|
"مَنْ رَبُّكَ؟"
|
|
۲۱:۲۷, ۲۷/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۴ ۲۱:۲۸ توسط قبیله منتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
[align=-WEBKIT-CENTER]بــــــــــــــه نامـــــــــــ خــــــــــــدا
![]() [align=-WEBKIT-CENTER]من ربّک؟ [align=-WEBKIT-CENTER]سلام علیکم بر حال پریشان مریضان و کسانی که محتاج دعایند درپایان سال کوتاهی نفرماییم که دنیا فانی و زودگذر است! [align=-WEBKIT-CENTER]خیال می کنیم شب اول قبر وقتی می پرسند:[align=-WEBKIT-CENTER] [align=-WEBKIT-CENTER]"من ربّک؟"[align=-WEBKIT-CENTER]...راحت جواب میدیم [align=-WEBKIT-CENTER]اَشهَدُ اَن لا اِله اِلّا الله[align=-WEBKIT-CENTER]...؟؟؟ [align=-WEBKIT-CENTER]ای بندگان خدا...آگاه باشیم...وقتی می گویند جواب دادن سخت است یعنی اینکه این پاسخ را باید با قلبمان بدهیم...فلذا آنجا دروغ در کار نیست..باید در دنیا قلباً ایمان داشته باشیم که "پروردگار من الله است"! تا آنجا به قول معروف زبانمان بچرخد... [align=-WEBKIT-CENTER]کسی که پایبند به شرایع دین نبوده چطور میخواهد شهادت بدهد که "من مسلمانم"؟ کسی که قرآن کریم روی طاقچه خانه اش خاک میخورد می تواند شهادت بدهد که کتابم قرآن کریم است؟ با آن انس گرفته که اینگونه بتواند جواب دهد؟سوال از پیامبر و امام و عمر و... دیگر بماند. [align=-WEBKIT-CENTER]نتیجه اینکه پاسخ دادن به این سوالها که آسان نیست...خیلی ها شاید جواب را بلدند اما نمی توانند جواب بدهند...خیلیه ها نمی توانند!! اصلاً باید دید چه قلب و روحی داشته است...آیا ایمان آورده بودند یا نه...این حقایق را پذیرفته بودند یا نه! [align=-WEBKIT-CENTER]انسان مؤمن همیشه باید برای مواجهه با این صحنه آماده باشد...مرگ که دست من و شما نیست! ![]() [align=-WEBKIT-CENTER]پیامبر عظیم اكرم(صلیاللهعلیهوآله) فرمودند: در عالم "برزخ"چون از خدايشان پرسش كنند میگويد: شكمم، شكمم. میگويند: واى بر تو اينك به خداى خود متوسل شو و از شكمت بخواه تا از عذاب ما نجات يابی... به ديگرى میگويند: "مَنْ رَبُّك؟" در پاسخ میگويد: زن من میگويند: اينك از زنت بخواه كه از تو دستگيرى كند... به ديگرى میگويند: "مَنْ رَبُّكَ؟" پاسخ میدهد: پسرم.. [align=-WEBKIT-CENTER]بحار الانوار، ج ۲۲، ص ۴۵۳ [align=-WEBKIT-CENTER]آری در پاسخ به "مَن ربُّک" دیگر زبان انسان بسته است.. |
|||
|
|
۳:۰۲, ۲۸/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۴ ۳:۱۶ توسط حقیقتجو.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲۷/اسفند/۹۴ ۲۱:۲۷)قبیله منتظر نوشته است: [align=-WEBKIT-CENTER]بــــــــــــــه نامـــــــــــ خــــــــــــدامتوجه شدم ![]()
|
|||
|
۹:۰۸, ۱۶/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام (لطفا شمرده شمرده خوانده شود) حرفهایی که بعضی اوقات تنهایی بیان میکنم.. ــــــــــــــــ گناه کردی؟ پناه به مهربانی خدا ببر.. خدا نمیاد درجا مجازاتت کنه و به قول یارو گفتنی محکم بزنه پس گردنت و تنبیه کنه.. منتظر می مونه اینقدر صبر میکنه تا یک روزی فقط بهش بگی " خدایا من اشتباه کردم"همین... گریه نمی کنی؟از بی وفایی و جدایی از دوست گریه نداره؟ چرا یک بار نمینشینی با خدا حرف بزنی سنگ های دلتو وا کنی و مثل یک دوست باهاش گپ .گفت داشته باشی؟ چرا باورت نمیشه که این دنیا مثل همون کسانی که مُردند، به تو هم رحم نمیکنه و روزی ازاینجا بیرونت میکنه با بی رحمی تمام میگه دیگه حق نداری پاتو روی من بزاری برو بیرون ،خستم کردی با کارات.. سرگردان وخسته ،پر از گناه و دست بسته.. میخوای چیکارکنی؟ رفتی بیرون کجارو داری بری؟ توی دنیا هم که دنبال خدا نبودی ، خدا رو دوستت نمی دونستی ،دوستت شده بود دنیا که اونم نارفیق از آب دراومد وبیرونت کرد. فکر نکرده بودی به این روز که یک روز پرتت میکنه بیرون؟حتما پشیمون هم هستی... تنها شدی و سرگردان به این ور آن ور می دوی پشت هم، هم میگی خدایا کمک..کمک، من می ترسم..تمام درب ها بسته نه نوری نه راهی،هیچی نداری...هیچ زمان ترس و تنهایی در تاریکی و پر ازگناه،گفتی خدایا کمک.. گریه میکنی؟ حالا گریه کن.. ببین چجوری اشک هات اومد بیرون...تنها شدی؟دوست میخوای؟تو دنیا حتما دوستای زمینی خیلی داشتی که الان دنبال دوستی... هی داد میزنی خدا...خدا ساعتها تنها نشستی و گریه میکنی ،تصمیم گرفتی بری سمت خدا... فاذا عزمت فتوکل علی الله ان الله یحب المتوکلین(سوره آل عمران آیه 159) خدا با مهربانی تمام با آغوشی باز ،با تویی که پر ازگناه بودی گفت:أنّ اللَّه رَؤُف رَحیم بیا پیش من که جزء من راهی نداری بیا من دوستت میشم بیا من کمکت می کنم بیا من رفیق همیشگیت میشم بیا که من بیرونت نمی کنم ...بیا بنده ی من..بیا خدایا شکرت
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: q1y9521agy10sylvx5sy.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8243445876/q1y9521agy10sylvx5sy.jpg)
![[تصویر: 62392418365766748606.gif]](http://www.ayehayeentezar.com/gallery/images/62392418365766748606.gif)