کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آن چه ریو مایل نیست دنیا ببیند...(روی دیگر المپیک برزیل)
۰:۵۴, ۱۶/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
ویدئویی جالب و تکان دهنده از وضعیت مردم محلی برزیل در خلال المپیک
تصاویری از ویدئو
[تصویر: %D8%B4%D9%85%D8%A7%D9%84_%D8%A8%D8%B1%D8...%84_2_.jpg]

کشیده شدن دیوار، بین قسمت فقیر نشین و سایر قسمت ها...

[تصویر: %D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1.jpg]

و بدتر شدن اوضاع، با طرح جدید ساخت "پارک لوس المپیک" در جنوب غربی و بیرون راندن مردم محلی...
[تصویر: %D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9...A9_1_1.jpg]

[تصویر: %D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9...%A9_1_.jpg]

[تصویر: %D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9...A9_15_.jpg]
[تصویر: %D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9...A9_13_.jpg]

[تصویر: %D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9...%A9_9_.jpg]
[تصویر: %D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9...A9_14_.jpg]
[تصویر: %D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9...%DA%A9.jpg]

RoseRoseRoseاز دوستان تالار تقاضامندم که اگر این ویدئو رو مفید دیدید، اقدام به تهیه زیرنویس فارسی نمایید تا تعداد افراد بیشتری از این موضوع با خبر بشن.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، افشین ، عدالت ، میثم2 ، soheyl68

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۶:۵۱, ۲۵/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #21

(۲۲/مرداد/۹۵ ۱۸:۱۹)رضا1357 نوشته است:  بد بده
فساد فساده
چه احمدی نژاد چه روحانی چه این و چه اون
اصلا بحث کرسنت و همایش و بچه مذهبی و فیش حقوقی نیست
بحث همه شونه
شماها چرا تا یکی میگه اینجا یه ایرادی هست زودی می پرید یه پرونده از روحانی یا احمدی رو میکنید؟
اصلا زنگنه رو بگیرید اعدام کنید به جرم کرسنت
بحث اینه که کارد به استخون رسیده
فقر و فساد داره بیداد می کنه
دیگه شور همه چیز در اومده
هر طرف نگاه می کنی بیداد و فساد و کثافتکاری می بینی
تا کی این وضع می خواد ادامه داشته باشه؟
تو یه همچین جامعه ای منتظر ظهور هستیم؟!!!!
ما این اعتماد به نفس رو از کجامون در آوردیم که فکر می کنیم با خدا و امام زمان فامیلیم؟
چطور در رژیم گذشته هرچه می شد و هرچه رخ داد همه رو تاریخ نویسان فاتح جمهوری اسلامی به اسم شاه نوشتند؟
شاه اینطور بود شاه اونطور بود شاه نوکر غرب بود شاه فاسد بود شاه مملکت رو فروخت شاه چینن کرد و شاه چنان کرد ....
اما اینجا تا می خوای از بزرگ مملکت انتقادی کنیم یا تقصیر اطرافیان است یا مدیران نالایق یا مسئولین فاسد و غیره و غیره...
این چه بستری است که انقدر فاسد پرور و نالایق ساز است؟
چرا هیچ کس نمی تواند این وضع را جمع کند؟
چطور است که هر دولتی بر سر کار می آید دولت قبل را متهم به فساد و نالایقی می کند و عجیبتر اینکه چگونه است که ناگهان همه دستگاه ها و ارگانها و افراد حقیقی و حقوقی هم در چرخشی عجیب شروع می کنند به ذکر بدیهای دولت قبل؟!!! مثلا صدا و سیما مگر دست رئیس جمهور است که تا احمدی نژاد هست تعریف و تمجید و مجیز می گوید و تا روحانی بر سرکار می آید یکهو یادش می افتد که احمدی نژاد چقدر کارش ایراد داشته!
سوال اینجاست که در نظامی که دولتهایش یکی از یکی فاسدترند( به گواهی دولتهای بعدشان) چگونه می شود نام این نظام را مقدس گذاشت؟!!!!
نظام مقدس اسلامی!

سوء تفاهم نشود بنده ضد دین و اسلام و نظام نیستم؛
فقط یک سوال کردم.

جناب فرشته عذاب
یکی از مشکلات هم همینجاست که تا به کسی می گویی بالای چشمت ابروست به خودش می گیرد
بچه مذهبی ها از یک طرف، لامذهب ها از یک طرف، اینوری ها از یک طرف و آنوری ها هم از طرف دیگر و البته با عرض پوزش از جامعه پزشکی مملکت (محض احتیاط که یک وقت شکایت نکنندSmile

زمانی که دانشجو بودم دزدی پیدا شده بود و کمد بچه ها رو خالی می کرد تا اینکه بالاخره گرفتندش، رئیس دانشگاه که استادمان هم بود می گفت اگر به همه دانشجوها شک می کردم به این یکی محال بود شک کنم. یکی دیگر از استادانمان حرف قشنگی زد که به یادم مانده: می گفت دزدی خودش رو قاطی دانشجوها جازده و اومده دانشگاه وگرنه دانشجو که دزد نمیشه.

حالا شما هم چرا زود به خودتون می گیرید؟ بچه مذهبی که دزد و فاسد نمی شه ؛ دزدانی خودشون رو قاطی انقلابی ها و مذهبی ها کردند.ماشاءالله یکی دوتا هم نیستندکه همینطور از در و دیوار مملکته که دارند میریزند...

بروید ببینید کجای کارتون ایراد داره که همینطور فاسد و نالایقه که خودشون رو قاطی شماها جا زدند و اومدن تو

ببینید کجای کار درز داره بگیریدش
چرا فقط بلدید دهن منتقد و معترض رو گل بگیرید؟
برید سوراخ سمبه های مملکت رو بگیرید که همینطور هر نالایق و مفسدی سرشو نندازه پایین و با چهار تا سلامن علیکم غلیظ و یه کف دست ریش و یه تسبیح دونه درشت بیاد تو بشه جناب مدیر...

یه زمانی می خواستم در یکی از ارگانهای دولتی استخدام بشوم که بعدها عطایش را به لقایش بخشیدم چون بیشتر از اینکه از من بپرسند چی بلدی و چه توانی داری و چه کاری ازت بر میاد از من از احکام دینی و طریقه خواندن فلان نماز و اینکه خانواده ات چادری اند یا مانتویی و نوار و آهنگ گوش می کنی یا نه و اصول دین چندتاست و فروع دین چی ها هستند و غیره سوال می کردند!
مگه اومدم برای طلبگی ؟ خب اینها رو که هر لامذهبی هم میتونه با چهار تا دروغ سر و تهش رو هم بیاره و بیاد خودش رو قاطی کنه. مسئله اینجاست که اصلا انگار بدنه و سیستم نظام به گونه ایه که بیشتر مجیزگو و چاپلوس و ظاهر نما می خواد تا راستگو و لایق و کاربلد. فقط باید بلد باشی عین سلامن علیکم رو از بیخ گلو ادا کنی و حاء الحمدلله رو از ته حلق و ضاد ولاالضالین رو درست از مخرجش ادا کنی.
من کی گفتم که نباید جلوی مفسدین ریش دار و تسبیح به دست رو گرفت ؟

تمام بحث من اینه که اون نامه چه ربطی به دزدی و مال مردم خوری داره ؟
تهمتی که بهشون زده شد بسیار ناحق و ظالمانه است و خدا بابتش در روز قیامت بازخواست میکنه .

آخه یه درخواست برای بودجه که به ساخت مدرسه شون کمک بشه چه ربطی به فساد و مال مردم خوری داره ؟
۱۳:۰۷, ۲۷/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #22

این واقعیت دردناک زندگی توی این جهان امروزه و کاریشم نمیشه کرد متاسفانه کاش میشد با چشم باز زندگی کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: asha09 ، liyaoo
۱۵:۴۵, ۲۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #23

سلام
این فرشته عذاب واقعا عذاب میده ادمو با این بحثا الکی . تو این جامعه زندگی نکردی؟ 4.6 میلیارد پول ساختمون ساده میشه؟ حالا کتابخونه اون میلیاردی نباشه نمیشه؟
۱۶:۵۵, ۲۸/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۵ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #24

(۲۸/شهریور/۹۵ ۱۵:۴۵)Unleashed نوشته است:  سلام
این فرشته عذاب واقعا عذاب میده ادمو با این بحثا الکی . تو این جامعه زندگی نکردی؟ 4.6 میلیارد پول ساختمون ساده میشه؟ حالا کتابخونه اون میلیاردی نباشه نمیشه؟
سلام

اولا همونطور که چندین بار گفتم ، کی نامه رو تایید کرده که راسته ؟
ثانیا من کجا گفتم هزینه ساختمون ساده اینقدر میشه یا نمیشه ؟ من بحثهای دیگه کردم . اگر حرف من رو نقل قول کنید و دقیقا به همون که عرض کردم پاسخ بفرمایید ، این برداشت اشتباه نباید پیش بیاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا