|
محض خنده دوستان گذاشتم
|
|
۱۸:۵۳, ۱۴/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۵ ۱۰:۱۱ توسط قلب.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
این خبره خنده داری بود گفتم بزارم بقیه شاد شن خداوند نوبخت را به «موزه» بسپارد/ اگر صفدر امانتدار بود، چرا او را برداشتید؟ به گزارش مشرق، سید رضا اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در گفت و گویی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه مسوولین در رفتار و گفتار به ضدیت و مقابله با اشرافی گری بپردازند، اظهار داشت: فرمایشات رهبری کاملا شفاف و گویا است؛ هر کسی می داند نهار چه می خورد و چه ماشینی سوار می شود و با چه کسانی نشست و برخاست می کند و معلوم می شود که این شخص اشرافی است یا مردمی. اکرمی در واکنش به اظهارات سخنگوی دولت مبنی بر اینکه صفدر حسینی یکی از ذخایر نظام و امانتدار بزرگ کشور است، گفت: ان شاءلله خداوند آقای نوبخت و صفدر حسینی را به موزه بسپارد؛ این دو نفر برای آثار باستانی به درد می خوردند. وی افزود: به من چه که آقای نوبخت درباره صفدر حسینی چه چیزی گفته است؛ باید از آقای نوبخت بپرسید "مرد حسابی" اگر صفدر حسینی ذخیره و امانتدار کشور بود پس چرا او را از ریاست صندوق توسعه ملی برداشتید؟ خداوند به همه عقل بدهد. ةههههههخ خخخخخ حخخخخخخخخحخخ خخخخخخخخخخخ با لهجه جناب خان خخخخخخخخخخخ خیلی خنده دارها خخخخخخخخخخخ خیلی وقت بود خبره خنده دار ندیده بودم |
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۱۵/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۵ ۱۰:۱۵ توسط قلب.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() خخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخ |
|||
|
۱۰:۵۷, ۱۵/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نظر من خط دوم خبر خیلی خنده دار بود!
![]() منتها خنده دار تر از اون،ضعف دوستان همفکر شماست که چند سال پیش در زمان ریاست جمهوری محمود،چنین پست هایی رو با تیر رو هوا میزدند اما الان گویا خیلی هم باحاله! هنوز هم اگر ما چنین پست هایی ارسال کنیم،بیشتر از چند دقیقه در تالار دوام نمیاره. این رو بدون زاویه میگم،من توی تالار های مختلف فعالیت کردم از جمله در جایی که اکثریت اصلاح طلب یا مخالف نظام بودند اما هرگز چنین برخوردی با مخالف نمیکردند. عیار تفکرات مختلف اینجور جاها مشخص میشه. |
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۱۵/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۵ ۱۸:۱۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۵/مرداد/۹۵ ۱۰:۵۷)Ali#59 نوشته است: به نظر من خط دوم خبر خیلی خنده دار بود!سلام شما انگار مسایل جدی و غیر جدی رو اشتباه می گیرید حالا اگر يه مطلب جدی بود پست شما دیدن داشت زیر مطالب جدی پستهای خودتون رو ببینید بله همفکران شمارو در تلگرام و کانال هایی که دارن خوب میشناسیم اون جکهایی که در مياد معلوم ميشه از چه تفکری در مياد عکس محمود رو گذاشتید بعد روش نوشتید: کو کو کجا هنوز..... محمود رو با خاک یکسان کردید اصلا کسی جرأت نداره اسمش رو بياره که اگر بياره امثال شما چه تحقیر و تمسخری که نمی کنن برو عمو برو انصاف داشته باش يه نگاه درست بنداز به همفکرات تفکرات مختلف هم که میان اینجا رو هم دیدیم جمع کن این بساط رو برو این حرفهارو يه جا بزن اصلاح طلبان رو نشناسن وگرنه کی که ندونه این جماعت تنها چیزی که ندارن برخورد خوبه شما پستهای خودت رو دیدی که بیشترش در حال تمسخر بقیه هستی! حالا اومدي طلبکار شدی!! والا خوبه آدم صادق باشه راستی اون شکلک خنده یادت رفت بزاری شکلک مورد علاقه همفکران شما در بحثهای جدی هست در ضمن ماهم از پشت کوه نیامدیم و رسانه های اصلاح طلب رو نظاره کردیم بعدم این حرفها جاش اینجا نبود شما انگار حواست نیست چون بیشتر پست هاتون با موضوعات تاپیک نمی خونه! این خبر هم مربوط به چند اصلاح طلب ميشه که به همديگه انتقاد کردن با اینکه از هیچ کدوم خوشم نمياد ولی خبر خنده داری بود من که حسابی خندیدم گفتم بزارم یکم بخندیم فضا تغییر کنه ولی گویا شما خیلی بهت فشار اومده که قورباغه داره ابو عطا می خونه! خخخخخخخخخخخ وی افزود: به من چه که آقای نوبخت درباره صفدر حسینی چه چیزی گفته است؛ باید از آقای نوبخت بپرسید "مرد حسابی" اگر صفدر حسینی ذخیره و امانتدار کشور بود پس چرا او را از ریاست صندوق توسعه ملی برداشتید؟ خداوند به همه عقل بدهد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1778831_697.jpg]](http://cdn.mashreghnews.ir/files/fa/news/1395/5/13/1778831_697.jpg)

شکلک مورد علاقه همفکران شما در بحثهای جدی هست