کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماجرای توهین مهران مدیری به اهل سنت
۲۳:۰۳, ۲۵/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۵ ۲۳:۰۶ توسط Silence.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بیست نفر از نمایندگان فراکسیون اهل سنت مجلس در تذکر کتبی خواستار برخورد جدی با عوامل تولید و مجری برنامه دورهمی بدلیل آنچه اهانت به بزرگان اهل سنت می‌خواندند،‌شدند.

به گزارش ایسنا، نگهبان سلامی نماینده خاف و رشتخوار و هم‌چنین نوزده نفر از نمایندگان فراکسیون اهل سنت از جمله بیگلری، حسین زاده، رحیمی جهان آبادی، محمود زاده ، عثمانی، خضری، شهاب نادری، قرجه طیار، مرادی، یارمحمدی، علی کرد، محمد باسط درازهی، علی محمد مرادی، شهرام کوسه قراوی، رامین نورقلی پور، فرشادان، سید احسن علوی، نعیم امینی فرد و عبدالغفور ایران نژاد در تذکر کتبی امروز خود به وزیر فرهنگ ابراز کردند که به منظور پیشگیری از اهانت به بزرگان اهل سنت با عوامل تولید و مجری برنامه دورهمی که اخیرا در برنامه خود به اهل سنت اهانت کرده‌اند برخورد شود.
به گزارش ایسنا، تذکر این نمایندگان به بخشی از برنامه دوشب گذشته دورهمی برمی‌گردد که با موضوع «تظاهر و ریا» پخش شد.

در این بخش مجری،‌داستان فرد ریاکار و نان به نرخ روزخوری را روایت می‌کند که برای استخدام مراجعه کرده و بر اساس جو موجود و تنها از روی ریاکاری و نان به نرخ روز خوری بدون هیچ ارتباطی با موضوع استخدام به دو تن(طلحه و زبیر) لعنت می‌فرستد.
هنوز عوامل برنامه دورهمی نسبت به اعتراضات انجام شده واکنشی نشان نداده‌اند.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۵:۳۹, ۲۷/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۵ ۱۵:۴۳ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #2

من تا پیش از این نمی دونستم که طلحه و زبیر افراد محترمی در بین اهل سنت اند و فکر می کردم از شخصیتهای سیاسی اون زمان باشند. احتمالا مدیری هم این موضوع رو نمی دونسته. مدیری با یک عذرخواهی ساده می تونه مسئله رو حل کنه ...

اما جدای از این موضوع، این جوی که تو کشور راه افتاده برا مقابله با "توهین" نشون دهنده پایین بودن سطح تحمل افراده. باید سطح تحملها بالاتر بره.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، sarallah ، Anti gods
۱۸:۱۶, ۲۷/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #3
آواتار
چرا تفکر نمیکنید؟

دو روزی میشود که عده ای از اهلسنت نا اگاه به پیج هنرمند عزیز کشورمان جناب اقای مهران مدیری رفته و توهین های بسیاری به ایشان کرده اند!!!!!!

به کدام دلیل؟?

به این دلیل که مهران مدیری در یک برنامه برای طلحه و زبیر از لفظ لعنت استفاده کرده اند.

اهلسنت ادعا میکنند این توهین است!!!

اگر لعن توهین است که اولین توهین کننده خداوند است:

1- بَلْ لَعَنَهُمُ اللَّهُ بِكُفْرِهِمْ

سوره بقره آيه 88

2- فَلَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الْكَافِرِينَ

سوره بقره آيه89

3- إِنَّ الَّذِينَ يَكْتُمُونَ مَا أَنْزَلْنَا مِنَ الْبَيِّنَاتِ وَالْهُدَى مِنْ بَعْدِ مَا بَيَّنَّاهُ لِلنَّاسِ فِي الْكِتَابِ أُولَئِكَ يَلْعَنُهُمُ اللَّهُ ...

سوره بقره آيه 159

4- إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا وَمَاتُوا وَهُمْ كُفَّارٌ أُولَئِكَ عَلَيْهِمْ لَعْنَةُ اللَّهِ ...

سوره بقره آيه 161

5- فَمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ وَأَنْفُسَنَا وَأَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَةَ اللَّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ

سوره آل عمران آيه 61

6- وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ * أُولَئِكَ جَزَاؤُهُمْ أَنَّ عَلَيْهِمْ لَعْنَةَ اللَّهِ ...

سوره آل عمران آيات86 و 87

?چرا علمای اهلسنت به عوام بی سواد اهلسنت یاد نمیدهند لعن یعنی دور بودن رحمت؟؟؟ایا خدا توهین کرده است؟

پس وظیفه ی علمای اهلسنت چیست؟

اینکه عمل مهران مدیری درست یا غلط بوده بماند برای بعد اما کدام توهین؟

❗️اما اهلسنت به این بهانه که میگویند مهران مدیری یک صحابه را لعن کرده است به این هنرمند فحش ناموس میدهند(در پیج مهران مدیری در اینستاگرام)

✅حال ما حدیثی صحیح از کتب اهلسنت بیان میکنیم:

? أخبرنا أبو إسحاق إبراهيم بن محمد بن يحيى ومحمد بن محمد بن يعقوب الحافظ قالا ثنا محمد بن إسحاق الثقفي ثنا قتيبة بن سعيد ثنا جرير عن الأعمش عن أبي وائل عن مسروق قال قالت لي عائشة رضي الله عنها إني رأيتني على تل وحولي بقر تنحر فقلت لها لئن صدقت رؤياك لتكونن حولك ملحمة قالت أعوذ بالله من شرك بئس ما قلت فقلت لها فلعله إن كان أمرا سيسوءك فقالت والله لئن أخر من السماء أحب إلي من أن أفعل ذلك فلما كان بعد ذكر عندها أن عليا رضي الله عنه قتل ذا الثدية فقالت لي إذا أنت قدمت الكوفة فاكتب لي ناسا ممن شهد ذلك ممن تعرف من أهل البلد فلما قدمت وجدت الناس أشياعا فكتبت لها من كل شيع عشرة ممن شهد ذلك قال فأتيتها بشهادتهم ?فقالت لعن الله عمرو بن العاص? فإنه زعم لي أنه قتله بمصر هذا حديث صحيح على شرط الشيخين ولم يخرجاه


? المستدرك على الصحيحين ج4 ص14 ح6744، الناشر: دار الكتب العلمية- بيروت، تحقيق: مصطفى عبد القادر عطا



? ترجمه: مسروق میگوید: روزی عائشه به من گفت: در خواب دیدم که بر روی بلندی ایستاده ام و در اطرافم گاو های زیادیCool را قربانی می کنند.
به او گفتم: اگر خوابت درست باشد، اطراف تو مردم زیادی قربانی خواهند شد.
عائشه گفت: به خداوند پناه میبرم از شر تو! چه کلام بدی گفتی!
به او گفتم: شاید ماجرایی اتفاق خواهد افتاد که از آن ناخشنودی؟
عائشه گفت: اگر از آسمان بر زمین بیفتم، برای من دوست داشتنی تر است از اینکه چنین کاری بکنم!
مدتی گذشت و در کنار او سخن از این شد که امام علی علیه السلام، ذوالثدیه (رئيس خوارج) را کشته است.
عائشه به من گفت: وقتی به کوفه رفتی، برایم نام کسانی از مشاهیر کوفه را که شاهد این مطلب بوده اند، ذکر کن.
مسروق میگوید وقتی به کوفه رفتم، مردم را در چند گروه یافتم، به همین دلیل از مشاهیر هر گروه، نام ده نفر از شاهدان این ماجرا را برای عائشه نوشتم و شهادت آنان را نزد عائشه بردم.
?عائشه گفت: خدا عمرو بن العاص را لعنت کند!? زیرا او چنین به من القا میکرد که ذوالثدیه را در مصر کشته است!

✅حاکم نیشابوری بعد از نقل این حدیث، میگه حدیث طبق شروط بخاری و مسلم صحیح هست. و همچنین ذهبی در تعلیق خود بر مستدرک، تصحیح حاکم رو تایید میکنه

سایت معتبر اسلام ویب هم میگوید این حدیث صحیح است و عایشه در لعن عمرو بن العاص خطا کرده است!!!

?فالحديث صحيح كما ذكرت?...وعائشة مع جلالة قدرها وكبير فضلها وغزير علمها قد تخطئ كغيرها من البشر

بنابراین این ثابت است که عایشه یک صحابی را لعن کرده است طبق کتب اهلسنت.

الان ایا اهلسنت به عایشه نیز فحش ناموسی میدهند؟اهلسنت ایا عایشه را نیز فحش باران میکنند؟?✋
این است جهل جماعت جاهل.بسم الله ببینم با این لعن عایشه بر عمرو بن العاص چه میکنید!!!!

نقل قول هست این وگرنه به من چه که بیام پاسخ بدم.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: del@ ، MohammadSadra ، sarallah ، Anti gods ، سدرة المنتهی ، N2376DIR
۱۹:۰۶, ۲۷/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:دو روزی میشود که عده ای از اهلسنت نا اگاه به پیج هنرمند عزیز کشورمان جناب اقای مهران مدیری رفته و توهین های بسیاری به ایشان کرده اند!!!!!!
چه سریع شد "هنرمند عزیز"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۲۰:۴۰, ۲۷/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۵ ۲۰:۴۱ توسط Islam.)
شماره ارسال: #5
آواتار
کجای این توهینه؟

این که انتقاد از افرادی بود که بی دلیل لعن می کنند!

یک عده دنبال ایحاد اختلاف هستند و این بازی و شکایت هم در راستای همین کارهاست. در لباس اتحاد وارد شدند اما بدتر تفرقه ایجاد می کنند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۰:۱۹, ۲۸/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۵ ۱:۳۵ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #6

(۲۷/مرداد/۹۵ ۱۵:۳۹)سعدی نوشته است:  اما جدای از این موضوع، این جوی که تو کشور راه افتاده برا مقابله با "توهین" نشون دهنده پایین بودن سطح تحمل افراده. باید سطح تحملها بالاتر بره.
حتی اگر توهین به خودتون نباشه؟
نوامیس عبارتند از مذهب خدا و سپس حرمت مردم مسلمان و غیرمسلمان و سپس جان و سلامتی مردم مسلمان و غیرمسلمان . هر کدوم که مورد تهدید قرار بگیرند ، شخصی که اون ناموسشه ، نمیتونه تحمل کنه و باهاش مقابله میکنه .


خب ، حالا بهم بگید ببینم ، اگر کسی حرمت مردم مسلمان یا غیرمسلمان رو بشکنه ، آیا شما تحمل نمیکنید و باهاش مقابله میکنید یا سطح !! تحمل !! شما زیاده ؟؟؟؟؟؟؟؟

(۲۷/مرداد/۹۵ ۱۸:۱۶)mahdy30na نوشته است:  به این دلیل که مهران مدیری در یک برنامه برای طلحه و زبیر از لفظ لعنت استفاده کرده اند.

اهلسنت ادعا میکنند این توهین است!!!

از سایت رسمی رهبر
khamenei.ir

http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=27988#100


نقل قول:لعن برخی از دشمنان اهل‌بیت علیهم‌السلام در مکان‌های عمومی یا خصوصی چه حکمی دارد؟

حجت الاسلام و المسلمین فلاح زاده :
این هم از جمله سوال‌هایی است که بارها پاسخش را شاید همه شما از خود حضرت آقا شنیده باشید و همین اواخر بیشتر تاکید داشتند به خاطر این فتنه‌هایی که در جهان اسلام پیش آمده است و برادر کشی و مسلمان کشی بین برخی از مسلمانان و ضرری که برای جهان اسلام دارد و سودش را استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل می‌برد. بارها شنیده اید که ایشان فرموده‌اند به مقدسات سایر مذاهب توهین نکنید و توهین به مقدسات سایر مذاهب را حرام دانسته اند. به علاوه هر عملی که موجب تفرقه بین مسلمانان شود، ایشان آن را منع کرده اند و حرام دانسته اند. بنابراین مومنین از کارهایی که به هر حال سودی ندارد، بلکه ضرر دارد و موجب اختلاف بین مسلمان‌ها می‌شود و موجب برادرکشی بین مسلمانان می‌شود یا موجب وهن مذهب هست یا به نحوی توهین به مقدسات سایر مذاهب اسلامی است ان‌شاالله بپرهیزند که این عمل جایز نیست.
سوالی دومی که در اینجا مطرح شده این است که در این مجالس می‌شود شرکت کرد یا نه؟ یک وقت هست شما شرکت می‌کنید آن منبری را یا آن مداح را از این کار خودش باز می‌دارید - حالا با تذکر محترمانه که از این گفته‌های تفرقه‌انگیز بپرهیزد - این گاهی وقت‌ها لازم و واجب است. اما اگر شرکت شما این اثر را ندارد، بلکه مجلس چنین افرادی که تفرقه می‌اندازند تقویت می‌شود، بله گاهی وقت ها شرکت در چنین مجالسی جایز نیست و باید پرهیز شود.

فیلم همین صحبتها :

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
۶:۱۱, ۲۸/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #7

نقل قول:خب ، حالا بهم بگید ببینم ، اگر کسی حرمت مردم مسلمان یا غیرمسلمان رو بشکنه ، آیا شما تحمل نمیکنید و باهاش مقابله میکنید یا سطح !! تحمل !! شما زیاده ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام فرشته گرامی
الآن دغدغه خیلی از این شده که فلانی به فلان قومیت توهین کرد، فلانی فلان حرفو زد ... اما نسبت به خیلی چیزهایی که اطرافمون میگذره بی اعتنا شدیم. همین آقایون نماینده ای که به این قضیه واکنش نشون دادند خیلی هاشون نماینده های شهرهای بسیار محروم کشور اند. خوبه تلاششون رو صرف پرداختن به مسائلی کنند که این محرومیت رو کمتر کنه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۴:۵۰, ۱۰/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۵ ۱:۲۰ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #8

(۲۸/مرداد/۹۵ ۶:۱۱)سعدی نوشته است:  سلام فرشته گرامی
الآن دغدغه خیلی از این شده که فلانی به فلان قومیت توهین کرد، فلانی فلان حرفو زد ... اما نسبت به خیلی چیزهایی که اطرافمون میگذره بی اعتنا شدیم. همین آقایون نماینده ای که به این قضیه واکنش نشون دادند خیلی هاشون نماینده های شهرهای بسیار محروم کشور اند. خوبه تلاششون رو صرف پرداختن به مسائلی کنند که این محرومیت رو کمتر کنه.
سلام

رفاه تمام مردم برای ما هم مهمه و حتی این رفاه میتونه در حفظ سلامتی شون تاثیر بذاره و بنابراین رفاه مردم دیگر شهرها تا به قدری که در حفظ سلامتی شون موثر باشه ، جزء ناموس ماست . حتی مقداری اش که در سلامتی دخیل نیست هم خیلی برامون مهمه که در رنج کمتر زندگی کنن . به قول شاعر :
تو کز محنت دیگران بی غمی / نشاید که نامت نهند آدمی
ما از رنج و محنت دیگران باغمیم .
اینها رو گفتم که سوءتفاهمی نباشه .
اما من الآن نمی فهمم اینکه به مقدسات دیگران توهین نشه چه ربطی به نساختن کشور داره ؟ کی گفت نسازند ؟ یک تذکر مگه چقدر وقت میگیره ؟ شما از کجا میدونید که دنبال ساختن شهرشون نیستند ؟
خلاصه اینکه مساءل رو با هم قاطی نکنید .
اتفاقا اتفاقا کاملا روشنه که توهین هایی که میتونه به تفرقه بیانجامه ، صددرصد ضد امنیت و آبادانی اون شهرها هست .
چقدر ما گروهک های سلفی جاهل دیدیم که بهونه شون توهین های جاهلین شیعه بود ؟

صحبتهای ریگی ملعون :
منبع : http://jamejamonline.ir/online/2290893122917807017/

از او پرسیدم حس تو در برابر کشتن مردمی که تلفیقی از سنی وشیعه بودند چه بود. می گفت : بر اساس برخی تلقینات و آموخته های غلط و باورهایی که از وهابیت به من رسیده بود کشتن شیعه ای که بدعت در دین می گذارد واجب و سنی که در کنار او برادروار زندگی می کند واجب تر بود. برای من کشتن سنی که با شیعه وحدت داشته باشد مهم تر بود و حتی برنامه ریزی برای کشتن بزرگان اهل سنت داخل کشور نیز داشتم چرا که آنان با شیعیان رابطه خوبی داشتند و هیچ خصومتی با شیعه نداشتند.

شرور تروریست در مقابل این سئوال که چگونه جوانان کم آگاه را با خود همراه می کردی ؟ می گفت: طرح موضوعاتی چون تظلم خواهی قومی و مذهبی بهترین ابزار و مهمتر از آن خدمتی که شبکه های ماهواره ای شیعه در انگلستان می کردند بود. آنها با بیان سخنان تند و مخاصمت آلود علیه اهل سنت در شبکه های ماهواره ای بیشترین کمک را به من می کردند. برای ساختن ذهن یک جوان بهترین ابزار فیلم سخنان این افراد بود .هر وقت افرادم در عقایدشان سست می شدند فورا فیلم سخنان تند آنها را پخش می کردم وافراد با انگیزه بیشتری اقدام به کشتن مردم و حتی کودکان می کردند. فرد آماده برای انتحاری از لحظه اعلام آمادگی تا لحظه انفجار مکرر این فیلمها را می دید تا از انگیزه کشتن زن و مرد مسلمان کوتاه نیاید.


---------
پایان نقل قول

پس روشنه که تفرقه چطور منجر به برهم خوردن امنیت میشه
و روشنه که امنیت برای آبادانی واجبه و نبودش مساوی با ویرانیه
به سوریه نگاه کنید . زیرساختهای کشورشون بشدت نابود شد فقط بخاطر همین تفکر وهابیت
شنیده بودم که در سوریه به مدارس وهابیت اجازه ی فعالیت داده بودند یعنی اگر مثل ایران با مذاهب جعلی درمی افتادند شاید هیچ وقت چنین جمعیتی از وهابیت داخل کشورشون ایجاد نمیشد .

همین الان داعش داره روی خیلی از جاهلین ظاهرا شیعه کار میکنه که به توسطشون جاهلین ظاهرا سنی رو به داعش ملحق کنه . و کاملا جای تعجب داره که این مردم نسبتا آگاه (کاربران این تاپیک) بجای آروم کردن اوضاع و نشون دادن احترامشون نسبت به اهل سنت ، میان و باهاشون با لحن بد حرف میزنن و بابت دلخور شدنشون بازخواستشون میکنن !!! !!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

احترام به اهل سنت یعنی بی احترامی نکردن به مقدساتشون (معنی بی احترامی نکردن ، احترام گذاشتن نیست . معنی اش فقط بی احترامی نکردن هست) وقتی شیعه ها نشون بدن که برای اهل سنت احترام قاءلند و از اینکه اونها آزرده بشن ناراحت میشن ، جو مسموم و فضایی که توسط شبکه های ماهواره ای فحاش ایجاد شده خنثی میشه و کم کم رابطه ی بین شیعه و سنی بهتر و مثبت تر و سازنده تر میشه و زمینه کم کم مهیا میشه که حتی بنشینیم در مورد تقریب مذاهب اسلامی مباحثه کنیم ، یعنی (جمله رو خنثی میگم) اگر ما یا اونها هر کدوم برحقیم و با دلایل محکم و تحقیق به مذهب خودمون ایمان آورده ایم ، دیگران رو هم به راه حق هدایت کنیم .


همه ی اینها در نوشته ی قبلی ام در صحبتهای آقای فلاح زاده عزیز که آورده بودم هم کاملا مشخص بود :
نقل قول:حجت الاسلام و المسلمین فلاح زاده :
این هم از جمله سوال‌هایی است که بارها پاسخش را شاید همه شما از خود حضرت آقا شنیده باشید و همین اواخر بیشتر تاکید داشتند به خاطر این فتنه‌هایی که در جهان اسلام پیش آمده است و برادر کشی و مسلمان کشی بین برخی از مسلمانان و ضرری که برای جهان اسلام دارد و سودش را استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل می‌برد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
۱۰:۱۴, ۱۱/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۵ ۱۰:۱۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #9
آواتار
یک سوال


کسی میتونه به من ثابت کنه مهران مدیری مسلمان است؟


یه نشونه بهم بدید(از ویکی پدیا نباشه)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۴:۵۹, ۱۱/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۵ ۱۴:۵۹ توسط Islam.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۱۱/شهریور/۹۵ ۱۰:۱۴)عبدالرحمن نوشته است:  یک سوال


کسی میتونه به من ثابت کنه مهران مدیری مسلمان است؟


یه نشونه بهم بدید(از ویکی پدیا نباشه)


فکر می کنم برعکس گفتید.

ایشون مسلمان به دنیا اومده پس اگر قرار بر اثبات باشد باید مسلمان نبودنشون اثبات بشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، میثم2
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:


بالا