|
بزرگترین مساله جمهوری اسلامی ایران در سال95 اقتصاد
|
|
۲۱:۱۳, ۳/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۵ ۹:۲۱ توسط moi bai.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
توجه ![]() ![]() دراین تایپیک مشکلاتی رابیان نمایید که دشمن سوء استفاده نکند !!!دراین تایپیک راهکار برای افراد عمومی ومسوولین ارائه کنید. موضوع مورد بحثتان را ابتدا ذکر کنید. دومقوله فرهنگ واقتصاد مرتبا در سخنان حضرت آقا تکرار میشود . ودر نامگذاری سالها نیز به طور پی درپی به همه ما گوشزد میشود . بنده در زمینه اقتصادی به دو نتیجه رسیدم: پیشنهاد من:«۱–در فعالیت اقتصادی به دنبال سود کلان نباشیم . « دنیای آخرت به حسابمان واریز میشود »: من خودم کسب و دخل وخرج خانواده را از فعالیت اقتصادی جدا میکنم. لازم است با روایات کمکم کنید.» ۲– توسل به اهلبیت و اولیا الله: ۱–توسل زبانی وقلبی ۲–توسل فعل وعملی : مثلا طرف در دعا ودر امکان خواستار افزایش رزق برای همه وتوسعه کشور کند. و در فعل وکارش بایاد خدا شروع وبا یاد خدا هر عملی انجام دهد و برای رضای خدا وبندگان خدا مشکلی را از مشکلات مسلمان یا مستضعفی حل کند. توضیح سوال نظزسنجی: ««حضرت آقا: امنیت مساله درجه یک کشور است . همین جا از شما عزیران درخواست دارم باتوجه به اهمیت موضوع ۱–امنیت و۲–اقتصاد وفرهنگ هردو را انتخاب نمایید. در همین جا از دوستان درخواست ایجاد تایپیک امنیت ملی را دارم. کشور ما شامل اقشار مختلف زن خاندار و نیروی کار جوان «به لطف فرزند اوری به موقع سالهای 60به بعد» و افراد سالخورده و قشر ضعیف کودکان و... است. وهریک باید سهم خود را در ارتقای اسلام انجام دهد. برای جوانان مومن و غیرتمندمان مساله سوریه وعراق اهمیت خاصی دارد. ولی اگر شرایط جهاد فراهم نبود مساله ای که تمام ملت با آن در ارتباط است مساله اقتصاد و فرهنگ مهم است . هرکس باید جبهه وسنگر خود را بشناسد واحساسی تصمیم نگیرد .( با تحقیق ) مقاله شماره ۳: ۹. آمریکا چه زمانی از دشمنی با ملت ایران دست خواهد برداشت؟ بیانات حضرت آقا در دیدار اساتید و دانشجویان در دانشگاه علم و صنعت ۱۳۸۷/۰۹/۲این سخنان حضرت آقا با توجه به فلسفه اساسی غرب می باشد:«اگر میتوانی دشمنت را بکشی بکش و اگر قدرتمند است با آن مدارا کن»مقاله بعدی: ضرورت اقتصاد مقاومتی از دیدگاه کارشناسان.فدایی مریدان حضرت زینب (سلام الله علیها) moi bai»»
توطئهها ادامه پیدا خواهد کرد، تا یک مقطعی؛ آن مقطع عبارت است از اقتدار همهجانبهی کشور که این، کارِ شما دانشجوها، کارِ شما نسل جوان است. آن وقتیکه توانستید کشور را به اقتدار علمی و به اقتدار اقتصادی برسانید و آن وقتیکه توانستید عزت علمی را برای کشور فراهم کنید، آن روز البته توطئهها کم خواهد شد؛ مأیوس خواهند شد. تا وقتی به آن نقطه نرسیدهایم، منتظر توطئهها باید بود و آمادهی مقابلهی با این توطئهها باید بود. و إن شاء اللَّه هرروزی که بگذرد، شما قویتر خواهید بود، دشمن شما ضعیفتر خواهد شد و آن روزی که پیروزی نهائی نصیب ملت بشود، إن شاء اللَّه روز دوری نخواهد بود. |
|||
|
|
۶:۲۰, ۸/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۵ ۶:۳۳ توسط moi bai.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم برای تقویت تولید ملی چکار کنیم!
دوستان همین که دنبال موضوع باشید امام زمان به شما انشاءالله کمک می کند . دوستان مساله اقتصاد بعد از امنیت اولویت است. دل امام زمان را با پاسخهای محکم و محاسبه ای و منطقی شاد کنید. حضرت آقا به حجت الله عبدالملکی استاد دانشگاه رشته اقتصاد :««محاسبه کنید که روی کاغذ نماند»» اگر دوست داشتید بخواید: من از کجا مساله اقتصاد برایم مهم شد، چند وقت پیش به حضرت اقا علاقه ام از سابق بیشتر شد. بعد به خود گفتم حضرت اقا چه چیز از ما خواسته است بحث اقتصاد را در کلام حضرت اقا خیلی دیدم . هرروز حرم می رفتم ازامام رضا (علیه السلام) درخواست می کردم توفیق کار اقتصادی به من دهد. این مساله چند وقتی است برایم اولویت شده است وان را مدیون ائمه اطهار سلام الله علیهم اجمعین هستم. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هم شرقی هم غربی جمهوری اسلامی | Mforootaghe | 8 | 2,002 |
۲۵/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۵۳ آخرین ارسال: Mforootaghe |