|
لباس قرمز یقه باز بدون آستین و موهای پریشان
|
|
۲۱:۳۷, ۱۳/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۵ ۹:۵۵ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
آیت ا.. علم الهدی در بخشی از سخنانشان در برنامه "بدون تعارف" به نحوه پوشش یکی از خانمهای مدال آور ایرانی در چند سال پیش اشاره فرمودند: نقل قول:امام جمعه مشهد در مورد اینکه گفته میشود وی با ورزش بانوان مخالف است و به کسب مدال برنز توسط کیمیا علیزاده در المپیک نیز اعتراض کرده است، گفت: این اظهارات من برای چند سال پیش بود. زمانی که من نسبت به ورزش بانوان اعتراض کردم، برنده مسابقه یک زن ایرانی بود که لباس قرمز پوشیده بود و آستین هم نداشت گریانش باز بود و موهایش پریشان بود و داور هندی آمد مدال را گردن او انداخت. این مسئله مربوط به سال قبل ها بود. حالا برخی مدعی شده اند که چنین موردی در بین ورزشکاران ایرانی نبوده. کسی در این مورد اطلاع داره؟ |
|||
|
۲۲:۳۳, ۱۳/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
اینکه کدوم مورد منظورشون بود رو بنده نمیدونم ولی ایشون دروغ نگفتن حرفشون راست بود این جمله رو به ایشون منتسب کردن : اینکه یک خانم ورزشکار ایرانی با ظاهر نامناسب مدال می گیرد و پرچم ایران بالا می رود ننگ است این جمله رو ایشون موقع المپیک نگفتن بلکه بهمن 94 در دیدار با معاون وزیر ورزش گفتن اینم منبعش : http://www.asriran.com/fa/news/447380 |
|||
|
|
۱:۵۸, ۱۴/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۳/شهریور/۹۵ ۲۲:۳۳)میثم2 نوشته است: سلامنه فک کنم در مصاحبه ی که چند شب پیش در تلویزیون داشتن این حرف زدن! من کامل ندیدمش ولی میگن در اون مصاحبه اون حرف زده |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۱۴/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۵ ۲۳:۱۵ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۵ ۱:۵۸)A L I نوشته است: نه فک کنم در مصاحبه ی که چند شب پیش در تلویزیون داشتن این حرف زدن! من کامل ندیدمش ولی میگن در اون مصاحبه اون حرف زدهسلام بله اون حرف در مورد لباس قرمز رو چند شب پیش زده بودن ولی احتمالا دوباره مخالفاش گفتن دروغ میگه این جمله ای که بنده نوشته بودم: "اینکه یک خانم ورزشکار ایرانی با ظاهر نامناسب مدال می گیرد و پرچم ایران بالا می رود ننگ است" مخالفای آیت الله علم الهدی گفته بودن که ایشون جمله رو در مورد کیمیا علیزاده گفته، بعد چند شب پیش خودشون تکذیب کردن گفتن این رو در مورد خانم علیزاده نگفتم در مورد یه ورزشکار با لباس قرمز گفتم بعد اون طور که جناب سعدی گفتن گویا مخالفای علم الهدی دوباره گفتن که داره دروغ میگه، بنده اون منبع رو که گذاشتم نشون میده حرف آیت الله علم الهدی راست بود و این حرف رو ایشون بهمن 94 گفته بودن و مخالفا دارن دروغ میگن |
|||
|
|
۹:۱۳, ۱۵/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
منم این صحبتشون رو تو تلگرام خونده بودم و پیش خودم فکر می کردم این بنده خدا که با حجاب بازی کرد چرا آقای علم الهدی تندروی می کنه و .. خداروشکر جایی کپی نکردم مدتیه که جو بدی توی فضای مجازی مخصوصا تلگرام ایجاد شده شایعات رو ندونسته داریم ترویج میدیم بدون توجه به اینکه چه کسانی دارن ایجادش می کنند و قصد تخریب دارند. هیچکس توجه نمیکنه که با کپی کردن مطالب بدون اطلاع اون دنیا مسئولیم..
|
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۱۵/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۵ ۱۵:۳۷ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
آیت ا... علم الهدی چند سال پیش به نحوه پوشش خانمهای مدال آور کشور اعتراض کرده بودند. پس از کسب مدال توسط خانم علیزاده این تصور ایجاد شد که نحوه پوشش مورد اعتراض ایشان چیزی شبیه همین پوشش معمولی ورزشکاران کشور بوده و بنابراین گفته مذکور تعمیم داده شد. در نتیجه ایشان توضیح فرمودند که منظور از این نحوه پوشش همان لباس قرمز بی آستین یقه بار با موهای افشان بوده. اما مسئله اینه که چنین موردی رو نداشته ایم. خانمهای مدال آور المپیک مشخص اند و تصاویر مراسم اهدای مدال هم موجوده. ویرایش: باید می گفتم خانمهای مدال آور در مسابقات جهانی. در المپیک که همین یه مدالو داریم. (تفاوت نقل قول در پست بعد به خاطر ویرایش پسته) |
|||
|
۱۵:۱۱, ۱۵/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۵ ۱۵:۱۲ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۵/شهریور/۹۵ ۱۲:۱۴)سعدی نوشته است: سلامسلام دوست عزیز قضیه اینطور نبود، دقیقا اونها حرفی که آیت الله علم الهدی بهمن سال 94 گفته رو موقع مدال علیزاده تیتر کردن تا تبلیغ کنن که این جمله رو مثلا علم الهدی در مورد علیزاده گفته اصلا امکان نداره طرف دقیقا جمله ای رو که علم الهدی چند ماه پیش در مورد پوشش نامناسب گفته بیاد اشتباها به الان ربط بده مشخص بود اونا از روی غرض و مرض و اغراض سیاسی اینکار رو کردن اتفاقا همون موقع آیت الله علم الهدی به علیزاده پیام تبریک داد و تو پیامش این شایعات رو رد کرد الان به خاطر اینکه دروغشون لو رفت اومدن یه مطلب بی اهمیت یعنی مثالی که ایشون زد رو بلد کردن درصورتیکه حرف ایشون درست بود و شما هم از روی کنجکاوی اینو پرسیدین وقتی که مشخص بشه تو یه موضوع طرف مقابل دارن دروغ میگن و این طرف حرفش راست بود دیگه دلیلی نداره تو اون موضوع دوباره حرف طرفی که دروغ گفته رو باور کنیم (۱۵/شهریور/۹۵ ۱۲:۱۴)سعدی نوشته است: در نتیجه ایشان توضیح فرمودند که منظور از این نحوه پوشش همان لباس قرمز بی آستین یقه بار با موهای افشان بوده. اما مسئله اینه که چنین موردی رو نداشته ایم. خانمهای مدال آور المپیک مشخص اند و تصاویرشون هم موجوده.این حرفتون درست نیست چون ایشون به هیچ عنوان نگفتن که در مورد المپیک صحبت کردن، اصلا بازی در چه سطحی و کجا بود رو نگفتن ما وقتی دیدیم یه طرفی داره تو یه موضوعی دروغ میگه بهتره دوباره بهش اعتماد نکنیم
|
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۱۵/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۵ ۱۵:۴۰ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:ایشون به هیچ عنوان نگفتن که در مورد المپیک صحبت کردندر المپیک که ورزش بانوان ایران همین یه مدالو داره. ولی به هر حال بازی های جهانی هم مشخص اند. اگر خانمهای ورزشکار با چنین پوششی مدال رو دریافت کرده بودند کلی سر و صدا و حاشیه ایجاد میشد و فقط ایشان در این موضوع تذکر نمی دادند. حالا بی خیال. خیلی مسئله مهمی نیست. |
|||
|
۱۵:۴۰, ۱۵/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
شاید منظورشون تیم کبدی بانوانمون بوده.
همونی که پارسال خانومه مقنعه اس در اومد و داور هندیه یا کره ایه مانع از ادامه بازی شدن تا خانومه روسریشو بپوشه. اتفاقا آستیناشون هم زده بودن بالا و قرمز هم پوشیده بودن. حالا نمیدونم مدال گرفتن یا نه. ولی در هر حال برای بازیهایی مثل فوتبال و فوتسال و والیبال و کبدی و دوچرخه سواری بانوان لباسهامون افتضاحه. بورکینی اروپایی ها که همون لباس شنای اسلامیه به مراتب از لباس تیم های ورزشی جمعی بانوان ما بهتره. |
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۱۵/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۵ ۱۶:۰۴ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
ویرایش شد ...
منظور رو اشتباه فهمیده بودم در این پست. |
|||
|
|
|