|
نظر خود را در مورد این عکس بگویید 2
|
|
۱:۰۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() نظرتونو در مورد عکس بالا بگید ضمناً گشتم گفتم شاید عکس ها از عمد اینطور انتخاب شدن تا دیدم سایت لیبرال عصر ایران هم اینو گذاشته http://www.asriran.com/fa/news/465480/%D...A%A9%D8%B3 کلهم نظرات رو بگید |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۸, ۱۴/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۱۰ توسط amirabdi.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول: دقت کردین هیچ خبری از مدافعان ایشون و اسپمرها تو این تاپیک نیست؟! چون هیچ توجیهی نمی تونن بکنن. خیلی ساده از کنار این حقیقت های پر نکته می گذرن.اخوی والا من که دیگه به شخصه خسته شدم از بس بحث کردم هم عکس های پیاده ی آقای روحانی در سال 95 وجود داره هم عکس های سواره ی آقای رهبری در سال 93 هر حرفی هم که بزنیم در آخر بهمون یه انگ فتنه و فتنه گر و نفوذی میزنید الان هم دیگه فکر کنم کم کم سوژه هاتون ته کشیده که گیر های بنی اسرائیلی دادید به ماشین روحانی و ... یه عده کلا میخوان که بین روحانی و رهبری شکرآب بشه و از هر بهانه ای برای این عمل استفاده میکنند تا چند وقت دیگه به نظرم حتی به مدل راه رفتن و مدل بستن عمامه ی آقای روحانی هم گیر بدید و بگید که با مدل راه رفتن رهبری در تضاد هستش پس روحانی یه فتنه گره هرچند که من خودم با بیشتر سیاست گذاری های آقای روحانی مخالفم ولی دیگه از بحث کردن خسته شدم وقتی آخر همه ی بحث ها به این ختم میشه که ماها همه یه مشت غربزده هستیم که تحت تاثیر ماهواره قرار گرفتیم |
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۱۴/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
حضور حسن روحانی در میان کارگران گروه مپنا با حاشیه هایی همراه بود، حاشیه هایی که انتظار می رفت رئیس جمهور به آن ها دقت کند. به گزارش عصرخبر، گشت زدن و بازدید کردن روحانی با خودرو در میان کارگران و دست تکان دادن برای آنان از داخل خودرو ظاهر نامناسبی و سوالاتی بوجود آورده است. اینکه در روز بزرگداشت کارگر، عالی ترین مقام قوه مجریه در میان این قشر زحمتکش حضور یافته و از نزدیک از دستاور های یک کارخانه داخلی بازدید می کند امری بسیار پسندیده است ولی در این میان عکس هایی از این بازدید منتشر شد که ذکر چند نکته در این مورد ضروریست. کارگران زحمتکشی که روزانه در کارخانه در حال فعالیت هستند زمانی که در روز کارگر با رئیس جمهور خود مواجه می شوند انتظار دارند که وی را در میان خود ببینند نه اینکه با یک خودروی لوکس شاهد حضور وی در کارخانه باشند. این اقدام تشریفات رئیس جمهوری در هر صورت نادرست است چرا که اگر این اقدام به دلیل وسعت کارخانه و کمبود وقت باشد می توانستند که فقط به بخش کوچکی از کارخانه قناعت کنند و در همان بخش کوچک به میان کارگران بروند الزامی برای بازدید از کل کارخانه وجود ندارد همانطور که سایر کارخانه ها و کارگرانشان نیز از بازدید رئیس جمهور محروم بوده اند نه اینکه کارخانه را با خودرو بازدید کنند و کارگران نتوانند از نزدیک رئیس جمهور خود را ببینند و حس فاصله به خصوص حس فاصله کارفرما و کارگر را لمس نکنند. اگر این اقدام به دلیل مسائل امنیتی باشد باز قابل پذیرش نیست چرا که قطعا وسعت و جمعیت کارگران این گروه صنعتی از شهرها در سفرهای استانی رئیس جمهور که بیشتر نیستند که برای بازدید رئیس جمهور خدای ناکرده مشکل امنیتی بوجود آید. به هر صورت انتظار می رود دولتی که خود را از مردم می داند مقداری از تشریفات خود را بکاهد و کمی خاکی تر با مردمی که با حضور خود در عرصه انتخابات به حمایت از دولت منتخب خود پرداخته اند. منبع: عصرخبر |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۱۴/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۵ ۱۹:۲۸)Mohammad Trust نوشته است: خوبه که خود شما هم واقفی به این مسئله اصلاح طلبی یعنی اشرافی گری. اگه غیر ازین بود بالاشهر تهران و سینماگران و فوتبالیست ها که همه میلیونرن بهشون رای نمی دادن |
|||
|
|
۲۱:۵۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۹)Imam12 نوشته است: خوبه که خود شما هم واقفی به این مسئله اصولگراهایی مثل شما هم فقط تهمت میزنن ![]() باز خوبه اصلاحطلب ها با واقعیت ها کنار میان تا زمانی که حزب بازی هست به جایی نمیرسیم |
|||
|
۲۲:۰۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
الان ما تهمت زدیم؟؟؟ خوبه که خودت مقاله رو علیه روحانی نوشتی ضمن اینکه ما پیرو رهبریم خیلی هم اصول و اصلاح برامون مهم نیست
اتفاقا خود اصلاح طلبان دنبال حزب بازین اگه به عقب برگردی متوجه میشی اول حزب اصلاحات تاسیس شد بدنبال اون برای مهار این حزب اصولگرایی تاسیس شد در همین انتخابات اخیر اصلاح طلبان بودن که بیش از حد اسرار داشتن حزبشون رو نمایش بدن ولی اصولگراها اکثرن حزبشون رو معرفی نمیکنن چون حزب بازی براشون مهم نیست |
|||
|
۲۲:۰۸, ۱۴/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ما اشتباهی رو گوش زد کردیم
وای از دست این جماعت .... من دیگه جوابی در این مورد نمیدم. مردم بیشتر میفهمند ... |
|||
|
۰:۵۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۰:۵۴ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۰۲)پارمیس نوشته است: عکس گنجشک ها خیلی قشنگهسلام خواهرم ممنون که حرف منو تایید کردین خانم پارمیس. نقل قول:الان هم دیگه فکر کنم کم کم سوژه هاتون ته کشیده که گیر های بنی اسرائیلی دادید به ماشین روحانی و ... سلام برادرم ، خستگی شما از تعدد بحث ها نیست از تعدد سوژه ها و رفتارهای ضد ونقیض مسئولان هست. بجای اینکه خودشون جوابگو باشن شما دارین زحمتشو می کشین. نقل قول:یه عده کلا میخوان که بین روحانی و رهبری شکرآب بشه و از هر بهانه ای برای این عمل استفاده میکنند رییس فعلی دولت با پشتیبانی کامل کسی روی کار اومد که رهبر انقلاب سخنانش رو خائنانه خواند. ![]() نیازی نیست کسی بخواد بینشون رو خراب کنه. حقایق واضح و روشنه. کسی هم قطعا با رهبری قابل مقایسه نیست. در این مدل تصاویر رهبر معیار قرار می گیره ، شاغول هست. نقل قول:تا چند وقت دیگه به نظرم حتی به مدل راه رفتن و مدل بستن عمامه ی آقای روحانی هم گیر بدید و بگید که با مدل راه رفتن رهبری در تضاد هستش پس روحانی یه فتنه گرهاین یک خط که سفسطه بود. نقل قول:هرچند که من خودم با بیشتر سیاست گذاری های آقای روحانی مخالفمزنده باشید منم با ایشون پدرکشتگی ندارم. بهش رای هم دادم اما عقد اخوت هم باهاش نبستم. روی اشتباهم پافشاری نمی کنم. --- ان شالله در خلال همه ی بحث ها مشکلات شخصی بوجود نیاد و اجازه هم ندیم این اتفاق بیفته. ارادتمند |
|||
|
|
۳:۴۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
درود برادر
اخوی رابطه ی بین دولت و رهبری خیلی شکرآبه،من خودم هم قبول دارم ولی میگم نباید بیشتر از این شکرآبش کنیم،نباید با اینجور مقایسه ها این شکاف رو بزرگتر کنیم باید بذاریم این شکاف کوچیک بمونه و بزرگ نشه که امان از اون روزی که این شکاف بزرگتر بشه،که تاوانش رو ملت خواهد داد... امیدوارم این یک سال کذایی هم زودتر تموم بشه و زودتر نوبت انتخابات ریاست جمهوری بعدی برسه(هرچند که احتمالا دوره ی بعد هم روحانی خواهد بود) |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۳:۴۱)amirabdi نوشته است: درود برادر زیاد نگران نباشید از این گنده تر هاش هیچ کاری نتونستن بکنن با توکل بر خدا از این مشکلات هم عبور می کنیم ان شالله. درسته اوضاع خیلی خرابه اما دلم روشنه. در این شب مبارک برای انقلاب ، مردمش و رهبری دعا کنید تا ظهور حضور داشته باشن ، آمین. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظر خود را در مورد این عکس بگویید | عبدالرحمن | 56 | 14,734 |
۲۸/بهمن/۹۴ ۱۶:۵۰ آخرین ارسال: Islam |
|

![[تصویر: yr8e_img_20160502_004940.jpg]](http://uupload.ir/files/yr8e_img_20160502_004940.jpg)

![[تصویر: n00003166-b.jpg]](http://www.rahkarnews.ir/images/docs/000003/n00003166-b.jpg)