|
نامحرم
|
|
۲۱:۰۰, ۲۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
#حجاب
‼️ خواهر من! وقتی تو پای نوشته های من شکلک می زنی من دقیقا یک نفر را تصور می کنم که سرش را کج کرده خیره شده به من و دارد لبخند می زند!? وقتی می نویسی: مچکرم!? من یک نفر را تصور می کنم که عین بچه ها لوس می شود و دلنشین لبخند می زند!!☺️ و با صدای نازک تشکرش را می ریزد توی قلب من.? وقتی عکس آواتارت سر کج کرده و خندیده جوری که دندان هایش هم معلوم باشد.? من همیشه قبل از این که مطالبت را بخوانم صدایت را می شنوم که دارد رو به دوربین می گوید سیب و بعد هم ریسه می رود.?? وقتی عکس دختر بچه شیر می کنی و بالایش می نویسی: عجیجم، نانازم، موش کوچولو الاااااااااهی قربونش برم و ...?? من همین حرف ها را با صورت آواتارت و صدای خیالی ات می سازم و از این همه ذوق کردنت لبخند می زنم.? من مریض نیستم!?حتی قوه ی خیالم هم بالا نیست!? من پسرم.............. ?و تو دختر...........!? من آهنم و تو آهن ربا!☝️ من آتشم و تو پنبه!?? یادت نرود ☝️❌ خصوصی ترین رفتارت را عمومی نکنی✋⛔️ خواهرم ❗️یادت بمونه با نامحرم فاصله ات را حفظ کنی.. چه نیازی به ارسال شکلک داری که حتما طرف مقابلت حالت چهره تو را درک کند.?? یادت بماند شکلک ها برای روابط صمیمانه طراحی شده اند!!!!? یادت بماند ما با هم نامحریم!!☝️? ?ارسال شکلک به نامحرم ممنوع? |
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۲۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۲۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
۲۱:۵۴, ۲۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
کاملا درسته
این طبیعت جنس نر و ماده ست و این اتفاق ها هم می افته و حقیقته. برخی دختران از روی صافی و صداقت و عدم شناخت جنس مقابل و با اطمینان به این که طرف مقابل قصدی نداره و اهل انحراف نیست، رفتارهایی انجام می دن که موجب تحریک طرف مقابل می شن. تجربه نشون داده کاربران دختر یا خانم که از تصویر خودشون به عنوان تصویر شخصی و از نام خودشون برای نام کاربری استفاده می کنن و راحت با همه ی کاربران ارتباط برقرار می کنن بیشتر مورد توجه کاربران قرار می گیرن و این همون آهنرباست. |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۲۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۳/اردیبهشت/۹۵ ۲۱:۰۸)مجتبی110 نوشته است: متاسفانه باید بگم کسی که چنین فکری می کنه ذهنش دچار مشکله. فکر نمی کنم دوست عزیز مشکل ذهنی باشه . فکر میکنم تقریبا همه آدم ها اینطوری هستند ولی اونقدر تو فضای مجازی اخت شدیم که عادت کردیم . واقعا فضای مجازی کمتر از فضای واقعی نیست ، اتفاقا چون غیر مستقیم است خطرناک تر هم هست ، حفظ حریم با نامحرم تو فضای مجازی مهم تر از فضای واقعی است . مثلا همونطور که تو فضای واقعی نباید با نامحرم شوخی کرد تو فضای مجازی هم باید رعایت کنیم . متاسفانه غیر مستقیم بودن فضای مجازی ما ها رو جسور کرده !!!
|
|||
|
|
۱:۰۴, ۲۴/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۵ ۱:۰۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۳/اردیبهشت/۹۵ ۲۱:۵۸)دیدگاه نوین نوشته است: فکر نمی کنم دوست عزیز مشکل ذهنی باشه . فکر میکنم تقریبا همه آدم ها اینطوری هستندحتی اگر همه ی آدم ها هم اینطور باشن نمی شه گفت مریض نیستند و دچار زنای ذهنی نیستند. فرضا دیدگاه نوین فردا کاربریشو از "مرد" تغییر داد به "زن" اگر گفت سلام برادر عزیزم و من خوشم اومد. من مریضم، مریض. چون دارم تخیل می کنم که یک زن اونور پشت سیستم نشسته و داره به من اینطور می گه. این موضوع چند درجه بالاتر بره می شه زنای ذهنی. و یک مریضیه خطرناکه. چه بخواهید چه نخواهید. آدم مریض هم اول باید به فکر درمان خودش باشه. (۲۳/اردیبهشت/۹۵ ۲۱:۵۴)soheyl68 نوشته است: این طبیعت جنس نر و ماده ستطبیعت جنس نر و ماده نیست. مریضیه جنس نر و مادست. تخیل بافی در این حد، یک مریضیه. |
|||
|
|
۸:۱۳, ۲۴/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
آقا مجتبی عزیز شما هنوز متوجه اصل موضوعی که دوست مون اشاره می کنن نشدین. اگر برحسب حرف شما بخوایم پیش بریم پس خداوند در قرآن نیاز نبود امر به حجاب و حیا و عفاف کنه و بجاش می گفت همه هر طور می خوان بگردن اما شما نباید فکر بد کنی و تحریک بشی. خداوند می دانست بشری که خلق کرده چطور می تونه تحریک بشه و تحریک بکنه. درسته که اگه هر فرد سپرهای دفاعی خودش رو قوی تر کنه می تونه حتی اگه گناه فراهم بود از مهلکه بگریزه اما دقت داشته باشین که خدا هم کسی که تحریک شده و هم کسی که تحریک کرده رو بازخواست می کنه. در موارد دیگر هم حکومت نباید فضا رو طوری ایجاد کنه که مثلا شرایط برای رانت و ربا و دزدی مهیا باشه. چون بشر ذاتا طوری خلق شده که وسوسه میشه. این طور نیست که خدا فقط فرد سارق رو بازخواست کنه. بلکه افرادی که سستی و اهمال در مراقبت از اوضاع داشتند رو هم بازخواست می کنه چون شرایط برای ارتکاب جرم رو تسهیل کردن. |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۲۴/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۴/اردیبهشت/۹۵ ۸:۱۳)غریب نوشته است: اگر برحسب حرف شما بخوایم پیش بریم پس خداوند در قرآن نیاز نبود امر به حجاب و حیا و عفاف کنه ![]() در برخورد رو در رو و مستقیم نیازی به خیال بافی نیست. مستقیما اثر می گذاره ولی اگر یه خانومی این شکلک ( ) رو بگذاره و شخصی فکر دیگری بکنه این یعنی فاجعه، و اون شخص قطعا مریضه.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

) رو بگذاره و شخصی فکر دیگری بکنه این یعنی فاجعه، و اون شخص قطعا مریضه.