کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دشمن نمیتونه به ما حمله کنه،اما ما به خودمون ...
۱۱:۱۰, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدای حکیم
سلام هموطنان

امروز دیگه دشمن به ما حمله نمی کنه؛ نه این که نخواد، می خواد، اما نمی تونه به همه ی اهدافش برسه. چون با غیرت هایی بودن و هستن که نشون دادن ایران،،، افغانستان و عراق و سوریه و ... نیست.
اما
اما
اما
امروز ما به خودمون حمله می کنیم.

بنده اهل انتقاد و بیان مشکلات نبودم و نیستم و همیشه به این فکر می کردم که چه طور می شه این وضعیت رو به وضعیت مطلوب و ایده آل تبدیل کرد. اینو گفتم که بدونید خیلی چیزهارو ننوشتم. همون مشکلاتی که در آموزش و پرورش و صدا و سیما و فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه ها و ... هست. اصلا این ها در حدی نیستن که من در موردشون بنویسم.

خلاصه این که این هایی که تکیه بر میزها دادن و زیر باد کولر نشستن، روز به روز غیرتشون داره کمتر می شه. ایثارو که کشتن، مسئولیت پذیر هم نیستن. فساد عادی شده امروز.
بنده ی خدا، مقام معظم رهبری که مرتبا می گن فلان کار کنید، اما کو گوش شنوا؟ ایشون خودشون طرح ها و ... رو می نویسند و جلسه می ذارن و مطرح می کنند. اما بازم کو اجرا؟
اگر دولتی ها می خواستن ایران، ایرانی بشه که امام می خواست، شهدا براش شهید شدن و رزمنده ها براش جنگیدن، تا الان شده بود.
دیگه این قدر سازندگی و پیشرفت تو این همه سال و با این همه پیشرفت اون هم در این خاک، چیز زیادی نیست. همه ی این سازندگی ها هم مطرح می شه، طرح های عظیم درآمدزا برای دولت و نظامه. کدوم فقیر و تنگدستی با این طرح ها به زندگی مطلوبی رسید؟ اون نوجوونا و جوونایی که با طرح بسیج سازندگی می رن به روستاها و مناطق محروم، غیرتشون از خیلی ها بیشتره. اون ها می سازند و بعضی ها دارن خراب می کنن.
اصلا اقتصاد اسلامی این طور نیست که کارخانه های عظیم با ماشین آلات و با کمترین نیروی انسانی ساخته بشه تا جوونا نتونن به فکر ورود به اون صنعت بیفتن. اقتصاد اسلامی این طوره که بنگاه های کوچک اما با تعداد زیاد باشه تا همه کار داشته باشن. حال با وضع موجود کشور مقایسه کنید. بورس هم همین بلا رو سر صنایع می ره. هر که بزرگتره، بزرگتر می شه و هر کی کوچکتره، کوچکتر می شه.
اینارو کیا سر این کشور آوردن؟ همین دولتی ها که لایق خادمیِ ما و نظام مقدس جمهوری اسلامی نیستن.

یکی از مشکلات ما هم اینه که جوونامون خیلی به تئوری ها می پردازن. همین تالارو ببینید که چه قدر حرف و حدیث و ... میاد. اما چند نفر در همین زمینه های مطرح شده، وارد شدن و ادامه دادن؟ همین موضوع جنگ نرمو ببینید که همه تایید می کنن و همه علاقه دارن. اگر بخوایم در موردش حرف بزنیم، حرف زیاد داریم. اما چه قدر وارد اجرا شدیم؟
هر کار مثبتی در کشور شده، توسط مردم بوده و دولت ها کمترین نقشو داشتن. لذا بدونید که منتظر زیرساخت و سرمایه گذاری و ... نباشید. وارد بشید و گروه تشکیل بدید و کار کنید.
ما هنوز در زمینه های ابتدایی مشکل های اساسی داریم، در زمینه ی پرورش فرزندان و آموزش و پرورش و رشته ها و شغل ها و آینده ی آینده سازهای کشورمون.
ما هنوز در سطح نیازهای ابتدایی مون موندیم. این یک واقعیت تلخه که فعلا فعلا ها هم توانایی برطرف کردنشونو نداریم.

ما جلوی دشمن ایستادیم و پیروزی هم از آن ماست
دشمن هیچ غلطی نمی تونه بکنه
و ایران، هنوز معماست براشون.
اما امروز ما داریم با خودمون می جنگیم
امروز تو صدا و سیما به ما گفته می شه که مشکل ما اضافه وزنه و شکم بزرگ باعث کاهش اعتماد به نفس می شه. همین چیزهایی که از اون طرف اومده و اصلا ربطی به انسانیت و آدمیت نداره. چاقی مگر چیه؟ می بینیم که صدا و سیمای ما سرباز دشمن شده. بقیه ی سربازهاشم دارن خوب کاراشونو انجام می دن و سربازای خوب دشمن هستن.

خلاصه این که اگر به سبک دفاع مقدس و مانند اون رزمنده ها وارد جبهه های مختلف امروز شدی، مثل اون ها جاودانه می شی. اما اگر بیدی باشی که با باد دشمن و سربازهاش و ستون پنجم نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی بلرزی، با همونا وارد آتشی می شی که جاودانه های تاریخ برات ساختن و می سازن. با تو هستم ایرانی، با تو شهروند معمولی، نه با دولتی و مسئول و خادم.

دشمن از دفاع مقدس درس گرفت. اما ما ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، m.hossein ، مجید املشی ، azade ، عدالت ، Mohammad Trust ، مهدی2012 ، بیداری اندیشه

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۴۰, ۳۰/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #11

خدا نکنه احمدی نژاد تایید صلاحیت بشه.
خدا نکنه که انتخاب شماره ۱ اصولگراها احمدی نژاد بشه.
چون خیلی از اصولگراها مثل من به خیره سری مثل ایشون رای نمیده و اون وقته که بازم مثل همیشه رای اصولگراها شکسته میشه و اصلاح طلبا مثل همیشه نون اتحادشون رو میخورن.
فراموش نکنیم که در صدر اسلام کفار نهایتا تونستن دندون پیامبرو بشکنن و علی رو زخمی کنن.
اما مسلمونا و منافقا هم علی رو کشتن و هم اولاد علی رو و هم خود رسول ا... رو.
ستون پنجم بد دردیه.
ضمنا از دادن نظرات کودکانه بپرهیزید.
مراسم سالگرد امام هم حسن خمینی بود و هم هاشمی و هم احمدی نژاد.
مجمع تشخیص هم با حضور هاشمی و احمدی نژاد و روحانی بارها تشکیل شده.
من فکر میکنم آقا خودش اوشونو دعوت نکرده.
از بس که اوشون یار و همراه امامه.
والا...Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، Imam12
۲۳:۵۶, ۲۷/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۵ ۲۳:۰۳)عدالت نوشته است:  به نام خدا

هرچه میکشیم از ...
نه! هر چی می کشیم از خودمونه؛ از خونواده و فامیل و همسایه و دوست و ...
مردم باید فهیم و عاقل باشن
انتظار از حکومت نباید داشت
انتظار از مسئول نباید داشت.
می گیم بیکاریم چون کالای خارجی میاد؛ اما کالای خارجی میاد چون من می خرم، چون تو می خری، چون همین مردم کوچه و خیابون می خرن.
اگر مردم نخرن که فروش نمی ره و نمیاد.

در مورد همه چی مردم متهم هستن؛ من، تو، ما و ...
این ها که تو تلویزیون و ... می گن مسئولین باید کاری کنن و مردم منتظرن خیانت می کنن، احتمالا خودشون هم چیزی بهشون می رسه.

وای وای
کجایی حیات طیبه؟

احمقه کسی که منتظر باشه حکومت براش حیات طیبه درست کنه.
۵:۳۵, ۲۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #13
آواتار
مطمئن باشيد دشمن هم همينو ميخواد
تا وقتي اوضاع اينجوريه از دست كسي كاري برنمياد،پولدار پولدارتر ميشه فقير فقير تر،از اونطرف هم يه عده به فقير القا ميكنن كه پولداره داره حقتو ميخوره و بذر تفرقه رو ميكارن،اون موقع حزب ها و رسانه هاشون دست به كار ميشن و كم كم همه شروع ميكنن به نزاع با همديگه و اوني كه راس كار قرار داره هر غلطي دلش خواس ميكنه چون خيالش راحته مردم حواسشون جاي ديگه پرته
ميترسم از اون روزي كه جنگ داخلي بشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا