نذري ها رو بجاش براي بچه فقيرا مرغ و گوشت بخرين؟؟؟ حالا نوبت شماس? ?تو بچه سوسول، تويي که دم محرم اين حرفارو ميزدي، حالا تو چرا پول عروسکا و کافي شاپا و شکلاتاتو خرج فقرا نميکني!؟ ?تو چرا نميري جاي عروسک مرغ بخري بدي دم خونه فقرا؟؟؟ ?تو دختر خانوم، تو چرا پول کادوت رو نميري يه دست لباس بخري براي بچه فقير ها؟؟؟ ?يا چرا اصلا پول کافي شاپ ها و رستورانايي که ميخوااين برين رو غذا نميخرید و نميديد به فقرا؟؟؟ ?ديدين؟؟؟ هيچ کدومتون عرضه همچين کاري ندارين.... يني دلش رو ندارين که از دوس دختر يا دوس پسرتون که ميدونين دو روز ديگه ولتون ميکنه بگذرين....? ?اون وقت توقع دارين ما از امام حسينمون بگذريم؟ ?از هيئتامون بگذريم؟؟؟ از کسي بگذريم که آبرو و هستیمونو مديونشيم؟؟؟?? ?نه.... از اين خبرا نيست.... حالا بفهميد که هرچيزي جايگاه خودش رو داره... کمک کردن به فقرا جاي خودش، هيئت امام حسين جاي خودش.... ?تازه خبر ندارین همون پول هییت ها هم فقرا میدن اون پولدارا دنبال بساط گناه خودشونن?? ?پس برید همون اوجکولاتا و کادوهاتونو بخرید دیگه تو این چیزا دخالت نکنید??? ?یه پیام واسه اون عزیزانی که دم محرم فریب این حرفا را خوردن: عزیزم اونایی که این پیام میسازن مثل کسانی هستن که واسه مادر خواهر خودشون غیرتی نمیشن ولی واسه دوستدخترشون غیرتی میشن. برادر من خواهر من راحت فریبشونو نخورید. اون ادمایی که این حرف میزدن توجه کنید .شب یلدا سکوت کردن .ولنتاین سکوت میکنن.عید سال نو هم سکوت میکنن. ?بدون بصیرت قطعا دچار گمراهی میشویم.? ??لطفا پخش کنید?? |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۵۶, ۲۶/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۴ ۱۹:۵۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
یه جمله خیلی فیلسوفانه ای هست که میگه ...
اگر پنجاه ملیون نفر به بک موضوع احمقانه اعتقاد داشته باشند باز هم اون موضوع احمقانه است . (فیلسوفش یک کمی عصبانی بود ببخشیدش )از ملیونها نفر در دنیا داره استفاده ابزاری میشه برای فروش یک سری چیزها و لوازم چرت و پرت که یک رسم آبروبر رو پاس بداری . چرا مجبوریم از رسم های چرند دیگران پیروی کنیم ؟! انسانهایی که بیدار شدند کم نیستند : این بیدار شدگان دانشجویان اهل اندونزی هستند که اعتقاد دارند : ولنتاین ضد آموزه های اسلامی هست و این رسم به ترویج روابط نامشروع می پردازه . ![]() اینکه ما بیاییم این رسم رو ایرانیزه کنیم یا بگیم زن و شوهر ها این کادو ها رو می گیرند خیلی ساده انگاریه ! این رسم اصلتا برای ارتباطهای نامشروع "پایه گذاری" شده . |
|||
|
|
۲:۴۰, ۱۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
?? #روشن_فکری_سودمند و یا #آروق_روشن_فکری!
?روشنفکر #نماها که همیشه هجمه زیادی به #جمهوری_اسلامی برای فراموشی سنت های #باستانی می آورند ?چرا درباره #سنت های «امردادگان»، «تیرگان» و «مهرگان» چیز نمی گویند. ?از قضا امروز چند ساعتی به قولا آف از کشیک اورژانس شدم، و با چرخی در سایت های اینسوی آب و آنسوی آب متوجه شدم که هجمه ی زیادی از روشنفکر #نماها بر روی فراموشی سنت های #ایران باستان مثل همین چهارشنبه سوری از سوی نظام حکومتی دست به قلم شده اند. ?بنده با تمام #نقدی که به حذف و فراموشی خیلی از جشن های #ایران باستانی دارم و معتقدم جای بعضی از جشن های باستانی به نادرست در فرهنگ اسلامی #ایرانی ما خالی است ?اتفاقا می شد با ریفورم در خیلی از جشن های #باستانی با حفظ ماهیت جشن و اسم های جشن به حفظ فرهنگ اصیل #ایرانی پرداخت ?اما بر این شدم تا مطلبی کوتاه من باب آروق #روشن_فکری در قالب انتقاد به حذف جشن ها بنویسم ?کسانی که امروز در وصف چهارشنبه سوری قلم می زنید به پشتوانهی شعار حفظ فرهنگ اصیل #ایرانی! ?آیا شما این روزها که خبری از جشن #باستانی “تیرگان” که در ماه تیر برگزار می شد که با پوشیدن لباسهای #پاکیزه، خواندن #نیایش، پیرایش #کودکان و #بازی و شادی #کودکان در کوی و برزن ها به صورت دست جمعی بود؛ دارید؟ و اصولا نگران حفظ این جشن و #سنت_حسنه نیستید…..؟ ?و یا #ایهالروشنفکران! آیا شما نگران حذف جشن “امردادگان” که در مرداد برگزار می شد و مشابه روز #درختکاری بود و روزی بود که به حفظ محیط سبز و کاشت درخت ها می پرداختند؛ نیستید؟ ?یا #ایهالروشنفکران! آیا نگران حذف جشن “مهرگان” نیستید؟ که جشنی در راستای #صلهی_رحم و #شکر گذاری در بارگاه #خدای واحد و #دوستی کردن و #دوست داشتن بود. ?یا #ایهالروشنفکران! چرا قلم خود را در تقبیح #ولنتاین بر کاغذ نمی زنید تا جشن باستانی”سپندارمذگان” که روز #عشق است به فراموشی نرود؟ ?یا #ایهالروشنفکران! هیچ خبر دارید که میراث قلم نزدن های شما در وقتش و در رسمش باعث شده جشن هایی از قبیل “ #هالووین”، “ #کریسمس”و “ #ولنتاین” که هیچ قرابت #فرهنگی و باستانی با #ایران ما ندارد و سالانه میلیون ها #دلار به جیب غیر از #ملت ما روانه می کند ریشه در نسل جدید بدواند؟ ? #روشنفکری به ذات و به نفس یکی از صفت های پسندیده #انسانی است اما گاهی آروق #روشنفکری جای #روشنفکری را می گیرد و این آفت است… |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)![[تصویر: IMG_20160215_184602.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8239028226/IMG_20160215_184602.jpg)