|
موانع ازدواج را ازجلوی پای جوانان بردارید!
|
|
۱۳:۲۵, ۲۵/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۵ ۱۳:۲۶ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
طبق سنت موجود درایران خواستگاری ازسوی مردان صورت می پذیرد.بنابراین اگر مردان ما آمادگی ازدواج رانداشته باشند اقدام به خواستگاری برای ازدواج نمیکنند. اینک باید دید چه موانعی جلوی پای جوانان پسر ماست؟ یک:اولین ومهمترین مانع بیکاری است .چرا که طبق قانون مدنی پرداخت نفقه برعهده مرد است وتا زمانیکه مردام ما سرکار نباشند ویا دریافتی کافی نداشته باشند هرگز بسوی ازدواج گام برنمیدارند. اینجاست که دولت تکلیف جدی دارد تا جوانان مارا از این معضل نجات دهد. دو:مانع دوم که موجب میشود جوان نتواند بموقع ازدواج کند مساله سربازی است که یادگار دوران رضا خانی است وجوانان مارا عملا سه سال از عمرشان را تلف میکند .البته اگر مساله آموزش نظامی باشد این امر ظرف یک یا دوماه انجام میشود نه دوسال سه:یکی ازموانع دیگر یکسان سازی حقوق اجتماعی در باره پسران ودختران است مثلا در استخدام ویا کنکور اولویتی برای پسران درنظر گرفته نمیشود درنتیجه معمولا شانس موفقیت برای دختران بیشتر است ونتجه حاصل عقب افتادگی پسران ودوری از ازدواج میگردد .بنابراین مسوولان نباید دراین موارد اسیر برخی برابری های غیر عادلانه بشوند. چهار:وجود سنت های غلط وپر هزینه در کشورمان درامر مقدمات ازدواج . این هم از موانع دیگری است که جوان را نگران ورود به این عرصه میکند . تنها راه اینستکه ازدواج هارا ساده کنیم وبگذاریم برخی هزینه ها پس از ساماندهی زندگی مشترک صورت پذیرد ودر همان آغاز نفس جوانان را نگیریم مانند هزینه ای عقد وعروسی وسنتهای دیگر |
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۲۵/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
(۲۵/مرداد/۹۵ ۱۳:۲۵)aliabad نوشته است: بنام خدا احتمالا شما نظرتون عوض نشده؟ شما که تا چند مدت پیش میگفتی ازدواج سفید و ... و چنین چیزی رو تجویز میگردی الان چرا دوباره زدی یه کانال دیگه؟ سنت رو همه جا میتونی تغییر بدی و جاهایی بنده رویت کردم خلافش رو گرامی ، و این خودش نشون میده میشه دختر خانمی از اقا پسر خواستکاری کنه و یا اگه نمیخواد مستقیم باشه میتونه واسطه بفرسته و .... . تو مورد اول هم خدمت شما عرض کنم ، انتخاب نا درست و چشم و همچشمی و ... باعث بیکاری میشه البته مباحث دیگم دخیل هست . طرف ذهنش کشش رشته های پزشکی رو نداره و یا مهندسی رفته دانشگاه به هزار داستان بعد میاد بیرون خو معلومه کار مورد علاقش پیدا نمیشه . البته میگم موارد دیگم دخیل هست .تو مورد دوم این مورد تو قدیما هم بوده ها ، فکر کنم سنتون قد نمیده وگرنه تو چند دهه پیش جونهاچطور زود ازدواح میکردن؟ خود شما از پدر گرامتون بپرس ( البته اگه سنتون قد میده که دیگه خودتون شاهد خودتون هستین. تو مورد سوم که رعایت حقوق زنها رو داری میبری زیر سوال . تو مورد چهارم دوباره رفتی کانال قبلی ، عزیز دلم کسی نمیگه برو بخاطر یه شب تو فلان هتل چند ستاره جشن بگیر . بنده خیلی ها رو دیدم که رفتن دفتر خونه و و یا عاقد رو بردن منزل خطبه عقد رو خونده و یه جشن کوچک ( هزینش بسیاز کم ) بعدشم یه ولیمه دادن و رفتن سر خونه زندگیشون . شما با این مخالفی؟ اونی که میخواد یه شب خاطره ساز بشه و خودشم خاطره بشه دیگه اون داستان دیگه ای هست. روی هم رفته سقف ها رو بیارین به کف تا مشکل و خواسته های نابجا رفع بشه. |
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۲۵/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۵ ۱۶:۲۲ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۵ ۱۳:۲۵)aliabad نوشته است: بنام خدا من پسرخاله خیلی زیاد دارم. همه از دم بیکار بودن یا کارشون رو بعدازدواج پیدا کردن یا حداقل بعد از آشنایی با دختر خانم. مشکل جربزه ای هست که خیلی ندارن. جربزه اینکه خودشو آدم محدود به یه نفر کنه. همیشه به طرف مقابل به چشم یه کالا نگاه می کنن. انگار قراره گوشی بخری. ولی با این تفاوت که دیگه نمی تونی عوض کنی. خوب معلومه سال بعد گوشی بهتری پیدا می کنی. درسته تو این مملکت خیلی بیکاری داریم ولی خود جوونا هم بی عرضگی نشون می دن. حاضر نیستن قدری سنت شکنی کنن. حاضر نیستن برنجو وارد کنن جاش یه ادویه بکارن که 20 برابر برنج می ارزه. انصاف هم نیست که همه چی رو گردن دولت بندازیم. مردم پایه های دولت هستن. یه بزرگی می گفت: پیشرفت یه پروسه پذیرش این ریسک تا پذیرش ریسک بعدی هست |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۲۵/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بنام خدا باسلام وتشکر ازدوستان اولا اگر درجائی سخن از ازدواج سفید شد راه حل برای آنانی بود که نمیتوانند ازدواج دائم بکنند ولذا ازدواج سفید که همان صیغه خودمان است درمانی برای آن افراد بود ولذا بنده نیز صددرصد با ازدواج دائم موافقم ثانیا طبق قانون نفقه وهزینه ها بردوش مرد است وتا کاری نباشد درامدی نیست وازدواج در صورت عدم تمکن مرد شاید حرام هم باشد چرا که شان اورا پائین میاورد .بهرحال قرار نیست مردان ذلیل وخوار شوند ودر منزل خجالت همسررا بکشند . این قاعده کلی است ولی استثناء ممکن است بشود بنده موارد استثنائی را رد نمیکنم .پیامبر اسلام برای ازدواج امام علی ابتدا از امکاناتشان پرسیدند واگر نمیداشتند حتما از بیت المال کمک میکردند .سخن بنده بدولت همان کمک به جوانان است تا بتوانند سربلند باشند نه ذلیل وبدنبال صیغه وازدواج سفید(بقول بنده) بله مثالهائی هم زدید که خوب بود اما دیگر خبری ازآن نیست و فعلا تجرد وبویژه درباره خانمها وطلاقهارا هم بهتر ازبنده آگاهید. ضمنا دولت در مساله احقاق حقوق مردان وزنان تنها به شعار برابری می اندیشد ومقررات اسلامی را فراموش کرده است .بعبارتی نباید افراط کرد تا از عقب یا جلو سقوط کنیم مگر انکه مقررات ازدواج تغییر کند موفق باشید
|
|||
|
۲۲:۲۲, ۲۵/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۵ ۱۷:۵۳)aliabad نوشته است: گرامی ، ازدواج سقید رو اثابت کردیم که زمین تا اسمون با متعه فرق داره . خوشحالم که شما همچنان در مسیر خودتون هستینوقتی تو این موضوع شما همچنان راه رو جدا نمیبینی دیگه بحث کردن عقلی با شما ...
|
|||
|
۲۳:۱۷, ۲۵/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام وشب بخیر اگر یادتان باشد پذیرفتید که ازدواج سفید نهایتا نکاح معاطات است واگر یک صیغه هم خوانده شود تمام است بنابراین فاصله ایندو صفر میشود در مورد بقیه هم منتظر نظرتان هستم ممنون |
|||
|
۲۳:۵۴, ۲۵/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۵ ۲۳:۱۷)aliabad نوشته است: بنام خدامثل اینکه دوباره باید چنین موضوعی رو باید شکافت. جناب دسته گل ، نکاح معاطاتی طبق نظر فقها ، حکمش چیه ؟ جالبه که شما هنوز که هنوزه فرق بین نکاح متعه و معاطاتی رو نمیپذیرین و از طرفی دلیلی بیارین که نکاح معاطاتی طبق نظر قانون و همچنین شرع محاز شمرده بشه. عقد معاطاتي به اين معناست که لفظ و عقدي در کار نيست. بلکه مرد و زن مي گويند من راضي، تو راضي و بدون اينکه عقدي خوانده شود، با هم نزديکي مي کنند، مانند زنا که دو طرف راضي به آن هستند. ازدواج معاطاتي را هيچ فقيهي قبول ندارد . حالا شما بفرما نکاح موقت با نکاح معاطاتی هم شکل هست؟ اگه بگی بله دلیل بیارین اونم فقاهتی لطفا. |
|||
|
۳:۴۵, ۲۶/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۵ ۳:۵۱ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام اولا این پست درباره موانع ازدواج است نه ازدواج سفید . دراین باره قبلا به نتیجه رسیدیم که ازدواج سفید همان نکاح معاطات است وبقول شما باطل وبحث را بدون درخواست بنده بستید .خوب برادر من در ازدواج معاطات صیغه وجود ندارد .اگر داشت دیگر باطل نیست ولذا اگر در ازدواج سفید هم صیغه عقد خوانده شود دیگر زنا نیست .تمام تلاش بنده تسهیل امور است برای جوانان مسلمان والا دشوار کردن امور مشکل نیست وخدمتی به جوانان نمیباشد این مبحث را ببندید ودر باره پست نظر بدهید ممنونم |
|||
|
۱۲:۰۵, ۲۶/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۵ ۳:۴۵)aliabad نوشته است: بنام خداگرامی وقتی از عبارتی استفاده میکنی و میخوای از جعل اون واژه مصادره به مطلوب کنی بنده از شما میخوام که توضیح بدی و اگه برداشتی اشتباه پیش بره باید اصلاح بشه. ممکنه بگی از کجا معلو برداشت بنده درست و واسه شما غلطه ؟ منممیگم همینکه شما این واژه و اصطلاح رو به صورت غلط بکار میبری خودش نشون میده که موضوع چیه. البته ممکنه براتون بد توضیح داده باشن و این باعث شده باشه که شما صغری و کبراتون رو بد بچینین تا نتیجه هم اشتباه میشه. تمام سعیتون اینه راه رو هموار کنین حتی از راه حرام.=> ازدواج سفید . واقعا نتیجه جالبیه. ![]() گرامی اگه صیغه خونده بشه که دیگه معاطاتی نیست ![]() مثل این میمونه که من با شما قرار داداجاره ببندمسر ملکی که دارم بعد بگم خو حالا این مهم نیست ، شما هم بگب افرین من ملک رو از شما خریدم و الان صاحب ملک شدم. حرف شما میشه چیزی شبیه این. ![]() این درباره پست اصلی ، سوال مطرح میکنم که: شما خودت با چه شرایطی ازدواج کردی و اولاد شما هم چطور ازدواج کردن ( التبه اگه الان فرزند داشته باشی و متاهل باشن ) |
|||
|
۱۲:۳۸, ۲۶/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بنام خدا سلام بهرحال اگر با خواندن صیغه دو نفر محرم میشوند ومیتوانند درون یک بستر بروند ازدواج سفید همین است منتها شما فرض بدون صیغه رامیکنید درحالیکه بچه مسلمان حتما صیغه را میخواند .ضمنا اگر مصلحت ایجاب کند با تصویب مجمع تشخیص میتوان نکاح معاطاتی را هم پذیرفت . اما درمورد مطلب بنده قرار نبود که وارد مسایل خصوصی شوید اما برای شما مینویسم من خودم وبرادرم پس از سربازی وپیدا کردن کار ازدواج کردیم . درمورد فرزندانم دو پسرم پس از سربازی وپیدا کردن کار ازدواج کردند وپسر سوم هم هنوز سربازی (بیگاری ) نرفته ومشابه انها خواهد بود .اما درمورد دخترم آمدم به یک جوان یکلا قبا شوهر دادم نامرد نه تنها حقش را خورد سرانجام جدا شدند بنابراین در مورد اخیر سخت اشتباه کردم اما در موارد بقیه درست عمل شد موفق باشید
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تاخیر امر ازدواج جوانان | قبیله منتظر | 14 | 5,039 |
۲۹/خرداد/۹۵ ۱۷:۱۲ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| ازدواج و موانع آن | Mitsonary | 12 | 6,475 |
۲۸/مرداد/۹۰ ۱۴:۳۲ آخرین ارسال: Mitsonary |
|

خواستکاری کنه و یا اگه نمیخواد مستقیم باشه میتونه واسطه بفرسته و .... . 

خوشحالم که شما همچنان در مسیر خودتون هستین