|
وای بر اهل ری از شری که به آن نزدیک شده است...
|
|
۱۱:۴۴, ۲۹/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۵ ۱۱:۴۷ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند روز پیش داشتم یه کتابی رو می خوندم که با چند تا حدیث عجیب و قابل تامل رو به رو شدم. بد نیست شما هم یه نگاهی بندازید بهشون. واقعا با توجه به حال و روز فعلی ما که گروه خاصی (مسئول و غیر مسئول) سعی در تحریف اسلام و نادیده گرفتن احکام اون دارن، این احادیث قابل تامل و شاید ترسناک هست:
مفضل گفت: امام صادق (علیه السلام) به من فرمود: اي مفضل آيا مي داني كه دارالزوراء در كجا واقع شده است؟ من عرض كردم: خدا و حجت او بهتر مي داند. حضرت فرمود: اي مفضل بدان كه در حوالي ري كوه سياهي است كه در پائين آن كوه شهري بنا مي شود كه آن را طهران مي نامند و آن درالزوراء است. و آن شهري است كه ساختمانها و كاخهايش مانند قصور بهشت و زنانش مانند حورالعين است. آن زنها لباس كفار در بر مي كنند و به لباس ستمگران خود را زينت مي دهند و بر زينها سوار مي شوند و به شوهران خود تمكين نمي كنند، درآمد شوهران آنها براي آنها كافي نيست و از شوهران خود درخواست طلاق مي كنند. مردان به مردان و زنان به زنان اكتفا مي كنند، مردان خود را شبيه زنها مي كنند و زنها خود را شبيه مردان مي كنند و اگر تو مي خواهي دين خود را محفوظ نگه داري در آنجا سكنا مگير و آن را براي محل سكونت انتخاب منما زيرا كه آنجا محل فتنه است و تو همچون روباهي كه براي حفظ و نگهداري فرزندان خود پيوسته از اين سوراخ به آن سوراخ مي رود به قله ي كوهها گريزان باش. (حدیث از کتاب مجمع النورین) در حدیثی از حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم اومده: پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: ای وای بر امت من، ای وای بر امت من از شورای بزرگ و شورای کوچک! پرسیدند: يا رسولالله شورای بزرگ كدام است؟ و شورای کوچک كدام است ؟ فرمود شورای بزرگ، شورائي است كه بعد از وفات من در شهر من (مدینه) تشكيل ميشود، برای غصب خلافت برادر من (حضرت علی) و غصب حق دختر من، و اما شورای کوچک در زمان غيبت کبری در زوراء تشكيل ميشود، براي تغيير دادن سنت و تبديل احكام من! (حدیث از کتاب مناقب العتره) و اما حدیث آخر که واضح ترین و شفاف ترین مورد هست: از عبدالله بن سنان است كه از امام صادق (علیه السلام) پرسید: یابن رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) سرزمین جبل كجاست كه ما در بعضی از روایات خوانده و شنیده ایم: زمانی كه فرمان خداوند خلافت و ولایت به شما بازگردد برخی از شهرهای جبل خسف، و زیرو رو می شود، امام صادق (علیه السلام) فرمود: در سرزمین جبل موضعی استكه به آن بحر می گویند و در آنجا شهری است كه آن را قم می نامند و آنجا معدن شیعیان ماست و اما ری، پس وای بر ری از هر دو بال ـ و طرف آن ـ چرا كه امن و سلامتی آن بسبب قم و اهل قم است، عرضه داشتند: یابن رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دو جناح و دو طرف ری كدامند؟ حضرت فرمودند: یكی بغداد است و دیگری خراسان ـ محققاً شمشیرهای بغدادیان و شمشیرهای خراسانیان در ری به یكدیگر خواهد رسید و حق تعالی در عقوبت ایشان (اهل ری) تعجیل خواهد فرمود و آنها را هلاك خواهد نمود پس اهل ری بدین لحاظ به قم پناه می برند و مردم قم آنها را پناه میدهند و آنگاه قم بجای دیگری كه آن را اردستان می گویند منتقل می گردند. (حدیث از کتاب بحار جلد 60) قضاوت و نتیجه گیری با شما ... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۵, ۳۰/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
این احادیث نبود نمیدونستید اهل تهران اهل عذابند و مورد غضب خدا. |
|||
|
|
۱۰:۴۸, ۳۱/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۵ ۱۶:۳۲ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
البته بخش کوچکی از عذاب عظیم که در آینده بر سر مردم تهران نازل خواهد شد، خیلی وقته بر سر مردم تهران نازل شده و خودشان خبر ندارند. آلودگی هوا، خشکسالی، ویرانی محیط زیست برای ساختن برجهای ساخته شده با پولهای کثیف، گرانی، فساد وحشتناک اخلاقی، طلاق، کاهش ازدواج، بی رحمی و قساوت، کلاهبرداری، فساد اقتصادی، اختلاف تکان دهنده طبقاتی و امثالهم چندین سال میشود که برتهران سایه افکنده و متاسفانه مردم تهران به جای بیدار شدن، بیشتر در خواب غفلت فرو میروند مخصوصا از زمانی که این شبکه های مجازی هم کار را خرابتر کرده اند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |