کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمپین ما روزه خواریم!!!
۹:۳۷, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
گروه اجتماعی فرهنگ نیوز، دنیای معاصر با سرعت برق و باد در حال درنوردیدن علم و تکنولوژی است، سرعت فرآیند فوق به حدی روند فزونی به خود یافته که شماری از متخصصین امر را به نگرانی انداخته تا آن جا که برخی از آنان از احتمال اسارت آدمیان توسط ابزارها و تکنولوژی در آینده ای نه چندان دور سخن رانده اند.

ایران ما نیز از این امر مستثنی نبوده و مظاهر رشد و تکنولوژی را به وضوح می توان در جوامع خرد هم چون خانواده تا درشت نظیر شهرها مشاهده نمود. رویه ی فوق متاسفانه علی رغم مزایای هنگفتش، معایبی را نیز در پی داشته که تغییر در سبک زندگی را می توان بزرگترین پیامد منفی تحول صورت پذیرفته دانست.

شبکه های اجتماعی در خلال یک دهه اخیر بزرگترین مظاهر تکنولوژی و تاثیر گذارترین آن ها در میان ایرانی ها بوده است. تا آن جا که بسیاری از هنجارهای درونی را زیر رو نموده و موجب ایجاد سبک جدیدی از زندگی گردیده است. تاثیر شبکه های اجتماعی در امور و زوایای مختلف هم چون ادبیات، سیاست، اجتماع، فرهنگ، اقتصاد و... امروزه بر کسی پوشیده نیست، تا آن جا که به طور نمونه از این شبکه به عنوان عاملی تعیین کننده در انتخابات اخیر پارلمانی نام برده می شد.

رشد و توسعه شبکه های اجتماعی اگرچه زمینه تسهیل زندگی را فراهم آورده اما به دلیل اشاعه فرهنگی خاص موجب تغییر آداب و رسوم ملل را فراهم آورده است. جهان امروز شاهد ارائه یک سویه ی علم و تکنولوژی از سوی غرب به سایر مناطق گیتی می باشد، این امر گرچه موجب بهبود زندگی سایر ساکنین جهان را فراهم آورده با این حال و به دلیل فرهنگ ترویج شده از سوی این مظاهر پیشرفت، عملا خرد فرهنگ ها، زبان سایر ملل، هنجار و رسوم آنان و مذهب شان را به حاشیه رانده و زمینه را برای استیلای فرهنگی – اجتماعی دیدگاه های غربی مهیا نموده است.

هضم خرده فرهنگ ها توسط فرهنگ غالب غربی

درباب کارکردها و اثرات شبکه های اجتماعی در فضای فرهنگی ایران تا به امروز سخنان زیادی بیان شده است. نگرانی از هژمونی احتمالی در آینده ای نزدیک، موجب نگرانی علاقه مندان به فرهنگ و تمدن ایرانی-اسلامی شده است. دوست داران فرهنگ، ادبیات، هنر، مذهب و تاریخ کشورمان اعم از اساتید دانشگاه تا مسئولین ارشد کشورمان و در راس آن ها رهبری معظم انقلاب مکررا نسبت به تداوم رویه فوق گله مند بوده اند. ایشان در پیام اخیر خود به رئیس صدا و سیما از توجه ویژه شان به شبکه های اجتماعی سخن گفته و پیشتر نیز از اشاعه مدام زبان انگلیسی در کشور نارضایتی شان را بیان نمودند. به فرموده ایشان ورود چنین ابزارهایی در کنار مزایای آن ها موجب ورود و نفوذ فرهنگ و سبک زندگی شان نیز خواهد بود.

در این میان و فارغ از کارکردهای مثبت شبکه های اجتماعی در برخی مواقع نظیر ایجاد حس یک دلی در برخورد قاطع با مسئله حیوان آزاری و برخی موارد مشابه، دشمنان این مرز و بوم بر آنند با ارائه خدمات اینچنینی و صرف هزینه های احتمالی، شرایط را برای صید هدف مد نظر در لحظه کلیدی فراهم نمایند.

مصداق بروز تنش های ایجاد شده ناشی از شبکه های اجتماعی را می توان در فتنه ی 88 مشاهده نمود، آن جا که رسانه هایی هم چون توئیتر و فیس بوک با حمایت های پیدا و پنهان ایالات متحده و رژیم اسرائیل در پی دستیابی به خواسته ی خویش در ایران بر آمدند. امروزه و با گذشت هفت سال از آن واقعه تلخ، نقش شبکه های اجتماعی به گونه ی کمی و کیفی به نحو چشمگیری افزایش یافته است.

نکته دیگر حائز اهمیت در رابطه با پیامدهای چنین شبکه هایی را می توان در سودجویی های احتمالی در آن مشاهده نمود، آن جا که بسیاری از کلاه برداران و سواستفاده کنندگان با آگاهی از بی اطلاعی برخی مردم، در پی اشاعه برخی رفتارها و توصیه برخی موارد ناصحیح به ویژه در امور پزشکی، بهداشتی در راستای مطامع خویش می نمایند.

فقدان نظارت بر چنین شبکه هایی و فرا ملی بودن شان موجب شده تا سواستفاده کنندگان به بهره برداری در راستای منافع شان گام برداشته و به اشاعه موارد خلاف واقع بپردازند. بنا بر نظرسنجی های صورت گرفته، بخش کثیری از مردم به طور خاص در اموری هم چون مسائل بهداشتی، آرایشی، کسب خبر، پزشکی، گیاهی، تغذیه به مباحث مطرح شده در شبکه های اجتماعی به دیده ی صحیح نگریسته و آن ها را بسان منابعی معتبر تلقی می نمایند، امری که پیامدهای ناگوار اجتماعی و فرهنگی را در پی خواهد داشت.

[تصویر: farhangnews_206846-570099-1464601141.jpg]

شبکه هایی در نوک پیکان جنگ نرم

مسئله جنگ نرم و توجه به استحاله فرهنگی اگر چه در خلال سال های اخیر و به انحای مختلف بیان شده است، با این حال، قدمت آن به ابتدای دهه هفتاد شمسی و به سال های پس از اتمام دفاع مقدس باز می گردد، مقطعی که در آن رهبری معظم انقلاب اسلامی ضمن تشریح ناکامی های دشمنان انقلاب در دستیابی به اهداف شان از طریق نظامی، از رویارویی آتی شان از طریق فرهنگی سخن رانده و نسبت به عواقب آن هشدار دادند.

سال های حضور فعال جریان اصلاحات در راس هرم قدرت و در اختیار گرفتن دو قوه ی مجریه و مقننه را می توان فعال ترین دوران جریان استحاله گر در سه دهه اولیه انقلاب اسلامی دانست. مقطعی که در آن مجریان دگرگونی فرهنگی با در اختیار گرفتن مطبوعات داخلی به عنوان توپخانه دشمن به تخریب فرهنگ و مفاهیم دینی پرداختند.

ورود شبکه های اجتماعی و دسترسی قاطبه ملت به اینترنت در فرایندی چند ساله، فضا را در سال های کنونی به نحوی متحول ساخته که راه های متعددی را برای دشمنان نظام اسلامی جهت ضربه زنی به انقلاب اسلامی پیش پای آنان گذارده است. امروزه کمتر سخنی از مطبوعات و یا حتی شبکه های تلوزیونی ضد انقلاب به میان می آید و عملا این شبکه های اجتماعی هستند که با جذب عضویت های بالا عملا به مکانی برای تغییر باورهای جامعه ایرانی بدل شده اند.

بنابر یافته های متعدد هم اکنون قریب به 50 میلیون ایران در یک یا چند شبکه ی اجتماعی نظیر اینستاگرام، تلگرام، توئیتر، فیس بوک، واتس آپ، وایبر و... عضو می باشند. جمعیتی کثیری که عمده ی آن را قشر جوان و نوجوان تشکیل می دهد.

اثیر گذاری بالای این شبکه ها مورد تایید دوست و دشمن می باشد تا آن جا که در برخی موارد و در صورت ایجاد موجی جدید در این رسانه ها عملا پیامدهای سنگینی را برای جامعه ایرانی در پی داشته است. بی گمان و در صورت تداوم این رویه، دیگر نیازی به مقابله ی مستقیم و یا نظامی با جمهوری اسلامی از سوی دشمنانش احساس نمی شود و آنان را قادر خواهد ساخت با سرمایه گذاری دو چندان عملا بخش عمده ای از مردم در باورها و اعتقادات شان سست نماید.

[تصویر: farhangnews_206846-570088-1464601141.jpg]
جریان ضد انقلاب در خلال سال های اخیر بر حضور خود در این شبکه ها افزوده اند. به طور نمونه مسیح علی نژاد خبرنگار پیشین رسانه های اصلاح طلب داخلی با راه اندازی صفحه ای به نام آزادی های یواشکی، عملا مردم را به بی حجابی تشویق می نماید. حمایت از برخی زندانیان امنیتی یا تجزیه طلب از طریق هشتگ یا رساندن پیام آنان از طریق این شبکه ها نمونه ی دیگری از فعالیت های ضد نظام در شبکه های اجتماعی را نشان می دهد که تنها مصداق مشت نمونه ی خروار می باشد.

هدف از نوشتار حاضر اشاره به فعالیت جریان خاص در آستانه ی ماه مبارک رمضان دارد که همسو با خط فکری یاد شده بر آن است از طرق مستقیم و غیر مستقیم، خط بطلانی بر این فرضیه ی الهی کشیده و مردم را به سوی زیر پا گذاردن حکم خداوند تشویق نمایند.

جریان یاد شده که در سال های گذشته و در آستانه ماه رمضان با توسل به اظهارات ظاهرا علمی بر آن بود که مردم را به روزه خواری مجاب نماید، اکنون صریح تر از هر زمانی به طراحی ایده هایی جدید برای مقابله با ماه رمضان پرداخته است. ایده ای که خشم و نگرانی جامعه ی مذهبی و متعهد کشورمان را در پی داشته است.

رسانه های یاد شده به ویژه در تلگرام و اینستاگرام با راه اندازی کمپین هایی در پی قبح زدایی در این راستا گام بر می دارند، این در حالی است که متولیان فرهنگی کشورمان در این رابطه سکوت نموده اند.

بر مبنای طرح یاد شده، این کانال ها از مردم خواسته اند که در طول ماه رمضان، هر روز از غذایی که برای ناهار درست کرده اند عکس گرفته و آن را در کانال قرار دهند، باشد که از این روش بیش از پیش ارزش و اهمیت فرهنگ روزه داری را در سطح جامعه کاهش دهند

[تصویر: farhangnews_206846-570084-1464601141.jpg]
حمید رسایی نماینده پیشین مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اولین مقامی بوده که نسبت به رواج این قبیل کانال ها هشدار داده و خواستار مقابله با آن شده است. وی در صفحه شخصی خود در متنی کوتاه چنین می نویسد: « وقتی وزارتخانه های دولت اعتدال، میتوانند مدیرکانالی که تصاویر یک کاندیدای ردصلاحیت شده را منتشرکرده بود، شناسایی کنند، آیا از شناسایی مدیران این کانال های ضددینی عاجزند!؟»

نمونه ی یاد شده تنها بخش کوچکی از هجمه های وسیعی می باشد که تمامی ارکان های هویتی و اسلامی ایرانیان را در خلال سال های اخیر هدف قرار داده است، رویه ای که در صورت عدم جلوگیری از آن و فقدان ارائه راه حل های جایگزین، بی گمان به تهی شدن فرهنگ ها و هنجارهای کشور از درون منجر شده و منجر به زوال سیاست های کلان اجتماعی کشور می گردد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عمار94 ، قلب ، A.E ، MohammadSadra ، سدرة المنتهی ، Imam12 ، انتصـار ، عدالت ، مهدی2012 ، vahrakan ، غریب ، MEEAAD ، قاتل مرگ
۱۰:۳۹, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام قبیله منتظر
تمام حرفهایی که زدی درست و من هم معتقدم در مقابل هنجار شکنان باید با قاطعیت ایستاد .
اما یک نکته ی ظریف را هم فراموش نکنیم این ما نیستم که دین خدا را نگه داشته ایم ، این دین خداست که ما را نگه داشته است .
به نظرت چرا جریان معاند در برابر ماه مبارک رمضان موضع گرفته است ؟ اگر با دید (فقط مادی) هم نگاه کنیم ، ارزش رمضان برای یک ملحد هم غیرقابل انکار است .
به نظرم ماه رمضان یک ویژگی بسیار مهم دارد(و ترس از این ویژگی ملحدان را به تکاپو انداخته) .
هر کسی یک ماه رمضان را درک کند ، دین خدا را درک کرده و درحالت معمول ( مگر در حالات استثنایی) چنین شخصی تا ابد در حریم دین خداست .
و به قول بزرگی مرغ اگر از زمین به هوا خواست به اوج آسمان هم نرسد حداقل از شر دام های زمین راحت است .
وظیفه ی ما هم این وسط زیاد سخت نیست ، فقط کافی است ماه رمضان را درک کنیم و اگر توانستیم هر سال یک نفر ، هر ده سال یک نفر یا حتی تا پایان عمر یک نفر را با ماه رمضان آشنا کنیم ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، MohammadSadra ، سدرة المنتهی ، Imam12 ، انتصـار ، مهدی2012 ، قلب
۱۱:۱۰, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #3
آواتار
حالا با همینا حرف بزنی ، حرف از غرب و اخترام به اعتقادات و ... میزنن Big Grin

یه موضوع دیگه که باید بررسی بشه اینه که چرا !
چرا اینطوری تربیت شده و چرا اینقدر منفی نگر شده به ماه مبارک!

واقعا باید روش مطالعه بشه. فقط ما محکوم کنیم ، مشکلی رو کم نمیکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12
۱۱:۲۰, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #4
آواتار
واقعا تا الان اینقدر مازوخیسم ندیده بودم امیدوارم کوفتشون شه Angry این جریانات داره از طرف غرب هدایت میشه من شک ندارم فضا فضای اخر الزمانی شده Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، علی املشی ، قلب ، عدالت ، Imam12 ، انتصـار ، مهدی2012
۲۱:۲۱, ۱۲/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۲۱:۲۲ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام ، اولا که هنوز ماه مبارک نرسیده. این عکسهایی که تابحال گذاشتن از یه پیج فیس بوکه که هر کس مسافرتی می کنه و تجربه خوبی از رستوران های دم راهی و ... داره رو میذاره و به دیگران پیشنهاد می کنه. قبلا عضوش بودم.

برای ماه رمضان هم مطمئنا همین کار رو می کنن و همین عکس های پرزرق و برق رو میذارن برای عوام فریبی. مگه روی غذاها نوشته شده من دارم اینو تو ظهر ماه رمضان میخورم؟!!!!

همیشه به دنبال این بودن یک جوی درست کنن که فکر کنیم وای چقدر وضع جامعه مون خرابه.اما دقیقا تو ماههایی مثل شعبان یا محرم حالمون خوب میشه. حتی دقت کردم حال رهبر هم خوب میشه. وقتی مردم با شدت تمام میریزن تو خیابونا برای عید تبریکی و غیره. اونجاست که من می فهمم همه اینها بازی تبلیغاتی بوده برای زجر دادنم.

نقل قول:یه موضوع دیگه که باید بررسی بشه اینه که چرا ! چرا اینطوری تربیت شده و چرا اینقدر منفی نگر شده به ماه مبارک!
اینها ایرانی نیستن مزدورن. باید ببریشون جانور شناسی.

---

بلد کردن قضیه بهاییت ، شلاق زدن ، بزودی هم جنس بازی... میخوان دوباره به بهانه حقوق بشر اعمال فشار و تحریم کنن و دقیقا همونطور که مردم رو به اینجا رسوندن که هسته ای میخوایم چیکار بجاش زندگیمون چرخش بچرخه ، دوباره همین اتفاق بیفته.

کور خوندی عموجان! هسته ای دست دولت بود اعتقاد ما دست کسی نیست که بتونی باهاش مذاکره کنی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، قبیله منتظر ، Imam12 ، A.E ، بیداری اندیشه ، انتصـار ، مهدی2012 ، قلب
۱:۰۲, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #6
آواتار
«¤*یا الله*¤»

حر بن یزید ریاحی نیامده بود که شهید بشود؛ اما ناگهان همه چیز در ورطه ای که افتاده بود تغییر کرد.
شاید دلش ریخت؛ شاید از آسمان حرفی به قلبش نشست؛ شاید این نام را با خودش زمزمه کرده بود: "فاطمه" سلام الله علیها

دیگر خودش نبود. ساعات آخر انتخاب رسیده بود؛ می گویند کفشهایش را با بندهایش به گردن انداخت و رفت به خیمه گاه سیدالشهدا علیه السلام

شاید چیزی نگفت؛ شاید فقط با چشمانش به امام گفت: دستم خالی است و جرمم سنگین. شاید همینطور که میگفت "یاحسین" می گریست.

امام پذیرفتند! به همین راحتی و بخشیدند! به همین راحتی!
و خدا هم بخشید و آنقدر حر را بخشید که شهادت در کربلا را نصیبش کرد؛ آنهم در واپسین لحظات.

بیا در این واپسین لحظات کفش های مان را به گردن آویزیم. به امام زمان خودمان علیه السلام بگوییم که شعبان دارد تمام می شود و بارمان هنوز سنگین است و دستمان خالی تر!
بیایید بگوییم"ببخش آقا"
و بعد قسمش بدهیم؛ بفاطمة ...

اگر ببخشد همه چیز تمام است؛ خدا هم خواهد بخشید. به همین راحتی.

آخرین لحظات ماه شعبان است ...

♡ اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَكُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِيمَا مَضَى مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِيمَا بَقِى‏ مِنْه‏

خدایا اگر ما را در روزهایی که از ماه شعبان گذشت نبخشیدی، پس ما را در باقی مانده آن بیامرز.

┘◄ مےشود براے دلم

امن یجیب بخوانے ؟

┘◄ التماس دعاے فرج + شهادت

☆♡☆♡☆♡☆♡
اللهم احفظ قائدنا و مولانا

الامام سيد علی الخامنه ای حفظه الله

/:/:/:/:/://:'

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج ، و العافية و النصر ، و جعلنا من خير اعوانه و انصاره و شیعته، و المستشهدين بين يدي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، افشین ، مهدی2012
۱:۵۱, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #7
آواتار
از یک دید دیگه به قضیه نگاه کنید...
در این شکی نیست که کارشون زشته و جای بحثی نداره!
اما باید ببینید که چی شده یکسری از جوانها اینطور شدن...حدس من این که عده ی که از دین فراری هستند و کلا اعتقادی به نماز و روزه و...ندارند و از قبل این شبکه های اجتماعی اهل روزه نبودن،اما از برخورد بد نیروی انتظامی و گشت ارشاد و...
ناراحت هستند و به این شکل دارند اعتراض خودشون نشون میدن!
در جامعه جایی برای اعتراض ندارند! فضای گمنام مجازی بهترین محل برای اعتراض و شاید دهن کجی به افرادی باشه که با قهر و زور با اونها برخورد کرده...
از مسئله حجاب گرفته تا همین مسئله روزه خواری!

پارسال من بخاطر مریضی پدرم و درمانش مجبور شدم همراه پدرم برم تهران و نمیتونستم روزه بگیرم...
ناهار که ما نمیرسیدیم بخوریم! طرفای ساعت 5 6 گرسنه میشدم ولی تمام این تهران میگشتم یک ساندویچی نبودBig Grin
بعضی ها باز بودن ولی جرات فروش نداشتن! حتی رفتم یک مغازه ی آش و حلیم داشت،خواستم بخرم،صاحاب مغازه نمیفروخت! میگفت به ما دستور دادن بعد اذان باید خوراکی بفروشی...
خودم تو خیابون شاهد برخورد زشت نیروی انتظامی با بعضی از این جوانها بودم! طرف شاید مریضه شاید مثل من مسافر بوده!
بنده خدا یه گوشه نشسته بود میخواست آب بخوره گرفتنش و با بدترین برخود فیزیکی و توهین اون سوار ماشین کردن و بردن!
همینا،همین افراد فردا از بازداشت در بیان میشن اینایی که #من روزه خوار هستم راه میندازن!
اصلا از یارو نپرسیدن عمو شما بچه کجاییBig Grin مریضی داری؟مشکلی داری روزه نیستی! تا رسید به یارو یکی خوابوند زیر گوشش و باقی ماجرا...لامصب کروکدیل میخواد شکار کنه میزاره شکارش آبش تموم کنه بعد میگیرشBig Grin

اکثر مردم خودشون احترام بقیه روزه دارها نگه میدارند نیازی به این مدل برخورد زشت و قهری نیست
کافر که نیستن بیان عمدا جلوی روزه دار آب بخورن یا چلوکباب بزنن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، پارمیس ، Nadia ، Ali#59
۸:۱۶, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۷/خرداد/۹۵ ۱:۵۱)A L I نوشته است:  تا رسید به یارو یکی خوابوند زیر گوشش و باقی ماجرا...لامصب کروکدیل میخواد شکار کنه میزاره شکارش آبش تموم کنه بعد میگیرشBig Grin

در مواقع دزدی و زورگیری و مزاحمت برای نوامیس مردم چیزی به اسم پلیس و اقتدار و این چیزا وجود نداره.
اگه کسی رو وسط خیابون جلو چشم پلیس بکشن.... همین پلیسا یا نمیدونم نیروهای جان بر کف جرات نمیکنن برن جلو (ویدئوش هست)
حالا اگه یکی تا ماه رمضون یه لیوان آب بخوره با 10-20 تا کماندو از زمین و هوا میریزن سرش که دستگیرش کنن.
اگه یکی موهاش پیدا باشه این میشه آخر عاقبتش:

[تصویر: image012.jpg]

لابد اگه یکی وسط ظهر ماه رمضون از گرما بیهوش بشه بیفته کف خیابون آب دادن بهش رو جرم محسوب میکنن.
باید ولش کنی تا بمیره یه وقت روزه ی روزه دارها به خطر نیفته.
اینم میشه سرانجام کشوری که دزد و قاتل و جانی و محکوم مالی و اختلاس گر و....... در امنیت کامل هستن و اینجا براشون بهشته.
ولی زن و بچه مردم مجرم محسوب میشن و نباید امنیت داشته باشن.

با این اوصاف من کاملا به افرادی که این کمپین ها رو راه میندازن حق میدم.
خودتونو بذارید جای اونا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، Nadia
۱۱:۵۵, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #9
آواتار
ای خدا چقدر بی انصافی آخه!
دارم دیوونه میشم از دست بعضی ها ، ببین کارمون به کجا رسیدیم که باید بیایم در مقابل مدافعان کمپین روزه خواری جوابیه بنویسیم Sad
من مجبورم اینجوری جواب بدم ... خطابم به فرد خاصی نیست به متاسفانه جمع خاصیه

(۱۷/خرداد/۹۵ ۱:۵۱)A L I نوشته است:  در این شکی نیست که کارشون زشته و جای بحثی نداره!
باز جای شکرش باقیه

میگن جوونا خودشون اعتقادی به نماز و روزه ندارن ولی به خاطر برخورد ماموران میرن کمپین راه میندازن ... چرا؟ چون حق اعتراض ندارن ... حق اعتراض به چه چیزی ندارن؟!! به حکم خدا؟!

شما که میدونستی فروش اغذیه تو ماه رمضان ممنوعه ، یه چیزی از خونتون برمیداشتی میذاشتی تو کیفت یا نه اصلا میرفتی از این غذاهای آماده(امثال کنسروها و غذاهای بسته بندی شده) میخریدید و ...

حالا گیریم یه چندتا برخورد نادرست هم وجود داشته باشه ، این درسته که ما بیایم اینجوری از این وضع دفاع کنیم؟
نشون به این نشون که من و اطرافیان برخورد نامناسب ندیدیم بعضی جاها هم اصلا برخوردی ندیدیم!
و اینجا حق منه که بیام اعتراض کنم چرا با اینا برخورد نمیشه؟!

داداش این رسمش نیست اینجوری بیای در مورد این مسائل صحبت کنی
=========

(۱۷/خرداد/۹۵ ۸:۱۶)پارمیس نوشته است:  در مواقع دزدی و زورگیری و مزاحمت برای نوامیس مردم چیزی به اسم پلیس و اقتدار و این چیزا وجود نداره.
اگه کسی رو وسط خیابون جلو چشم پلیس بکشن.... همین پلیسا یا نمیدونم نیروهای جان بر کف جرات نمیکنن برن جلو (ویدئوش هست)

چقد جالب ! شما کجا زندگی میکنی؟!
یاد شهدای نیروهای انتظامی رو گرامی میداریم ،
همچنین یاد شهید علی خلیلی شهید امر به معروف و نهی از منکر

(۱۷/خرداد/۹۵ ۸:۱۶)پارمیس نوشته است:  لابد اگه یکی وسط ظهر ماه رمضون از گرما بیهوش بشه بیفته کف خیابون آب دادن بهش رو جرم محسوب میکنن.
باید ولش کنی تا بمیره یه وقت روزه ی روزه دارها به خطر نیفته.
Dodgy

(۱۷/خرداد/۹۵ ۸:۱۶)پارمیس نوشته است:  اینم میشه سرانجام کشوری که دزد و قاتل و جانی و محکوم مالی و اختلاس گر و....... در امنیت کامل هستن و اینجا براشون بهشته.
ولی زن و بچه مردم مجرم محسوب میشن و نباید امنیت داشته باشن.

نه! ، نه!

بهشت جانیان و مفسدان اخلاقی و اقتصادی این کشور نیست ، اون کشوری بود که شاهش جشن های 2500 ساله میگرفت و دم از کوروش میزد و خاندانش خون مردم رو تو شیشه کرده بود و انواع مفاسد اخلاقی و مالی رو انجام دادند

(۱۷/خرداد/۹۵ ۸:۱۶)پارمیس نوشته است:  با این اوصاف من کاملا به افرادی که این کمپین ها رو راه میندازن حق میدم.
خودتونو بذارید جای اونا.

شما فرد بسیار بی انصافی هستید
فقط کافیه پای مسائلی که شما موافق آنها هستید وسط بیاد و کمپین علیه آنها شکل بگیره میبینیم که شما چجور مدعی حقوق بشر و آزادی بیان میشوید (همونجوری که قبلا داشتیم ، بله)

در آخر بگم مگه ما مرده باشیم کشوری که اینهمه شهید برای اسلام و آرمانهاش داده بخواد جلوی دو تا بچه پررو کم بیاره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، Mohammad Trust ، مهدی2012 ، Imam12 ، MohammadSadra ، قلب ، دل خسته ، مصطفي مازح7610
۱۳:۲۵, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #10
آواتار
منم که میگم کارشون درست نیست! و دارن راه اشتباه میرن!
چه بخواهیم و چه نخواهیم تعدادی(که کم هم نیستن)از دین خدا فراری شدن(سر همین مدل رفتارها) شما با زور و شلاق و نمیتونی مجبورش کنی روزه بگیره...طرف وقتی از اون همه تنبیه و عذاب و کفاره که برای روزه نگرفتن هست نمیترسه،دیگه نباید انتظار داشته باشی از یه روز بازداشت بترسهBig Grin...

من کاری به اون تعداد خیلی خیلی کم که عمدا و از روی مریضی میان یکسری کارها میکنن و روزه خواری میکنن!

اما اکثر مردم و همونایی که روزه نمیگیرن خودشون رعایت میکنن و سعی میکنن در جمع و جلوی مردم چیزی نخورن

من هدفم از پست قبلی دفاع از حرکت این اشخاص نبوده سعی دارم بگم ممکنه ریشه این مدل رفتارها این برخوردها باشه!

ما زمانیکه بچه بودیم تو مدرسه و روزه نمیگرفتیم،با اینکه روزه نبودیم ولی مثل روزه دارها رفتار میکردیم! به بقیه الکی میگفتیم روزه هستیم! همینهایی که الان این هشتگ راه انداختن روزی،روزگاری مثل من بودن و وقتی بچه بودن میگفتن روزه هستن و مثل روزه دارها رفتار میکردن...
نقل قول: شما که میدونستی فروش اغذیه تو ماه رمضان ممنوعه ، یه چیزی از خونتون برمیداشتی میذاشتی تو کیفت یا نه اصلا میرفتی از این غذاهای آماده(امثال کنسروها و غذاهای بسته بندی شده) میخریدید و ...
من کلی پرونده پزشکی همرام بودم،از این مطب به اون مطب نمیتونستم ظرف خوراکی همراه خودم بگیرم!
من برای تمدید یه دفترچه بیمه از این سر تهران میرفتم اون سر تهران!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا