|
همدردی...
|
|
۸:۰۹, ۲۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام...
ابتدا خدمت رهروان ولایت عرض ادب و احترام دارم و به مطلبی که چند روزه ذهنم را درگیر خودش کرده اشاره ای میکنم. در این جمع پر محتوا و دوستان خوش فکر و باهوش در میان می گذارم برای خودم هم سنگین هست و روی گفتن هم نبود اما چون همه ما دریک راه گام برمی داریم ومتحدانه عمل می کنیم و برادران ما و بانوان ما می توانند از هوش خود در این راه استفاده نمایند در میان می گذارم.. یک نگاهی به پست های خود بیاندازیم: چه مقدار دین اسلام را تبلیغ کرده؟ چه مقدار از مذهبمان شیعه را تبلیغ کرده؟ چه مقدار از هدف امام حسین(علیه السلام) را تبلیغ کرده؟ چه مقدارازشهدایی که راه وهدفشان دین اسلام بوده را تبلیغ کرده؟ چه مقدارازولایت پذیری واخلاق دردین اسلام ومذهب شیعه تبلیغ کرده؟ چه مقدار باعث معرفت افزایی نسبت به دین اسلام ومذهب شیعه را تبلیغ کرده؟ چه مقدار پست ها ومطالبی که ارسال کرده ایم باعث افزایش معلومات وآگاهی بیشتر و جذب افراد به اسلام را تبلیغ کرده؟ مهربانان ما همگی مسئولیم.. اگر ازامام حسین علیه السلام می گوییم ببینیم امام چه دستوری فرموده؟ در چه راهی شهید شدند؟ اگر خودرا منتظر حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می دانیم چه کمک رسانی در راه امام و دین اسلام انجام داده ایم؟ شهدا از ما می خواهند که راهشان که پایداری و ثبات دین اسلام هست ادامه یابد پست هایی که یادی از شهدا می کنند خوبه اما همان شهدا می خواهند که اسلام حفظ بشه شیعیان سربلندباشند.. در حال حاضر در خطر جدی قرار داریم دشمنان نشسته اند برای ضربه زدن به دین اسلام و مذهب شیعه نقشه می کشندوعملی هم می کنند اما بچه های مذهبی با کم کاری در تبلیغ.... منکر کارهای ارزشمندعزیزانی که واقعا برای دین زحمت می کشند نیستیم اما بازهم کم است..هرچه برای دین ومذهب شیعه کار کنیم نزد اماممان وهمان شهدا سربلند تریم. به مسائل حاشیه ای کمتر بپردازیم اینکه کلا قطع بشه منظور نیست، منظور این هستش که در کنارش از دین اسلام از مذهب شیعه تبلیغ کنیم.. امام ما متن های عاشقانه نسبت به خود نمی خواهد.. شهدای ما متن های عاشقانه نسبت به خود نمی خواهند.. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |