کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فساد مالی در شهرداری و شورای شهر تهران(شایعه یا حقیقت؟)
۹:۳۳, ۹/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
شایعاتی مبنی بر لو رفتن فساد مالی شدید در شهرداری و شورای شهر و در راس آن دکتر قالیباف مدتی هست که در شبکه های مجازی منتشر شده ولی من این خبر را به صورت گسترده(که یقین بدم به خودم شایعه نیست) در روزنامه های چه اصلاح طلب و چه اصولگرا ندیدم

کسی اطلاعی داره که این خبر در حد یک شایعه هست یا جزئی از سرکوب و سانسور های مطبوعاتی محسوب می شه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، vahrakan
۹:۵۸, ۹/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #2
آواتار
لابد منبعش هم تلگرامه؟!
اگر قرار بود هر چیزی تو این شبکه های اجتماعی میاد راست باشه کلا نسل بشر منقرض شده بود تا حالا.
تا حداقل یه نفر از مسئولین آگاه تایید نکرده چنین چیزایی رو باور نکنید

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، vahrakan
۱۰:۰۱, ۹/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۵ ۱۰:۰۲ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #3
آواتار
من اطلاع دقیقی ندارم و امیدوارم حقیقت نداشته باشه اما اگه داشته باشه به احتمال خیلی قوی متاسفانه به بیت امام هم کشیده میشه...کسانی که اطلاع دارن از سازو کار شهرداری تهران حرفمو میفهمن...بازم امیدوارم درست نباشه چون مردم دیگه خسته شدن
البته بهتره بازم زود قضاوت نکنیم انشالله که خبر در حد همون شایعس
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، 1fabeg
۱۰:۱۳, ۹/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #4
آواتار
(۹/شهریور/۹۵ ۹:۵۸)sarallah نوشته است:  لابد منبعش هم تلگرامه؟!
اگر قرار بود هر چیزی تو این شبکه های اجتماعی میاد راست باشه کلا نسل بشر منقرض شده بود تا حالا.

منبع در اصل تلگرام نیست. منبع تمام رسانه های غیر رسمی جناح اصلاح طلب هست. از وبلاگ گرفته تا صفحات مجازی در اینستاگرام، توئیتر و ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۱:۳۵, ۹/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #5
آواتار
(۹/شهریور/۹۵ ۹:۵۸)sarallah نوشته است:  لابد منبعش هم تلگرامه؟!
سلام،خسته نباشید
فیش های نجومی در ابتدا در تلگرام و شبکه های مجازی منتشر شد و بعد از اون سروصدا به پا شد تا اینکه مسئولین پیگیری کردند

الانم شهرداری تهران به همین صورته ولی متاسفانه کسی پیگیری نمیکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدا77 ، Bidel.s ، vahrakan
۱۵:۴۲, ۹/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #6
آواتار
[تصویر: t8jcmfm7j6f6wmum5l9l.jpg]
خب نمیدونم باز هم دوستان میگن این شایعه اس؟
۱۵:۵۲, ۹/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۵ ۱۴:۴۷ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۹/شهریور/۹۵ ۹:۳۳)Bidel.s نوشته است:  شایعاتی مبنی بر لو رفتن فساد مالی شدید در شهرداری و شورای شهر و در راس آن دکتر قالیباف مدتی هست که در شبکه های مجازی منتشر شده ولی من این خبر را به صورت گسترده(که یقین بدم به خودم شایعه نیست) در روزنامه های چه اصلاح طلب و چه اصولگرا ندیدم

کسی اطلاعی داره که این خبر در حد یک شایعه هست یا جزئی از سرکوب و سانسور های مطبوعاتی محسوب می شه؟

وبسایت خبری معماری نیوز اولین بار لیست واگذاری‌های شهردار تهران به برخی اعضای شورای شهر تهران را منتشر کرده است.

سهم شورای شهری ها از املاک نجومی چقدر است؟ + لیست اسامی

همه سر سفره املاک نجومی بجز کارمندان شهرداری / انتشار بخش نخست اسامی

همه تعاونی ها سر سفره املاک نجومی بجز تعاونی های کارگری

لیست کامل اسامی افراد، تعاونی ها و سازمانها در واگذاری های شهرداری تهران

صفحه فوق به صورت آرشیو شده برای همیشه از آدرس زیر قابل دسترس می باشد:
https://archive.fo/LP7DE

در همین رابطه

یاشار سلطانی سردبیر وبسایت خبری معماری نیوز به ایلنا خبر داد؛ قالیباف و چمران شاکی پرونده افشای تخلفات شهرداری تهران
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، Anti gods
۲:۱۷, ۱۰/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۵ ۲:۴۰ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #8

(۹/شهریور/۹۵ ۱۱:۳۵)A L I نوشته است:  سلام،خسته نباشید
فیش های نجومی در ابتدا در تلگرام و شبکه های مجازی منتشر شد و بعد از اون سروصدا به پا شد تا اینکه مسئولین پیگیری کردند

الانم شهرداری تهران به همین صورته ولی متاسفانه کسی پیگیری نمیکنه
سلام

خب شما که قدرت این رو دارید که بدون نیاز به هیچ مدرکی پیگیری ! کنید و تونستید قضاوت داشته باشید که راسته ، و نیز قدرت این رو دارید که از راه دور ذهن و احوالات مسءولین قوه قضاییه رو ببینید ، خب با این قدرتهای ماورایی تون عاملان کار رو به مجازات هم برسونید دیگه !

(۹/شهریور/۹۵ ۱۵:۴۲)A L I نوشته است:  [تصویر: t8jcmfm7j6f6wmum5l9l.jpg]
خب نمیدونم باز هم دوستان میگن این شایعه اس؟
حتی اگر اصل کاغذش رو ببینید باز هم محاله که کسی جز کارشناس احراز هویت دادگستری بتونه اصالت امضاء رو تایید کنه ، بعد شما ... هه ! یه تصویر رو مدرک میدونید !!!!
الآنا توی این دوره زمونه حتی یه برگه وکالتنامه یه رمز تصدیق داره که به توسطش در سایت سازمان صادرکننده اش (قوه قضاییه) اصالتش رو مشخص میکنید . شما فکر کنم در دوران پیش از اختراع چاپ زندگی میکنید که یک برگه چاپی رو مثل یک سکه ی ضرب شده غیر قبل جعل میدونید...

پس اینطوره که اینقدر کلاهبرداری زیاده...

اما در مورد راست و دروغش :
آیا من گفتم دروغه ؟ من نگفتم راسته و نگفتم دروغه ، من گفتم با این چیزهای صددرصد غیر قابل اتکا هیچکس نمیتونه بفهمه که راسته یا دروغه .
۲:۵۶, ۱۰/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۰/شهریور/۹۵ ۲:۱۷)فرشته ی عذاب نوشته است:  سلام

خب شما که قدرت این رو دارید که بدون نیاز به هیچ مدرکی پیگیری ! کنید و تونستید قضاوت داشته باشید که راسته ، و نیز قدرت این رو دارید که از راه دور ذهن و احوالات مسءولین قوه قضاییه رو ببینید ، خب با این قدرتهای ماورایی تون عاملان کار رو به مجازات هم برسونید دیگه !

حتی اگر اصل کاغذش رو ببینید باز هم محاله که کسی جز کارشناس احراز هویت دادگستری بتونه اصالت امضاء رو تایید کنه ، بعد شما ... هه ! یه تصویر رو مدرک میدونید !!!!
الآنا توی این دوره زمونه حتی یه برگه وکالتنامه یه رمز تصدیق داره که به توسطش در سایت سازمان صادرکننده اش (قوه قضاییه) اصالتش رو مشخص میکنید . شما فکر کنم در دوران پیش از اختراع چاپ زندگی میکنید که یک برگه چاپی رو مثل یک سکه ی ضرب شده غیر قبل جعل میدونید...

پس اینطوره که اینقدر کلاهبرداری زیاده...

اما در مورد راست و دروغش :
آیا من گفتم دروغه ؟ من نگفتم راسته و نگفتم دروغه ، من گفتم با این چیزهای صددرصد غیر قابل اتکا هیچکس نمیتونه بفهمه که راسته یا دروغه .

بله. کسی نمی‌تونه بگه راست و دروغه. هیچ‌کس برای کسی حکم صادر نکرده و شروع به فحاشی نکرده. پس واقعا این حرف‌هایی که جناب‌عالی می‌زنید موضوعیتی نداره. اگه حقی از مردم ضایع شده و فسادی انجام شده مسئولین باید پاسخ‌گو باشن. وظیفه‌ی من و شما هم دفاع پیشاپیش از فساد مسئولین و زمینه‌سازی واسه مظلوم‌نمایی اونا نیست، بلکه عدالت‌خواهی و محکوم کردن فساد و خواستار پی‌گیر شدنشه. اگر پی‌گیری شد و اشتباه بود اسم این افراد پاک می‌شه و اگه راست بود، عدالت اجرا می‌شه. این یکی دیگه واقعا بازی برد برده.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، Anti gods ، A L I
۲:۵۷, ۱۰/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۵ ۳:۲۰ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #10

(۹/شهریور/۹۵ ۱۵:۵۲)-Ali- نوشته است:  وبسایت خبری معماری نیوز اولین بار لیست واگذاری‌های شهردار تهران به برخی اعضای شورای شهر تهران را منتشر کرده است.
...
یاشار سلطانی سردبیر وبسایت خبری معماری نیوز به ایلنا خبر داد؛ قالیباف و چمران شاکی پرونده افشای تخلفات شهرداری تهران
اگر شکایت قالیباف و چمران از سردبیر سایتی که اون خبرها رو زده راست باشه ، پس ؟
به نظرم کسی که در حال فرار باشه پرونده ی فرار خودش رو به جریان نمیندازه . میندازه ؟

(۱۰/شهریور/۹۵ ۲:۵۶)Lord_Contemno نوشته است:  بله. کسی نمی‌تونه بگه راست و دروغه. هیچ‌کس برای کسی حکم صادر نکرده و شروع به فحاشی نکرده. پس واقعا این حرف‌هایی که جناب‌عالی می‌زنید موضوعیتی نداره.
چرا . حکم صادر کردند .
گفته بودند راسته و پیشاپیش حمله کرده بودند و گناهکار دونسته بودند و بنده گفتم مدارک و شواهد باید اتکاپذیر باشه

(۱۰/شهریور/۹۵ ۲:۵۶)Lord_Contemno نوشته است:  اگه حقی از مردم ضایع شده و فسادی انجام شده مسئولین باید پاسخ‌گو باشن. وظیفه‌ی من و شما هم دفاع پیشاپیش از فساد مسئولین و زمینه‌سازی واسه مظلوم‌نمایی اونا نیست، بلکه عدالت‌خواهی و محکوم کردن فساد و خواستار پی‌گیر شدنشه. اگر پی‌گیری شد و اشتباه بود اسم این افراد پاک می‌شه و اگه راست بود، عدالت اجرا می‌شه. این یکی دیگه واقعا بازی برد برده.
با این مطالبه و پیگیری کاملا موافقم
اما من کجا واسه مظلوم نمایی مسءولین زمینه سازی کردم ؟
هر انسانی بی گناهه مگر اینکه خلافش ثابت بشه و اینکه من این مسءله رو به کسی بگم دلیل بر این نمیشه که بگم اون شخص بی گناهه . من گفتم فعلا که هنوز گناهکاری کسی ثابت نشده ، پیشاپیش حکم صادر نشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]