کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همه چیش عالیه.فقط نماز نمی خونه
۱۷:۱۳, ۲۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله
سلام
خداقوت

این متنو یه بنده خدایی نوشته در مورد یه بنده خدای دیگه و پرسشش از فرد دیگه ایه Smile ؛ می خواستم پاسخ های دیگه رو بدونم؛ برای همین اینجا پرسیدم :

نقل قول:خیلی پسرخوبیه و همه دوسش دارن.تو خونه و فامیلاشون همه به صفات خوب یادش میکنن و همه میگن داماد ماست.خیلی تو خودشه.خودش زیارت میره،مسجد میره،سربزیره.اما نماز نمیخونه و برای همین عذاب وجدان داره و عزت نفسش کم شده.چون واقعا ذکر خدارو زیاد میگه و خداترس هست.تو رفتار واقعیش دیدم.نه این که بخواد تظاهر کنه.یا در تنهایی طور دیگه ای رفتار کنه.اتفاقا خوبیش اینه که رفتارش در تنهایی و هر جمعی که باشه یکیه. خودش بهم گفت که نماز نمیخونه و این خیلی زجرش میده.عاشق شهداست.عاشق مسلموناست.برای امام حسین(علیه السلام) خیلی اشک ریخته.حتی لحظه اذان اخلاق و رفتار و رنگ پوستش هم تغییر میکنه.انگار یه شوک بهش زدن.همه چیش عالیه.فقط نماز نمی خونه.چرا؟و چه طور می تونه نمازخون شه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Anti gods ، فاطمه خانم
۱۷:۳۷, ۲۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #2

مسجد میره ولی نماز نمی خونه؟ مگه میشهHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۷:۴۱, ۲۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #3
آواتار
مورد خیالیه ؟؟؟!!!! Big GrinBig GrinBig Grin

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۸:۲۱, ۲۸/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۵ ۱۸:۲۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام

کسی که مسلمان است باید نماز بخواند

بنده شخصی رو میشناختم که چون گناه می کرد و عذاب وجدان داشت چندسال نماز نخوند و گفت اول گناهم رو ترک کنم بعدش نماز می خونم

بعد از چندسال هم گناه ترک نشد فقط چندسال نماز قضا رو دستش مونده الانم پشیمونه

اینگونه حرفها و دلایل غلط را شیاطین به انسان القا می کنند تا جلوی فرد را بگیرند

و متاسفانه افراد ساده و خوب را فریب می دهند

باید دید شیاطین چه دلیلی را به او القا کردند که با وجود خوب بودن نماز نمی خواند و بعد آن دلیل یا دلایل را باطل کرد

احادیثی که درباره تارک صلاة ها وجود دارد را به او نشان دهید

فکر کنم در احادیث آمده تارک صلاة اهل جهنم است و خیلی چیزهای ديگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری12 ، فاطمه خانم ، فرشته ی عذاب
۲۲:۱۲, ۲۸/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۵ ۲۲:۲۸ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #5
آواتار
بعیده وجود داشته باشه...من خودم دوره زندگی داشتم که کاملا با الان متفاوته و کاملا میفهمم فرق نماز خوندن و نخوندنو...دوره ای که بعضی وقتا حتی به دلیل عذر شرعی نمیتونستم وارد اماکن مقدس بشم ...اینو گفتم که بگم کاملا چشیدم فرق زندگی بی نماز و بی دینو با زندگی با نماز و با اهل بیت...افتخارم میکنم به حال الانم...
نمیدونم نماز چه حسی داره ولی یه حسی به ادم میده انگار یه فی*ل*تر روت نصب شده که جلوتو میگیره تو کارای حرام و ناپسند...کاملا هم غیر ارادی عملکرد این فی*ل*تر...و ناخوداگاه میبرتت سمت ائمه و همین ویژگیهایی که شما برای این اقا پسر به نظر من خیالی ذکر کردین...
نکته جالبتر نماز که من به صورت عامیانه و تجربی میگم اینه که رفته رفته اگه بهش اهمیت بدی بزرگ و بزرگتر میشه برات و قدرت این فی*ل*تر بیشتر میشه و کم کم از یک بازدارنده تبدیل میشه به یه فرمان دهنده به کار خوب.اینایی که میگم کاملا تجربیه و همون اوایل تجربه نماز خوندنم بهش رسیدم بدون اینکه سواد دینی دااشته باشم...مگه میشه یه نفر اذان به گوشش بخوره رنگش عوض شه ولی نماز نخونه؟؟؟امکان نداره...تناقض وجود داره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، فرشته ی عذاب ، sarallah ، قلب
۱:۰۲, ۲۹/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۵ ۱:۰۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #6
آواتار
یکی از روشها برای اینکه انجام کارهایی برای ذهن ملکه بشه و به خاطر اون انجامش میدیم اینه که دلیل انجام دادنش رو میدونم .
مثلا من سر کار میرم چرا ؟ چون حقوق میگیرم .
قوانین رانندگی رو رعایت میکنم چرا ؟! تا جون خودم و دیگران رو حفظ کنم یا جریمه نشم .
حالا نماز میخونم چرا ؟!
به نظرم این انسان مورد نظر هم باید چرایی نماز خوندن براشون توجیح بشه تا شروع کنند .
من خودم هم همینطوری بودم .
تا مدتها هیچ عمل مستحبی انجام نمی‌دادم !
اما یه روز به قصه از زبان آقای دولابی در توجیح مستحب و اثرش شنیدم که زندگیم رو عوض کرد ...
این مورد هم که فرمودید و اینکه دلشون داره آماده میشه خیلی خوبه . Smile
.
.
.
پ.ن
یه کوچولویی رو میشناسم که همیشه با شنیدن صدای اذان خیلی دست پاچه میشه و از مامانش مهرو چادر و تسبیح میگیره با عجله تا نماز بخونه . یه بار مامانش ازش می پرسه اخه چرا اینقدر عجله میکنی . جواب میده که : آخه خدا منتظره Heart

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، Anti gods ، قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا