|
راهپیمایی عظیم اربعین حسینی 1395-2016
|
|
۸:۱۷, ۱۳/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۵ ۸:۵۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ثبت نام سفر پیاده کربلا در ایام اربعین ![]() امام حسن عسکری علیه السلام فرمودند علامت مومن پنج چیز است؛ 1) اقامه پنجاه و یک رکعت نماز فریضه و نافله در شبانه روز، 2) زیارت اربعین، 3) انگشتر به دست راست کردن، 4) جبین را در سجده بر خاک گذاشتن، 5) در نماز بسم الله الرحمن الرحیم را بلند گفتن. با عنایت اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) ، انشالله پانزدهمین سفر پیاده روی نجف تا کربلا، ویژه دانشجویان، طلاب و فارغ التحصیلان را در ایام اربعین حسینی برگزار می گردد. زمان ثبت نام 14 شهریور ماه تا 5 مهر ماه ميباشد. سلام ما سلام ما به کربلای اطهرش سلام ما سلام ما به مرقد مطهرش سلام ما سلام ما به پیشگاه خواهرش سلام ما سلام ما به اکبر و به اصغرش اطلاعیه شماره یک: * شرايط و ضوابط سفر: 1)برگزاري اين اردو زیر نظر سازمان حج و زیارت انجام ميگيرد.تمامي زائران از بيمه و ويزاي اين سازمان بهره مند ميشوند، اما ارز مسافرتي به كاروان ما تعلق نميگیرد. 2)طبق برنامه، مسیر نجف تا کربلا که در حدود 90 کیلومتر میباشد را پیاده طی میکنیم. لذا اگر مشکل خاص جسمانی دارید حتما دقت داشته باشید و قبل از تایید نهایی ثبت نام با مسئولان در میان بگذارید. 3) بازه زمانی برگزاري سفر حدودا از 16 آبان تا 3 آذرماه ميباشد، لذا متقاضيان محترم بایستی برای اين تاريخ آمادگي داشته باشند .تاريخ دقیق متعاقبا اعلام ميگردد. البته با توجه به اینکه برخی از مراجع تقلید و علما اربعین را در یک برهه زمانی میدانند و همچنین ازدحام جمعیتی ممکن است زودتر از این تاریخ سفر برگزار گردد. یعنی روز اربعین حسینی که در تقویم ذکر شده است کربلا نباشیم و کاروان زودتر به ایران بازگردد. 4) با توجه به نوسانات قيمت ارز و همچنين عدم قطعيت درباره ي بعضي شرايط اردو، علی الخصوص در این چند وقت اخیر که کشور عراق در شرایط بحرانی قرار داشته و دارد، هزينه تشرف و دریافت خدمات در اين كاروان علی الحساب 750 هزار تومان اعلام مي شود كه متقاضيان مي بايست آنرا در دو مرحله پرداخت نمايند (مرحله اول مبلغ 400000 تومان و مرحله دوم مبلغ 350000 تومان).شايان ذكر است در صورت انصراف در هرمرحله، هزينه هايي كه كاروان براي شما انجام داده (هزينه هايي چون : تهيه ويزا،هماهنگي اسكان عراق، رزرو اتوبوس ايران و عراق و....) از پول شما كسر ميگردد و مابقي به شما برگردانده خواهد شد. 5) متقاضيان محترم در نظر داشته باشند كه محل اسكان در حسينيههاي عراق مي باشد. حسينيههاي عراق محدوديتهاي بسيار زيادي در حوزه امكانات بهداشتي ، برق، سيستم گرمایشی و ..... دارند كه باعث بروز مشكلات عديدهاي مي شود. در ضمن اگر توفيق زيارت بقاع متبركه شهر كاظمين و سامرا نصيبمان گردد، اسكان در اين شهرها در حرم مطهر مي باشد. 6) از آنجا كه اين سفر در شرايطي تقريبا غير معمول انجام ميگيرد كه شامل پياده روي و شرایط جوی عراق و حضور در جمعيت بالاي 20 ميليوني است، متقاضيان دقت داشته باشند كه بايد از لحاظ روحي و جسمي مهياي اين سفر باشند ، و اگر مشكل خاص و يا سابقه بيماري دارند حتما در فرم ثبت نام با دقت و صداقت قيد نمايند، در غير اينصورت انجمن هيچ گونه مسئوليتي در قبال شما ندارد. 7) اولويت ثبت نام با دانشجويان و طلابي(درحال تحصیل) زیر 30 سال است كه تابحال به زيارت عتبات مقدسه عراق سفر نكردهاند. همچنين فارغ التحصيلان ميتوانند در اين كاروان ثبت نام كنند. مجددا تاكيد ميشود كه يكي از اولويتهاي اصلي براي ثبت نام عدم تشرف تا به امروز ميباشد. البته محدودیتی برای افرادی که سابقه سفر دارند، وجود ندارد و آنها نيز مي توانند ثبت نام بفرمايند. 8) به دليل محدوديت هاي سفر و وظايفي كه براي زوج هاي جوان در نظر گرفته ميشود كه حتما بايد آنها را انجام داده و در امور اجرايي كاروان كمك نمايند، از ثبت نام زوجهاي جواني كه در دوران عقد ميباشند معذوريم، همچنين زوجهاي جوان در نظر داشته باشند كه محل اسكان ایشان از يكديگر جدا ميباشند. توجه داشته باشید که زوج ها حتما باید هردو (خانم و آقا) جداگانه در قسمت زوجین ثبت نام نمایند. 9) حداقل يكي از زوجين بايد شرايط ثبت نام كنندگان را داشته باشد، در غير اينصورت ثبت نام صورت نميگيرد. 10) حركت كاروان از تهران مي باشد.لذا تمامي زائران بايد براي روز حركت در تهران حضور يابند. 11) مسئوليت عدم ارسال به موقع مدارك و يا ناقص بودن آن و همچنین عدم پرداخت به موقع هزینه سفر به عهده متقاضي ميباشد و انجمن در برابر حذف افراد از اردو بر اساس مطالب مذكور مختار است. 12) استفاده كردن از كوله هماهنگ انجمن بعنوان ساك براي كل زمان سفر و پُر كردن فرم تعهدنامه محضري انجمن در دفاتر اسناد رسمي(كه بعد از واريز پول بايد انجام شود) لازم الاجرا ميباشد. 13) اطلاعیه های بعدی از طریق همین سایت منتشر خواهد شد. 14) اتباع غیرایرانی نیز امکان ثبت نام برایشان فراهم می باشد. این عزیزان حتما بعد از ثبت نام با دفتر انجمن تماس بگیرند. و در فرم ثبت نام بجای کد ملی و شماره شناسنامه، شماره گذرنامه خود را وارد نمایند. 15) پس از انجام قرعه کشی اسامی در همین قسمت اعلام خواهد شد و اقدامات بعدی به اطلاع عزیزان می رسد. 16) با توجه به اینکه انجمن عتبات عالیات بسیاری از اطلاع رسانی هایش را از طریق پیامک انجام می دهد لذا افرادی که ورودی پیامکهای انبوه و تبلیغاتی خود را مسدود نموده اند نسبت به رفع آن ا.قدام نمایند. 17) بازه زمانی ثبت نام 14 شهریور الی 5 مهر ماه میباشد. برای ثبت نام در بازه زمانی ذکر شده به سایت atabe.org مراجعه نمایید ======================= ارسال کمک جهت ساخت و تکمیل موکب اربعین (کلیک کنید) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۰, ۷/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۵ ۱۶:۲۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد
امسال چون بصورت انفرادی رفتیم نوع سفر کمی فرق می کرد اولش مرز مهران بود که میتونم بگم حداقل 5 برابر پارسال جمعیت داشت آخر شب رسیدیم داخل خاک عراق ماشین ها دوگونه بودن پولی مجانی مجانی ها معمولا میبرن خونه خودشون (اصطلاحا میگن صلواتی) شب رفتیم یه موکب بین راه نماز و شام با چه پذیرایی ! (قیمه به همراه حلیم) شب رسیدیم نجف جایی که روش حساب کردیم رو پیدا نکردیم شب تو صحن حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) موندیم تا روز آخر! بعضی چیزا هست که ملموس باشه قابل درکه برای اولین بار سامرا مشرف شدم و توصیه میکنم حداقل حرم سید محمد(علیه السلام) تشریف ببرید و عجایبی رو درک کنید در هر صورت دقیقا روز آخر که قصد حرکت بسمت کربلا رو داشتیم پام آسیب شدیدی دید و از نصفه راه پیاده روی برگشتم خدا پدر برادر پاکستانی که مچ پامو جا انداخت بیامرزه وگرنه کار به ویلچر میکشید اونجا که میری و اون اخلاص افراد رو میبینی میفهمی هیچی نیستی عکسای خوبی گرفتم متاسفانه نتونستم فعلا برشون گردونم چه سفرنامه ای شد |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۷/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۵ ۱۷:۰۷ توسط افشین. علت ویرایش: اضافه کردن مطلب)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
ان شاءالله نصیب همه بشه حداقل سالی یه بار بریم کربلا ما قرار بود واسه پیاده روی بریم ولی ظاهرا خیلی زود رفته بودیم و هنوز موکبا فعال نشده بودن.نکته ای در ادامه فرمایشات کاربر محترم مصباح بگم که من نمیدونم چه ضرورتی داره حضور خانمها توی این ایام تو کربلا.شاید نظر بنده درست نباشه ولی توی اون جمعیت با اون ازدحام زن و مرد تو یه فضای کوچیک (نسبت به جمعیت) اصلا یه وضعی میشه که حالت معنوی سفر رو کم میکنه بشدت.ما اونجا میدیدیم بین الحرمین زوار پتو روی خودشون میگرفتن و میخوابیدن که ظاهرا بعضی از اونها خانم بودن.خب آخه خواهر من یکم اهم و مهم کن شما.امام حسین قیام نکرد که حالا شما به هر قیمتی بلند شی بیای اینجا تو این وضعیت.میخوای زیارت آقا بری یه فرصت دیگه برو.اگه در توانت نیست با کاروان بری از امام حسین بخواه باور کن خودش جور میکنه بری زیارتش.شما که پول داری دویست سیصد تومن بدی ویزا و گذرنامه خب همینا رو جمع کن یه بار درست و حسابی برو.متاسفانه روند غلطی رو پیش گرفتیم همونطور که بزرگواران گفتن.به فکر خودتون نیستید به فکر زائر بدبختی باشید که تو این جمعیت هم باید حواسش به خودش و مسیر باشه هم اینکه با شما برخوردی نداشته باشه.اگه منبری های ما که حرفشون برش داره این مطلب رو بگن ان شاءالله این مشکل برطرف میشه راستی یادم رفت بگم.همین امسال یکی از آشناها با خانمش هردو رفته بودن کربلا اما یکی صبح یکی بعدازظهر حرکتشون بود چون خانم با یه کاروان که ظاهرا کاروان خانمها بوده و آقا هم با یه کاروان دیگه مشرف شده بودن!اونجا که رسیدن بعد دو سه روز همدیگه رو پیدا کردن ------------------------------------------------------------------------------------- صادق جان زیارت قبول.مگه سامرا باز شده بود که رفتین شما؟ما رفتیم سامرا و اولش بردنمون مرقد امامزاده سید محمد اونجا که زیارت کردیم خواستیم بریم حرم امام هادی و امام حسن (علیه السلام) که متاسفانه گفتن بمب گزاری شده و چند نفر کشته شدن دیگه رفتیم کاظمین.تا وقتی اونجا بودیم فکر کنم سامرا ممنوع بود رفتنش.همه ماشینا ظاهرا اول میرن امامزاده سید محمد ولی روزی که ما رفتیم سه تا اتوبوس اول رفته بودن حرم امام هادی و حسن (علیه السلام) که همونا آسیب دیدن.شاید اگه اونا هم میومدن امامزاده سید محمد و بعد همه اتوبوسا میرفتن اونجا کشته ها چندین برابر میشد |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۷/آذر/۹۵
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
در مورد رفتن خانم ها
نظر شخصی خودمو میگم (نظرم بدرد خودم میخوره طبیعتا) اگر ولی اون خانم اجازه بده و اون خانم به نیت یاری اهل بیت و مواسات بره چه اشکالی داره؟ البته با شرط رعایت واجبات برای من که بار اول بود متاهلی رفتم واقعیتش سخت بود اگر کسی جثه ریز داشته باشه تو جمعیت سخت میتونه زنشو محافظت کنه که اگرم نتونه باید تو زمان خلوتی بره اگرم نشد خب نره همین حضور مهمه به نظر من طرف پیرمرد پیرزن سن بالا تنها اومده بودن با یه دونه از این زنبیل ها ![]() با فلاکس چایی و قابلمه و ... خدایی دیدن داشت انقدر خیالشون راحت بود و حسن ظن داشتن به امام حسین که ما نداشتیم متاسفانه ولی خب بعضی خانم ها هم بودن که تیریپ جلسه ای پاشده بودن اومده بودن متوجهید دیگه؟ یعنی واقعا شوهرشون راضی بود؟ یا ... در هر صورت خانواده ارزشش خیلی بالاست نقل قول:صادق جان زیارت قبول.مگه سامرا باز شده بود که رفتین شما؟ما رفتیم سامرا و اولش بردنمون مرقد امامزاده سید محمد اونجا که زیارت کردیم خواستیم بریم حرم امام هادی و امام حسن (علیه السلام) که متاسفانه گفتن بمب گزاری شده و چند نفر کشته شدن دیگه رفتیم کاظمین.تا وقتی اونجا بودیم فکر کنم سامرا ممنوع بود رفتنش.همه ماشینا ظاهرا اول میرن امامزاده سید محمد ولی روزی که ما رفتیم سه تا اتوبوس اول رفته بودن حرم امام هادی و حسن (علیه السلام) که همونا آسیب دیدن.شاید اگه اونا هم میومدن امامزاده سید محمد و بعد همه اتوبوسا میرفتن اونجا کشته ها چندین برابر میشد جاااان ![]() بله باز بود البته با پیاده روی زیاد بعدش باز بستن اگر میخواید برید صبح زود راه بیفتید اول برید سامرا بعد کاظمین |
|||
|
|
۱۸:۲۳, ۷/آذر/۹۵
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنونم دوستان
زیارت قبول از این که سفرنامه هاتونو وقت گذاشتید و منتشر کردید ممنونم دعا کنید من هم زودتر برم عراق برای زیارت ها و بعدش هم مستمر برم ان شاالله اون هایی که نرفتن برن و اونایی که رفتن، باز هم برن. عکس و خاطرات زائران جالبه؛ لطفا بازم به اشتراک بذارید |
|||
|
|
۲۱:۲۵, ۷/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۵ ۸:۲۲ توسط متفکر.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به نام حق
سلام خانم ها می تونند درپیاده روی های راه کربلا شرکت کنند هیچ مشکلی از لحاظ اختلاط پیش نمی آید. سپس با موکب ها (هیئت های سینه زنی) وارد حرم ها بشوند باز هم اگر میاندارها کارشون رو خوب بلد باشند هیچ مشکلی پیش نمیاد بعد از پیاده روی زمانی که به کربلا رسیدند می تونند صبر کنند روزهای بعد از اربعین که خلوت تر میشه زیارت کنند هیچ مشکلی پیش نمیاد ان شاءالله نیاز نیست با عجله وارد شلوغی ها بشید که اختلاط پیش بیاد هر کسی باید حرکت خودش رو توی چنین مواقعی مهندسی کنه آقایون هم نباید اینقدر خودخواه باشند که به خاطر راحتی راه رفتنشون بگند اصلا خانم ها نیان! |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۷/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۵ ۲۳:۰۳ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان شهادت خاتم الانبیاء (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و شهادت مظلومانه امام حسن مجتبی و امام رضا علیهم السلام رو خدمت دوستان تسلیت عرض میکنم منم امسال بعد از 22 سال توفیق شد اربعین برم عراق من و برادرم ویزا انفرادی زدیم و یاعلی تقریبا ساعت 5:30 صبح از مرز مهران رد شدیم ، تو خلوتی تقریبا تو خاک عراق نماز صبح رو خوندیم و سوار کاستر تویوتا (تعریف خاطرات با جزئیااات حالش بیشترتره ) شدیم و راه افتادیم به سمت نجف اشرفراهی که تقریبا در حالت عادی 4-5 ساعت طول میکشه رو تقریبا 10 ساعته رفتیم رسیدیم به نجف و السلام علیک یا اباالحسن یا امیرالمونین ![]() ![]() و ایوان نجف چه ابهتی در عین غربت واقعا
یک شب هم نجف خوابیدیم و فرداش رفتیم کوفه (عکس نمیذارم که مطلب خیلی سنگین نشه) عصر هم راه افتادیم سمت کربلا ، چون باید زود برمیگشتیم مجبور شدیم تا تقریبا عمود 900و خورده ای با ماشین بریم(صادقانه باید گفت دیگه ) تقریبا تا ساعت 10 شب اینا ، پیاده روی کردیم و رسیدیم به موکب مسجد جمکران ، عمود 1070 ، شب رو همونجا موندیم روز بعد صبح نماز رو که خوندیم ، دوباره یکم دیگه خوابیدیم ![]() ، بعدش راه افتادیم حدودای ساعت 9راه افتادیم و عراقیای عزیز هم که دمشون گرم از همون ساعت 10 تعارف میزدن که زائر بیا ناهار بخور ، ما هم نامردی نمیکردیم ![]() ![]() یه 2تا عکس هم از غذاها بذارم که نوشته خوشمزه بشه ![]() ;این برای موکب کویتی ها بود از خیلی کشورها هم موکب بود به عنوان نمونه یه عکس از موکب سوئدی ها و تایلندی ها بذارم خلاصه نماز ظهر هم یه موکب وایسادیم و یکم استراحت ، ناهار هم میدادن ولی ما نمیتونستیم دیگه بخوریم ![]() ![]() ماشاءالله بهشون ولی کم که چه عرض کنم ، همش کرامت بود ، خدا ان شاءالله برکت بده رفتیم و رفتیم و رفتیم که یه جا دیدیم جلو چشممون به گنبد حرم ابالفضل العباس علیه السلام روشن شد، عجب لحظه ای بود واقعا ، با همه لحظات زندگی آدم فرق داره بخدا ![]() خلاصه دیگه تو کربلا بودیم حرم عباس (علیه السلام) ، بین الحرمین و حرم سیدالشهدا(علیه السلام) ![]() ![]() ![]() چه فضایی چه فضایی بخدا نمیشه توصیف کرد ، باید برید و ببینید راه افتادیم دنبال یه جایی که کیفامون رو بذاریم و یه جای خوابی هم داشته باشیم ، آخر خیابون خیمه گاه، همدانی ها یه موکب داشتن و ما هم همونجا رفتیم و موندیم ، خدا خیرشون بده خیلی مرتب و عالی یه خاطره هم بگم (همش خاطره بود البته:/) آقا چشتون روز بد نبینه من همون روز اول تو کربلا نمیدونم مسموم شده بودم چی شد -__- حالم بد شد شدید یعنی فک کنم اونجا جایی نمونده بود که برم واسه دکتر ، موکب همدانی ها هنوز چادر دکتر رو نزده بودن ، رفتم پیش دکتر و قرص اینا گرفتم یکم آروم شدم شب خواستیم بریم حرم حال من بدتر شد -__- تو خیابون خیمه گاه والا دقیق یادم نیست یه موکبی بود که چندتا دکتر داشت (فکر کنم موکب امام حسن مجتبی علیه السلام بود) خلاصه اونجا هم رفتم و قرص و آمپول ، یکم بهتر شدیم و اینا ![]() دوباره فرداش که خواستیم بریم سمت بین الحرمین ، آقا ما باز حالمون بد شد عجباااولی ایندفعه کجا رفتم ، آخ آخ ، رفتیم تو خود صحن اباعبدالله علیه السلام ، یه دارالشفائی دارن اونجا ، ما هم رفتیم اونجا چندتا دکتر معاینم کردن O_o و بعد قرص دادن و اینا ، ولی یه پرستار داشتن آقا انقدر ایشون زحمت کشیدن سرم رو بد زدن که من گفتم مُردم تمام ![]() ولی خیلی حال داد من از خدام بود همونجا بمیرم فقط خیلی ناراحتم که نشد بریم سامرا و کاظمین ، مثل اینکه راه بسته بود ، ماشین هایی هم که خود عتبة الحسینیة المقدسة روزانه تدارک میبینه هم نمیرفتن ان شاءالله قسمت بشه بریم خلاصه دو شب هم کربلا خوابیدیم و هواپیما ارزون بود با هواپیما برگشتیم ![]() خیلی نکته داره این سفر ، این فضا ، باید آدم وقت داشته باشه بنویسه حالا ان شاءالله اگه فرصت بود بیشتر میام میگم ، ببخشید دیگه اگه خوب نبود |
|||
|
|
۷:۵۰, ۹/آذر/۹۵
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
خدا توفیق داد هم پارسال هم امسال مشرف شوم. تجارب رو مطرح میکنم ان شاءالله به درد دوستان بخوره.
پارسال موقع نماز صبح به نجف رسیدیم و همه 5 نفرمون هم بار اولمون بود. دیدیم ورودی فوق العاده شلوغه و به بدبختی وضو گرفتیم و بیرون نماز خوندیم. از سر بی تجربگی فکر کردیم کلا حرم حضرت همیشه همین جوره. نتیجه اینکه گفتیم بی خیال و زیارتی از بیرون خوندیم و سوار ماشین شدیم رفتیم سامرا. ساعت 2-3 بعد از ظهر رسیدیم و خیلی شلوغ بود. نمی دونستیم میشه تو حرم هم شب خوابید. نتیجه اینکه تو حرم نتونستیم بریم و بلافاصله بعد از زیارت از بیرون حرم رفتیم کاظمین. دستشویی فوق العاده شلوغ و نماز رو فرادا روی کارتن .... توی ماشین با راننده سر پول ایرانی و عراقی دعوا شد و کاملا مشخص بود بر اثر سوء تفاهم طرفین فکر می کردن دیگری می خواد حق خوری کنه ولی عربی ضعیف و بد فهمی باعث سوء تفاهم شد. شب که رسیدیم کاظمین رفتیم صرافی شاگرد مغازه گفت جایی دارین گفتیم نه. گفت من همسایه مون کارش پذیرایی از زوار هست. می خواین... ما هم جایی رو بلد نبودیم و سرگردون. از خدا خواسته قبول کردیم. شام مرتبی خوردیم و ماساژ خوبی هم از پشتی ماساژور گرفتیم و یه حمام هم بعد از چند روز گرفتیم و خوابیدیم. فردا صبح بعد از صرف صبحانه رفتیم حرم. خلوت. یه دو ساعت زیارت دلچسب امامان بزرگوار حالگیری حرم های قبلی رو جبران کرد. تازه فهمیدیم اون دعوای راننده بهانه ای بود که امام موسی کاظم و امام جواد حسابی از زوارشون پذیرایی کنن. هر چند مشرف شدن خدمت ائمه با هر جای خوب و بدی کرامت ایشان بر ما هست و از سرمون هم زیاد.... سوار ماشین شدیم رفتیم سه راهی مسیب پیاده شدیم حدود 40 کیلومتری کربلا. مسیر کسانی که از بغداد پیاده میان. هیچ موکب ایرانی در مسیر دو روزه پیاده روی ما نبود ولی پذیرایی شون حرف نداشت. موکب زیاد بود . دستشویی و غذا خوب بود اما دنبال حمام نگشتم چون دوست داشتم با بدن خسته و عرق آلود و خاکی زیارت کنیم ارباب رو همونطور که توصیه شده.... شب رسیدیم 2 کیلومتری حرم و یه موکب پیدا کردیم و مستقر شدیم. چون می دونستیم اون موقع خیلی شلوغه صبر کردیم فردا صبحش بلافاصله بعد از نماز صبح رفتیم حرم. داخل حرم حضرت عباس رفتم نیم ساعت بعد بیرون اومدم رفتم جلو حرم امام حسین دیدم خیلی وضع خرابه. دنبال تل زینبیه و خیمه گاه و کف العباس هم رفتیم ولی یا خیلی شلوغ بود یا توی جمعیت پیدا نمی کردیم. برگشتیم همون موکب عراقی که بودیم و کوله ها رو گذاشته بودیم. فرداش اربعین بود. دوباره فرمول شب قبل رو پیاده کردیم. با وجودیکه خیلی زودتر از حرم حضرت عباس بیرون اومدیم اما باز نشد وارد حرم امام حسین علیه السلام بشیم. ساعت 10 از موکب پیاده زدیم به راه تا به گاراژ کربلا رسیدیم. سوار کامیون های رایگان شدیم و نصف راه رفتیم. رفت تو صف طولانی گازوئیل. پریدیم پایین یه تاکسی از راه رسید و مجانی بردمون ترمینا نجف. اونجا هم با ماشین رفتیم شلمچه. اما امسال به حمدلله اوضاع بهتر بود. شب تو مرز شلمچه تو موکب ها خوابیدیم هر چند چون دیر رسیدیم دم یه چادر به زور جا شدیم و کمی سرما اذیت می کرد. توی این موکب پاسپورت می دادیم پتو می گرفتیم. یه یارو به خاطر گم کردن پتوش نصف شب ساعت 2 همه چادر رو بیدار کرد که من پتومو می خوام. تا یه سه ربع ساعتی ما رو که به زور خوابیده بودیم خوب زده کرد و ... صبح راه افتادیم. از مرز رد شدیم. ساعت 9 سوار ماشین شدیم برای نجف. ماشین کم شده بود مجبور شدیم 10 تومان بیشتر بدیم. ارزشش رو داره. البته ماشینش هم بهتر بود. عصر رسیدیم این بار ماشین یه جای دیگه ما رو پیاده کرد. یه پیرمردی ملتی که پیاده می شدن رو هدایت می کرد به سمت یه کوچه. فکر کردیم میانبر هست. من می خواستم 2-3 برسیم که حرم خلوت باشه اما 5 موقع اذان رسیدیم و می دونستم دوباره اطراف حرم برای نماز دچار مشکل میشیم. تو کوچه دیدیم خونه ها بعضا درشون بازه. به دوستان گفتم توی یه خونه اجازه بگیریم لااقل دستشویی و وضو رو حل کنیم. متوجه شدیم این کوچه بعضی خونه هاش پذیرایی می کنن و جا میدن. شب توی یکی از خونه ها موندیم و شام و خواب. فردا صبح بعد از صرف صبحانه رفتیم حرم. شلوغ بود اما میشد داخل رفت. بعد هم رفتیم صحن حضرت فاطمه زهرا بسیار بزرگ و خلوت و ... چند ساعت تا نماز ظهر داخل موندیم و تلافی پارسال رو در آوردیم . بعد از ظهر رفتیم مسجد کوفه بعد هم نیم ساعت پیاده رفتیم مسجد سهله. ترکیدیم 4 ساعت اعمال روی هم. بعد هم راننده موقع برگشت ما رو گذاشت یه جایی که نزدیک 1.5 ساعت پیاده رفتیم تا رسیدیم به خونه که کوله هامون رو اونجا گذاشته بودیم. نابود شدیم به قول آقای همساده له له داغون.... خوابیدیم و فردا صبح عازم کاظمین شدیم. بعدا فهمیدیم توی صحن حضرت زهرا هم میشه خوابید و امکانات و غذا و ... میدن. ان شاءالله سال دیگه...دیر رفتیم به همین دلیل توی کاظمین عصر رسیدیم و رفتیم دنبال جا. دو نفر از همراهامون زن و شوهر بودن. خوب شرایط خودش رو داره. هر جا می رسیدیم اول باید فکر محل استقرار می بودیم. شب توی یه پاساژ نزدیک مغازه خوابیدیم. جای خانم همراه خوب بود. عراقی ها خودشون حواسشون هست اما جای ما. اون شب حالش رو بردیم. همینقدر بگم که تجربه کارتون خوابی رو برای بار اول داشتیم.طولانی میشه بنویسم چی شد کارمون به اینجا رسید ولی خاطره خنده دارش هنوز که هنوزه برامون داغه. فردا صبح زود حرکت کردیم برای سامرا. به خاطر انفجار چند روز قبل پارکینگ سامرا ماشین ها رو نمی گذاشتن جلو برن و 8 کیلومتری حرم پیاده می کردن زوار رو. هر چند استثنائا بعضی ماشین ها تا 2 کیلومتری حرم برده بودن چطور رد شدن نمی دونم. 2 ساعت پیاده روی توفیقی بود که داشتیم. انگار توفیق بود برای امامین عسکریین هم پیاده بریم زیارت. حال خوبی بود. ظهر رسیدیم و پرسیدیم جای خواب و .... الحمدلله هم جای خواب کافی تو حرم بود و هست. هم مسجد توی حیاط هم زیرزمین سرداب و هم توی حیاط. پتو هم سر شب میدن تو صف.... سه وعده غذا مهمان خانه حضرات بودیم. مداحی نزار القطری عالی بود. سخنرانی فارسی بعد از نماز صبح و روضه حضرت رقیه رونقی حسابی به حرم سامرا داده بود. خیلی لذتبخش بود این رونق رو توی اون غریبی می دیدم. خدا خیر بده به باعث و بانی ها. امسال یه دستشویی مرتب هم جلو حرم افتتاح شده بود دو طبقه حدود 60-70 دستشویی به سبک حرم های ایران. تمیز. فقط تو شلوغی باید می رفتی طبقه پایینی چون فشار آب بالا زیاد نبود. ان شاءالله این مشکل هم سال آینده حل بشه. فردا صبحش دوباره برگشتیم کاظمین. برگشتن می گفتن راه رو بستن و ما بعد از دو ساعت پیاده روی رسیدیم همونجا که اومدن اومده بودیم اما هیچ ماشینی نبود چون نگذاشته بودن ملت بیان. هر چند چون جمعیت زیادی می خواستن برگردن مجبور شدن چند ساعت بعد بگذارن ماشینها بیان اما ما پنج نفر تاکسی گرفتیم و 2 برابر پول دادیم تا ما رو برسونه کاظمین. اینبار رفتیم حسینیه سید اسماعیل صدر. 300 متر اونطرف تر اون پاساژ کذایی. قسمت بود یه شب اونطوری بخوابیم دیگه... اما این سفر سختی هاش هم خوشه چون دل خوشه... این حسینیه بسیار بزرگ و تمیز و مرتب با دستشویی های تمیز و یه حمام خوب. حمام گرفتیم و شب زود خوابیدیم. نیمه شب رفتیم حرم زیارت مجدد و ساعت 9 رفتیم گاراژ کاظمین. ماشین ها همه نجف می رفتن. به زور به راننده فهموندیم می خوایم سه راهی حله پیاده بشیم و وصل بشیم به جمعیت زواری که پیاده از بصره و کوت میان بالا. حله هم در 40 کیلومتری کربلا بود. نیمه راه نجف پیاده شدیم و پیوستیم به جمعیت انبوه زوار عراقی. این مسیر هم مثل مسیر مسیب بود با این تفاوت که شلوغ تر بود. از ساعت 3-4 بعد از ظهر راقی ها میان توی راه شکار زائر. یکیش روی کاغد اسم خودش و شماره موبایلش و شماره عمودش رو نوشت داد بهمون و توصیه اکید کرد اگر دیگران به زور خواستن شما رو ببرن خونه شون کاغذ رو نشون بدیم تا ولمون کنن. همینطور هم شد. تا کاغذ رو نشون نمی دادیم ولمون نمی کردن. مخصوصا غریبه ها رو بیشتر اکرام می کنن. شب اول خونه این بنده خدا خوابیدیم. با یه ماشین آمریکایی خفت بردمون خونه اش با تویوتا کرولا برگردوندمون. به قول دوستان برای اولین بار و آخرین بار سوار کرولا شدیم. هر چند پراید خودمون یه چیز دیگه س... ![]() شب دوم هم خونه یه عراقی دیگه رفتیم 13 کیلومتری کربلا. با یه استاد دانشگاه عراقی توی خونه بودیم خیلی شب خوبی بود. کلی عربی یادمون داد. بحث های معنوی و سیاسی و خیلی احساس نزدیکی می کردیم. واقعا یاد گرفتن زبان عربی تاثیر گذاره برای چنین اهدافی.... طولانی شد.... دو شب هم توی یه موکب عراقی توی فاصله 1 کیلومتری حرم خوابیدیم. البته سخت جا گیرمون اومد. کلا همه شهرها قبل از 3 بعد از ظهر برسی جا گیر میاد ولی دیر برسی باید کارتون خوابی و خیابون خوابی و ... بالاخره هر دو تاش هست.... هر دو شب چون احساس کردیم جمعیت شلوغه ساعت 2 می رفتیم حرم. سحر اول رفتیم تا نماز صبح. سحر دوم هم دیگه داخل حرم نرفتیم و بعد از زیارت اربعین خوندن روز یکشنبه یک ساعت پیاده رفتیم تا گاراژ. خوشبختانه بر خلاف پارسال ماشین به تعداد مناسب بود یه ضرب ماشین گرفتیم تا شلمچه... جزئیات زیبا و همینطور سختی های به یاد ماندنی زیاد داشت اما فرصت نیست بگم. ان شاءالله مفید باشه برای دوستان و ان شاءالله روزی هر ساله همه محبین اهل بیت علیهم السلام باشه. راستی بگم نگران مریضی و .... نباشین. هر چی روزی باشه میاد. آروم و با استراحت پیاده برین تاول نمی زنین. سعی کنین با خوردن از لیوان خود عراقی ها و .... مثل واکسن میکروب ضعیف شده وارد بدن کنین تا بدن آمادگی پیدا کنه. اگر توی مسیر جایی گرد و غبار خیلی بالا گرفت ماسک بزنین. دل رو به دریا بزنین و اگر مریضی هم اومد چون تحفه معشوقه با جان و دل بپذیرین. خوبیت نداره آدم از ترس این بچه بازی ها قید سفر رو بزنه و خودش رو محروم کنه... |
|||
|
|
۰:۱۲, ۱۰/آذر/۹۵
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
زیارت همه قبول...
ولی سختی کارش همش گردن ماها بود ماشالا این قطارا فوق العاده کربلا که تمومی نداشت!همینطور قطار مسافری پشت مسافری! این ده روزه که اصلا خواب نداریم! همش کاره... زائرین عزیز که تمومی نداره! هنوز دارن برمیگردن،باورتون میشه؟! مگه چقدر بودید ![]() تو قطارها که اصلا جای نیست کسی بشینه! واقعا صحنه زشتی بود کف سالن قطار مردم دراز کشیده بودن خواب بودن! حتی کوپه ها که مخصوص مامورین بود رو هم به مردم داده بودن،و اینجا بازم بی مسئولیتی بعضی مسئولین دیده میشد اینا که میدونن این همه مسافر دارن،آخه مجبوری قطار با ده سالن و 8 سالن میفرستی؟! خب قطارها 15 سالن 16 سالن کن دیگه که مشکل جا نباشه!! |
|||
|
|
۱۴:۱۷, ۱۰/آذر/۹۵
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستان
من امسال توفیق پیدا کردم که برای خدمت زائرین در مسیر نجف به کربلا در عمود 745 خدمت زائرین باشم . ازطرف شهرستانهای رودسر و املش و کلاچای و چابکسر موکب سیدالشهدا افتخاری بود عظیم که نصیب این کمترین شد که بخاطراین توفیق ازخدای مهربان سپاسگذارم زیارت همه ی شما هم قبول عزیزان چون نائب زیاره همه دوستان و آرزومندان بودم به لطف و عنایت خدا ، امیدوارم خداوند از من کمترین هم قبول کنه. به حق آبروی محمد و آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۱۱/آذر/۹۵
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
حالا ما که رفتیم ولی معمولا اقایون می گن که چون پیاده روی اربعین، سان و مانور ارتش شیعه ست و باید تو این مانور سلاح اول قدرت نظامی شیعه که نیروی معنوی مردان شیعه و اتصال اونها به حسین بن علیه دیده شه، حضور خانوم ها زیاد لزومی نداره بعضیام گفتن نباشن بهتره که حضور اقایون برا دیدن جهانیان به حاشیه کشیده نشه و ظل حضور خانوم ها قرار نگیره همه این حرفاشون با تکیه بر این مهمه که زیارت عتبات با حضور خانواده و خانومای خانواده حتما حتما باید انجام شه و اصولا برای تربیت نسل و اصلاح ادما باید عتبات رو با خانواده حتما برن ولی زیارت اربعین گفتن خانوما نباشن بهتره ولی به نظر من یک دو بار رفتنش خوبه و اجتهاد می کنیم مانعی نداره
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ثبت نام پیاده روی عظیم اربعین حسینی 1396-2018 | عبدالرحمن | 4 | 2,207 |
۱۰/آبان/۹۶ ۱۸:۵۷ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| 1395 رفت ، منو حلال کردی؟ | mahdy30na | 76 | 30,920 |
۲۹/اسفند/۹۵ ۰:۲۵ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| جشن آغاز عهد 1395 | عبدالرحمن | 2 | 1,582 |
۱۹/آذر/۹۵ ۱۸:۴۹ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| ثبت نام پیاده روی عرفه 1395 | عبدالرحمن | 0 | 1,131 |
۳/خرداد/۹۵ ۱:۴۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| احیاء نیمه شعبان 1395 | sarallah | 2 | 2,337 |
۱/خرداد/۹۵ ۱۱:۳۱ آخرین ارسال: N2376DIR |
|
| آغاز ثبت نام پیاده روی نیمه شعبان 1395 | عبدالرحمن | 0 | 1,334 |
۱۵/بهمن/۹۴ ۲۳:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| ثبت نام راهپیمایی عظیم اربعین حسینی 1394-2015 | عبدالرحمن | 46 | 16,708 |
۴/آذر/۹۴ ۱۱:۳۴ آخرین ارسال: azade |
|

![[تصویر: arbaeen.jpg]](http://atabe.ir/atabe/arbaeen.jpg)

![[تصویر: alage.jpg]](http://khabarnema.ir/uploads/2016/05/alage.jpg)

) شدیم و راه افتادیم به سمت نجف اشرف
![[تصویر: 83575862495853517195.jpg]](http://www.axgig.com/images/83575862495853517195.jpg)
) 
![[تصویر: 91416388182100125718.jpg]](http://www.axgig.com/images/91416388182100125718.jpg)
![[تصویر: 71761606583574774266.jpg]](http://www.axgig.com/images/71761606583574774266.jpg)
![[تصویر: 71608201172014996949.jpg]](http://www.axgig.com/images/71608201172014996949.jpg)
![[تصویر: 40061906596751227919.jpg]](http://www.axgig.com/images/40061906596751227919.jpg)

![[تصویر: 11727058085660151790.jpg]](http://www.axgig.com/images/11727058085660151790.jpg)
![[تصویر: 18051307939945599295.jpg]](http://www.axgig.com/images/18051307939945599295.jpg)
![[تصویر: 86893777922428012734.jpg]](http://www.axgig.com/images/86893777922428012734.jpg)
عجبااا