کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرتون در مورد نتیجه نظرسنجی سایت تابناک؟!!
۱۵:۳۷, ۱۹/تیر/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 30395508699196900622.jpg]

قانون خوبه ولی برای بقیه!!
مجازات خوبه ولی برای بقیه!!
پارتی بازی بده ولی برای بقیه!!
.
.
.
نظرتون چیه؟!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، افشین ، قلب ، sarallah ، میثم2 ، عبدالرحمن ، عدالت ، سدرة المنتهی ، Anti gods ، vahrakan
۱۷:۵۵, ۱۹/تیر/۹۵
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام

کاری به اهداف پشت این سوال ندارم اما همیشه از خودم میپرسیدم آیا اگه من جای این مدیران بودم راه درست رو انتخاب میکردم یا اشتباه اینها رو تکرار میکردم؟

اما این دلیل نمیشه اعمال قانون در موردشون صورت نگیره

خدایا ما رو در امتحاناتت سربلند بیرون بیار

خداروشکر که جای این مدیران نیستم و در معرض این آزمون الهی قرار نگرفتم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، انتصـار ، میثم2 ، Anti gods
۱۸:۳۵, ۱۹/تیر/۹۵
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام

اتفاقا بی بی سی فارسی موافق حقوق بالای مدیران بود و حمایت می کرد!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، میثم2 ، عمار94 ، افشین ، سدرة المنتهی ، Anti gods
۲۱:۴۷, ۱۹/تیر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۵ ۲۱:۴۸ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #4

سلام
یه سوال؟ نظرسنجی پرسید که به مدیرا اگه دیگران بخوان پرداخت کنن آیا از دریافت پول خودداری میکنن
حالا دیگران به این مدیرا پول دادن، اینا مثلا با اکراه قبول کردن یا بعضی از این مدیرا خودشون حقوق رو به زور و با رابطه گرفتن؟
جالبه تو بعضی موارد خودشون حقوق و پاداش رو تصویب کردن!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عمار94 ، انتصـار ، افشین ، عدالت
۲۳:۵۵, ۱۹/تیر/۹۵
شماره ارسال: #5
آواتار
این نظر سنجی معتبر نیست (جامعه ی اماری درست نداره)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، میثم2 ، افشین ، عدالت
۱:۲۸, ۲۰/تیر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۵ ۱:۳۰ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #6
آواتار
واقعا ميخوام بدونم ، كساني كه گزينه "خير" رو انتخاب كردن ، الان جزو كدوم دسته از مردم هستن؟ اونايي كه راضی اند يا اونايي كه معترض اند؟

اگه جزو معترضين هستن ، پس چرا گزينه "خير" رو انتخاب كردن ، وقتي يكي داد و فريادش از اين پرداختي و دريافتي ها در اومده ولي ميگه اگه من بودم ، منم اين پول رو ميگرفتم يعني چي؟؟

اگه الان راضی اند و يا حرفي نميزنن ولي گزينه "خير" رو انتخاب كردن ، معنيش چيه؟؟

روحيه ي فداكاري و كار جهادي و إيثار چرا بين بعضيا از بين رفته؟؟؟

تا ميشيني كنار مردم شروع ميكنن برات از كره جنوبي و ژاپن گفتن ، از پيشرفت كردنشون ميگن از كار جهادي اي كه كردن ميگن از قانون مداری شون میگن

یه معنيش اينه كه بعضيا واقعا قبول دارن كه فاصله ي طبقاتي بايد باشه ، اونم همچين فاصله اي!

الان من واقعا احساس ميكنم ، بعضيا ميگن حالا كه همه (حالا راست و دروغش پاي خودشون) دارن همچين پولي ميگيرن ما هم پاش بیفته ، ميگيريم!!
اينجور احساس ميكنم مردم روحيه و قصد اصلاح ندارن ، فقط خودخواهي متأسفانه
.
.
برداشت هاتون رو بنويسيد ...
ميخوايم بررسي كنيم

(۱۹/تیر/۹۵ ۲۳:۵۵)عمار94 نوشته است:  این نظر سنجی معتبر نیست (جامعه ی اماری درست نداره)

درسته
ولی میخوام بدونم چرا همین عده(گمون نمیکنم کم باشن!) همچین دیدگاهی دارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، افشین ، عدالت
۱۰:۰۳, ۲۰/تیر/۹۵
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۰/تیر/۹۵ ۱:۲۸)انتصـار نوشته است:  یه معنيش اينه كه بعضيا واقعا قبول دارن كه فاصله ي طبقاتي بايد باشه ، اونم همچين فاصله اي!

الان من واقعا احساس ميكنم ، بعضيا ميگن حالا كه همه (حالا راست و دروغش پاي خودشون) دارن همچين پولي ميگيرن ما هم پاش بیفته ، ميگيريم!!
اينجور احساس ميكنم مردم روحيه و قصد اصلاح ندارن ، فقط خودخواهي متأسفانه

نظر منم اینه که متاسفانه روحیه سازندگی توی اغلب مردم (یا لااقل اونایی که من باهاشون برخورد دارم) نیست.ظاهرا بعضی افراد از فاصله طبقاتی خوششون میاد.وقتی به ساده پوش بودن یه رئیس جمهور میخندیم معنی دیگه ای نمیتونه داشته باشه

بله متاسفانه،احساس میکنم کمتر کسی فکر اصلاحه.هرکی به فکر اینه چطور گلیم خودشو از آب بکشه.تا دستش به یه جایی میرسه تا میتونه پول درو کنه

یکی از مهمترین دلایلش ترس از آینده هست.یه مثال میزنم.من همین الان که میخوام یه کار راه بندازم مدام فکر اینم چکار کنم همون اول کار که هنوز دست توش زیاد نشده سود کنم که برای آیندمم کافی باشه و نوسان بازار روش اثر زیادی نذاره.همین تفکر پایه گزار گرونی و هزار مصیبت دیگه میشه.اونوقت خود من بابت گرون شدن گوجه توی زمستون مینالم در حالی که اغلب گوجه رو میکارن که موقعی بدست بیاد که توی بازار موجود نیست و با قیمت بیشتری بفروشن.اینه بدبختی ما...

متاسفانه وضعیت بد اقتصادی و تجمل گرایی و ضعف ایمان و نبود توکل به خدا دست به دست هم داده تا همه به فکر سود زیاد در زمان کم باشن.من اگه بدونم تا آخر عمرم همیشه و مداوم به اندازه ای درآمد دارم که بتونم زندگیمو براحتی بگذرونم محاله این افکار به ذهنم بیاد و به فکر سود زیاد و گرونفروشی و دزدی و اختلاس بیفتم.طرف با خودش فکر میکنه ممکنه فقط چهار سال مدیر باشم پس باید به اندازه آینده خودم و بچه هام پول پس انداز کنم تو این مدت!

البته این مثالی که زدم واسه اوناییه که یکم وجدان دارن و غوطه ور شدن توی مادیات و زندگی دنیوی اونا رو به این سمت کشونده و هنوز یکم ترس از خدا تو وجودشون هست.فکر میکنم اغلب مردم جزء این گروهن یکی بیشتر یکی کمتر

اما بعضیا دیگه اسمشو نمیشه دزدی گذاشت،باید گفت غارت...

مشکل اینه که به کم قانع نیستیم و حرف خدا رو بهش ایمان نداریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، میثم2
۱۲:۲۶, ۲۰/تیر/۹۵
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام

يه نکته مهم

نظرسنجی یک سایت یعنی طرفداران و بازدید کنندگان اون سایت

یعنی سیاست های اون سایت خبری نتیجش ميشه نتیجه نظرسنجی ها

دقت کنید
دقت کنید

اگر نتیجه نظرسنجی حق و درست باشه یعنی اون سایت خبری حق و درسته وگرنه برعکسه

باید دقت کرد انسان ذهن خودش رو به چه منبع خبری ميده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، افشین ، انتصـار
۱۵:۲۵, ۲۰/تیر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۵ ۱۵:۴۰ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #9
آواتار
به نام خدا

فرهنگ ایرانی جماعت را از همین نظرسنجیها میشه فهمید هرچندم ممکنه این نظرسنجی خطا داشته باشه ولی وقتی در همین برنامه دورهمی مهران مدیری که در مورد شغل و حقوق و این چیزها بود، چند نفر از بین تماشاچیها میایند روی سن و مهران مدیری از آنها در مورد شغل و حقوقشان و همچنین درآمد بازیگران و حتی خودش صحبت میکند و نکته جالب اینکه از آن سه نفر، یکی که اتفاقا مسن هم بود،

شروع میکند به تعریف از مهران مدیری و اینکه حقش است که حتی ماهی یک میلیارد بگیرد در حالیکه دو نفر دیگر کاملا مخالف این قضیه بودند و آنرا نا عادلانه میدانستند، اما نکته جالب اینجاست بعد از اینکه مهران مدیری کلی از آن شخص که حقوق میلیاردی را مناسب مهران مدیری میدانست، تعریف کرد، از مردم خواست که بین سه نفر شخصی که بهترین پاسخ را داده انتخاب کنند و در کمال تعجب نود درصد همان شخصی را تشویق کردند که گفته بود حق مهران مدیری و امثالش این است که ماهی یک میلیارد هم بگیرند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

همین نشان میدهد که ملت چه سقوطی از لحاظ فرهنگی کرده اند که یک هنرپیشه یا خواننده یا بازیکن فوتبال که هیچ نقشی هم در پیشرفت و آبادانی کشور هم ندارند و فقط برای پر کردن اوقات فراغت مناسب هستند را لایق چند ده برابر حقوق یک کارگر یا کارمند یا حتی تحصیلکردگانی میدانند که به صورت مستقیم در پیشرفت و آبادانی کشور نقش دارند.

خوب وقتی فرهنگ ملت این است دیگر چه انتظاری از اصلاح وضع موجود دارید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، قلب ، انتصـار
۱۷:۵۵, ۲۰/تیر/۹۵
شماره ارسال: #10

متاسفانه مدیران و مسئولین ما و حتی آحاد مردم توهم رابین هود بودن دارن.
اکثر اینا دزدی میکنن و مقداریش رو هم به خیریه ها و فقرا میدن.
خود ما هم میگفتیم "یارانه رو میگیریم و خودمون میدیم به یه فقیر"
اعتقاد "یه مو از خرس کندنم غنیمته" متاسفانه توی ما نهادینه شده.
خود من پریشب داشتم فکر میکردم اگه من برنده ماشین اول مارکت بودم حتما میفروختمش و به ۴ تا جوون شهرستانی مسجدی ۲۵ میلیون میدادم که زندگی ساده ای رو بسازن و اگرم به یه جایی رسیدن اونا هم به یکی دیگه کمک کنن.
کلا پول بادآورده رو باید رد کرد رفت.
اما سوال اینجاست که اگه پول بادآورده ای در کار نباشه آیا فقیری هم رو زمین میمونه که کسی بخواد خاصه خرجی کنه؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، Grace ، انتصـار
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا