کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دیدار با سران بهائیت جرم است و باید پیگیری شود
۱۵:۵۸, ۲۷/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی:

دیدار با سران بهائیت جرم است و باید پیگیری شود/ چرا دیگران سکوت کرده‌اند؟/ فرقه ضاله هم دشمن اسلام و هم عامل آمریکا و اسرائیل است

[تصویر: 13940812000975_PhotoA.jpg]

[b]به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی صبح امروز در جلسه درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم برگزار شد با اشاره به ملاقات فائزه هاشمی با سران فرقه بهائیت اظهار کرد:‌ منتظر بودم که ببینم آیا در این خصوص اعتراضی می‌شود یا خیر که دیدم خبری نیست تا اینکه شنیدیم پدر او اعتراض ملایمی داشته است و جای شکرش باقی است ولی باید پرسید چرا دیگران سکوت کردند.

وی با بیان اینکه به سهم خودم چنین اقدامی را محکوم می‌کنم تصریح کرد: این اقدام از نظر قانونی جرم بوده و قابل تعقیب است و باید پیگیری شود.

این مرجع تقلید تاکید کرد:‌ تقویت دشمنان اسلام از نظر شرعی جرم محسوب می‌شود و می‌توان مجرم را تعقیب کرد. با این فرقه ضاله نه فقط به دلیل دشمنی با اسلام بلکه به این دلیل که آنها عوامل آمریکا و اسرائیل هستند، مخالف هستیم.

وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین مراکز فرقه بهائیت در آمریکا و انگلیس است گفت: در تاریخ حیات منفور این فرقه، دشمنان اسلام از آنها به عنوان یکی از ابزارها استفاده کرده‌اند.

آیت‌الله مکار‌م‌شیرازی خاطرنشان کرد: ممکن است چنین اقداماتی با این هدف باشد که آنها به رسمیت شناخته شوند.

فیلم/ تشکر BBC از فائزه هاشمی رفسنجانی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، انتصـار ، Imam12 ، قلب ، عمار94 ، بیداری اندیشه ، vahrakan ، عدالت ، sagheb

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۲۷, ۲۹/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۵ ۰:۳۲)Divinitus نوشته است:  بهتره جواب سوال های اون خانم رو بدید!
این "آن زمان" "آن زمان"هایی که این خانم میگه رو از کجا باور کنیم.آن زمان آیت الله مکارم باید چکار میکردن؟؟یه عکس نوشته چی رو میخواد ثابت کنه؟
مثل اینه که یه روزی من رئیس جمهور رو بینم بگم آن زمانی که من مریض شده بودم آن زمانی که من آمپول میزدم تو کجا بودیHuhچه چیز بی ربطی..!!!!
خوب بلدین آسمون ریسمون کنین. اینو به اون ببافین کی به کیه...حضور شما در این تالار مایه ی سرگرمی ماست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، Imam12 ، قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا