کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
علت علاقه ویژه جریان انحرافی به کوه دماوند !!!
۱۴:۰۰, ۳۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۲ ۱۴:۳۰ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 73848_497.jpg]

به گزارش وبلاگستان مشرق، حسین قاسمی در وبلاگ خود نوشت:
در طی ماه های اخیر دو خبر منتشر شده که توجهات را به کوه دماوند جلب کرده است.
در اولین خبر از ایجاد ، آماده سازی ، زیرسازی ، مرمت و آسفالت جاده 5 کیلومتری در کوه دماوند تا مسجد صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) توسط سازمان میراث فرهنگی و گردشگری خبر داده بود.
دومین خبر را سایت مشرق نیوز در تاریخ 27/2/90 منتشر کرد : "جریان انحرافی و جنجالی دولت قصد دارد در عرصه بین المللی قله دماوند را به جای برج آزادی به عنوان نماد ایران مطرح کند."

این دو خبر که به فاصله کمتر از دو سال از یکدیگر منتشر شد واکشن های متفاوتی را برانگیخت.
خصوصا خبر اول ، اعتراض شدید دوست داران طبیعت ، انجمن کوه نوردان، گروه دیده بانان کوهستان ایران، سازمان محیط زیست و... را باعث شد.
دلیل مخالفت همه اینها ، ضربه به محیط زیست و از بین رفتن این میراث طبیعی عنوان میشد.
اما واقعا دلیل توجه جریان انحرافی به کوه دماوند چیست؟
در این زمینه گزینه های متعددی برای توجه جریان انحرافی به کوه دماوند مطرح گردیده است :
الف:
یکی از سایتها نوشته است "بعید نیست که هدف جاده کشیدن در کوه دماوند آماده سازی بستر مناسب برای دسترسی آسان به مراتع و زمین های پیرامون جاده به منظور تصاحب آنها و تبدیل به مجتمع های مسکونی-تفریحی باشد.
تجربه ثابت کرده است که ساخت جاده در هر منطقه ای طبیعی و هر مکانی که پتانسیل گردشگری داشته باشد، زمین های پیرامون جاده توسط افراد سودجو به شدت مورد سوء استفاده و آسیب قرار میگیرد."
ب:
یکی از سایتها آورده است "کوه دماوند سرزمین شاه باستانی ایران فریدون و زادگاه منوچهر و آرش است که پرتاب تیرش در آن روزهای شکست و درماندگی، روح باشندگی ایرانیان در این سرزمین را تداوم بخشید و تکلیف ما را نه تنها با تورانیان مهاجم بلکه با همه مهاجمان به این سرزمین روشن کرد."
ج:
یکی از مورخین و محققین در مورد کوه دماوند نوشته است : "از دیدگاه تئوفیست ها و نحله های راز آمیز ماسونی ، کوه دماوند مامن و مخفی گاه استادان نور و محل خروج موعود و منجی ایشان است. از این رو کوه دماوند در باورهای ماسونی-یهودی جایگاهی مقدس و برجسته دارد"

به نظر شما گزینه صحیح کدام یک میباشد :
الف-
ب-
ج-
د- تمامی گزینه ها

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hadi_shj ، ANTI satan ، hussain ، Hadith ، حقیقت تلخ ، semnani ، محیصا ، MAHDI59 ، libera ، bagheri4 ، shafagh_mah ، أین المنتظر ، Anti Vahabi ، SAViOR ، سدرة المنتهی ، یاران مهدی ، MohammadSadra ، شهـاب ، aghah ، janali ، میثاق ، mhvvhm ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۳۰, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11

ما اینجا میایم که در مورد دین حرف بزنیم.1% احتمال بدید که اینایی که میگید درست نباشه.
میدونید جایگاه تهمت تو دین ما چیه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amin015 ، عبدالرحمن
۲۳:۲۷, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
الف
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، عبدالرحمن
۰:۳۸, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
تمامی گزینه ها محتمل است
۱۴:۱۶, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #14

به نظر من که هر سه گزینه میتونه درست باشه.مخصوصا الف...آخه برخی از آقایون سود دهی یراشون از ناموس هم مهمتره چه برسه به عرق ملی....اللهم عجل لولیک الفرج
۱۴:۴۳, ۲/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۰ ۱۵:۰۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #15
آواتار
توی این آشفته بازار، هرکی یه طرف میکشه. یکی یه زمانی پرسید تو از کجا می دونی زمان حضرت علی بودی طرف معاویه رو نمی گرفتی؟ کمی فکر کردم........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جوابی نداشتم............. باز هم فکر کردم...؟؟؟؟؟؟ به قول خارجی ها "بینگووووووو" پیدا کردم.
الان فقط و فقط یک نفر رو میشناسم و با حرف اون تکون می خورم، یک نفر دلیل بودنمه، دلیل صبر من، سید علی خامنه ای. حالا به راحتی جواب می دم که اگر زمان حضرت علی بودم طرف حضرت علی رو می گرفتم.
من جریان انحرافی یا جریان دوشاخه یا m + n و ... رو نمیشناسم، تنها کسی که میشناسم، سید علی خامنه ایه.
به خدا یک بار چپ نگاهشون کنه من و امثال من ریششون رو میکنیم.
-------------------------
ببخشید دوستان از دست اینها خیلی عصبانی هستم. اگر یک روزی مدیران سایت رو خصوصی ببینم یه چیزهایی در مورد این اوضاع بهشون میگم که تا بیخ گوششون سرخ بشه. راستی اگر دوست ندارید این پست باشه، پاکش کنید ایرادی نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MESSENGER ، میثاق ، عبدالرحمن
۱۸:۳۱, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
ما که نفهمیدیم این جریان انحرافی چطور شد انحرافی شد و تعریف دقیقی از جریان انحرافی رو هنوزم که هنوز از کسی ندیدیم!
یه بار دقیقا جریان انحرافی رو تعریف کنید و دلایل منحرف شدنشون رو اعلام کنید و جریان غیر انحرافی رو هم مشخص کنید!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۲۰:۰۲, ۲/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۰ ۱۱:۳۸ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام به همه بخصوص آقای محمدصدرای گرامی
واقعا صحبتاتون قشنگ بود
انقدر قشنگ که نتونستم هیچی نگم
راستش وقتی اول دبیرستان بودم یه عزیزی حرف جالبی بهم زد که همیشه مدنظرمه
ایشون گفتن ابوذر که راستگوترین صحابه پیامبر بود از قول پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: اگر همه مردم دنیا به راهی رفتند و علی(علیه السلام) به راهی، تو همون راهی را برو که علی(علیه السلام) رفت.
خوب حالا علی زمان ما همون کسیه که بر ما ولایت داره.
سید علی خامنه ای...
واقعا ممنون که یادآوری کردین.
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، MohammadSadra ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]