|
تحلیل جنگ سوریه
|
|
۵:۴۶, ۲/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
از دوستان در این تایپیک تقاضا دارم وضعیت سوریه را به طر کارشناسی شرح دهند. سوالات: 1-چرا روسیه در این جنگ به نفع مقاومت است؟ 2-هدف اصلی حضور ایران در این جنگ دادرسی مظلومان و حفظ حرم یا...؟ 3-اردوغان دارد چکار می کند؟ 4-وظیفه ما و اطلاعات ما در قبال سوریه چقدر اهمیت دارد؟ |
|||
|
|
۸:۵۰, ۲/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام.
نقل قول:1-چرا روسیه در این جنگ به نفع مقاومت است؟ چون اهداف مشترک با جبهه مقاومت داره. کاهش نفوذ آمریکا ، حفظ نفوذش در سوریه ، دور کردن خطر تکفیری ها نقل قول:2-هدف اصلی حضور ایران در این جنگ دادرسی مظلومان و حفظ حرم یا...؟ بله در نهایت به همین موضوع ختم میشه. یاری و دفاع از مسلمانان (مستضعفین واقعی جهان) حفظ حرم هم خیلی مهمه ، الان به چشم نمیاد وقتی خراب بشه از قلوب شکسته مردم مسلمان فضای غم ، یاس و قطعا خشم بوجود میاد. بعد از سال 84 و 86 در بمب گذاری سامرا من کاملا این موضوع رو حس کردم. نقل قول:3-اردوغان دارد چکار می کند؟آمریکا از اینکه اردوغان بفهمه بر علیهش کودتا شده هراسی نداره چون هیچ کاری نمی تونه بکنه. ترکیه عضو ناتو (پایگاه نظامی غرب) هست و اگر خودش هم بخواد به هیچ عنوان نمی تونه به سازمان و آمریکا پشت کنه. هدف اردوغان از آشتی با روسیه احیای اقتصاده (البته بصورت دوجانبه)، در عوضش احتمالا کمک اطلاعاتی به روسیه می کنه. نقل قول:4-وظیفه ما و اطلاعات ما در قبال سوریه چقدر اهمیت دارد؟ خییلی اهمیت داره. دفاع از مظلوم خیلی افتخار آمیزه خصوصا دفاع از فلسطین که ایران سردمدارش هست. برای این موضوع ما باید فیلم ها میساختیم و داد میزدیم تو دنیا که مردم! ما فقط تماشاگر نیستیم ما وجدان عملگرا داریم. گلوی اسراییل رو لبنان باید مدام فشار بده واگه سوریه از دست بره لبنان رو حداکثر تو 10 سال محو می کنن. اطلاعات کافی و پاسخ های عقلانی در مقابل پرسش های مردم خیلی مهم و اثرگذاره.راه رو براشون تبیین می کنیم، حمایت می کنیم از مظلوم با قدرت کلمات. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |