|
احمدی نژاد؛دروغ یا توهم !!!
|
|
۱۰:۴۳, ۲/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۵۰ توسط صبح صادق.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
چند روز اخیر دوستان یه تاپیکی زده بودن(اسمشو یادم نیست) با مضمون اینکه اون سخنرانی معروف(خس و خاشاک) احمدی نژاد رو قطعه قطعه کرده بودند و این بنده خدا منظورش از خس و خاشاک عامه مردم نبودند و روی صحبتاشون با فتنه گران بود ... نکته: 1-در فتنه گر بودن آقایان در حصر هیچ شکی ندارم. 2-دوستان تدبیر و امید اگر می خوان مطلب بنویسن در نظر داشته باشن که اصلاٌ موافق حرکات مضحک آقای تدبیر نیستم و وزیر قهرمان خارجه شون(بخوانید خارجی) با اون دیپلماسی مسخره خندشون برام اصلاٌ قابل احترام نیست.ممنون. کلیپ زیر رو شاید خیلی از دوستان قبلاٌ دیده باشن ولی جهت یادآوری روحیات جناب احمدی نژاد و برای اینکه ببنید ایشون اونقدرها هم حیوونکی نیست ، یه بار دیگه شاهکارهاشون رو ببنید تا بعداٌ راجع به علتش با هم حرف بزنیم ... الله اکبر از این همه(لینک اصلاح شد) ... |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۲/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۵ ۱۲:۵۸ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نظر من احمدی نژاد مرد شریفی بود ولی یه شوخی بود که ملت با خودش کرد. توهم و دروغ اینا نبود. شوخی بود.
![]() این دیالوگ مخصوص مسعود شصت چی یا محمود شصت چیه ... چه دفاعی از خودم بکنم جناب قاضی من بی دفاعم... من شریف تربیت شدم من شریف بزرگ شدم... نه کسی منو میشناخت... نه کسی بنده رو میدید... نه ثروتمند بودم و نه هیچ چیز دیگر... همهٔ سهم بنده از زندگی کار کردن در زیر زمین ادارهٔ بایگانی بود لای پروندهها... من ساده بودم من همه چیز رو باور میکردم، من با هیچکس مخالفت نمیکردم... سرم به کار خودم بود و شریف بودم... من نمیخواستم به بانک برم، من نمی تونستم طبابت کنم، من نمی تونستم سرهنگ باشم، من نمیخواستم شعر بگم، من مقاومت کردم تا حد توانم... اما من توانم کم بود... بنده ضعیف بودم، برای خودم ضعیف بودم و برای دیگران... و من به همه احترام میگذاشتم... من به همه احترام میگذاشتم، و من شروع کردم به بازی کردن... و من شروع کردم به سرگرم شدن... و بعضی وقتها یادم رفت که کجام... و همهٔ اینهایی که می گند مال من نیست، حق من نیست... و من اشتباهی ام... من از اولش هم اشتباهی بودم... بله من یادم رفت که اینها مال من نیست و من اشتباهی ام، تقصیر من بود... تقصیر دیگران هم بود... اما خدایا تو شاهدی که من هیچ چیزی رو برای خودم برنداشتم... من هیچ چیز رو توی جیبم نذاشتم... من از سهم کسی نزدم... من فقط اشتباهی بودم... خدایا تو شاهدی که من چیزی رو خراب نکردم... خدایا تو شاهدی که من کسی رو اذیت نکردم... من فقط اشتباهی بودم... چه دفاعی از خودم بکنم؟... من بی دفاعم... حالا من ماندهام و تقاص این همه اشتباه دیگران و بازیگوشی خودم... جناب قاضی من از هیچکس توقعی ندارم... خدایا تو منو ببخش... من اشتباهی بودم!!!
من اشتباهی بودم ... پ.ن کلیپ پخش نمیشه |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۲/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۲۲, ۲/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
توهین نیست داداش
من خودم با شناسنامه خودم و مرحوم مادربزرگم و پدربزرگم به احمدی نژآد رای دادم ولی نمیدوسنتم اینقدر ضعیفه |
|||
|
|
۱۷:۴۹, ۲/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
لینک کلیپ اصلاح شد.
عزیزان اول ببیند ، بعد با هم صحبت می کنیم ... فقط آدرس بدم : حضرت امیر (علیه السلام) می فرمایند : مواظب افـکــارت بــــــاش که گفتــارت می شود، مواظب گفتــارت بــــــاش که رفتـــارت می شود، مواظب رفتـــارت بــــــاش که عــــادتت می شود، مواظب عــــادتت بـــــاش که شخصیتت می شود.
|
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۲/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۵ ۱۸:۱۴ توسط افشین.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
خوشحال میشم ادامه بدید |
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۲/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام صبح صادق عزیز
وقتی فردی به یک مسئولیت مهم میرسه، افراد زیادی اطرافشو میگیرند و میخوان با تملق گویی منافع خودشونو بدست بیارند. این افراد گاهی اوقات باعث میشن که فرد تصورات خاصی در مورد خودش پیدا کنه و خودش رو عقل کل در نظر بگیره. |
|||
|
|
۱۹:۰۵, ۲/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوره ی اول رئیس جمهور احمدی نژاد و یه قسمت هم از دوره ی دوم از حق نگذریم عالی بود.....،(جزو ده کشور اول در نانو شد، عضو سازمان هوا و فضای بین الملل شد، اولین ماهماوره ، اولین شبیه سازی در خاور میانه ، اولین موشک قاره پبما ، خانه دار کردن میلیون ها جوون ، هدفمندی یارانه ها ، کاهش اختلاف دهکها.تکمیل فرایند غنی سازی ، غنی سازی 20 درصد و........)
ولی امان از اون روزی که مشایی اومد....اون ماجرای خونه نشینی احمدی نژاد و......تا وقتی که مشایی با احمدی نژاده (راستی کسی میدونه هنوزم هم باهاش هست؟؟؟)به شخصه خودم بهش اعتماد ندارم وبهش رای نخواهم داد(البته اگه بیاد و تایید بشه)...ولی اگه از اشتباهاتش درس بگیره خیلی خوبه......... |
|||
|
|
۲۱:۱۵, ۲/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۵ ۱۰:۰۰ توسط صبح صادق.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
امیر عرصه کلام،علی(علیه السلام): دروغگو با دروغگويى خود سه چيز بدست مى آورد: خشم خدا را نسبت به خود، نگاه تحقيرآميز مردم را نسبت به خود و دشمنى فرشتگان را نسبت به خود. علی املشی نوشته است: البته که هر دولتی در کنار امتیازات منفی توی کارنامه اش عملکرد مثبت هم داشته.ولی خوب ایشون اشتباهات فاحش زیادی داشت.برای نمونه رجوع کنید به موصع گیری غلط ایشون در موصوع بیداری اسلامی یا همون خدمت(مسکن مهر) که شما به عنوان خانه دار کردن مردم ازش یاد کردید چقدر اجرای غلط این سیاست به مردم ضرر زد ... [font=Tahoma][/font]
|
|||
|
۲۲:۳۹, ۲/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۲۲)Mohammad Trust نوشته است: توهین نیست داداش به هر حال شما میتوانید در مورد تصمیماتی که در گذشته اخذ کردید نظر بدهید . اما یک نکته را هم فراموش نکنید ، در سال 88 بعد از نبرد انتخاباتی سنگین دولت منتخب به جای تمرکز بر اداره کشور مشغول مقابله با وطن فروشان و فتنه گران بود و از این لحاظ دولت قبل را میتوان مظلوم ترین دولت بعد از انقلاب هم دانست . به هر حال در صورت کاندیداتوری اقای احمدی نژاد در سال اینده احتمال برنده شدنشان دور از ذهن نیست و در صورت پیروزیشان همه باید قوائد بازی جوانمردانه را رعایت کنیم ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بیگانگان فضایی،واقعی یا توهم بشر!! | A L I | 171 | 75,028 |
۱۲/خرداد/۹۶ ۱۶:۴۴ آخرین ارسال: Morran |
|

![[تصویر: sTL4c.jpg]](http://s3.img7.ir/sTL4c.jpg)