کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10 تفنگدار دریایی متجاوز آمریکایی، در تور نیروی دریایی سپاه
۹:۱۱, ۲۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #1

نیروی دریایی سپاه سرنشینان دو قایق نظامی آمریکایی را در آب‌های ایران، شامل ۹مرد و یک زن بازداشت کرد.
خبرگزاری فارس: سپاه پاسداران ١٠ نظامی آمریکایی را در خلیج فارس بازداشت کرد / سپاه:دستگیرشدگان در محل امنی نگهداری می‌شوند

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، سپاه پاسداران ١٠ نظامی متجاوز آمریکایی را که با دو فروند قایق به صورت غیر مجاز وارد آب‌های ایران در خلیج فارس شده بودند بازداشت کرد.

بنا بر اطلاعات رسیده به خبرنگار فارس، هرکدام از قایق‌های آمریکایی مجهز به 3 مسلسل کالیبر 50 (یکی در جلوی شناور و دو تا در طرفین) است.

این دو شناور که به صورت غیرقانونی وارد آب‌های ایران در حوالی جزیره فارسی شده بودند، حدود ٢ کیلومتر در آب‌های کشورمان گشت زنی کردند که این اطلاعات برروی دستگاه جی پی اس آنها نیز ثبت بوده و هم اکنون در اختیار سپاه پاسداران است.

از 10 نظامی دستگیرشده، 9 نفر مرد و یک نفر زن بوده‌اند. آن‌ها در شناورهای خود سلاح‌های نیمه سنگین همراه داشتند.

تماس‌های مکرر مقامات آمریکایی با تهران برای آزادی زندانیان ادامه دارد.

در پی انتشار این خبر، روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در بیانیه‌ای، از توقیف دو فروند شناوری رزمی آمریکایی و دستگیری سرنشینان آن توسط واحدهای شناوری رزمی این نیرو در خلیج فارس خبر داد.

روابط عمومی نیروی دریایی سپاه اعلام کرد: در ساعت 16:30 دو شنبه مورخ 22/7/94 دو فروند شناور رزمی امریکایی حامل ده تفنگدار مسلح که وارد آب های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در حوالی جزیره فارسی شده بودند، توسط واحدهای شناوری رزمی منطقه دوم نیروی دریایی سپاه توقیف و به جزیره فارسی منتقل شدند .

بنابراعلام روابط عمومی نیروی دریایی سپاه در هنگام توقیف این شناورها ، ناوگروه هواپیما بر "ترومن" امریکا در جنوب شرقی جزیره فارسی و در آب های بین المللی نزدیک محل توقیف شناور حضور داشته است .

همچنین نیروی دریایی سپاه اعلام کرده است در زمان توقیف شناورهای رزمی امریکایی ، ناوگروه هواپیمابر "شارل دوگل "فرانسه نیز در شمال شرقی جزیره فارسی در آب های بین المللی در حال گشت زنی بوده است .

روابط عمومی نیروی دریایی سپاه یادآور شده است : سرنشینان شناورهای امریکایی شامل 9 مرد و یک زن با برخورد اسلامی رزمندگان منطقه دوم دریایی سپاه در سلامت کامل در محل مناسبی مستقر شده‌اند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، MohammadSadra ، عدالت ، السا ، Mohammad Trust ، انتصـار ، رکن الهدی ، vahrakan ، غریب ، مجتبی110 ، میم.حسین.الف ، fafa* ، بیداری اندیشه ، sagheb ، مهدی2012 ، MAHDI59 ، عبدالرحمن ، نرگس مهدوی ، rezamohammadi

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۳۸, ۲۷/دی/۹۴
شماره ارسال: #41
آواتار
نقل قول:دقایقی قبل برجام اجرایی شد و گفتم در این پست سری هم به برجام و اجرایی شدنش بزنم.

تحریمهای مربوط به هسته ای هم برداشته شد و دولت مشغول تدارک جشن اجرایی شدن برجام میباشد.

حالا دیگه بهانه ای وجود ندارد و دولت باید به همه چیز سر و سامان بدهد با اینکه میدانم به احتمال قوی اوضاع بدتر خواهد شد چون تحریمها را برداشتند ولی نفت را کردند 25 دلار و دشمنی کشورهای متخاصم بیشتر خواهد شد و این اثرش از وجود تحریم به مراتب بدتر است

امریکا که کلا هیچ وقت دست از سر ما برنمیداره

بحث ما تجارت با باقی کشورهاس! ما بعد از جریان تسخیر لانه جاسوسی با آمریکا رابطه خاص تجاری نداشتیم و نداریم!

بتونیم با باقی دنیا درست و بدون دردسر و واسطه و دلال (بخونید بابک زنجانی هاا!) تجارت کنیم،بدون دردسر از خدمات بانکی و بیمه استفاده کنیم و غیر...

تاجران ما و کارخونه های ما مجبور نباشن فقط با چین قرارداد تجاری امضا کنن!

این کارخونه های خودروسازی دیگه بهانه ی برای گرون فروختن ندارن! من خودم به این دولت رای ندادم،اگر بخواد سر جریان خودروسازها همینطور ادامه بده صد در صد این دوره ام بهش رای نمیدم!
یکی از بدترین کارهای دولت فعلی همین جریان وام های سنگین خرید خودرو بود!
دولت و بانک مرکزی دلیلی نداره بازم بخواد دلار در همین نرخ نگه داره!!
یا باید به فکر رونق بخش تولید داخلی باشند (چون الان میتونن از سرمایه گذارهای خارجی استفاده کنند،مواد اولیه بخرند خلاصه دیگه بهانه ی ندارند...نیروی کارم که ماشالاااااااااااا)
یا اینکه نرخ دلار کم کنند که حداقل دوتا محصول درست و حسابی روز دنیا با قیمت مناسب بخریم(اما من اون گزینه رونق تولید داخلی بیشتر میپسندم البته یکم زمان میبره)
با اجرای برجام بهانه از سودجویان گرفته میشه که به اسم تحریم حتی خودکار و دستمال کاغذیم گرون کرده بودن...

من که به این وزیر صنعت فعلی اصلا امیدی ندارم! (سر جریان وامهای خودرو کلا قطع امید کردم!) ایشون لیاقت این پست رو ندارند بهتر یک نفر دیگه به جای ایشون قرار بدهند

کاشکی این کابینه 4 تا وزیر خوب باسواد و کاربلد مثل وزیر بهداشت و وزیر امور خارجه داشت،صد در صد تغییر متوجه میشدیم!

(الان واقعا در بخش بهداشت و خدمات بیمارستانی پیشرفت داشتیم و خیلی وضع بهتر شده،اینو میگم چون من چند سالیه با بیمارستان و دکتر زیاد سرو کار داشتم و دارم !)
۸:۰۵, ۲۷/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۴ ۱۷:۲۹ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #42

(۲۷/دی/۹۴ ۲:۳۴)A L I نوشته است:  ما داریم تو تاریکی شب قدم میزنیم،مرد مومن من چطور برای تو ثابت کنم دولت احمدی نژاد دزد ترین دولت تاریخ ایران بود؟

تاریکیشو داری میبینی تو جامعه،اثرات کارهاش هنوز تو کشور هست،پروندهاش تو دادگاههای کشور هست!! چیو ثابت کنم؟!Huh

تمام اطرافیانش به انواع مختلف جرمها تو زندان هستن! خودشم احضاریه براش میفرستن نمیره دادگاه...

شاید هاله نورش،چشمش زده نمیتونه متن احضاریه بخونه!
بنده چند تا موضوع مطرح کردم.
یکی اصلی بود.
چند تا جانبی.
هیچکدومشون در نفی ِ بدی ِ احمدی‌نژاد نبود، که برعکس هم بود.
پس اینکه میگید خیلی بد بود، پاسخ ِ کدومیک از حرفهای من بود؟

گفتم خیلی از اتهاماتی که مطرح می‌کردید، بی‌اساس و بدون دلیل و برهان بود.
میگید الآن پرونده‌هاش در دادگاه هست.
بنده پرسیدم اون موقع بر چه اساسی باید اون اتهامات رو می‌پذیرفتیم؟

اما بحث ِ اصلی ِ بنده که در ابتدا و انتها گفته بودم این بود:
(۲۷/دی/۹۴ ۱:۵۵)ـــ نوشته است:  حالا یک افرادی هم بوده‌اند که هیچ مشکلی با هیچکدوم از کارهای احمدی‌نژاد نداشته‌اند. آیا منطقتون اینه که چون یک عده‌ای از کارهای غلط ِ اون دولت صداشون درنمیومده، الآن کارهای غلط ِ این دولت اشکال نداره؟
...
دلیل و برهان رو با چی جواب میدید؟
با گفتن ِ اینکه چرا در دوره‌ی احمدی‌نژاد صداتون درنمیومد؟
اصلاً برفرض که ما صدامون درنمیومد. اصلاً شما فکر کنید اون موقع بی‌منطق بودیم. حالا الآن بامنطق شده‌ایم. منطق رو با چی جواب میدید؟
در ارتباط با این هم هیچ پاسخی ندادید.

(
ضمناً:
فکر نمی‌کنم طرفدار احمدی‌نژاد باشم.
(ویرایش: فکر می‌کردم طرفدار ِ این دولت هستید. اما گویا طرفدار ِ این دولت هم نیستید.)
برفرض که شما با یک طرفدار احمدی‌نژاد بحث کنید، فکر نمی‌کنم «دزدترین بودنش» هیچ فرقی با «دزد بودنش» داشته باشه که شما اینقدر روی «دزدترین بودنش» تأکید دارید. سنگینی ِ هر جرم مساوی با خسارتی هست که ارتکاب‌دهنده احتمال میده که به مردم وارد میشه. یعنی اگر یک دزد احتمال میده که با دزدی‌اش باعث میشه یک نفر نتونه دارو بخره، جرمش به همون اندازه بیشتر هست. بنابراین، مسئولینی که از بیت‌المال می‌دزدند، جرمشون به همون اندازه که باعث نقصان کیان جامعه میشن و یا زجر فقرا و یا زحمت بیشتر مردم، بیشتر هست. بنابراین فکر نمی‌کنم بین اونها که مبالغ ِ کلان می‌دزدند فرقی باشه که کدوم از بقیه بیشتر دزدیده! هردوشون صددرصد شایسته‌ی تقبیحند و هیچکدوم حتی با ۱ سنتیلیون تومن دزدی ِ رقیبشون هم قابل دفاع نیستند.

تا برسیم به اینکه بعضی‌ها ارقامی (که البته نشنیده‌ام دادگاهی در موردشون حکمی داده باشه و بنابراین تصدیق‌کننده نیستم) از اون یکی‌ها هم میدن که اونها هم میگن اینها بزرگترینها هست، فسادهایی مثل کرسنت، یا برداشت‌های خارج از قانون مثل برداشت ۱۷٫۳ میلیارد دلار (=۶۵ هزار میلیارد تومن) از صندوق توسعه ملی که رئیس این صندوق گفت و بعد حرفش رو پس گرفت! خیلی جالبه. بعداً متوجه شد که اصلاً از این خبرها نبوده و گفت اونچه که رسانه‌ها نقل کرده‌اند کذب محض بوده(که خدا رو شکر دوربین اختراع شده بوده و صحبتهاش رو ضبط هم کرده‌بوده‌اند).

اگر احمدی‌نژاد یا هرکس دیگری در دادگاه حاضر نمیشه، قطعاً باید به زور به دادگاه ببرنش.
)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، آیات
۱۷:۲۶, ۱۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #43

به نقل از روزنامه العرب، عربستان بزرگترین رزمایش دریایی خود را تحت عنوان «سپر خلیج1» در آب های خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان آغاز کرد.
به نوشته العرب، رزمایش دریایی عربستان با هدف آمادگی برای مقابله با برخی کشورهای همسایه صورت می گیرد که طی ماه های اخیر وارد تنش با ریاض شده اند.

هشدار شدید نیروی دریایی سپاه درباره رزمایش سعودی‌ها
به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، در پی تحرکات تنش آفرین و تشنج زای اخیر برخی از دولت ها در منطقه خلیج فارس و دریای عمان به ویژه تحرکات ستیزه آمیز و تنش جویانه در قالب برنامه ادعایی موسوم به رزمایش دولت سعودی، نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیانیه مهمی صادر کرد.
متن این بیانیه که خطاب به واحدهای شناوری حاضر در این برنامه صادر شده است، به شرح زیر است:

به کلیه شناورهایی که در رزمایش اعلامی عربستان سعودی حضور دارند، اعم از شناورهای نیروی دریایی سعودی و شناورهای غیر از آن اعلام می‌گردد؛ نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعتقاد دارد اصالتاً این رزمایش مصداق مشخصی برای تشنج آفرینی و کم کردن امنیت پایدار در خلیج فارس است.
به همین لحاظ عبور هیچ یک از شناورهای نظامی شرکت کننده در رزمایش اعلامی از آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران مجاز نمی‌باشد و به هیچ وجهی به آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی نزدیک نشوید و حتی از آب های بین المللی نزدیک آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران عبور نکنید چرا که ما اعلام می داریم این عبور به هیچ وجه مصداق عبور بی ضرر نمی‌باشد.
نیروی دریایی سپاه پاسداران اتقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران، برای تامین امنیت پایدار خلیج فارس و تنگه هرمز در آمادگی کامل به سر می برند و با هرگونه حرکت، تلاش و اقدام برای برهم زدن آرامش و امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و دریای عمان مقابله متناسب و فوری انجام خواهد داد.

http://www.tasnimnews.com/fa/news/1395/07/14/1205501
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرشته ی عذاب ، سدرة المنتهی ، بیداری اندیشه ، Islam
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]