|
رونمایی از کتاب سراب آزادی در شهر آفتاب
|
|
۲۲:۲۱, ۲۰/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جلسه آیین رونمایی و نقد بررسی کتاب «سراب آزادی» نوشته مریم سنجابی مسئول سابق نیروی انسانی سازمان منافقین و عضو شورای رهبری این سازمان در سرای اهل قلم تالار گفتگوی شهر کتاب (شهر آفتاب)، با حضور خانم ها نرگس بهشتی و دکتر جواد منصوری با اجرای مهدی مهدی قلی، روز دوشنبه برگزار شد.
![]() ر ابتدای این جلسه دکتر جواد منصوری معاون آسیا و اقیانوسیه وزیر امور خارجه در دهه شصت با ابراز شادمانی از انتشار این کتاب گفت: آنچه حائز اهمیت این است که در چند سال گذشته در برنامههای مختلفی در رسانههای ما اعم از مکتوب، دیداری وشنیداری در ارتباط با سازمان مخوف منافقین صحبت شده است. اما در کتاب«سراب آزادی» کسی حقایق مخوف این سازمان را افشا میکند که خودش در متن رویدادها بوده و خاطراتش سندیت دارد. بنابراین شرح وقایع از زبان خانم مریم سنجابی می تواند اتمام حجتی برای آنهایی باشد که میگویند ما روی حب و بغض شخصی درباره این سازمان صحبت میکنیم، این کتاب سندی قطعی است.
نقطه قوت کتاب دیپلمات دهه های گذشته دستگگاه دیپلماسی در این ادامه تحلیل هایش اشاره کرد نقطه قوت قابل اتکایی که در این کتاب وجود صراحت و شفافیت است که در بیان مطالب وجود دارد. در موراد دیگری ، افراد دیگری آمدند و مطالب خودشان را در مورد این سازمان مخوف بیان کردند و گاهی در بیان حقایق تعارف کردند و بسیاری از گفتنیها را نگفتند و در بسیاری از موارد خودسانسوری کردند. اما کتاب سراب آزادی با صراحتی مثال زدنی حقایق سازمان مخوف منافقین را بیان میکند و من احساس کردم نویسنده عزمش را جزم کرده که همه حقایق و مسائل پشت پرده این سازمان را افشا کند. دیپلمات سابق اشاره کرد که بنده چون می دانم این کتاب با استقبال فراوان مواجه می شود و به تجدید چاپ میرسد نقدهای خودم را نیز بیان میکنم تا در مرحله تجدید چاپ ضعفهای کتاب برطرف شود.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کتاب «آفتاب در مصاف» | mahdy30na | 2 | 1,556 |
۴/آبان/۹۳ ۱:۳۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| از کتاب «حزب دیالمه» رونمایی شد | soheyl68 | 0 | 1,129 |
۷/تیر/۹۳ ۲۳:۰۶ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| کتاب رونمایی از باغ فدک | علمدار133 | 0 | 1,123 |
۱۷/فروردین/۹۱ ۰:۰۵ آخرین ارسال: علمدار133 |
|
| کتاب آفتاب و سایه ها | alinit | 0 | 2,431 |
۸/اسفند/۹۰ ۱۲:۳۵ آخرین ارسال: alinit |
|

![[تصویر: 1618612_557.jpg]](http://cdn.mashreghnews.ir/files/fa/news/1395/2/20/1618612_557.jpg)