|
ازمون ساده برای درصد نفاق
|
|
۱۷:۰۲, ۳/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۵ ۱۷:۱۳ توسط moi bai.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
از قول یکی از دوستان: چند روزی بود اصلا حال خوشی در نماز نداشتم و اصلا به این موضوع اهمیت نمی دادم و جالب انکه کار فرهنگی و دعوت به کار فرهنگی می کردم و با وجود کار فرهنگی و فکر زیاد وگهگاهی در سر نماز بر سر می امد هیچ توفیقی بدست نمی امد و احساس فشار زیادی روی خود احساس میکردم.... تایک روز از این که چند بار حرم اهلبیت علیهم السلام می رفتم اصلا دلم نمی شکست خسته شدم از دست خودم ... تا نمی دونم چی شد به معنای واقعی شکستم حالا بود نماز یک بوی دیگری میداد . پیش بینی میکنم این پربازدیدترین تایپیک در بیداری اندیشه بشه باز هم امام حسین علیه السلام روشن کننده است.
|
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
یکم بیشتر باز میکنید موضوع رو؟ربطش با عنوان تاپیک؟ |
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
شاید منظورشون اینه که اگه حال خوشی زمان نماز نداریم نشانه نفاق درونیه؟درسته؟یا اشتباه میکنم؟
|
|||
|
|
۱۱:۲۸, ۸/مهر/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم من جواب دوست عزیز رو با یک سوال می دهم محور کارهای ما چیه یک مقدار بالاتر اصلا اهل بیت هم وغمشان چیست ؟ اصلا ما وقتی زیارت اهل بیت می رویم چرا مستحب است بعد زیارت نماز زیارت خواند چون به خالق باری تعالی برسیم ؟ جوابش ساده است هدف نهایی ما رضای خدا در حد توانایی ها است نماز و افعالش بخصوص سجده اوج بندگی است حالا ببینیم در نماز به فکر رضای اوییم ویا کار غیر آن................................................این کار فرقی نمی کند حالا بخواد کار فرهنگی و ارشادی باشه ...................دوستان به نظر من اون چیزایی که تو نماز غیر رضای او به ذهنتان می آید بدترین کارهاست ...خیلی سرتون درد نیارم
نماز نماز نماز در روز عاشورا چرا امام حسین (علیه السلام) با اون تعداد در مقابل دشمنی که تیر اندازی می کردند نماز خوندن ؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |