کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مثل آقای مصباح...
۱۲:۰۳, ۲۸/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۵ ۱۲:۰۸ توسط Islam.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
روز گذشته مستندی در تلویزیون پخش شد که لحظات اخر عمر عالم ربانی آیت الله خزعلی رحمة الله علیه رو نشان می داد. جملاتی که این مرد خدا در لحظات اخر عمر به زبان اوردند بسیار قابل تامل بود.....

مثل آقای مصباح به اهل بیت و ولایت فقیه پایبند باشید
.

برادران و خواهران خودتون می دونید که لحظات اخر عمر و لحظات احتضار زمان کنار رفتن پرده هاست و چیز های زیادی هم از اخرین لحظات عمر عالمین بزرگوار شنیده ایم. این که آیت الله خزعلی این پیر مبارز انقلاب تصمیم گرفتند که اخرین سخنانشان در این دنیا این کلمات باشد، جای تامل دارد.

این پاسخ محمکی بود به دشمنان داخلی و خارجی علامه مصباح که به گفته ی رهبر مطهری زمان هستند و نیز حجت دیگری از هزاران حجت موجود بود که قدر علامه مصباح رو بدانیم .

برداشت های بیشتر به عهده خودتان.

یا اباعبدالله انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم و ولی لمن والاکم ...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، عبدالرحمن ، قلب ، میثم2 ، افشین
۱۳:۰۰, ۲۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #2
آواتار
http://cdn.mashreghnews.ir/files/fa/news...72_901.mp4
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، Islam
۱۵:۴۰, ۲۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
من با موبایل اومدم کلیپ اول که باز نشد
کلیپ دوم که عبدالرحمن گذاشتن هم آهنگ گذاشته بودن روش چیزی متوجه نشدم

اما به دوستان عرض کنم عرفای باطن بین که دارای مقامات هستند و حجت هستند برای امثال ما گفتند دستور امام زمان عج در موقعیت خطیر فعلی که چیزی تا ظهور نمانده است حمايت کامل از امام خامنه ای حفظ الله است و رضایت امام زمان عج در گرو حمایت عملی از ايشون هست

قوم زمینه ساز ظهور کسانی هستند که از امام خمینی ره حمایت کردند و ادامه این راه را با حمايت عملی از امام خامنه ای حفظ الله ادامه می دهند و وارد عصر ظهور می شوند

راه تشخیص حق و باطل پیروی از معنویات این سید والا مقام نزد خداوند متعال است

مخالفان این رهبر فرزانه مغضوب امام زمان عج هستند که به عذاب استیصال دچار خواهند شد

چشم دل باز کن که جان بینیآنچه نادیدنی است آن بینی
گر به اقلیم عشق روی آریهمه آفاق گلستان بینی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۹:۰۴, ۲۸/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۵ ۱۹:۱۱ توسط Islam.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۸/شهریور/۹۵ ۱۵:۴۰)قلب نوشته است:  سلام
من با موبایل اومدم کلیپ اول که باز نشد
کلیپ دوم که عبدالرحمن گذاشتن هم آهنگ گذاشته بودن روش چیزی متوجه نشدم

اما به دوستان عرض کنم عرفای باطن بین که دارای مقامات هستند و حجت هستند برای امثال ما گفتند دستور امام زمان عج در موقعیت خطیر فعلی که چیزی تا ظهور نمانده است حمايت کامل از امام خامنه ای حفظ الله است و رضایت امام زمان عج در گرو حمایت عملی از ايشون هست

قوم زمینه ساز ظهور کسانی هستند که از امام خمینی ره حمایت کردند و ادامه این راه را با حمايت عملی از امام خامنه ای حفظ الله ادامه می دهند و وارد عصر ظهور می شوند

راه تشخیص حق و باطل پیروی از معنویات این سید والا مقام نزد خداوند متعال است

مخالفان این رهبر فرزانه مغضوب امام زمان عج هستند که به عذاب استیصال دچار خواهند شد

چشم دل باز کن که جان بینیآنچه نادیدنی است آن بینی
گر به اقلیم عشق روی آریهمه آفاق گلستان بینی

این چه ربطی به اینجا داشت؟

اینجوری که اگر کسی ندونه فکر می کند این دو عالم انقلابی مخالف رهبر هستند!!!

می دونم منظور شما این نیست اما بعضی حرف ها رو بعضی جاها زدن برداشت های سوء به همرا دارد .لطفا حواسمون باشد چه حرفی را کجا می زنیم!

در ضمن حمایت از رهبر یعنی بایکوت همه ی علمای دیگه؟!!! اتفاقا حمایت از ر هبر یعنی حمایت از علمایی که در راه ایشون هستند.

حتی اتفاق افتاده است که رهبر انقلاب از مردم خواسته اند تا در طوفان ها و فتنه ها خود را به علمای بزرگ گره بزنند مانند آیت الله خوشبخت که در انتخابات گذشته که رهبری به عده ای که درخواست تکیه گاه در فتنه ها را کرده بودند، ایشون رو معرفی کردند.

بنده خودم به یک مثلت علمی معتقد هستم که سه ضلع اش را علامه حسن زاده ی املی و علامه مصباح یزدی و ایت الله حسن زاده ی املی تشکیل داده اند و در مرکز این مثلث امام خامنه ای قرار دارند.
۱۰:۰۶, ۲۹/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۵ ۱۰:۴۰ توسط قلب.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۸/شهریور/۹۵ ۱۹:۰۴)Islam نوشته است:  این چه ربطی به اینجا داشت؟

اینجوری که اگر کسی ندونه فکر می کند این دو عالم انقلابی مخالف رهبر هستند!!!

می دونم منظور شما این نیست اما بعضی حرف ها رو بعضی جاها زدن برداشت های سوء به همرا دارد .لطفا حواسمون باشد چه حرفی را کجا می زنیم!

در ضمن حمایت از رهبر یعنی بایکوت همه ی علمای دیگه؟!!! اتفاقا حمایت از ر هبر یعنی حمایت از علمایی که در راه ایشون هستند.

حتی اتفاق افتاده است که رهبر انقلاب از مردم خواسته اند تا در طوفان ها و فتنه ها خود را به علمای بزرگ گره بزنند مانند آیت الله خوشبخت که در انتخابات گذشته که رهبری به عده ای که درخواست تکیه گاه در فتنه ها را کرده بودند، ایشون رو معرفی کردند.

بنده خودم به یک مثلت علمی معتقد هستم که سه ضلع اش را علامه حسن زاده ی املی و علامه مصباح یزدی و ایت الله حسن زاده ی املی تشکیل داده اند و در مرکز این مثلث امام خامنه ای قرار دارند.
سلام

بنده در تایید حرفهای شما مطالبی رو عرض کردم که دوستان بدونن دلایل دیگری هم هست و حجت تمامه

این عالمانی که نام بردید جزو ولایت مداران و خاص ها هستند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Islam
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا