|
فیلم v for vendetta
|
|
۱۱:۲۹, ۱۸/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۵ ۱۱:۳۲ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
(( بسم الله الرحمن الرحیم )) سلام خوبین ؟ ![]() ان شاء الله که خوب باشین میدونم که فیلم خیلی قدیمیه (2005) ولی فقط میخوام چند تا نکته بگم یه چند تا نکته از نظر خودم شما هم نظرتون رو بگید. خب شروع میکنیم اول از همه اینکه داستان فیلم در سال 2021 اتفاق میوفته یه جایی از فیلم وقتی که شخصیت اصلی فیلم (وی ) وارد ساختمون تلویزیون میشه و به خودش بمب وصل میکنه تا به حرفش گوش بدن، و پلیس وارد ساختمون میشه تا اون تروریست رو دستگیر کنه ، یه فضای پر از ترس درست میشه ، وقتی مامور پلیس از توی یه راهرو عبور میکنه ، برای چند ثانیه تلویزیون پشت سرش یه فیلم رو پخش میکنه که تو اون فیلم یه زن وجود داره که داره فریاد میزنه کمک! کمک ! در حالی که یه مرد عرب پشت سرش داره با خنده چاقوشو تیز میکنه . [b] خب : ترس ، ترورسیت ، مرد عرب، اینا رو بزارید کنار هم فکر نکنم نیاز به توضیح بیشتر باشه بعد از اینکه (وی ) فرمانده پرو ترو رو به قتل میرسونه مامور های پلیس دارن پرونده های نظامی پروترو رو بررسی میکنن اون توی عراق ، کردستان ، سوریه قبل یا بعد و سودان بوده کلمه ی قبل یا بعد کنار کلمه ی سوریه چه معنایی میده اونم سال 2021 !!!!!! سوریه قبل یا بعد !! یه نکته دیگه در اون پرونده راجع به سودان نوشته شده که " مهدی " فرمانده نیروی آزادی خواه سودان که فرمانده پروترو تو اون داستان ها نقش داشته حالا موضوع اینجا جالب میشه که درگیری انگلیسی ها با جنبش مهدیون سودان مال سال 1891 بوده ! آوردن اسم "مهدی" توی پرونده فرمانده پروترو اونم سال 2021 !! وحالا صحنه ی ورود ایوی به موزه ی مخفی گوردون [/b] اول اینکه در جواب تو ممسلمون هستی میگه نه من تلویزیونم میشه اسم اینو گذاشت یه جور مسخره کردن ادیان [b] داره میگه لذت میبرم از شعر و تصاویر در حالی که قرآن نه شعر داره و نه تصویر اینم یه جور مسخره کردن و حالا آخرین نکته خب شخصیت اصلی یک تروریست به اسم "وی" داره میره سراغ سازنده هاش که انتقام خودش رو بگیره خب جالبه دولت انگلیس یه تروریست رو به وجود میاره و بعد ها اون تروریست به سراغ خودش میره !!!! این ماجرا ها براتون آشنا نیست ؟؟؟؟!! تموم شده نظراتتون رو بگید موضوع اصلی فیلم جالبه ولی بالاخره کار هالییوده ![]() |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۱۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() خوب هستی منتقد عزیز ؟فیلم فوق العاده ای رو برای نقد محتوی انتخاب کردی. از نظر من این فیلم هم تراز با ماتریکس هست اما در تو مبحث مختلف آخرزمانی تمرکز کردن. ماتریکس از دید اونوری ها به نقد فضای آخرالزمانی پرداخت و این فیلم از دید اینوری ها من حالا برات اسکرین شات نمی زارم ولی چون این فیلم رو حداقل سه بار دیدم یادمه دیالوگ ها می تونم هدایتت کنم سمتش اول از همه فضای حکومتی. حکومت داخل فیلم ضد تروریسم، آسیایی ها و مسلمان ها معرفی شده. این می شه از سخنرانی های نخست وزیر در ابتدای فیلم توی تلوزیون دید. همچنین در تمام مدت فیلم واژه مسلمان در کنار تروریسم قرار داده شد. البته! کسانی که این عبارت رو به کار بردن جزو شخصیت های بد قصه بودن ![]() در طول فیلم هم صحنه هایی رو می بینیم که دولت سعی داره مردم رو بترسونه. از تروریسم، اسلام و دشمن های ساختگی که با فشار های زسانه ایجاد شدند. ژانر فیلم دقیقا انقلاب علیه این وضعیت هست. چیزی که تقریبا دو دهه است در اروپا و آمریکا شدت گرفته و گروه های مردمی زیادی علیه اش دارن مبارزه می کنن مخصوصا از 2011 به بعد و همچنین اون نسل کشی آخری غزه که با جام جهانی همزمان بود همچنین این فیلم از نظر منتقدان کاملا روح ضد امپریالیسیتی و بیننده باید کاملا با این تفکر آشنا باشه تا فیلم براش معنا پیدا کنه. همچنین کمی با فرهنگ ماسک گای فاکس و یشینه اون آشنا باشه، چرا که گای فاکس تاریخ 50 ساله مبارزات وال استریت و نیویورکی ها هستش نقل قول: این یک بیان عقیده اس. نمی فهمم با چه منطقی گفتی این مسخره کردنه نقل قول: اینجا به گوش دادن به دیالوگ زبان اصلی ارحاع می دم. زیرنویس ناقصه و باز هم مسخره کردن در این دیالوگ رو نمی فهمم نقل قول: ![]() این دیالوگ عالیه. لطفا کلیپ های منتشر شده از فرمانده X رو توی یوتیوب دنبال کنید. فکر کنم الان 20 تایی گذاشته. یه دید غلطی موقع دیدن فیلم داشتید:نقل قول:[b] "وی" شخصیت نیست. یه عقیده اس. حالا سوالو کاملش می کنم. "وی" ( یک عقیده) رو چه کسانی ساختن. باید بریم به دنیای واقعی. این ماسک واسه چه کسانی هست؟ خوب هرکسی یکم توی ویکی پدیا و ... نگاه کنه می فهمه که این ماسک نماد مبارزان انترامپریالیستی هست. ضد+امپریالیسم یه عقیده ضد رو داریم نگاه می کنیم مسلما سازنده این عقیده خود تفکر سیستم امپریالیستی هست. ولی نه از اون ساختن ها که ما الان داعش رو داریم.بلکه ساخته شدن تفکر تفکر ضد دیکتاتوری بر علیه دیکتاتوری. تفکر ضد کمونیسم بر علیه کمونیسم و ... |
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۱۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|

؟
مسلما سازنده این عقیده خود تفکر سیستم امپریالیستی هست. ولی نه از اون ساختن ها که ما الان داعش رو داریم.