|
هزينه در حد هاليوود كيفيت در حد باليوود
|
|
۲۱:۱۷, ۱/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۵ ۲۱:۱۷ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
انتشار موزيك ويدئوي پرهزينهاي كه قرار است مقاومت در برابرسرمايهداري و استكبار را ترويج دهد
هزينه در حد هاليوود كيفيت در حد باليوود
رونمايي از موزيك ويدئوي «ايستادهايم2» كه زمان و هزينه زيادي براي ساخت آن صرف شده است باعث شده تا نظرات و انتقادات زيادي معطوف به اين ساخته باشگاه فيلم سوره حوزه هنري معطوف شود... رونمايي از موزيك ويدئوي «ايستادهايم2» كه زمان و هزينه زيادي براي ساخت آن صرف شده است، باعث شده تا نظرات و انتقادات زيادي معطوف به اين ساخته باشگاه فيلم سوره حوزه هنري معطوف شود، منتقدان بيشتر از اينكه از محتوا و ساختار اين موزيك ويدئو انتقاد داشته باشند، ميگويند هزينه اين كار با خروجي آن تناسب ندارد. «ايستادهايم» از برج آزادي تا جزيره زيباي كيش! موزيك ويدئوي «ايستادهايم2» همانطور كه از نامش مشخص است قسمت جديدي از يك موزيك ويدئوي قديمي است. «ايستادهايم» موزيك ويدئوي مشهوري است. همان موزيك ويدئويي كه چند جوان با رفتن به برج آزادي و با موسيقي حماسي مردم را جمع ميكنند و بين شان سانديس پخش ميكنند و دست جمعي سرود ميخوانند، انصافاً هم كار حماسي از آب در آمده است. كارگردان اين كار محمد باقر مفيديكيا است كه در شناسنامه موزيك ويدئو با نام مستعار «م.ب مهاجر» معرفي ميشود. «ايستادهايم» يك طنازي خاصي نيز دارد تأكيد بر استفاده از سانديس براي جذب مردم. اين موزيك ويدئو با ريتم تند و شعر حماسياش شهرت پيدا كرد، همين موضوع باعث شد تا از حدود دو سال پيش باشگاه فيلم سوره حوزه هنري ساخت قسمت دوم اين مجموعه را كليد بزند. اما ديگر نه در تهران و فضاي باز كنار برج آزادي كه يادآور روزهاي انقلاب و مناسبتهاي انقلابي است، بلكه در جزيره قشم. كار «ايستادهايم2» ولي به كندي پيش رفت و پروژهاي كه به نظر كارشناسان در عرض كمتر از يك ماه به اتمام ميرسيد با بيش از دو سال و هزينهاي بيش از يك ميليارد تومان (گفته ميشود اين پروژه يك ميليارد و 200 ميليون تومان هزينه داشته است) به اتمام ميرسد. اين مبلغ و زمان در سينماي ايران رقمي است كه ميشود با آن يك فيلم سينمايي بيش از 90 دقيقهاي با عوامل كاملاً حرفهاي ساخت ولي حوزه هنري ترجيح داد تا اين پول را صرف كليپي هفت دقيقهاي كند. براي نمونه فيلم ايراني كه این روزها در سينماي جهان هم موفقيت زيادي داشته كمتر از يك ميليارد تومان هزينه توليد آن شده است. هزينه در حد هاليوود؛ كيفيت در حد باليوود سايت سينمايي «اسكرين كرافت» به فيلمنامه نويسان توصيه ميكند حتماً در زمان نوشتن فيلمنامه به هزينههاي آن توجه داشته باشند. اين سايت پنج توصيه به فيلمنامهنويسان ميكند كه از آن جمله انتخاب درست محل ساخت فيلم، انتخاب تعداد بازيگر، انتخاب درست ژانر و غيره است كه گويا سازندگان «ايستادهايم2» هيچگاه اين توصيهها را نديده يا لزومي ندانستهاند از آنها بهره گيرند. نشريه معتبر «فوربس» در گزارشي كه اخيراً منتشر كرده به معرفي گرانقيمتترين فيلمهاي ساخته شده تا به حال اشاره كرده است. در اين گزارش نقل قولي از يكي از تهيهكنندگان هاليوودي آمده كه در آن بيشترين هزينه توليد فيلم را به بازيگران و جلوههاي ويژه فيلم مربوط ميداند. به گفته اين تهيهكننده هزينه تمام شده براي هر شات پنج ثانيهاي جلوههاي ويژه بين 70 تا 100 هزار دلار است. حال با مقياس كوچكي ميان «ايستادهايم2» و گزارش فوربس ميتوان ديد بچههاي باشگاه فيلم سوره در هزينه كرد چيزي كمتر از هاليووديها مايه نگذاشتهاند. آقاي خواننده را چه كسي ميشناخت؟! از بحث هزينه كه فاصله بگيريم، در محتوا «ايستادهايم2» به مراتب عقب افتادهتر از «ايستادهايم1» است و تيم توليدكننده به جاي آنكه از موفقيت قبلي خود دفاع كند در توليد بعدي چند گام هم عقبنشيني داشته است. خواننده اثر جديد را چه كسي غير از خانواده و اطرافيانش ميشناسد؟ نمیشد اين همه هزينه براي خوانندهاي بهتر و شناخته شدهتر انجام شود؟ حداقل سازمان سراج وقتي ميخواست براي انرژي هستهاي كليپ بسازد سراغ يكي از معروفترين خوانندههاي زيرزميني رفت نه مثل بچههاي حوزه سراغ كسي كه نه صدايش توانايي خواندن اشعار حماسي را دارد و نه چهرهاي هنري است كه مخاطبان را براي ديدن اثر مجاب كند. فيلمي تخيلي براي سينماي هند ارتباط غيرمنطقي درباره حمله امريكا به هواپيماي مسافربري ايران و شرايط فعلي كشور نيز دسته گل ديگر اين كليپ است. جالب اينجا است سازندگان كه گويا زياد از حد فيلمهاي هندي و به خصوص موزيك ويدئوهاي هندي را نگاه ميكنند، در این کلیپ ایدههای فیلم هندی را پیاده کردهاند بهطوری که بعد از شليك ناو امريكايي، جوانان پرچم به دست كليپ از روي گلوله توپ ميپرند. يا اينكه صرفاً با يك فرياد، كشتيهاي جنگي امريكايي غرق ميشوند. اين كار آيا به سخره گرفتن توان نظامي كشورمان نيست؟ آيا با وجود اينكه ايران جزو معدود كشورهاي منطقه است كه توان دفاعياش را بوميسازي كرده نميشد از توان نظامي كشورمان براي مقابله با امريكا استفاده كرد؟ حداقل گروههاي انيميشنساز در توليد انيميشنهايي مانند «هفت دقيقه تا تل آويو» نگاه واقع بينانهتري نسبت به توان دفاعي كشورمان دارند. «ايستادهايم2» نه اجراي حماسي اثر قبلي را دارد نه در آن به توانمنديهاي كشورمان اشاره شده است، صرفاً معجوني است كه در هفت دقيقه ميخواهد چيزي غيرواقعي را به بيننده القا كند. باشگاه فيلم سوره كه دست رد به سينه بسياري از فيلمسازان جوان ايرانيزده است و صرفاً همكارياش را محدود به افراد خاصي كرده است، ميتوانست به جاي آنكه يك ميليارد و 200 ميليون تومان را خرج اين كليپ كند، آن را به چند فيلمساز آيندهدار ميداد تا آثار بهتري با ديدگاههاي واقعيتر توليد شود. منبع : روزنامه جوان |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۲, ۱۵/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۵ ۱۵:۱۵)Bidel.s نوشته است: پس منم برم یک میلیارد و خورده ی بگیرم و یه کلیپ هفت دقیقه بسازم شما بیای بگی چرا اینقدر خرجش شده بهت بگم سینه چاک آمریکا و چون کلیپ برعلیه آمریکاس کسی حق نداره یخه منو بگیره بسم الله الرحمن الرحیم لطفا کسانی که می گند این مقدار خرج این کلیپ شده با سند اثبات کنند اتفاقا کلیپ قشنگی بود بخصوص تیکه اخرش که فقط با پرچم جلو می رن. این یعنی سلاح اصلی ما نه تجهیزات نظامی (که اون هم واجبه) بلکه از اون بالاتر یعنی نیروی ایمانمانه. همون نیرویی که سی و چند ساله باهاش داربم مقاومت می کنیم جالبی این قضیه اینحاست که قبل از اینکه این کلیپ توزیع و رسانه ای بشه اول هجمه ها شروع شده بود چه راحت مردم رو مهندسی افکار می کنن و الکی الکی مشغولشون می کنن به چیزای دیگه و از فاجعه هایی که سر مملکت اومده دورشون می کنن |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۱۵/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۵ ۱۶:۱۳ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
نقل قول:لطفا کسانی که می گند این مقدار خرج این کلیپ شده با سند اثبات کنندسلام مصباح گرامی وقتی کسی از بودجه دولتی استفاده می کنه باید جوابگو باشه. سازندگانش هزینه رو اعلام نکرده اند و گفته اند به کسی ربطی نداره که در این مورد سوال کنه. مثل اینه که مدیران فیش حقوقیشونو اعلام نکنند بعد بگن به کسی هم ربطی نداره. اگر کسی اعتراض داره هم با سند ثابت کنه. البته خیلی مسئله مهمی نیست. بگذریم ... |
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۱۵/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۵ ۱۶:۲۴ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۵/شهریور/۹۵ ۱۶:۰۷)سعدی نوشته است: وقتی کسی از بودجه دولتی استفاده می کنه باید جوابگو باشه. سازندگانش هزینه رو اعلام نکرده اند و گفته اند به کسی ربطی نداره که در این مورد سوال کنه.مجددا سلام سازندگان فیلم الان نظرشون رو تغییر دادن و اصلاح کردن : چرا عدد واقعی را اعلام نمیکنید که این قائله ختم به خیر بشود و همه بدانند اعداد و رقمهای منتشر شده کذب است؟ شفاه: به نظر من الان وقت اعلام هزینههای این پروژه نیست. این عدد را من قطعاً اعلام میکنم اما صبر میکنم تا آنچه ما روی آن سرمایهگذاری کردیم مشخص بشود چه ابعادی داردبعد اعداد واقعی را اعلام میکنم. با شرایط به وجود آمده اصرار ما برای اعلام دیرهنگام هزینههای پروژه بیشتر شده؛ چرا که افرادی حدود یک ماه پیش از رونمایی برای صحبت کردن در مورد نماهنگ آمده بودند و بعضاً به شوخی یا جدی به من میگفتند:«دیگه کار ما شروع شد؛ رونمایی کنید تا در موردش نظر بدهیم». وقتی نماهنگ را کسی ندیده چگونه میتواند منتظر باشد برای نظر دادن! مگر کسی میتواند بدون دیدن اثر بگوید این پروژه اشتباه بوده است! اگر پولهای کلان صرف ساخت پاساژهای تجاری میشود که از قضا فضاهای آلوهای هم دارند، هیکچس اعتراض نمیکند؛ چرا که همه میگیند باید برای تیرو تخته باید پول بیشتری خرج کرد. چرا فکر میکنیم نباید برای یک اثر فرهنگی هزینه کرد. اگر این پول به جیبهای شخصی نرود و هزینه ساخت پروژه شود، حتماً کار صحیحی است. منبع : تسنیم |
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۱۵/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۵ ۱۶:۴۲ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
این شد یه چیزی ...
یه جواب که نه توهین بود، نه جوسازی. الآن که فکر می کنم، این هزینه خیلی هم بی راه نیست. |
|||
|
|
۱۰:۲۷, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۵ ۱۵:۱۵)Bidel.s نوشته است: پس منم برم یک میلیارد و خورده ی بگیرم و یه کلیپ هفت دقیقه بسازم شما بیای بگی چرا اینقدر خرجش شده بهت بگم سینه چاک آمریکا و چون کلیپ برعلیه آمریکاس کسی حق نداره یخه منو بگیره من مثالت رو یه کم دستکاری میکنم , شاید ازش چیز خوبی در بیاد فرض کن تو یه پولی گرفتی بری مدرسه درست کنی ، بعدش خبر میرسه با این پول یه مدرسه ی 1 کلاسه درست کردی حتما کارت منتقدینی خواهد داشت و تو هم باید پاسخگوی کارت باشی . حتی ممکنه کارت چنان مهم باشه که خود اثر هم بتونه از خودش دفاع کنه . بنابر این بحث روی هزینه ی کار و کیفیت چیز غریبی نیست . و اگر کسی هم احتمالا مقصر بود باید جبران کنه . اما داستانی که این وسط پیش میاد ! یه نفر که با اصل مدرسه سازی مخالفه در نقش دلسوز بیت المال ظاهر میشه و نقد میکنه . به نظرم باید یواش یواش ما هم به این باور برسیم که پشت این ایده که (قرار نیست با هر کسی بحث یا مذاکره کنیم) یک منطق درست نشسته . البته این نکته ریز هم فراموش نشه که اشتباهی تمام مخالف ها رو تو پرانتز بالایی بیاندازیم ! در مورد همین مثال اگر کسی با اصل مدرسه سازی هم مخالف بود , اجازه ی ابراز نظر رو داره و اتفاقا خوبه که بیاد نظرش رو بگه و ازش دفاع کنه . اما اجازه ی سنگ اندازی به این فرد (تفکر) کار درستی نیست ! ریتمی هم که پشت این تفکر خوابیده جالبه ! سنگم گرفت , گرفت , نگرفت هم اخرش میام میگم اره این کار زیاد هم بیراه نبوده ! |
|||
|
۱۰:۴۷, ۲۱/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۵ ۱۵:۴۴ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام آقا عمار
اگه کسی با اصل مدرسه سازی مخالف باشه، ترجیح میده بودجه مدرسه سازی حیف و میل بشه و به جای یه مدرسه کامل، همون یه کلاس درس ساخته بشه. نقل قول:نگرفت هم اخرش میام میگم اره این کار زیاد هم بیراه نبوده !راستشو بخوای امیدوار بودم با گفتن این جمله یه قدری جو دشمنی تو این سایت کم بشه. وگرنه اونها هنوز هم هزینه هاشون رو اعلام نکردند. مثلاً من می خوام بدونم چقدر هزینه صرف این خواننده شده؟ گفته اند ما در آینده هزینه هامون رو اعلام می کنیم ولی من شک دارم این کارو انجام بدن .... اگر هزینه ها درست صرف شده بود نیازی به این همه مخفی کاری نبود. |
|||
|
|
۱۰:۵۳, ۲۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۵ ۱۰:۲۷)عمار94 نوشته است: من مثالت رو یه کم دستکاری میکنم , شاید ازش چیز خوبی در بیاد اینجا کی با اصل مدرسه سازی مشکل داره؟ (یا همون ساخت محتوی ارزشی) کاملا صریح بگو کی هست. دقیقا نام کاربری بده. بزار بنده خدا یه دفاعی بکنه. هی سوزن نزن بی انصافیه |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۲۵/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۵ ۲۲:۱۳ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
به نظرم خوبه زیاد درگیر این شخص و اون شخص نشیم ، چون اصلا قراره من اینجا چیزی یاد بگیرم که بتونم تو دنیای واقعی ازش استفاده کنم ؛ به نظرم بهتره این بحث یه مقداری بازتر بشه .
ببین من مثلا یه نفر رو میشناسم و میدونم که به استکبار ستیزی و اصل استکبار معتقده (حالا به هر دلیل) از اون ور هم میدونم نگاهش به نیروهای ارزشی مطلق نیست و اتفاقا بعضی از همین نیروها رو هم حسابی قبول داره , از یه طرف هم میدونم که این نفر تو خیلی از مسایل با من هم عقیده نیست ! حالا این نفر میاد زیر این کلیپ یه نقدی مینویسه . واقعیتش ممکنه از این نقد یه چیز خوب بیرون بیاد (شایدم بیخود باشه !) اما وقتی با این نفر وارد بحث میشم , دقیقا زمین بازی و شاخص ها و همه چی مشخصه و حداقل نتیجه این بحث اینه که خودم دانا تر از قبل شروع بحث میشم ... اما از اون ور یکی میاد که اصلا منطق استکبار رو قبول نداره (از کجا فهمیدم !خوب مثلا از پست های گذشته اش یا مفهومی که داره منتقل میکنه ) بدون اینکه بخواد اشاره ای به اصل مشکلش با مثلا این کلیپ بکنه , سعی میکنه یه سنگی بندازه بره ! بی تعارف به این حرکت میگن نفاق . اما خوب جایی که حق و باطل زیاد درهم تنیده نیست این کار میشه دراوردن ادا و اطوار . به نظرم خوبه از این به بعد به ابزار هرس هم مجهز باشیم و دیدیم یکی داره این ور اون ور میپره همون اول کار پاکش کنیم بره سراغ کارش . واسه ادامه این بحث هم یه مثال بروز هست (جریان سه شنبه های بدون خودرو و دوچرخه سواران !) دفعه ی بعد که آن شدم توضیح میدم که چرا صرف نظر از اینکه (موافق یا مخالف ) دوچرخه سواری بانوان در ملا عام باشیم ، اینهایی که سه شنبه ها میامدن برای رژه ی دوچرخه سواری باید با یه پاکن بزرگ هرس بشن و برن تو ریسایکل بین ! |
|||
|
۲۳:۱۸, ۲۵/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
آقا عمار، دوباره برات توضیح میدم:
هر کاری توی سیستم دولتی یه بودجه مشخص داره و محل صرف این بودجه هم مشخصه. مثلاً فلان مقدار بودجه برای ساخت کلیپ در فلان زمینه وجود داره. اگر شما اعتقاد داری که باید کارهای خوبی در این زمینه ساخته بشه، باید دنبال این باشید که ببینید آیا بودجه داره درست صرف میشه یا نه. حالا اگر شما فکر می کنید پاسخگو نبودن دست اندرکاران این کلیپ نسبت به هزینه صرف شده و مخفی کاریهاشون به بهبود کارها در این زمینه کم می کنه، من هم حرفی ندارم. به هر حال این بودجه ها در مقیاس کشور مبلغ زیادی محسوب نمیشن. بهتره بیش از این بهش نپردازیم. |
|||
|
۱۱:۳۳, ۲۸/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۵ ۱۲:۲۱ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
اقای سعدی:
اگر اجازه باشه من یه توضیح مختصر میدم چون بی دلیل حس میکنم داره بحث کش پیدا میکنه و وقت هم شما و هم طرف مقابل گرفته میشه...جناب عمار اعتقاد دارن شما که به اصل استکبار ستیزی معتقد نیستین بهتره رفتار منافقانه رو بزارید کنار و الکی بهونه نگیرید در مورد این کلیپ...فکر میکنم لپ چند پست ایشون همین معنی رو میداد منتها نمیدونم چرا صریح و شفاف بیان نمیکنن...فکر میکنم از الان به بعد قضیه روشنتر شد. ببخشید دخالت کردم اما از پستهایی که گزاشته شد نتیجه گیری من این بود شاید من اشتباه برداشت کردم که بعیده! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |