|
تغییر در ابرقهرمانهای فیلمها/روندی طبیعی یا طرحی استراتژیک؟
|
|
۲۱:۰۸, ۲۶/تیر/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
از ابتدای تاریخ ساخت فیلم و سریال معمول بود که نقش «ابر قهرمان» یا superhero در فیلمها و سریالها همواره مرد بودند و نماد اصلی هم سوپرمن بود. حتی حاکمان اصلی در فیلمها مرد بودند و در کل نقش زن در فیلمهای منجی گرایانه و حکومتی معمولا یک نقش پشتیبان و مکمل بود.(جز موارد نادر و استثنا)
اما در 3-4 سال اخیر به نظر میرسه سینما و تلویزیون غرب به شدت تحت تاثیر جریانی قرار گرفت که فراتر از بحث فمینیسم بود. فمینیسم سالهاست که مطرح است و جایگاه خود را در فیلمها و سریالها پیدا کرده و به تدریج زن ها نقش اول فیلمها شدند و روند طبیعی در حال طی شدن بود. (مثلا سری فیلمهای Resident Evil در روند طبیعی قابل توجیه بودن) اما نمایش مکرر و گسترده زن ها در نقش منجی، ابر قهرمان، حکام قدرتمند و فاتح، اصلا در ادامه روند طبیعی ذکر شده نیست. حجم فیلمها و سریاها رو اگر کنار هم بزاریم، اصلا باور کردنی نیست. خیلی نمی خوام تحلیل بلند بالا بنویسم. میدونم دوستان هم حال خوندن مقاله بلند بالا رو ندارن. دوست دارم اگر مطلب مورد توجه قرار گرفت، در ادامه بحث کنیم.... چه زن های ابرقهرمان/منجی/حکام قدرتمندی در همین سالهای اخیر در فیلم و سریالها نمایش داده شدند: 1- نماد اصلی ابرقهرمانان که روزی فقط مرد بود!! ![]() 2- حاکم جدید هفت پادشاهی ![]() 3- کماندار برانداز حکومت استبدادی (پسا آخرالزمانی) ![]() 4-حاکم صاحب هرم و آزاد کننده بردگان!!! ![]() ![]() ![]() 5- مبارزه با سیستم ظالمانه در ژانر پسا آخرالزمانی!!! ![]() ![]() 6- حتی انیمیشن ها هم از این غافله عقب نموندن ![]() ![]() سوالاتی که در موردش میشه بحث کرد 1- آیا عالم سیاست از فیلمها و سریالها الگوبرداری میکنه یا فیلمها و سریالها بر اساس الگوی بلندمدتی که برای حکومتها وجود داره ساخته میشن؟ 2- آیا در سالها اخیر در مراکز اصلی قدرت (استکباری) شباهتهایی با فیلمها دیده شده؟ 1- از سال 2014 ![]() 2- از سال 2016 ![]() 3- و احتمالا از سال 2017 ![]() |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۲۶/تیر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۵ ۱۱:۲۸ توسط amirabdi.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز از 6 تا موردی که شما نوشتی 5 موردش(بازی تاج و تخت،بازی های گرسنگی،کمیک های دی سی و همینطور سری واگرا) سال ها قبل از عرضه ی محصول سینمایی ش کتاب هاش عرضه شده بودن ویا نویسنده پایان رو به طور کامل مدنظر داشته و بنده تک تک موارد رو به ترتیب براتون توضیح میدم تا دیگه بیشتر از این توهم توطئه نزنیم
سوپر گرل: دوست عزیز یعنی جدی شما نمیدونید که این سریال یک سریال کمیک بوکی هستش؟ کمیک های سوپرگرل بیشتر از 40 ساله که داره توسط دی سی کمپانی عرضه میشه و این سریال هم یک اثر اقتباسی کمیک بوکی هستش... دیگه این رو که دیگه بقال سر کوچه هم میدونه سری افسانه ای جرج آر. مارتین: دیگه بقال سرکوچه که هیچی،سبزی فروش سر کوچه هم میدونه که ما توی این سری شخصیت مثبت و ابر قهرمان نداریم و مارتین هم اساسا با این چیزها مخالفه همین سرسی توی کل سریال بیشتر از همه خرابی به بار آورده اونوقت شما به عنوان ابر قهرمان ازشون یاد میکنید دنریس هم که به اندازه ی ده تا تاپیک باید راجع بهش بحث بشه ولی فعلا تضمینی وجود نداره که شخصیت مثبت سریال باقی بمونه...چه بسا که الان جزء منفورترین شخصیت ها نزد فن بوی ها محسوب میشه سه گانه دایورجنت و سری بازی های گرسنگی: این یه مورد رو هم نویسندگانش بارها اعلام کردن که اول میخواستن از شخصیت های مرد استفاده کنند ولی درنهایت و پس از نوشتن بخش زیادی از کتاب به این نتیجه رسیدن که اگه شخصیت اصلی دختر باشه نتیجه بهتره،چرا؟چونکه معمولا دخترا احساسات لطیفانه تری دارن و در مواجه با سختی ها نوع دیگه ای از واکنش رو نشون میدن درضمن مگه غیر از اینه که ما به ازای هرکدام از این قهرمان های دختر صدتا قهرمان پسر داریم؟مگه غیر از اینه که به ازای شخصیت سوپرگرل شخصیت سوپرمن وجود داره؟مگه به غیر از اینه که تیریون داره دنریس رو راهنمایی میکنه و سرسی هم همه ی این کارا رو بخاطر جیمی کرده؟مگه نه اینکه کل سریال الان داره روی جان اسنو میچرخه؟مگه همراه بیاتریس توی سه گانه ی دایورجنت یه شخصیت اصلی دیگه به نام چهار وجود داشت؟ تازه خوبه هرسال دیزنی داره هزارتا انیمیشن و ... عرضه میکنه که شخصیت اصلی ش پسر هستن اونوقت شما اومدی زوم کردی روی همین دوتا که شخصیتش دخترن و میگی آی مردم دیزنی داره همجنسبازی میکنه ؟ پ.ن:شرمنده انقدر جسته و گریخته نوشتم چون داشتم با موبایل مینوشتم |
|||
|
|
۶:۲۸, ۲۷/تیر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۵ ۶:۳۱ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۶/تیر/۹۵ ۲۲:۰۳)amirabdi نوشته است: و بنده تک تک موارد رو به ترتیب براتون توضیح میدم تا دیگه بیشتر از این توهم توطئه نزنیم سلام. توهم توطئه؟!!!!!!!!!!!! اینها همه داستان های گذشته بوده قبول. اما در این زمانه فعلی بلد شدن. قطعا این اتفاقی نیست. --- (پوزش می خوام از خواهران و میهمانان تالار.) در مورد آخرالزمان هم روایت داریم که خانم ها مسندهای حکومتی می گیرن. تا اینجاشم من هر رهبر سیاسی زنی که توی دنیا دیدم به شدت بی رحم و وابسته به سیستم بوده. یعنی از مردها هم یه شدت بیشتری دارن. از برادر گرامی هم درخواست می کنم عکسای پست اول رو مقداری ویرایش کنن. تصویر 1 و 4 |
|||
|
|
۸:۰۶, ۲۷/تیر/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
آی مردم دیزنی داره همجنسبازی میکنه ؟
درنهایت به نظرم کل این مطلب مبلغ زیادی چرندیات بودش که میخواست به مخاطب القا کنه آی مردم بشتابید که فمنیست دنیا رو فرا گرفته و ...پ.ن:شرمنده انقدر جسته و گریخته نوشتم چون داشتم با موبایل مینوشتم [/quote] ببین اگه خود خوده والت دیزنی از تو گور دربیاد بگه من والت دیزنی رو بنا کردم واسه رواج شهوت در بین بچه ها بازم تو وامثال تو میگین نه بابا نیتش خیر بوده اگه همجنس باز نیستن پس چرا جشن هم جنس بازی توش برگزار میشه ها؟!مجموعه ای از کارهای زیبای والت دیزنی چه بپذیری چه اسمشو توهم توطئه بذاری فیمینیسم داره هم تو فیلم وهم انیمیشن رواج پیدا میکنه واهمیت نداره که شما خوشت بیاد یا نه حقیقته |
|||
|
|
۱۰:۱۶, ۲۷/تیر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۵ ۱۰:۱۸ توسط amirabdi.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:]بله بله بنده خودم بیشتر از همه واقف هستم که دیزنی علاقه ی زیادی به همنجس بازی داره و به شوخی اون حرف رو زدم ولی این مسئله فقط توی والت دیزنی رواج داره بقیه ی آثاری که توی مقاله آورده شده حدود ده بیست سال پیش همه نوشته شدن،اون موقع کسی نمیدونست فمنیست چی هست،چه برسه به اینکه بخواد در راستای فمنیست تبلیغ کنه... اینی که اینجور پیام ها و تعداد زیادی از پیام های مختلف دیگه (نظم نوین جهانی و ...) داره توی فیلم ها و انیمیشن های امروزی رواج پیدا میکنه هم شکی در اون نیست اما دیگه قرار نشد هر اثری رو که دیدیم یه ذره مورد داره بیاییم بگیم که این اثر داره به ترویج فمنیست کمک میکنه این میشه مصداق بارز تهمت و توهم توطئه نمونه ی بارزش رو هم توی تاپیک نقد انیمه ی حمله ی تایتان ها دیدیم که نویسنده ی نقد ادعا میکرد این انیمه طرفدار نظم نوین جهانی هستش درصورتی که من توی همون تاپیک ثابت کردم که این مسئله برعکس هستش چه بسا که پیام خیلی از آثار امروزی لزوم مبارزه با جریان فعلی حاکم بر دنیا و شنا کردن بر خلاف موج هستش (مثل سری دایورجنت یا همون انیمه ی حمله به تایتان ها) پ.ن:بنده اون بخش چرندیات و توهم توطئه رو به شوخی نوشتم و اگه دقت بکنید جلوشون شکلک خنده هم گذاشتم امیدوارم کسی از برادرانم ناراحت نشده باشه |
|||
|
|
۱۱:۱۲, ۲۸/تیر/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:دوست عزیز از 6 تا موردی که شما نوشتی 5 موردش(بازی تاج و تخت،بازی های گرسنگی،کمیک های دی سی و همینطور سری واگرا) سال ها قبل از عرضه ی محصول سینمایی ش کتاب هاش عرضه شده بودن ویا نویسنده پایان رو به طور کامل مدنظر داشته و بنده تک تک موارد رو به ترتیب براتون توضیح میدم تا دیگه بیشتر از این توهم توطئه نزنیمدوست عزیز پست بلندی در پاسخ نوشتی. ولی خوبه ما وقتی داریم مطلبی رو نقد می کنیم، اندکی هم برای نویسنده دانش و اطلاعات قائل بشیم. شما خیلی راحت می تونستی به صورت سوالی بپرسی که مگر اینها بر اساس رمان و کمیک بوک نبودن به قدمت 20-30 سال؟؟؟ که بنده به شما عرض کنم نه تنها رمان و کمیک بودن بلکه از برخی از اینها فیلم و کارتون و سریال هم ساخته شده!!! برای مثال سوپرگرل: سال 1984 فیلمش ساخته شده. در انگلستان در سری کارتونهای Superman و Justice League هم حضور داشته! پس نه کرکتر جدیدی هست چون سالها پیش در کمیک معرفی شده و نه اولین حضورش در سینما بوده(و منم خلاف این ادعا نکردم) پس بهتره به جای نگاه عاقل اندر سفیه، بیشتر به اصل مطلب توجه کنید. اصل مطلب تغییر نمای سینما و تلویزیون دنیاست نه معرفی کرکرترهای جدید!!! فیلمی که در سال 84 ساخته شده رو حتی شما که ادعا داری هم قطعا ندیدی!!! در مقایسه با سریالی که CBS ساخته و کل دنیا می تونن ببینن!!! رمان و کمیک بوک و فیلم کم کیفیت، چقدر مخاطب داره؟ نقل قول:درضمن مگه غیر از اینه که ما به ازای هرکدام از این قهرمان های دختر صدتا قهرمان پسر داریم؟مگه غیر از اینه که به ازای شخصیت سوپرگرل شخصیت سوپرمن وجود داره؟بزارید یکم بیشتر شرح بدم شاید قضیه واضح شد اصلا سالها ما چیزی (به ازا) نداشتیم. همه شخصیتهای فیلمها و سریالهای اصلی مرد بودن. این سیاست هالیوود و شبکه های اصلی دنیا بود( جز موارد استثنا) بله سوپرگرل بوده. خیلی از ابرقهرمانهای زن دیگه هم در کتابها و کمیکها بودن و اصلا بهشون توجهی نشده!!! الان فیلمهای های هالیوودی حداقل 30 ساله که دارن تاثیرات عمیق بر فرهنگ دنیا میزارن. اگر شما اینو متوجه نشی یا اینکه نخوای قبول کنی، مطلب من که دیگه قطعا بی معنیه یه وقتها اتفاقاتی در دنیا میفته که همینطوری بخوای بررسی کنی، معنی خاصی ندارن. اما وقتی از علم آمار کمک بگیری، تکرار و کیفیت وقایع می تونه دارای معنی بشه. عرض کردم که نگاهی به فیلمها و سریالهای اصلی 3-4 سال گذشته بکنید، ابرقهرمان/حاکم زن داره نمود جدی پیدا میکنه. اصلا هم لازم نیست با نگاه توهم توطئه ببینید تا متوجه تغییر جریان بشید. نگاه بی طرفانه هم کافیه |
|||
|
|
۲۰:۱۸, ۲۸/تیر/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دقیقا من خودم به شخصه اونقدر که فیلم هالیوودی دیدم حتی یه کمیک درست وحسابی از مارول و...نخوندم واصلا توجه ام بهشون جلب نمیشد الان شما ببین چه جور همین السا بچه ها رو شیفته قدرتش کرده یا مثلا تیفا تو بازی فاینال فانتزی جز چند شخصیت اصلیه بازیه و دقیقا یادمه دختری بود که میگفت ازش به خاطر استقلال ناشی از قدرتش خوشش اومده
|
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۲۹/تیر/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
درود
نقل قول:شما خیلی راحت می تونستی به صورت سوالی بپرسی که مگر اینها بر اساس رمان و کمیک بوک نبودن به قدمت 20-30 سال؟؟؟برادر عزیزم اگه من اون متن رو نمینوشتم باز یکی توی همین سایت میومد میگفت منبع بدید لطفا اون چیزا رو نوشتم که دیگه ابهامی توش نباشه نقل قول:فیلمی که در سال 84 ساخته شده رو حتی شما که ادعا داری هم قطعا ندیدی!!! در مقایسه با سریالی که CBS ساخته و کل دنیا می تونن ببینن!!!اخوی اولا که بنده ادعایی ندارم اتفاقا اون فیلم رو هم دیدم نکته ای که وجود داره اینه که توی 1984 ابر قهرمان ها و فیلم های کمیک بوکی مثل الان طرفدار نداشتند (تازه بعد از سال 2000 مردم به اینجور فیلم ها علاقه مند شدن) و همین که یه فیلم از این شخصیت ساخته میشه نشون گر پرطرفدار و پر اهمیت بودن این شخصیت هستش... نقل قول:رمان و کمیک بوک و فیلم کم کیفیت، چقدر مخاطب داره؟اخوی از بخش اول صحبتت راجع به رمان و کمیک بوک به یه بسنده میکنم و فرض میکنم شوخی کردیدرضمن فیلم سوپرگرل 1984 از نظر من اصلا کم کیفیت نبوده آخه نکته اینجاست که اون زمان نهایت بودجه ی یه فیلم 1 الی 2 میلیون دلار بوده و تکنولوژی آنچنانی ای هم وجود نداشته پس اگه فیلم سوپرگرل 1984 رو با فیلم های اون زمان مقایسه کنیم نتیجه میگیریم که فیلمش یه فیلم معمولی رو به بالا بوده،برعکس سریال سوپر گرل که درحال حاضر از شبکه ی cbs پخش میشه و واقعا یه فاجعه ی به تمام معناست به هرحال بنده قصدم از این صحبت ها این بود که بگم این چیزها از 30 سال پیش بود نقل قول:اصلا سالها ما چیزی (به ازا) نداشتیم. همه شخصیتهای فیلمها و سریالهای اصلی مرد بودن. این سیاست هالیوود و شبکه های اصلی دنیا بود( جز موارد استثنا)اخوی بنده هم با شما موافقم که هالیوود یه سری اهداف پشت پرده داره ولی یه سری نکته وجود داره که این حرف شما رو باطل میکنه منظورت از سالها دقیقا چی هستش؟ یعنی بازه ی زمانی بین سال 1995 تا 2010؟چون قبل از اون که دیگه سینما مثل الان نبود و بحثش فرق میکنه بله بنده هم قبول دارم که در بازه ی زمانی این سال ها معمولا شخصیت اصلی یه مرد(سفید پوست،معمولا آمریکایی) بود،این قضیه نه فقط توی فیلم ها،بلکه توی کمیک ها هم این موضوع ها رعایت میشد(حالا گاها پیش میومد که شخصیت اصلی یه زن باشه یا یه سیاه پوست اما معمولا فیلم های پرفروش همه شخصیت مرد سفید پوست آمریکایی داشتن) اما شما یه نکته ای رو در نظر نگرفتی و اون اینکه هالیوود بدون فروش فیلم هاش نمیتونه درآمد زایی کنه (خواهشا نیایید بگید همه ی پولش رو از دولت آمریکا میگیره) و برای فروش فیلم هاش مجبوره که فیلم هاش رو تا حد امکان به ذائقه ی مردم بسازه و بعد اگه خواست پیام مخفی توش بذاره نکته ای که وجود داره اینه که توی اون سال ها بازار آمریکا بزرگترین بازار دنیا بودش و هالیوود مجبور بودش به سلیقه ی مردم آمریکا فیلم بسازه،پس اینطوری شدش که ما توی اون ده پونزده سال دیدیم که هالیوود چطوری سلیقه ی مردم آمریکا رو به بقیه ی دنیا تحمیل کرد... البته هنوزم که هنوزه همینطوری هستش تا حدی اما الان دیگه زمونه فرق کرده،الان دیگه سرگرمی ساز های آمریکایی میخوان تمام بازارهای جهان رو تصاحب کنند،که یعنی باید سلیقه ی بقیه ی مردم دنیا رو هم تا حدی به محصولاتشون اضافه کنند اگه دقت کنید جدیدا توی فیلم ها تا حد زیادی از هنرپیشه های چینی یا سیاه پوست ها استفاده میشه یا جدیدا اکثر ابرقهرمان های کمیک بوکی چینی و سیاه پوست شدن (مثل سوپرمن و هالک و ...) چرا؟ چونکه سرمایه گذارها میخوان که مردم دنیا بیشتر به سراغ فیلم هاشون برن که این مردم دنیا شامل زن ها هم میشوند برای اینکه میخوان زن ها(از دختربچه تا پیرزن) هم شروع کنند به سینما رفتن اصلا خود شما فکر میکنی دلیل به وجود اومدن سوپرگرل و بت گرل و اسپایدر وومن توی همون 30 سال پیش چی بوده؟ دلیلش این بوده که زن ها هم شروع کنند به کمیک خوندن و رمان خوندن همین کتابهای دایورجنت رو اول نویسنده ش میخواسته که شخصیت اصلی همون 4 باشه(کسایی که فیلم رو دیدن میفهمن) و حتی یک کتاب هم راجع به این شخصیت نوشته بود و بعد از سه گانه ی اصلی این کتاب رو هم منتشر کرد) ولی بعد از تموم کردن کتاب به این نتیجه رسید که این رمان مخاطب زیادی جمع نمیکنه چونکه زیادی جنگی شده بود و طرفدار خیلی زیادی پیدا نمیکنه،پس شروع کرد همون کتاب رو با مخاطب زن نوشت،چرا؟ چون دید زن ها به سختی ها با دید مردها به سختی ها فرسنگ ها تفاوت داره... بنده با شما در زمینه ی اینکه هالیوودی ها توی فیلم هاشون یه شیطنت هایی انجام دادم تمام و کمال موافقم ولی در وهله ی اول این فیلم ها رو برای پولسازی میسازند نقل قول:دقیقا من خودم به شخصه اونقدر که فیلم هالیوودی دیدم حتی یه کمیک درست وحسابی از مارول و...نخوندم واصلا توجه ام بهشون جلب نمیشد الان شما ببین چه جور همین السا بچه ها رو شیفته قدرتش کرده یا مثلا تیفا تو بازی فاینال فانتزی جز چند شخصیت اصلیه بازیه و دقیقا یادمه دختری بود که میگفت ازش به خاطر استقلال ناشی از قدرتش خوشش اومدهاخوی دلیل اینکه شما کمیک نخوندی اینه که ما توی ایران هستیم و اینجا کمیک به اون صورت طرفدار نداره همونطوری که انیمه و مانگا و رمان هیچ طرفداری نداره درمورد سری فاینال فانتزی هم بحث خیلی خیلی فراوان است شما هر سوالی داشتی تاپیک بزن تا من شبهه تون رو در حد توانم رفع کنم |
|||
|
۵:۰۷, ۴/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۵ ۵:۰۸ توسط A.E.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
واخوی دلیل اینکه شما کمیک نخوندی اینه که ما توی ایران هستیم و اینجا کمیک به اون صورت طرفدار نداره
همونطوری که انیمه و مانگا و رمان هیچ طرفداری نداره درمورد سری فاینال فانتزی هم بحث خیلی خیلی فراوان است شما هر سوالی داشتی تاپیک بزن تا من شبهه تون رو در حد توانم رفع کنم [/quote]خب ما هم الان داریم تاثیر این فیلمارو تو ایران بررسی میکنیم دیگه حالا کشورای دیگه با کمیک اشنایی داشته باشن دخلی به ما نداره در رابطه با فاینال فانتزیم شبهه ای وجود نداره واز پیشنهادتون سپاسگزارم |
|||
|
۱۹:۲۴, ۴/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نظرم اوشین هم یک فیلم فمنیستی بود
و در راستای نظم نوین جهانی! صدا و سیمای که قبلا انقلابی نبود و در اختیار اصلاح طلبها(فتنه گران) بود اون سریال دوبله کرد و در کشور پخش کرد،حتی اگر موشکافانه ببینیم بابالنگ درازم یک فیلم فمنیستی بود
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: supergirl.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8259983826/supergirl.jpg)
![[تصویر: cersei.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8259983692/cersei.jpg)
![[تصویر: katniss.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8259983784/katniss.jpg)
![[تصویر: daenerys1.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8259983726/daenerys1.jpg)
![[تصویر: daenerys2.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8259984626/daenerys2.jpg)
![[تصویر: daenerys3.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8259983750/daenerys3.jpg)
![[تصویر: tris1.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8259984634/tris1.jpg)
![[تصویر: tris2.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8259983876/tris2.jpg)
![[تصویر: merida.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8259983792/merida.jpg)
![[تصویر: elsa.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8259983776/elsa.jpg)
![[تصویر: mogherini.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8259983818/mogherini.jpg)
![[تصویر: ukpm.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8259983892/ukpm.jpg)
![[تصویر: clinton.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8259983700/clinton.jpg)

بودش که میخواست به مخاطب القا کنه آی مردم بشتابید که فمنیست دنیا رو فرا گرفته و ...
و در راستای نظم نوین جهانی! صدا و سیمای که قبلا انقلابی نبود و در اختیار اصلاح طلبها(فتنه گران) بود اون سریال دوبله کرد و در کشور پخش کرد،حتی اگر موشکافانه ببینیم بابالنگ درازم یک فیلم فمنیستی بود