کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلیل پوشش ناهنجار دختران و بانوان چیه؟
۱۴:۴۷, ۱۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

سلام

دلیلی که دختر و خانم هایی که پوشش ناهنجار دارن برای این پوششون چیه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عمار94 ، فاطمه خانم ، نرگس مهدوی ، Mohammad Trust ، شیدا ، nafas ، MEEAAD

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۱۸, ۱۵/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۵ ۸:۲۳ توسط nafas.)
شماره ارسال: #41
آواتار
  • روانشناختی انتخاب لباس، به قلم دکتر سفیدچیان:

• تقلید:
    از خانواده(خصوصاً والدین)، دوستان و همسالان، محیط اجتماعی و...
  • نمایش خود:
    آدمی خودش را از طُرق مختلف به نمایش عمومی می گذارد؛ مثل: طریقه راه رفتن و نشستن، نوع بیان و سخن گفتن، طرز خوردن، آداب و معاشرتهای عمومی و ایضاً "لباس و پوشش"
  • ابراز هویت و شخصیت :
    رفتار افراد معرف شخصیت و هویت درونی و بیرونی آنهاست. از طریق کلام و غیر کلام(زبان بدن) به محیط اطراف خود می فهمانند که چه کسی هستند و به چه نقشی علاقه مندند.
    عباراتی چون: من اینجوریم، میخوام اینطوری باشم، عقیده من اینه، اینو دوست دارم، از فلانی بدم میاد، و... در همین راستاست.
  • تعلق به گروه :
    بشر موجودی اجتماعی است و لذا دوست دارد که در گروهی وارد و پذیرفته شود. در چنین مواقعی برای پذیرش در گروه باید به رفتارهای آن گروه هم وفادار باقی بماند تا طرد نشود.
  • بیان اعتراض:
    گاهی فرد برای بیان اعتراض و نشان دادن مقاومت و مخالفت خود، دست به انتخابی در پوشش خود می زند که بر خلاف هنجارهای شناخته شده و متعارف خانواده و جامعه است.
  • حفظ استقلال:
    نوجوانی دوره ی پُرتلاطم بلوغ و فراز و نشیب های احساسی و هیجانی آن است. از طرفی "بایدها و نبایدهای" خانواده و اولیاء مزید بر علت می شود. در چنین مواقعی نوجوان برای ابراز وجود و حفظ استقلال خود، فریاد"من هم هستم" و "دیگر بزرگ شدم" دست به انتخاب لباسی میزند که هویت وجودی خود را اعلام نماید.
  • بیان تفاوتها از طریق "منفی بافی" :
    در خصوص پوشیدن لباس؛ بیان جملاتی نظیر: خودم بهتر میدونم چی بپوشم، من رو امر و نهی نکنید، کاری به کارم نداشته باشید و... شیوه هایی هستند که نوجوان میخواهد به والدین و اطرافیانش بگوید که : حالا او با دیگران فرق دارد و دیگر "کودک" به حساب نمیاید. در واقع ویژگی منفی بافی، وسیله ای برای بیان احساسات یه نوجوان می باشد. .
    .
    *** راهکارهایی برای انتخاب پوشش مناسب در نوجوان:
  • ? شناخت و درک حالات روحی، هیجانی و رفتاری دوران بلوغ
  • ? معرفی الگوهای برتر پوشش جهت انتخاب، مطابق با آموزه های دینی، فرهنگی و ملی
  • ? توجه به جذابیت و زیبایی های متناسب با روحیه نوگرای نوجوان
  • ? پرهیز از خشونت و عصبانیت و صبوری در ناهنجاری های رفتاری و هیجانی او
  • ? در اختیار گذاشتن چندین مدل مناسب، جهت انتخاب و مقایسه بهتر نوجوان
  • ? قرار دادن قوانین منعطف در خانواده و اجتماع
  • ? شخصیت دادن به نوجوان با مشارکت دادن او در امورات زندگی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، آیدا77 ، فاطمه خانم ، نرگس مهدوی
۲۱:۲۲, ۱۵/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #42
آواتار
(۱۴/شهریور/۹۵ ۲۱:۳۰)soheyl68 نوشته است:  سلام
خودمحوری؟ یعنی چون ناظم سخت می گرفت یا دوست دارم لباس قشنگه رو بپوشم و به چشم مردم بیام؟
یا خدامحوری و تلاش برای رضای خدا؟ حتی به قیمت این که اصلا همه طردم کنن.
صد درصد خدامحوری
منتها این برای بنده های خیلی باحال خداست ن ما آدمهای گناهکار و مادی گرا
گفتم که این یک چیز طبیعیه که آدم ها دوست دارند به چشم بیان و مورد تحسین واقع بشن البته نمیخوام گناه رو توجیه کنما...

شاید یه دلیل دیگه این پوشش های ناهنجار اینه که خانما نمیدونن چ طور ابراز وجود کنند!بقول کتاب درسی یکی باورزش یکی بادرس یکی بامهارتهای دیگه خودش رونشون میده ومطرح میکنه!یکی هم با نحوه لباس پوشیدنش!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، soheyl68 ، فاطمه خانم ، نرگس مهدوی
۲۰:۴۱, ۲۲/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #43

سلام
من یه توصیه ای به پسرها دارم که اگه میخوان نگاشون آلوده نشه سعی کنن فکرشون رو کنترل کنند و نه فقط چشمشون رو.
یه چیز بدی هم که تو جامعه پیدا شده اینه که معروف شده که میگن دیگه به دختر چادری هم نمیشه اعتماد کرد حالا چقدر این حرفشون راسته من نمیدونم ولی من چند مورد دیدم که دختره چادر داره هر کاری هم دوست داره میکنه . به نظر من قبل از حجاب باید به فکر ایمان ملت بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا