کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وای بر اهل ری از شری که به آن نزدیک شده است...
۱۱:۴۴, ۲۹/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۵ ۱۱:۴۷ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1
آواتار
چند روز پیش داشتم یه کتابی رو می خوندم که با چند تا حدیث عجیب و قابل تامل رو به رو شدم. بد نیست شما هم یه نگاهی بندازید بهشون. واقعا با توجه به حال و روز فعلی ما که گروه خاصی (مسئول و غیر مسئول) سعی در تحریف اسلام و نادیده گرفتن احکام اون دارن، این احادیث قابل تامل و شاید ترسناک هست:

مفضل گفت: امام صادق (علیه السلام) به من فرمود: اي مفضل آيا مي داني كه دارالزوراء در كجا واقع شده است؟ من عرض كردم: خدا و حجت او بهتر مي داند. حضرت فرمود: اي مفضل بدان كه در حوالي ري كوه سياهي است كه در پائين آن كوه شهري بنا مي شود كه آن را طهران مي نامند و آن درالزوراء است. و آن شهري است كه ساختمانها و كاخهايش مانند قصور بهشت و زنانش مانند حورالعين است. آن زنها لباس كفار در بر مي كنند و به لباس ستمگران خود را زينت مي دهند و بر زينها سوار مي شوند و به شوهران خود تمكين نمي كنند، درآمد شوهران آنها براي آنها كافي نيست و از شوهران خود درخواست طلاق مي كنند. مردان به مردان و زنان به زنان اكتفا مي كنند، مردان خود را شبيه زنها مي كنند و زنها خود را شبيه مردان مي كنند و اگر تو مي خواهي دين خود را محفوظ نگه داري در آنجا سكنا مگير و آن را براي محل سكونت انتخاب منما زيرا كه آنجا محل فتنه است و تو همچون روباهي كه براي حفظ و نگهداري فرزندان خود پيوسته از اين سوراخ به آن سوراخ مي رود به قله ي كوهها گريزان باش.
(حدیث از کتاب مجمع النورین)

در حدیثی از حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم اومده:

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود:
ای وای بر امت من، ای وای بر امت من از شورای بزرگ و شورای کوچک!
پرسیدند: يا رسول‌الله شورای بزرگ كدام است؟ و شورای کوچک كدام است ؟
فرمود شورای بزرگ، شورائي است كه بعد از وفات من در شهر من (مدینه) تشكيل مي‌شود، برای غصب خلافت برادر من (حضرت علی) و غصب حق دختر من، و اما شورای کوچک در زمان غيبت کبری در زوراء تشكيل مي‌شود، براي تغيير دادن سنت و تبديل احكام من!

(حدیث از کتاب مناقب العتره)

و اما حدیث آخر که واضح ترین و شفاف ترین مورد هست:

از عبدالله بن سنان است كه از امام صادق (علیه السلام) پرسید: یابن رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) سرزمین جبل كجاست كه ما در بعضی از روایات خوانده و شنیده ایم: زمانی كه فرمان خداوند خلافت و ولایت به شما بازگردد برخی از شهرهای جبل خسف، و زیرو رو می شود، امام صادق (علیه السلام) فرمود: در سرزمین جبل موضعی استكه به آن بحر می گویند و در آنجا شهری است كه آن را قم می نامند و آنجا معدن شیعیان ماست و اما ری، پس وای بر ری از هر دو بال ـ و طرف آن ـ چرا كه امن و سلامتی آن بسبب قم و اهل قم است، عرضه داشتند: یابن رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دو جناح و دو طرف ری كدامند؟ حضرت فرمودند: یكی بغداد است و دیگری خراسان ـ محققاً شمشیرهای بغدادیان و شمشیرهای خراسانیان در ری به یكدیگر خواهد رسید و حق تعالی در عقوبت ایشان (اهل ری) تعجیل خواهد فرمود و آنها را هلاك خواهد نمود پس اهل ری بدین لحاظ به قم پناه می برند و مردم قم آنها را پناه می‌دهند و آنگاه قم بجای دیگری كه آن را اردستان می گویند منتقل می گردند.
(حدیث از کتاب بحار جلد 60)

قضاوت و نتیجه گیری با شما ...

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، عبدالرحمن ، vahrakan ، Anti gods ، قلب ، قاتل مرگ ، افشین ، MEEAAD ، Mahtab1

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۵, ۳۰/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #11

سلام
این احادیث نبود نمیدونستید اهل تهران اهل عذابند و مورد غضب خدا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، عدالت ، sarallah
۱۰:۴۸, ۳۱/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۵ ۱۶:۳۲ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام خدا

البته بخش کوچکی از عذاب عظیم که در آینده بر سر مردم تهران نازل خواهد شد، خیلی وقته بر سر مردم تهران نازل شده و خودشان خبر ندارند. آلودگی هوا، خشکسالی، ویرانی محیط زیست برای ساختن برجهای ساخته شده با پولهای کثیف، گرانی، فساد وحشتناک اخلاقی، طلاق، کاهش ازدواج، بی رحمی و قساوت، کلاهبرداری، فساد اقتصادی، اختلاف تکان دهنده طبقاتی و امثالهم چندین سال میشود که برتهران سایه افکنده و متاسفانه مردم تهران به جای بیدار شدن، بیشتر در خواب غفلت فرو میروند مخصوصا از زمانی که این شبکه های مجازی هم کار را خرابتر کرده اند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، MEEAAD ، sarallah
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا