کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تو رو خدا برای اباالفضل العباس گریه نکنیم!
۱۷:۰۸, ۲۰/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۵ ۲۱:۱۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

همین دیشب بود که حاج آقای مسجدمون روضه حضرت ابالفضل العباس رو خوند و ما هم گریه کردیم. گفت در آخرین دقایق مولا و سید ایشون، دستور آوردن آب رو از فرات به ایشون دادند و ایشون خودشون رو به فرات رسوندند. در این حین مشتی از آب برداشتند که بخورند ولی در عین تشنگی اون آب رو به رود ریختند چون با خودشون فکر کردند که روا نیست حسین و فرزندانش تشنه باشند و من سیراب بشم.

شما رو به خدا بیاید برای اینها گریه نکنیم. اینها برای گریه کردن نیستند اینها برای این هستند که ببینیم و یاد بگیریم. اگر قرار بشنویم و گریه کنیم و از فردا همون باشیم که هستیم پس این گریه کردن به چه دردی می خوره؟؟؟؟؟؟

امروز ظهر تاسوعا رسیدیم مسجد. بعد از نماز ناهار دادند. جاتون خالی مثل گشنه ها دولپی خوردم و خوردیم و حاج آقا دعای سفره رو خوند. اومدیم که پاشیم گفتیم به رییس زنگ بزنیم که هماهنگ باشیم. فهمیدم خونه است.

قضیه چیه؟

شما که ناهار خوردید تموم شد و دعا کردید تازه شروع کردند به پخش کردن غذا بین خانم ها در بخش زنانه. می گفتند که غذا کمه و به بچه ها نمی دیم بزرگترها یک پرس و مشمول ذمه اید اگر برای بچه ها بگیرید.

رفتم پیش مسئول پخش غذا و بهش گفتم: بنده خدا، اول باید به زن و بچه ها غذا بدید بعد به مردها و بزرگترها، چرا اینکار رو کردید؟

گفت هیات امنا گفته اول به زنجیر زنها بدید بعد به بقیه.

1- مگه ما که زنجیر میزنیم منتی سر کسی داره؟ مگه برای یک پرس غذا داریم زنجیر می زنیم؟ این زنجیر زدن برای امام حسینه یا برای شکممون؟
2- اسم من و امثال من مرده نه به این دلیل که ریش و سیبیل داریم بلکه برای اینکه باید مرد باشم من چه جور مردی هستم که بچه ها گرسنه موندند و من شکم سیر خوردم.
3- زن و بچه ها از صبح تو حسینیه بودند و بوی غذا بهشون خورده ببینید چه حسی برای بچه داره غذای امام حسین رو نخورده با اون بی ادبی از مسجد بیرونش کنند. واقعاً خدا رو خوش میاد؟
4- مگه غذای امام حسین رو برای سیر شدن می خورن که کم بیاد غذای امام حسین رو به نیت تبرک و شفا باید خورد مگه غذای امام حسین کم میاد. این حرص و طمع و گشنه بودن ماست که باعث میشه غذا کم بیاد.

تو رو خدا برای حضرت اباالفضل گریه نکنیم. به خدا زشته. ما قرار برای اینها گریه کنیم یا ازشون رسم آدم بودن رو یاد بگیریم؟؟؟؟

راستی اگر حضرت ابالفضل اون یک مشت آب رو می خورد الان اسمی از ایشون در تاریخ باقی مونده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پ.ن.
من همیشه با خودم فکر می کردم چرا امام زمان میاد مرکز حکومتش رو کوفه انتخاب می کنه؟ بابا بس نیست؟ این مردم در حق پدرهای ایشون اون کارها رو نکردند؟

در سفر پارسال به پیاده روی اربعین فهمیدم که اتفاقاً امام زمان باید بیاد با همین مردم حکومت تشکیل بده. اونها مردمی چشم و دل سیرند هر چند که خیلی از ما فقیرتر هستند. این مردم اون مردم کوفه نیستند. نشانه های کوفی گری در بین ما دیده میشه تا اونها. ما عاشق گوساله سامری شدیم نه اونها. اونجا به غذا هجوم نمی بردند بلکه اونی که نذر کرده بود منت شما رو می کشید تا از غذاش بخورید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، علائم ظهور ، السا ، میثم2 ، Islam ، میم.حسین.الف ، Anti gods
۲۱:۳۰, ۲۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #2
آواتار
متاسفانه در محل سکونت ما با وجود وضع مالی خوب سکنه، مردم برای خوردن غذای نذری سر و دست میشکنند.
این منو آزار میده.
کاش غذای امام حسین رو میبردیم سیستان و بلوچستان یا حلبی آبادها و کردستان و... میدادیم و مثل شیخ زکزاکی در کنارش مردم مستضعف فکری رو با فرهنگ امام حسین آشنا کنیم.
اما گریه ام میگیرم از آدمایی که در صورت تمکن مالی برای دورهمی و دور دور دنبال غذای نذریند.
البته منکر لزوم وجود غذای نذری نیستم.
اما کاش ماکزیمم خرج ها اونجوری میشد.
البته امیدوارم نون امام حسین هم مال نذری دهندگان رو حلال کنه و هم نذری خوران رو شیفته مرام حضرت عباس و امام حسین کنه.
تمام فکر من اینه که حضرت زینب سخت ترین لحظات رو داشته.
کاش ما خانوما زینبی شیم.
صبور در مشکلات.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور ، السا ، میثم2 ، MohammadSadra ، میم.حسین.الف ، Anti gods
۲۲:۵۰, ۲۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #3

(۲۰/مهر/۹۵ ۱۷:۰۸)MohammadSadra نوشته است:  تو رو خدا برای حضرت اباالفضل گریه نکنیم. به خدا زشته. ما قرار برای اینها گریه کنیم یا ازشون رسم آدم بودن رو یاد بگیریم؟؟؟؟
سلام
چون صریح گفتید، اجازه بدید منم صریح جواب بدم. این مشکل به مردم بر نمیگرده. بلکه به روحانیون و مداحان برمیگرده. الان خیلی از سخنرانی ها و روضه ها و مداحی ها رفته به سمت ظاهر واقعه کربلا نه علل اصلی وقوع و اهدافش
روضه ای که سر و ته بشه روایت ظلم هایی که به امام حسین و یارانش در یک بیابون، خروجیش انتظار دارید که چی بشه؟ رسما داریم میگیم یک مردم خوبی بودن و 1400 سال پیش بهشون ظلم شد. براشون گریه کنید نهایتا میرید بهشت!!! یا غذای نذری شفا میده
واقعا این بود؟
واقعا امام حسین (علیه السلام) قیام کرد که مردم 350 روز سال هر کاری خواستن بکنن و 10-12 روز هم برای ایشون مجلس عزاداری راه بندازن؟ مشکی بپوشن؟
اگر مجلس روضه ما واقعا روضه بود، الان باید میلیونها همت و باکری و هادی و باقری و ... می داشتیم. نه اینکه همسران و فرزندان همینها هم ... بگذریم

من کسی نیستم که برای مجلس امام حسین (علیه السلام) مبنا و میزان مشخص کنم. ولی اینکه طرف میاد چند شب هزاران غذا میده، ولی در بقیه جاها دیگه ازش خبری نیست، واقعا چه معنی داره؟ اینهمه هم اطرافش نیازمند وجود داره!!
فکر می کنید برای خیلی از جوانها که این چیزها رو می بینن، چه سوالاتی پیش میاد؟

(۲۰/مهر/۹۵ ۲۱:۳۰)زینب خانوم نوشته است:  کاش غذای امام حسین رو میبردیم سیستان و بلوچستان یا حلبی آبادها و کردستان و... میدادیم و مثل شیخ زکزاکی در کنارش مردم مستضعف فکری رو با فرهنگ امام حسین آشنا کنیم.
لازم نیست راه دوری بریم. همین جنوب شهر تهران شهرها و شهرکهایی هست که بیکاری و اعتیاد و ... بیداد میکنه و فقر هر روز گسترش پیدا میکنه. اما افراد متمول برای مثل خودشون سفره پهن می کنند.

همه اینها به خاطر اینه که اون روحانی و مداح نتونست یا نخواست به مردم هدف قیام رو بگه. هدف نجات مردم بود. همه مردم تا روز قیامت
در کربلا کسی به خاطر تشنگی و گرسنگی شهید نشد!! بله تشنگی ها و سختی ها بود ولی یادمون نره که که شعار امام حسین چه بود؟

«وَ اِنَّما خَرَجْتُ لِطَلَبِ الاِصْلاحِ فِی اُمَّهِ جَدِّی، اُرِیدُ اَنْ آمُرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ اَنْهى عَنِ الْمُنْکَرِ، وَ اَسِیرَ بِسِیرَهِ جَدِّی وَ اَبِی عَلِىِّ بْنِ اَبِی طالِب»؛ من تنها به انگیزه اصلاح در امّت جدّم بپا خاستم، مى خواهم امر به معروف و نهى از منکر کنم و به روش جدّم و پدرم على بن ابى طالب(علیه السلام) رفتار نمایم! (بحارالانوار، ج 44، ص 329).

امام حسین(علیه السلام) مي‌فرمايند: «أَلَا وَ إِنَّ الدَّعِيَّ ابْنَ الدَّعِيِّ قَدْ تَرَكَنِي بَيْنَ السَّلَّةِ وَ الذِّلَّةِ وَ هَيْهَاتَ لَهُ ذَلِكَ مِنِّي هَيْهَاتَ‏ مِنَّا الذِّلَّةُ أَبَى اللَّهُ ذَلِكَ لَنَا وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ حُجُورٌ طَهُرَتْ وَ جُدُودٌ طَابَتْ أَنْ يُؤْثَرَ طَاعَةُ اللِّئَامِ عَلَى مَصَارِعِ الْكِرَامِ؛
آگاه باشيد! اين انسان فرو مايه، فرزند فرو مايه، مرا بين دو راهى شمشير و ذلّت‏ پذيرى قرار داده است؛ هيهات كه ما زير بار ذلّت رويم؛ زيرا خداوند و پيامبرش و مؤمنان از ذلّت‏ پذيرى ما، ناخرسندند و دامن‏ هاى پاك مادران و دلاور مردان غيرتمند و انسان هاى والاتبار روا نمى ‏دانند كه ما اطاعت فرومايگان پست را بر شهادت در صحنه كارزار ترجيح دهيم» (الطبرسي، الإحتجاج، ج‏2، 300).

امام حسین(علیه السلام) روز عاشورا خطاب به سپاه دشمن، فرمودند: «فَإِنِّي لا أَرَى الْمَوْتَ إِلَّا سَعَادَةً وَ الْحَيَاةَ مَعَ الظَّالِمِينَ إِلَّا بَرَماً؛ به‌راستی که من مرگ آزادمنشانه را جز سعادت و نيك‌بختى، و زيستن با بيدادگران را جز تحمل حقارت و نگون‌سارى نمى ‏نگرم» (بحارالأنوار، ج‏44، ص381).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، السا ، MohammadSadra ، میم.حسین.الف ، Anti gods
۲۳:۰۲, ۲۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #4

(۲۰/مهر/۹۵ ۲۲:۵۰)علائم ظهور نوشته است:  همه اینها به خاطر اینه که اون روحانی و مداح نتونست یا نخواست به مردم هدف قیام رو بگه. هدف نجات مردم بود. همه مردم تا روز قیامت

حال متکلم از کلامش پیداست
از کوزه همان برون تراود که در اوست
خودشون این چیزا براشون درونی نشده داداش گلم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، MohammadSadra ، Anti gods
۲۳:۱۵, ۲۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #5
آواتار
حرفتون جالب بود.
میخوام این نکته رو بهش اضافه کنم که
سخنی کز دل برآید
لاجرم بر دل نشیند
عکسش هم هست. یعنی آخوندها و مداح هامون - البته نه همه شون- از ته دل به حرفاشون اعتقاد ندارن.
میگن باید امام زمان رو شناخت.
اما همه محصور دنیاییم.
یه حساب دو دو تا چهارتاست.
فرض کنین در زمان امام حسین دنیا ۲۰۰ میایون جمعیت داشته و اسلام هم از هند تا اسپانیا رفته بوده.
اون موقع با اسب ۷۲ نفر خودشون رو به امام حسین رسوندن.
امروز از جمعیت ۷ میلیاردی کره زمین با رسیدن خبر اسلام به همه دنیا و تکنولوژی پرواز هنوز ۳۱۳ نفر ۶ دنگ یار امام زمان نشدن.
از صمیم قلب میخوام بی مقدمه فردا روز ظهور باشه.
ستمی که بر مردم یمن و فلسطین میشه و دنیا به خاطر پول خفه خون گرفته زجرم میده.
آیا ما هم نقطه ضعفی داریم که به خاطرش از مظلوم دفاع نکنیم؟؟؟
پول؟
آبرو؟
اولاد؟
ترس از جان؟
عجب صبری داره خدا تا من ادم شم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، MohammadSadra ، میم.حسین.الف ، Anti gods
۲:۰۷, ۲۱/مهر/۹۵
شماره ارسال: #6
آواتار
چقدر خوب بود اگه بجای اینکه بگن بمیرم برای غربت حضرت زینب و تنهایی و توهین ها و .... گفته بشه حضرت زینب با وجود تمام اون سختی ها، پای حق خودش ایستاد
و من و امثال من بجای گریه از روی ترحم یا هم دردی یا دلسوزی،
باید از اینکه خودمون پای حق نایستادیم؛از اینکه ناحق رو دیدیم و خودمونو باهاش وفق دادیم، گریه کنیم ...

چقدر خوب بود بحال خودمون گریه میکردیم نه ب حال امام حسین (علیه السلام) ...

نقل قول:متاسفانه در محل سکونت ما با وجود وضع مالی خوب سکنه، مردم برای خوردن غذای نذری سر و دست میشکنند.
خوبه ک!
این نشون میده ک توی این مورد هم مردم مرفه هم نظر هستن هم مردم فقیر ... همه واسه غذای امام سر و دست میشکنند .... آیا خوب بود توی این مناطق کسی نمیرفت سمت نذری های امام حسین ؟
یا اینکه اصلا نذری داده نمیشد ؟

این خوبه ک مردم ب فکر مناطق دیگه هم باشند
این خوبه ک بجای اینکه نذریشون هر پرسی 30-40 هزار تومن(!!) در بیاد، ساده تر بگیرن اما بیشتر بشه و علاوه بر منطقه خودشون، بخش های فقیرنشین رو هم بدن ... هر دوش با هم!

قشنگی مراسم های امام حسین اینه ک هر کسی ب هر مدلی و با هر وسعی حضور داره ...
البته از حضور قمه زنها و «انا کلب»گوها و ... واقعا متاسفیم؛ Confused
اما این خوبه ک هنوز وقتی محرم میشه همه مشکی میپوشن و عزاداری شون رو نشون میدن
این خوبه ک همه سعی میکنن نذری بدن، هر کسی ب اندازه خودش
ی دسته عزاداری، ممکنه هر 10 قدم ک میره، 2 بار شربت نذری بدن دستشون و گوسفند جلوشون قربونی کنن
هرچند بهتره ک این قربونی ها علاوه بر اینجاها، در جاهایی ک مردم نیازمند هم هستن داده بشه
اما نمیشه خوبی این کارها رو نفی کرد

نقل قول:یعنی آخوندها و مداح هامون - البته نه همه شون- از ته دل به حرفاشون اعتقاد ندارن.
ب قول امام، اگر روحانی اصلاح شود، جامعه اصلاح می شود ...
متاسفم برای حوزه علمیه ها توی 99% زمینه ها ... حوزه های علمیه مسئول فرهنگسازی جامعه هستن ....Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، Unleashed ، MohammadSadra ، میم.حسین.الف ، Anti gods
۰:۰۲, ۲۲/مهر/۹۵
شماره ارسال: #7
آواتار
به نظرم این تاپیک با یه انحراف بزرگ شروع شده ، البته این انحراف دلیلش نیت دوستان نیست ، و عوارض سالها قرار گرفتن جلوی تبلیغات دستگاه رسانه ایه سکولار هست .

به نظر شما دلیل اشک ریختن عزاداری سالار شهیدان چیست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، زینب خانوم ، میم.حسین.الف ، متفکر ، السا
۱۶:۳۷, ۲۲/مهر/۹۵
شماره ارسال: #8
آواتار
در ادامه ی بحث به کلیپ زیر توجه فرمایید
http://s8.picofile.com/file/8270682034/1.mov.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، زینب خانوم ، متفکر ، السا
۱۶:۴۱, ۲۲/مهر/۹۵
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام

بنده با نظر جناب عمار موافقم.درسته که دوستان نیت خیر دارن اما این حرف شما مثل حرف اوناییه که میگن تو هر روز داری گناه میکنی دیگه چرا میری مجلس امام حسین؟!

در ضمن اینکه از هر قشری برای امام حسین نذری میدن اونطرف قضیه رو هم نگاه کنید که دلها رو بهم نزدیک میکنه توی این ایام وگرنه بنظرتون چرا امام حسین رو کشتی نجات گفتن؟چون از هر قشری با هر عقیده ای موقع عزاداری که میشه حاضرن

میدونم هدف از این موضوع اینه که در عین گریه برای امام توی اعمالمون هم یه تجدیدنظری بکنیم اما تجربه نشون داده به من که وقتی این مسائل پیش میاد اغلب بجای اینکه طرف خراب ماجرا رو اصلاح کنیم طرف درست رو حذف میکنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، عمار94 ، متفکر ، السا
۱۸:۱۴, ۲۲/مهر/۹۵
شماره ارسال: #10
آواتار
سوء برداشت نشه.
هم جناب محمد صدرا و هم من اینو اینجا که خودی هستیم گفتیم که تلنگر به خودمون بزنیم.
تو گروهها نگفتیم که.
به آدمای عادی نگفتیم که.
ماکزیمم ما اعتقاداتمون شبیهه.
ثانیا...
من معتقدم نذری دادن تو مناطقی مثل شمال و غرب و شمالغرب تهران باید حد و حدودی داشته باشه.
ببینید...
من از صف وایستادن واسه غذا بیزارم.
ما مسجد هم که واسه ظهر عاشورا رفتیم من و دخترم و همسرم غذا نگرفتیم.
اما یخچالمون تا فردا شب پر از غذاست.
فقط غذاهایی که برامون آوردن به اندازه ۴ روز بود.
من که محتاج این غذا نبودم.
حقیقت اینه که از غذای مونده هم خوشمون نمیاد و ۴ روز پشت سر هم آدم قیمه بخوره شبیه سیب زمینی میشه.
ببین...
نعمت خوب خدا رو واسه من آوردن، اما من قدرشو نمیدونم.
برنجها همه ایرانی
گوشتها همه گوشت گوسفند
مزه ها عاااالی.
اما من شکمم سیره.
متوجهین؟
حالا اونی که تو حلبی آباد زندگی میکنه این غذا چقدر براش میتونه کمک باشه؟
اگه با هر وعده غذا یه بروشور احادیث از کتب اهل سنت درباره مقام حضرت زهرا ببریم بدیم تو مناطق فقیر نشین سیستان و بلوچستان یا کردستان یا خراسان جنوبی، میدونین هم شکم یه بنده خدایی رو سیر کردیم و هم غذای روح بهش دادیم.
منکر اثر غذای امام حسین به تهرانی ها نیستم.
اما این که کسی واسه نماز ظهر عاشورا نیاد و نیم ساعت قبل از بستن درها بیاد تو و بزنه تو سر و کله همه و غذا بگیره و با دوستش بشینه ترک موتور که برن هیات بعدی شاید جالب نباشه.
اگه فقیره و اومده اینجا که تقصیر منه که غذا رو با منش امام حسینی نبردم دم در خونه اش.
اگرم وسعش میرسه و اومده دنبال غذا که معمولا به خاطر شوخی و کل کله.
ممکنه اعتقاد به شفای این غذاها هم باشه که فکر میکنم بیهوده است.
ببینین...
البته اینی که میگم حکم شرعی نیست.
اما مثال میزنم که بهتر بشه فهمید.
غذا دادن تو این مناطق یه جوری واجب کفاییه.
از یه حدی بیشتر تو هر منطقه حالت پز پیدا میکنه.
باید باشه.
اما اسراف نشه.
یاد بگیریم از شیخ زکزاکی که تو ۳۰ سال ۲۰ میلیون جمعیت شیعه تحویل داد.
اهدای خون کرد و در خونه اش رو باز گذاشت تا هرچی میخوره با فقرا بخوره.
همین امام خمینی انقلابش انقلاب مستضعفین بود.
خیلی حرفم بیرحمانه است.
اما همین فقرا هستن که به روزگار جنگ جلوی گلوله ها قرار میگیرن.
قبل از این که جذب گروههای دیگه بشن با امام حسین و غذای نذریش باید اینا رو سمت خودمون بکشیم.
از حرفی که زدم متاسفم.
اما این باعث نمیشه حقیقت تغییر کنه.
یه پیرزنی یه بار داشت تعریف میکرد که مدام برای عروسش کادو میخره و واسه دخترش نمیخره.
یه روز دخترش اعتراض میکنه.
به دخترش میگه تو که از گوشت و خونمی. محبت اونو باید با پول بخرم.
محبت اهل سنت و فقرا رو با پول بخریم.
شیعه ها و خوش نشینای تهرانی شاید بیشتر از یه حدی رو دلشون بمونه.
بازم تاکید میکنم که من این حرف رو تو خودی ها گفتم واسه اونی که باید بخونه و بفهمه.
نه واسه کسانی که بل میگیرن.

در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، میم.حسین.الف ، عمار94 ، MohammadSadra ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]