|
ادعای رسانههای ضد انقلاب: "شهرام امیری" اعدام شد!
|
|
۲۰:۱۵, ۱۶/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۵ ۲۲:۲۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بی بی سی در گزارشی مدعی شد خانواده امیری در تماس با انها خبر از اعدام "شهرام امیری" دادهاند.
مرضیه امیری، مادر شهرام امیری گفته که یک روز قبل از اعدام با پسرش دیدار داشته و پسرش به او خبر داده که بهزودی قرار است اعدام شود. بر اساس این گزارش، آقای امیری چهارشنبه، ۱۳ مرداد "در مکانی نامعلوم" اعدام شده است. هنوز مقامهای قضایی ایران خبری در این باره اعلام نکردهاند. خانم امیری میگوید که پسرش ۱۰ سال حکم زندان داشته اما ناگهان ماه پیش اعلام کردند که او قرار است اعدام شود. شهرام امیری پژوهشگر و متخصص رادیو ایزوتوپهای پزشکی در دانشگاه صنعتی مالک اشتر بود که در سفر حج عمره به عربستان در خرداد ۱۳۸۸ ناپدید شد و حدود ۱۳ ماه بعد بعد از آنکه چندین ویدیو با سخنان متناقض از او منتشر گردید سرانجام در ۲۲ تیر ۱۳۸۹ به دفتر حافظ منافع ایران در آمریکا مراجعت کرده و دو روز بعد به ایران بازگشت. وی در بازگشت به ایران مورد استقبال حسن قشقاوی قرار گرفت. اما بعدها خانوادهاش اعلام کردند که امیری از زمان بازگشت به ایران به مکانی نامعلوم برده شده است و پس از آنکه ۲۰ ماه را در بازداشت گذراند، در خرداد ۱۳۹۱ به ۱۰ سال زندان و ۵ سال تبعید به شهرستان خاش محکوم شد. برای پیگیری جزئیات این خبر و صحت و سقم آن با مسئولین ذی الربط درر حال تماس هستیم. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۱۹, ۲۰/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول:بنده برای هرکدوم چند دلیل آوردم بعد شما بدون اینکه حتی یه دلیل رو بتونید رد کنید یا استدلال مخالفش انجام بدین، قصه خودتون رو ادامه دادینخوب ما هر دو می دونیم ادامه استدلال هامون به کجا ختم می شه نقل قول:اینکه نتونیم مشکل اصلی رو تشخیص بدیم و دنبال رفعش باشیم به جای اون بخواهیم نگاه احساسی و غیر واقع بینانه داشته باشیم، فقط به خودمون و مملکتمون آسیب میزنیمیه دوستی داشتم می گفت ملت ایران مغزشون مثل جوراب زنونه می مونه. هرکی از راه می رسه یه چی می ریزه توش اینم هی کش می یاد و آخ نمی گه امیدوارم جلوی حل مشکلاتتون رو نگرفته باشم یا حداقل جلوی دست و پا نباشم. یا حق |
|||
|
۱۵:۳۹, ۲۰/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۵ ۱۵:۴۶ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۵ ۸:۱۹)Bidel.s نوشته است: خوب ما هر دو می دونیم ادامه استدلال هامون به کجا ختم می شهسلام بنده در مورد بازی سیاسی و همدستی استدلالی از شما ندیدم فکر نمیکنم دلیلی هم برای رد تناقض ها داشته باشین قبلا تو همین مورد با افراد دیگه هم گفتگو کرده بودم این که دو مساله متضاد هم هر دو حق و حقیقت باشند درست نیست، حق منطقی و واقع بینانه است و باطل غیر واقعی(تخیل) و غیر منطقی، به نظر بنده حق و اسلام و منطق و واقع بینی یه طرف و باطل و ضد دین و بی منطقی و تخیل و توهم هم طرف مقابل هستن اگه بر مبنای عقل و منطق و واقع بینی و بدون تعصب استدلال کنیم قطعا به نتیجه مشترک و به حقیقت میرسیم هرچند اینجا اگه بحث رو ادامه بدیم از موضوع خارج میشیم ______________________________________________________________ نیویورکر با اشاره به اینکه شهرام امیری به موازات همکاری با سیا، تصمیم گرفت به ایران بازگردد می افزاید: ایرانی ها با وجود استقبال اولیه، جاسوس بودن او را فهمیدند و اخیراً حکم اعدامش اجرا شد. http://www.irinn.ir/news/170139 زیباکلام با تشکیک درباره اصل جاسوسی امیری، پیش فرضی خود ساخته مطرح می کند و بعد از همان پیش فرض نتیجه مطلوب خود را می گیرد!... وی سپس اصل اینکه امیری چیز بدرد بخوری برای امریکایی ها داشته را هم مورد سوال قرار می دهد تا به خواننده القا کند وی از اساس جاسوس نبوده!... کاش این استاد دانشگاه،قبل از این در افشانی ها، دو خبر زیر را می خواند تا انقدر ناشیانه به در ودیوار نزند! مقام پیشین سیا:«سیا میخواست از امیری برای جذب دانشمندان ایرانی در سفرهایشان به ترکیه یا دوبی استفاده کند.» نیویورکتایمز:« شهرام امیری برای سازمان #سیا جاسوسی میکرد. در سال 2009، سیا احتمال شناسایی وی را زیاد دانست و به او پیشنهاد کرد تا از ایران خارج شود. برای این منظور به امیری وعده 5 میلیون دلار پول و یک هویت جدید را داد.» http://www.snn.ir/mobile/mobiledetail/News/532465/1577 |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۲۲/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۵ ۱۷:۱۴ توسط Nadia.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۵ ۵:۵۵)ام ابیها نوشته است: لزومی نداره آدم خیلی باهوش باشه که بفهمه"ما ازش تعریف کردیم که پاشه و بیاد ایران تا بتونیم گیرش بندازیم و معلوم کنیم چه اطلاعاتی رو برده فروخته به آمریکا" خانم ام ابیها قبل از هرچیز به شما توصیه میکنم توی صحبت هاتون دقت بیشتری به کار ببرین. کلا نه اینجا در اکثر پستهای شما لحنتون و کلماتی به کار می برین بسیار لمپن مانند و جاهلی و داشی! هست که باعث تعجبه. گرچه پست های شما احتیاج به پاسخ نداره!!! اما برای اینکه بیشتر از این توی این تالاربدون فکر چیزی ننویسین پیش خودتون پاسخ بدین: اولا: از کی تابحال تهدید به آزار طفل و همسر شهرام امیری وقتی ایشون خارج بود "تعریف" حساب میشه؟!!! ثانیا: بر فرض وقتی این آقا آمریکا بود ازش تعریف شد که به ایران بیاد و گیر بیفته. می شه بگین وقتی ایشون وارد خاک ایران و فرودگاه مهرآباد شدن دیگه چه احتیاجی بود که با پیشواز رسمی و بردن ایشون به صدا و سیما ازشون تعریف و تجلیل بشه؟!!! اون موقع که توی خاک ایران بودن!! چه احتیاجی به تعریف از ایشون بود؟!!!! (۲۰/مرداد/۹۵ ۵:۵۵)ام ابیها نوشته است: زیباکلام و هر کس دیگه ای که معتقده این بابا قهرمان ملی اعلام شده حافظه در حد ماهی دارن. گذشته از بی ادبی شما به شخص دکتر زیباکلام، اتفاقا ایشون خیلی درست متوجه شدن که کل داستان شهرام امیری در هاله ای از ابهام قرار داره. اگه تحلیل منو خونده بودین متوجه میشدین که همه چیز باهاشون جور در میاد و اگه زیباکلام به خاطر برخی مسائل نمیتونه راحت تحلیل کنه ولی چون ما افراد ناشناخته ای هستیم می تونیم راحت تر تحلیلمون را بگیم. -- یک ذره به نظر شما مسخره و مضحک نمیاد وقتی نیروهای مسلح نمیتونن به راحتی از کشور خارج بشن چطور یک دانشمند هسته ای به راحتی از کشور خارج شده؟ اون هم کسی که دارای اطلاعات فراوانی در زمینه هسته ای هست؟ گفتن اینکه اطلاعاتی نداشته دروغه اگر نداشت به جرم افشای اون اطلاعات اعدام نمیشد. واضحه برای خروج از بالا بهش کمک شده استقبال رسمی در صدا و سیما و غیره همه مشخصه که از روی خوش خیالی و با فرض بازی دادن آمریکا بوده حالا این فرد یا یک جاسوس دوجانبه بوده که من شک دارم و یا اطلاعاتی که قرار بوده به آمریکا بده (از روی سهل انگاری اونهایی که براش برنامه ریزی کرده بودن ) اطلاعات مهمی بوده... اگه جاسوس دو جانبه بود وقتی تهدید شد اگه به ایران نیاد فرزندش آزار میبینه باید می فهمیده که جاسوس بودنش لو رفته پس نمی یومد ولی اولا اون بدون نگرانی برگشت ثانیا جمهوری اسلامی رسما در فرودگاه ازش استقبال کرد و در صداو سیما پخش شد (دیگه فرض فریب دادنش که ازش تعریف کردن که برگرده منتفیه چون اون موقع توی ایران بوده) بنابراین در زمان برگشتش نه خودش نگرانی از برگشت داشته (که نشون میده جاسوس دو جانبه نبوده) نه دولت اونو جاسوس می دونسته (از قهرمان معرفی کردنش در صدا وسیما مشخصه) تنها فرضی که با عقل جور در میاد همینه که اطلاعاتی که قرار بود به امریکا داده بشه به جای اطلاعات بی اهمیت، اطلاعات مهمی بوده و سریع اعدام شد که صدای اون ساکت شه و نتونه از این ماجرا چیزی به رسانه ها بگه. شهرام امیری به نظرم فقط قربانی نداشتن هوش استراتژیک و اعتماد بیش از حد به دیپلماتهایی شد که از سیاست فقط محدود کردن زنان و فحاشی به آمریکا را بلدن. همین |
|||
|
۹:۲۶, ۲۳/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
۱. این که من جاهلی مینویسم یا عامیانه، قضاوتش بر عهده شما نیست و اگر هم بود، چیزی از ارزش های من کم نمیشد.
چون تا اونجا که من میدونم حتی جاهلی حرف زدن جرم نیست. چه برسه به من که عامیانه مینویسم. ۲. من نمیدونم... فقط جاسوسای ایرانی خانواده دارن؟؟؟ مثلا اسنودن مادر نداره؟؟؟ آمریکا نمیتونست مادرش رو تهدید کنه تا اسنودن برگرده؟؟؟ چرا میتونست. اما تا اونجایی که مغز خلافکار من کار میکنه، من اگه برم و اطلاعات کشورم رو بدون حضور زن و بچه ام به بیگانه بدم، قطعا حال زن و بچه ام برام مهم نبوده. چون اونها هم جزو ایرانیانی هستن که آسیب میبینن. توصیه میکنم فیلم "Different Royalty" رو مشاهده کنید. امکان نداره تو حرفه جاسوسی کسی برای خانواده اش ارزش قائل باشه. اصلا یک نقطه ضعف محسوب میشه. من اگه جاسوس بودم قطعا واسه خاطر گل روی فک و فامیلم دست از میلیاردها دلار یا ریال بر نمیداشتم. ضمن این که اهدافم هم اونقدر برام مهم بود که سرنوشت یک کشور رو به سرنوشت زن و بچه ام ارجحیت میدادم. هر چی بی بی سی میگه و میخواد احساسات آدمای معمولی رو آنتریک کنه که ما نباید تکرار کنیم. یه جاسوس قاعدتا پی همه چیو به تنش میماله که جاسوسی میکنه. لذا خنده داره که بگی به خاطر زن و بچه اش برگشت ایران. ۳. زیباکلام کلا یه حرف درست زده اونم این بود که "تو انتخابات سال ۷۶ اگه تیر چراغ برق هم جای خاتمی کاندید میکردیم همین رای رو میاورد" وگرنه ایشون استدلالهاش اصلا در حوالی منطق هم نیست. چه برسه استادانه... ۴. هنوز وزارت اطلاعات هیچ سند و حرفی مطرح نکرده که اینقدر طول و تفسیر از یه حدس و گمان بیرون میاد. ۵. اگه ایشون اطلاعات مهمی رو به آمریکا داده بود یا اصولا مهره مهمی حساب میشد همونطور که اوباما واسه جیسون رضاییان و اون ۳ تا کوهنورد و دریادارانشون یقه چاک داد، واسه این هم مصیبت نامه ای میخوندن و حقوق بشر رو زیر سوال میبردن. ۶. همسر من نیروی نظامی بوده و تا حالا ۱۰۰ جا خارج از کشور رفتیم. لزومی نداره همه نیروهای مهم ممنوع الخروج باشن. فقط اطلاع میدن و از کشور با اجازه خارج میشن. این قانون در مورد حج فقط با اطلاع صورت میگیره. یعنی فقط خبر میدی که من میرم حج یا کربلا. خاوری از کشور به راحتی خارج شد. مرتضوی پارسال رفت کربلا و طبق شنیده ها یکسری مدارک رو با خودش از کشور خارج کرده تا اگه محکوم شد رو کنه. این بابا که جای خود داره و جوجه مطلع محسوب میشه. پس فکر نمیکنم خیلی سخت باشه خارج رفتنش. ۷. یعنی واقعا منتظر هفتمیش هستین؟؟؟؟ |
|||
|
۱۱:۳۲, ۲۳/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۵ ۱۳:۴۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۵ ۹:۲۶)ام ابیها نوشته است: ۱ نه پست های سرتق و والله و بالله و تالله و کی به روحانی اخوندی داده و این جملات گهربار شما استادانه است. (۲۳/مرداد/۹۵ ۹:۲۶)ام ابیها نوشته است: . اگه ایشون اطلاعات مهمی رو به آمریکا داده بود یا اصولا مهره مهمی حساب میشد همونطور که اوباما واسه جیسون رضاییان و اون ۳ تا کوهنورد و دریادارانشون یقه چاک داد، واسه این هم مصیبت نامه ای میخوندن و حقوق بشر رو زیر سوال میبردن. جالبه یک دانشمند هسته ای را اعدام کردن به خاطر اینکه اطلاعات مهمی به امریکا نداده بود. خسته نباشید. پس ایشون الکی و بدون جهت اعدام شد. ![]() (۲۳/مرداد/۹۵ ۹:۲۶)ام ابیها نوشته است: ۱توصیه میکنم فیلم "Different Royalty" رو مشاهده کنید.لازم نیست شما به من توصیه فیلم دیدن بکنید. بنده خودم تحلیلگر استراتژیک فیلم و مستند هستم. گذشته از این که بنده نگفتم ایشون به خاطر خانواده اش برگشت ولی برای نشان دادن حرف غلط شما (که کم هم نیست) بهتره برید کتاب "قدرتهای بی صدا که درباره جاسوسهای بزرگ دنیاست را بخونید. طرف جاسوس و تروریست بوده دهها فرد سیاسی مهم جهان را ترور کرده به خاطر همسر و نجات زندگی مشترکش میاد خودش را لو میده. حالا نقطه ضعف یا هرچی. جاسوس انسانه. ماشین مکانیکی نیست (۲۳/مرداد/۹۵ ۹:۲۶)ام ابیها نوشته است: ۱لزومی نداره همه نیروهای مهم ممنوع الخروج باشن.سرکار خانم من کی گفتم ممنوع الخروج هستن؟ اگه واقعا پاسخ به پست های من اینقدر براتون سخته که مجبورین به دروغ متوسل بشین بهتره چیزی ننویسین. وقت من بیشتر از این ارزش داره با فردی مثل شما که یک پست با ارزش توی این تالار ندارین بحث کنم. مشخصه که اطلاع میدن ولی نباید به برخی از جمله دانشمندان هسته ای اجازه خروج ازکشور اونهم کشوری مثل عربستان که دوست آمریکا و دشمن درجه یک ماست اجازه بدن. شما شوهر نظامیتون را که بود و نبودش تفاوتی برای کشور نداره را با یک دانشمند هسته ای یکی می بینید؟ خسته نباشید (۲۳/مرداد/۹۵ ۹:۲۶)ام ابیها نوشته است: ۱این بابا که جای خود داره و جوجه مطلع محسوب میشه. جالبه دانشمند هسته ای جوجه مطلع حساب میشه ولی شوهر نظامی شما خیر . واقعا سبک صحبت شما باعث تاسفه. مشخصه که بنده منتظر حتی یک جمله از پست بی منطق شما نبودم وبهتره وقت منو تلف نکنین. شما که اینقدر روی "تعریف ازش کردن که به ایران برگرده و گیربیفته " مانور میدادین و نتونستین پاسخ منطقی به پست من بدین که چرا توی خاک ایران ازش تجلیل شد بهتر بود سکوت می کردین و وقت منو نمی گرفتین. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |