کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نتایج دور دوم انتخابات مجلس-پیروزی اصلاح طلبان
۲۰:۴۲, ۱۱/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۴۳ توسط علی املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دور دوم انتخابات مجلس دهم، روز دهم اردیبهشت برگزار شد تا تکلیف کرسی های خانه ملت برای 4 سال آینده مشخص شود. عصر ایران - دور دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار و تکلیف 68 کرسی باقی مانده بهارستان مشخص شد و نتایج به دست آمده تاکنون از پیروزی فهرست امید (اصلاح‌طلبان) حکایت دارد.

دور دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای مشخص شدن 68 کرسی از میان 176 کاندیدای باقی مانده، روز جمعه (10 اردیبهشت) در 21 استان، 121 شهر و 55 حوزه انتخابیه برگزار شد. از میان این 176 نفر 37 نفر از آن‌ها در دور اول در لیست اصولگرایان بودند، اصلاح‌طلبان نیز برای دور دوم لیستی 55 نفره ارائه کردند و سایر کاندیداها مستقل به حساب می‌آمدند.

طبق نتایج به دست آمده در دور اول انتخابات که 7 اسفند 1394 با رای‌گیری در 209 حوزه انتخابیه سراسر ایران با مشارکت 62 درصدی در کل کشور و 50 درصدی در تهران برگزار شد، از 290 کرسی مجلس دهم، 83 کرسی به اصلاح‌طلبان، 75 کرسی به اصولگرایان، 58 کرسی به مستقلین و 5 کرسی به اقلیت‌های دینی اختصاص یافت. از دور اول هنوز تکلیف منتخب سوم اصفهان که اصلاح‌طلب بود، مشخص نیست که آیا آرای او ابطال شده و تکلیف این کرسی همزمان با انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده مشخص می‌شود یا اینکه اعتبارنامه مینو خالقی صادر خواهد شد

بنابراین پس از پایان دور اول و دوم انتخابات مجلس دهم 119 اصلاح‌طلب، 83 اصولگرا، 81 منتخب مستقل و 5 منتخب اقلیت به بهارستان راه یافتند.

خدا رحم کند.............
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، MOHSEN-Z ، مهدی2012 ، عدالت ، amrtat71

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۲۰, ۱۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #31
آواتار
نقل قول: گفتم که هم تاثیر ماهواره و شبکه های مجازی و هم بد کار کردن برخی از مسئولین حالا چه معمم و چه غیر معمم.
داداش چرا فقط میگی بدکار کردن مسئولین؟
تک تک روحانیون و اشخاصی که توی بد جلوه کردن چهره ی روحانیت و اسلام دخیل بودند مقصر بودند
حالا این بدجلوه داده شدن ممکنه بخاطر گشت ارشاد بوده باشه،بخاطر رفتار تند یه روحانی هنگام امر به معروف بوده باشه،بخاطر یه سخنرانی بوده باشه یا ...
رسانه های خارجی هم از این اشتباهات نهایت سوءاستفاده رو میکنند و چهره ی روحانیت رو خراب میکنند جلوی مردم (به قول معروف تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها...)
به شخصه به نظرم درحال حاضر در کل کشور ایران تعداد انگشت شماری روحانی وجود دارند که به معنای واقعی کلمه دارن کار درست رو انجام میدهند
بقیه یا از این طرف بوم افتادند یا از اونطرف بوم...
به نظرم همین خاطره ی آقای خامنه ای توی خیلی از زمینه ها گویای همه چیز هست...
۲۰:۳۱, ۱۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #32
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۲۴)پارمیس نوشته است:  نیازی نیست جوابی بدید چون راست میگن.
اگه این انتخابات هم برگزار نمیشد بازم مشخص بود یه خورده شیشه های توی انتخابات 88 وجود داشته .

حالا گیرم شما اختلاف 11 میلیونی رای ها رو در نظر نگرفتین..تا حالا دقت کردین هر وقت یه اصول گرایی رای میاره همش تقلب شده...من به صحت این انتخابات مجلس اطمینان دارم..ولی از نظر خودتون این مشکوک نیست که هر سی نفر لیست اصلاحطلبا رای آوردن؟یا توی خبرگان،قشنگ به ترتیب رای آوردن(بازم میگم من به صحت انتخابات اطمینان دارم)ولی به نظر خودتون اگه اصولگرا ها میشدن تقلب نشده بود....آخه چه طور میشه 11 میلیون رای جابجا بشه .....
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]