کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تغییر رکورد جستجو کلمه MAHDI
۲۱:۵۱, ۶/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

این عکس رو ببینید

[تصویر: Mahdi_in_Google.PNG]

بنظرتون باید چکار کرد؟ میشه رکورد رو عوض کرد؟

گوگل اولین نتیجه خودش رو به مقاله زیر ارجاع میده

http://www.veteranstoday.com/2013/08/11/...mam-mahdi/

فقط امیدوارم وقتی دارم در مورد این نقطه روی دیوار صحبت میکنم کسی دنبال دیوار نگرده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، میثم2 ، قلب ، vahrakan

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۲۹, ۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #21

نقل قول:تشخیص اینکه ویکی پدیا آلت دست صهیون و بهاییت است یا یک دانشنامه آزاد کار سختی نیست !
از ویکی نویس ها درخواست میکنم مطالب زیر را به صفحه ی (بهاییت) اضافه کنند و نتیجه را مشاده کنیم !
بسیار خوب.

در اولین فرصت یه تاپیک در این مورد ایجاد می کنم تا با هم بحث ویکی نویسی رو یاد بگیریم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۰۲, ۸/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۵ ۱۶:۰۷ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #22

(۸/خرداد/۹۵ ۲:۱۷)amirabdi نوشته است:  درود آقای میثم
لازم به ذکره که ویکیپدیا بیشتر توی مباحث علمی کاربرد داره نه توی مباحثی مثل سیاست و دین و ...
چونکه توی علوم تجربی اکثر منابع نظر یکسانی دارند ولی توی علوم انسانی هرشخص میتونه نظر منحصر به فرد خودش رو داشته باشه
درضمن رتبه بندی سایت ها توی گوگل ربطی به ویکیپدیا نداره و بر اساس میلیون ها الگوریتم ریز و درشت سنجیده میشوند

شما اگه بخوای راجع به یه مرجع دینی مثل آقای خامنه ای یا مکارم شیرازی یا مثلا یه شخص مشهور تمام ایرانی مثل رائفی پور یا حامد زمانی مطلبی بنویسید،ویکیپدیا منابع داخلی و وطنی رو نسبت به بی بی سی و منوتو ترجیح میده...
ولی نباید انتظار داشت که توی تمام موضوعات نظرات منابع داخلی رو نسبت به بقیه ی منابع اولویت بدونه
سلام و درود بر شما

در مورد منابع علمی مشکلی نیست بیشتر بحث روی منابع غیر علمی و موضوعات مورد اختلاف هست
منظور بنده از اعتبار این بود که ویکی پدیا چه منابعی رو معتبر میدونه

در مورد مسائل دینی در جاهایی که اختلاف وجود نداره حرفتون درسته و حتما شما یکی دو مورد دیدین که از منابع داخلی استفاده میکنن
فقط یه مثال بزنم که تو موارد مورد اختلاف اینطور نیست
یه صفحه تو ویکی پدیا به نام "اسلام و خشونت" هست خوب این یه موردی هست که اختلاف وجود داره اسلام دین ماست و بیشترین تحقیقات رو به زبان فارسی ما انجام دادیم حالا شما منابع و رفرنس اون صفحه رو ببینید به جز 5 یا 6 مورد بقیه همه یا سایتهای غربی یا سایتهای مسدود شده استفاده کردن پس مشخصه تو موارد اختلاف حق رو به صهیونیستا میدن

اگه فقط یکی دو مورد استثنا مشکل داشت میشد قبول کرد ولی وقتی چندین مورد یک طرفه عمل کردن اونم همه تو یک جهت بود دیگه اصلا نمیشه گفت بی طرفه، چون تو عمل کاملا نقض شده

چند نمونه نقض رو مثال بزنم که نشون میده بی طرف نیست:
دو مورد رو جناب عبدالرحمن و جناب عمار گفتن
چند مورد از خبرگزاری رسا :
1- اما نکته مهم در این رابطه آن است که موضوعاتی چون هولوکاست، اسرائیل،کوره‌های آدم سوزی هیتلر و نسل‌کشی یهود، فراماسونری، بهاییت و داعش، غیرقابل ‌ویرایش بوده، و افراد تنها می‌توانند این موضوعات را بدون حق ویرایش، ازنظر بگذرانند.

2- در کنار گزینه نسل‌کشی یهود که غیرقابل ویرایش است، گزینه نسل‌کشی سربرنیتسا، آفریقای جنوبی و سرخپوستان آمریکایی قابل ویرایش توسط کاربران می‌باشد

3- در رابطه با پیروان دین مندائی، دانشنامه ی ویکی‌پدیا، بدون ذکر هیچ‌گونه منبعی، از آزار و اذیت و تبعیض‌هایی سخن می‌راند که ایران در حق پیروان این دین روا داشته است

4- استفاده از واژه مرگ و هلاکت به جای واژه شهادت برای ائمه اطهار(علیه السلام) و یاران و پیروان ایشان، این سؤال را به ذهن متبادر می‌کند که دیدگاه و نظر گردانندگان ویکی پدیای فارسی چه سمت و سویی و بر اساس چه دین و فرقه‌ای شکل‌گرفته است.

بنیاد سوروس وابسته به یک یهودی میلیاردر... به‌عنوان مهم‌ترین حامی بنیاد ویکی مدیا
منبع
۱۶:۴۰, ۸/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۵ ۱۸:۲۵ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #23

نقل قول:1- اما نکته مهم در این رابطه آن است که موضوعاتی چون هولوکاست، اسرائیل،کوره‌های آدم سوزی هیتلر و نسل‌کشی یهود، فراماسونری، بهاییت و داعش، غیرقابل ‌ویرایش بوده، و افراد تنها می‌توانند این موضوعات را بدون حق ویرایش، ازنظر بگذرانند.
صفحات محافظت شده رو تازه کارها نمی تونند ویرایش کنند. اما اگر تعداد کافی ویرایش انجام داده باشید می تونید این کار رو انجام بدید. همون طور که گفتم خودم در صفحه اسرائیل ویرایش انجام دادم.

وقتی شما تعداد کافی ویرایش انجام داده باشید، نشون دهنده اینه که آشنایی خوبی با قوانین دارید و یه سری اختیارات و ابزارها رو می تونید استفاده کنید.
۱۷:۰۸, ۸/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۵ ۱۷:۱۰ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #24

(۸/خرداد/۹۵ ۱۶:۴۰)سعدی نوشته است:  صفحات محافظت شده رو تازه کارها نمی تونند ویرایش کنند. اما اگر تعداد کافی ویرایش انجام داده باشید می تونید این کار رو انجام بدید. همون طور که گفتم خودم در صفحه اسرائیل ویرایش انجام دادم.

وقتی شما مثلاً 500 تا ویرایش انجام داده باشید، نشون دهنده اینه که آشنایی خوبی با قوانین دارید و یه سری اختیارات و ابزارها رو می تونید استفاده کنید.
سلام آقای سعدی
مشخصه وقتی اجازه ویرایش تو این صفحات نمیدن، همه به دلیل حمایت از صهیونیستها هست

تو بعضی صفحات اجازه ویرایش به همه رو میدن ولی تو این صفحات اجازه ویرایش به افراد مورد اعتمادشون رو میدن
این فرق گذاشتن خودش نشون میده یک طرفه قضاوت میکنن

بعد شما چند بار این مطلب رو گفتید، بنده از شما پرسیدم ولی نگفتید چی نوشتید؟ از چه منبعی؟
خوب شما اگه بخواهین ادعای جانبداری از صهیونیستا رو رد کنید باید بگید چی نوشتید وگرنه ایرادتون درست نیست

ممکنه یکی ویرایش کنه ولی ویرایش تو چارچوب اونا باشه اونا تا حدی تو مسائل تابلو اجازه نقد رو میدن مثل اعتراض اتحادیه اروپا
ولی بعضی مسائل رو سانسور میکنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
۱۷:۲۷, ۸/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۵ ۱۷:۳۰ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #25

خب من اینجا توضیح داده بودم که چی نوشتم. برای دیدن ویرایشها روی لینک کلیک کنید.
(۷/خرداد/۹۵ ۱۹:۰۵)سعدی نوشته است:  سلام
اگه قوانین ویکیپدیا رو بلد باشید و حساب کاربریتون هم یه حساب کاربری جا افتاده باشه (کاربرای تازه کار خیلی زیر ذره بین اند) اون موقع می تونید ویکیپدیا رو ویرایش کنید. من یه سری ویرایش توی صفحه اسرائیل انجام دادم با نام کابری PersianEagle که می تونید در آدرس زیر ملاحظه بفرمایید:
https://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%84&curid=3277&action=history

این ویرایشها واگردانی نشد چون دارای منبع بود و قانونی رو هم نقض نمی کرد. مسئله اینه که خیلی از دوستان شیوه ویکی نویسی رو نمی دونند.

یه مثال بزنم خدمتتون: اگر بخواهید صفحه مربوط به آقای رائفی پور رو در ویکیپدیا داشته باشید، باید سرشناسی ایشون رو ثابت کنید. اثبات سرشناسی یه سری راهها داره، مثلاً یه راهش اینه که یک منبع دست سوم معرفی کنید که به ایشون پرداخته. اگر کسی بر خلاف قانون با شما مخالفت کرد هم یه سری راهکارها مثل درخواست نظر سوم و مراجعه به گروه حل اختلاف رو دارید.

لینک رو که باز می کنید، باید آدرس سایت بیداری اندیشه رو از ابتدای آدرس حذف کنید. (این مشکل خیلی وقته وجود داره. مدیران رسیدگی بفرمایند).
۱۸:۱۹, ۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #26
آواتار
(۸/خرداد/۹۵ ۱۶:۴۰)سعدی نوشته است:  صفحات محافظت شده رو تازه کارها نمی تونند ویرایش کنند. اما اگر تعداد کافی ویرایش انجام داده باشید می تونید این کار رو انجام بدید. همون طور که گفتم خودم در صفحه اسرائیل ویرایش انجام دادم.

وقتی شما مثلاً 500 تا ویرایش انجام داده باشید، نشون دهنده اینه که آشنایی خوبی با قوانین دارید و یه سری اختیارات و ابزارها رو می تونید استفاده کنید.

از اینکه موجبات خنده و شادی ما را در این تالار فراهم میکنید متشکرم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2
۱۸:۲۸, ۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #27

نقل قول:از اینکه موجبات خنده و شادی ما را در این تالار فراهم میکنید متشکرم !
دقیقاً چی باعث خنده شما شد؟

شما هم به عنوان یک فرد مذهبی اگر مشارکت فعال داشته باشید در این سایت، دیگه به عنوان تازه کار به حساب نمیاید و می تونید صفحات محافظت شده رو ویرایش کنید. حالا ممکنه توی مسائل علمی مشارکت کنید یا ...
۱۸:۳۱, ۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #28

(۸/خرداد/۹۵ ۱۷:۲۷)سعدی نوشته است:  خب من اینجا توضیح داده بودم که چی نوشتم. برای دیدن ویرایشها روی لینک کلیک کنید.

لینک رو که باز می کنید، باید آدرس سایت بیداری اندیشه رو از ابتدای آدرس حذف کنید. (این مشکل خیلی وقته وجود داره. مدیران رسیدگی بفرمایند).
ممنون بابت توضیحتون

ویرایش هایی که بنده دیدم اکثرش جزئی بود و چیز خاصی نداشت فقط یه مورد بود در مورد آزادی اجتماعی

توش نوشته جزو آزادترین کشورهای منطقه است ولی آزادی در اون حد کمال رو برای فلسین قائل نیست

اولا منبع این متن بی بی سی فارسی بود که تو دفاع از اسرائیل مشهوره
دوما در حالی که تو اون سرزمین ها مثل آب خوردن آدم میکشن اینجا یه انتقاد کوچک کرده نوشته آزادی در حد کمال و اعلا تو اون سرزمین ها نیست در حالی که این موضوع برای اکثر مردم روشنه و مطلب خاصی نیست
سوما الان تو سرزمینهایی که مال خودشون میدونن برای اعراب آزادی قائل نیستن چه برسه به اشغالی

البته دیشب هم اون صفحه رو دیده بودم فقط سه مورد که راحت سانسور کردن بگم
یکی جنگ 1948 که اینجا چیزی نگفتن و خیلی مهمه
دومی مقدار زمینی که قبل اشغال داشتن که 5 یا 6 درصد بود
سوم این همه اسرائیل روزانه آدم کشته فقط تو قسمت قطعنامه ها اونم مجبور بودن قطعنامه رو توضیح بدن دیگه هیج جا نگفتن

بعد تو صفحه جنگ 1948 ببینید فقط 5 خط نوشتن بدون هیچ توضیحی دیگه از این تابلوتر
۱۸:۳۱, ۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #29

این عدد 500 رو البته زیاد گفتم، نمی دونم دقیقاً میزان مشارکت چفدر باید باشه. اما این 500 هم عدد خیلی زیادی نیست (عدد 500 برای امکان بهره گیری از ابزار توینکل هست که به نرم افزار برای ساده کردن ویرایشه. این چیزی که مد نظر شماست تعداد ویرایش کمتری می خواد). یه نگاه به اعضای فعال همین سایت بیداری اندیشه داشته باشید میبینید که خیلی هاشون بالای چند هزار پست داشته اند.
۱۸:۳۸, ۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #30
آواتار
این ویکی هم عجب داستانی شد !
فرض مثال من خواستم فعالیتم را شروع کنم و اعتبارم به حدی برسد که بتوانم در صفحات یاد شده ویرایش انجام دهم !
از کجا معلوم که بعد از مدتی (بیگاری مفت ) و بالا بردن کلیلک ویکی و رسیدن به مقام کاربر ارشد ، بعد از ویرایش های خاص حسابم مسدود نشود !
یعنی بعد از گذشت چند سال از عمر ویکی هنوز هیچ فرد مذهبی به درجه ی کاربر ویژه نرسیده !
یعنی از بین کاربران ویژه موجود هیچ کس سند خیانت بهاییان در جنگ جهانی و جنگ تحمیلی را ندیده !
به قول دکتر سلامی ها : هر هر کر کر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، vahrakan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]