کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بزرگترین گناه بعد از کفر شکستن دل است
۸:۲۳, ۲۵/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام ، یه کلیپی دیدم از برادران اهل سنت که خیلی لذت بردم. میذارم اینجا ان شالله عزیزان تالاری هم استفاده کنند و در زندگیمون حتما در نظر بگیریم.

http://www.aparat.com/v/urFmL
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۰:۳۵, ۲۵/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #2
آواتار
Huh

اینو میخواستم توی خصوصی بگم احساس کردم توی عموم بنویسم بهتره

سجاد دوست منه

ولی سجاد!

با حفظ اتحاد باید بگم در چنین تالاری پخش این کلیپ درست نیست

هرچیزی بجز جانب اهل بیت گمراهیه

ادامه ش رو نمینویسم خودتون میدونید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۲۰:۰۴, ۲۵/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۳ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام حاج آقاBlush

1.

اُنظُر إلى ما قالَ و لاتَنظُر إلى مَن قالَ
به گفته بنگر نه به گوينده آن

امام على علیه السّلام ؛ غررالحكم.

---

در ثانی برادرم اینهایی که این آقا گفت احکام همه مسلمینه
اینهایی که این آقا گفت کلام معصوم بود.

ایشان دقیقا به حدیث امام صادق (علیه السلام) استناد کرد که می‌فرمایند: المومن اعظم حرمة من الکعبه
حرمت مومن از حرمت کعبه بالاتر است.

امام صادق(علیه السلام) نیز در جایی به نقل از رسول خدا فرمودند، خداوند تبارک و تعالی امر کرده است: "هر کس دوستی از دوستان مرا خوار کند، در کمین جنگ با من نشسته است".

در کتاب خصال روایت عجیبی آمده است که می‌فرماید: مقدس‌ترین سرزمین کعبه مکرمه (قبله گاه مسلمانان و نمازگزاران ) است به گونه‌ای که بدون توجه به آن نماز باطل است و حیوانی که به آن سو ذبح نشود حرام است. تکریم و احترام کعبه بر همه واجب و اهانت به آن حرام و گناه بزرگی است، بنابراین همان طور که تخریب و اهانت به کعبه حرام است تخریب مومن و اهانت به او نیز حرام است. به راستی چه کسی به خود جرات می‌دهد کعبه را خراب یا به آن اهانت کند؟ آیا جز ستمکارانی مانند یزید که حکم تخریب و آتش زدن کعبه را صادر کرد؟ کسی چنین جسارتی را دارد؟ پس چگونه است که با وجود بالاتر بودن حرمت مومن از حرمت کعبه به آسانی مورد تخریب و توهین و جسارت قرار می‌گیرد و آبروی مسلمان به سادگی ریخته می‌شود؟

نقل قول:ادامه ش رو نمینویسم خودتون میدونید

مواظب باش تشیعت لندنی نشه.

-سیره معصومین اینه امام رضا (علیه السلام) در نیشابور سخنرانی می کنن 80 هزار سنی قلم بدست می نویسن. به جهت محبته صادقانه در رفتارشون. به جهت اخلاق بارزشون.

علامه شرف الدین در مناظره خطاب به اهل سنت : برادر بزرگوار ، حیبیبی

امام صادق (علیه السلام) بیش از 1000 شاگرد اهل سنت داشت. سکونی ، نوفلی ...

---
رهبری هم که در این مورد سنگ تمام گذاشتن.

التماس دعا برادرم ، عیوب ما رو نادیده بگیر RoseHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، fazel ، ماحی ، nafas ، Anti gods ، 1fabeg
۱:۰۴, ۲۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام مجدد

ببینید یکی از خيانت های شیرازی ها همین بود

تخریب تولی و تبری

از این به بعد لعن و سلام اگر در موقعیت مناسب ش هم باشه میگن مثل شیرازی ها

یا مثل داعش که اگر بره یه مشروب خور رو حد بزنه همه میگن فلان ظلم انجام شد

در نتیجه من بدون توجه به این افراد حرفمو گفتم

طرف یبار از پیامبر هم اسم نبرد تو حرفاش گول نفاقشون رو نخورید

اصلا ایمان برای اینها یعنی چی

ایمان به چی؟

ان شاء الله تحقیق کنن و به راه بیان

بازم میگم گمراهیه بعداً نگید نگفتی
۸:۱۶, ۲۷/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۵ ۱۰:۳۹ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #5

آیا شکستن دل از قتل هم بدتره؟

نقل قول:تخریب تولی و تبری
چه ربطی به تولی و تبری داره؟

مخالفت بین شیعه و سنی به نفع دشمنانه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2
۳:۳۵, ۱۸/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #6

(۲۷/خرداد/۹۵ ۸:۱۶)سعدی نوشته است:  آیا شکستن دل از قتل هم بدتره؟

چه ربطی به تولی و تبری داره؟

مخالفت بین شیعه و سنی به نفع دشمنانه.

به گمان بنده بله شکستن دل شاید از قتل هم بدتر باشد.

دل شکستن که فقط به حرف و زبان نیست.

به نظر من در بعضی مسائل نیاز به تعمق و تفکر و شاید حتی وضع قوانین مناسبتری داریم.
به طور مثال:
کسی مورد کلاهبرداری قرار می گیرد، پس از کش و قوسهای فراوان اگر بخت با او یار باشد و کلاهبردار را گیر بیاورد نهایتا میتواند مبلغی را که از دست داده پس بگیرد و خیلی هم دیگر خوش اقبالتر یا سمجتر( و البته پارتی دار تر ) باشد مبلغی هم به عنوان خسارت دریافت می کند. اما عمر و اعصاب و روانی که مورد فرسایش قرار گرفت چه می شود؟ اعتمادی که از بین رفت چه می شود؟ و حتی گاهی زندگی ای که تباه شده یا تبعاتی که در اثر این همه دردسر و گرفتاری برای فردی که قطعا اطرافیانش را هم تحت تاثیر قرار می دهد بوجود آمده چه می شود؟

یک مثال دیگر از خودم
ماشین را بردم برای تعمیر، تعمیری که قرار بود با 150 تا 200 هزار تومان جمع شود سر به 900 هزار تومان گذاشت. همه هم از قطعه های خراب و تقلبی وطنی یا چینی... حالا خسارت مادی و مالی اش به کنار، از کاری که قرار بود یک روزه جمع شود و یک هفته شد هم بگذریم، به قول تعمیرکار که می گفت ( و البته او هم بی تقصیر بود) همین فرسایش اعصاب و روان شما که قطعا باعث می شود در رانندگی تو تاثیر بگذارد اگر خدای ناکرده منجر به تصادف و فاجعه شد چه کسی جوابگوست؟ یا همین قطعات خراب که بسیاری از فجایع و تصادفات را منجر می شوند به گردن چه کسی ست؟

بیمارستانها و بی محلی و برخورد بد بسیاری از پرسنل بیمارستان با بیمار و اطرافیانش وعدم رسیدگیها.
گرفتار شدن در پیچ و خم هر کار اداری و گذر کردن از هفتصد خوان بوروکراسی و کاغذبازیهای اداری و مکافاتهای اینگونه کارها( باز مگر اینکه آشنا و پارتی داشته باشی)
و هزاران مورد و مثال دیگر...

بی انصافی، کلاهبرداری، کلاشی و حقه بازی و از همه بدتر اینکه فریادرسی (جز خدا نداری) و هیچ مرجع و قانون و قانونگزاری نیست بدجور دل آدم را به درد می آورد.

همین که آدم در چنین گرفتاریهایی فریاد رسی ندارد یا حتی قانونی نیست که به آن چنگ بیاندازد و حتی اگر هم باشد چنان پر کش و قوس و دست و پا گیر و دردسر ساز است که عملا کارآیی ندارد و تقریبا همه عطایش را به لقایش می بخشند. همین که آدم احساس درماندگی و بی کسی و بی چارگی می کند. همین که آدم اعتمادش را از دست می دهد و حداقل دیگر خوش خویی سابق را ندارد شاید از دل شکستن هم بدتر باشد. انسانیت را از بین می برد.

شخصی با اسب از جایی گذر می کرد ، دید کسی به ظاهر لنگ لنگان راه می رود ؛ دلش به رحم آمد و گفت تو بیا و سوار شو من کنارت پیاده می آیم . آن شخص وقتی سوار شد در فرصتی مناسب اسب را تاخت زد و فرار کرد. صاحب اسب گفت صبر کن چیزی بگویم و بعد برو: " تو تنها دزد اسب نیستی ؛ تو دزد جوانمردی هم هستی . دیگر سواره ای به پیاده ترحم نخواهد کرد..."

دوستان و اساتید صاحب فکر و صاحب نظر (سوای هر اختلاف عقیده و نظر شخصی) خواهش می کنم در مورد این موضوع فکر کنید؛ بهرحال باید از یک جایی شروع کرد شاید سالها طول بکشد که به سرانجامی قابل قبول برسد اما باید شروع کرد.
فکر کنید و هرجا می توانید این مسائل را منعکس کنید شاید به امید خدا فرجی حاصل بشود.

به قول دوستی خداوند به قومی که خودشان به خودشان رحم نکنند، رحم نمی کند.

با تشکر از همه ی بزرگواران و عرض معذرت از طولانی شدن حرفها

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی
دل ز تنهایی به جان آمد خدارا همدمی...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، سعدی ، ماحی ، nafas
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا