|
اندیشه ورفتار پیرو اهلبیت چگونه است؟
|
|
۱۱:۵۰, ۲۳/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۵ ۱۱:۵۴ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
پیش ازآغاز مطلب علت اینکه بجای (شیعه) از (پیرو اهلبیت) استفاده کرده ام این استکه امروزه شیعه به اقسامی تقسیم شده است مانند شیعه انگلیسی وآمریکائی وشیعه حجتیه وغیره اما اصطلاح اهلبیت منحصرا دریک گروه مشخص قرار میگیرد وآن این استکه پیرو اهلبیت یعنی پیرو پیامبر وجانشینان ایشان
اما آدمی دوبعددارد اندیشه ورفتار که اولی امری نظری واعتقادی است ودومی امری عملی ورفتاری است. هرآدمی برای رسیدن به حقیقت دوراه درپیش دارد یا خود تحقیق میکند ویا اینکه ازمحقق دیگری پیروی میکند اگر آدمی بخواهد درتمامی مسایل زندگی خود تحقیق کند هرگز به نتیجه نمیرسد چرا که دامنه مسایل آنقدر زیاد است که عمر آدمی کفاف نمیدهد پس این روش مردود است .واگر آدمی بخواهد در همه مسایل پیرو دیگران باشد این امر هم موجب میگردد تا انسانی وابسته شود وازخود دیگر چیزی بروز ندهد وراکد میشود واین هم خلاف آفرینش است .پس باید ازهردو روش استفاده کند. در مکتب اهلبیت یک مسلمان بخش اعتقادی خودرا مستقیما باید تحقیق کند وجوابگوی پروردگار ووجدان خود باشد .اما در مورد مسایل عملی واحکام باید ازاهل فن پیروی کند ودر مسایل جامعه ازقانون که اراده جمعی است تبعیت کند. در جامعه اسلامی تعدادی اندک افرادی هستند که درامور احکام به نتیجه نهائی رسیده اند وبه آنان مراجع دینی میگویند بقیه باید ازیکی ازآن مراجع پیروی کنند ودر مسایل اجتماعی وسیاسی تابع قوانین کشور باشند نتیجه اینکه پیرو اهلبیت درمسایل اعتقادی خود محقق اند ودر مسایل عملی واحکام پیروفتاوی وقانونند |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
پیرو و شیعه شاید به نوعی مترادف باشند استفاده از هر کدام هم یک معنا را می دهد البته که شیعه یک نام رایج همراه با بار معنایی خاص است که مبانی آن را یادآور می شود اما واقعا شما اینها را جز شیعیان میدانید ؟!
نقل قول:اگر گاهی گفته می شود اسلام امریکایی کنایه است که به نام دینداری کفر می ورزند و عبارتی آگاه کننده است نه اینکه واقعا از اقسام شیعه باشند اگر اینطور باشد یکی دیگر از مذاهب اسلامی باید داعش یاشد طفل نو پای اسلام ![]() ما در این تالار مباحث بسیاری راجب به بهایت داشتیم که اگر مطالعه بفرمایید اینها هم خارج از دین اسلام هستند چون تاپیک شما موردی عمومی بود و نه توضیح و تفسیر خاصی داشت نه چیز نادرستی بود امری بدیهی و مسلمی است فقط اسرار شما برای عدم استفاده از شیعه و تشریح اقسام شیعه یکم غیر معمول و غیر معقول بود بنده هم به همان اشاره کردم شما از همان شیعه استفاده کنید همه متوجه می شوند کدام گروه خاص را می خوانید |
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام وقت بخیر بله کاملا نظر شما درست است اساسا شیعه همان پیرو اهلبیت است منتها تذکر یادشده لازم بود تا برخی ابهامات برطرف شود ممنون وموفق باشید |
|||
|
۳:۰۹, ۲۴/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۵ ۳:۱۰ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
pid371706
aliabad نوشته است:بنده کارشناس حقوقی هستم وکمی هم دوره فقه دیده امpid371716 (۲۰/مهر/۹۵ ۱۴:۴۹)aliabad نوشته است: بشما عرض کردم وارد معقولات نشویدمیشه بگید چه نوع کارشناسی ای دارید و چه نوع دروه ی فقهی ای دیده اید که فرق "مقولات" و "معقولات" رو نمیدونید ؟ اوج معنای "آب در هاون کوبیدن" رو میشه دریافت : pid371774 aliabad نوشته است:بیعت مردم درباره امامت وولایت نبود بلکه درمورد خلافت استمذمت و سرزنش تنها از آن کسانی مانند بنده است که بحث علم دین که بالاترین و ظریفترین علم هست رو با کسی انجام دادیم که نه تنها نمیدونست خلافت هم ولایته ، بلکه بعدش که بهش گفتند هم مقاومت کرد و نپذیرفت ! آیا اینطور پست کردن جایگاه بلند علم ظریف دین ، حقیقتا مایه ی سرزنش نیست ؟ |
|||
|
|
۶:۳۰, ۲۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام صبح شما بخیر ازشما خواستم سوالات خودرا یک بیک بنویسید تا پاسخ دهم نوشتید فرشته ی عذاب نوشته است: گفتم خود حق رو چطور مشروط به بیعت مردم امام نشناس می کنید ؟ (سوال 1) اصل حق بیعت پذیر نیست آنچه ملاک بیعت است خلافت است که تکلیف است نه حق والا حق گرفتنی است که مولا نگرفتند پس حق نیست بجای پاسخ نوشتید حیا نمی کنید که میگید امام علی(علیه السلام) خلافتی که ازشون به زور غصب شد رو نگرفتند ؟ بهرحال اگر مایلی بحث را دنبال کنید باز من درخدمتم سوالات خودرا یک بیک مطرح وپاسخ خودرا دریافت کنید موفق باشید |
|||
|
۱۸:۰۳, ۲۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۵ ۶:۳۰)aliabad نوشته است: بنام خداسلام متاسفانه شما روش مباحثه رو بلد نیستید و این کاملاً مشهوده! این بهانه ای هم که گرفتید و دایم از همه می خواید سوالات رو یکی یکی بپرسند کاملاً غلطه چون در مباحثه نوشتاری وقت برای پاسخ به تمام سوالات فراهم است و معلوم ميشه آین يه بهانه بیشتر نیست |
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۲۴/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۵ ۱۸:۲۵ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۵ ۶:۳۰)aliabad نوشته است: ازشما خواستم سوالات خودرا یک بیک بنویسید تا پاسخ دهم نوشتیداولا خب پاسخ همینه دیگه ! مشکلتون چیه ؟ واکاوی مشکل : معنی غصب رو نمی فهمید ؟ البته که می فهمید . اگر می فهمید که بعد حکومتی ولایت امر (=خلافت) از ائمه(علیهم السلام) غصب شد ، پس این حرف که ائمه حقشون رو نگرفتند یعنی چی ؟ (سوال 19) وقتی یه دزد یا غارتگر چیزی رو غصب میکنه و به صاحب مال نمیده ، یعنی صاحب مال ازش نگرفته ؟ (سوال 20) حتما میدونید که چقدر سنگینه که از خودتون برای ائمه حرف بتراشید ! این یعنی دارید به ائمه دروغ می بنددید . دارید سیره شون رو تحریف می کنید . پس آیا ارتباطی به حیا کردن نداره ؟ (سوال 21) ثانیا انتهای اون بحث این نبود ! انتهاش این بود که گفتید : aliabad نوشته است:خداوند پیامبرش یا امامش رو به ولایت مردم برگزیده . مردم چکاره هستند که موافق باشند یا مخالف ؟ (سوال 2)من هم پاسخ دادم که وقتی حتی نمیدونید ولایت امر در بعد حکومتی دقیقا خود خلافته ، یعنی قدر پشیزی از اسلام سردرنمیارید . اینکه گفتم قدر پشیزی سردرنمیارید معنی اش این نیست که هیچ اطلاعاتی ندارید ، معنی اش اینه که اطلاعاتی که دارید بشدت نامنظم و درهم ریخته است تا جایی که باعث میشه هیچ چیز از موضوع سردرنیارید . شاهدش همینه که حتی از تعریف اولیه ی "ولایت" که یکی از کلیدی ترین مفاهیم اسلامه هم سردرنیاورده اید ! و اینکه ولایت امر مساوی با خلافته ، حتی چونه زدن هم نداره ! یعنی اگر حتی همین رو هم نمی پذیرید ، جایی برای حرف زدن باقی نمی مونه . آیا می پذیرید که اشتباه می کردید ؟ (سوال 22) تا قبل از پاسختون به این سوال ، هیچ جوابی نخواهم داد . باز یه چیز دیگه ننویسید ، چون باز بیشتر بهم ثابت میشه که دارید خودتون رو به اون راه می زنید . |
|||
|
|
۱۹:۲۲, ۲۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام وشب بخیر در مورد آقای قلب عرض شود که هرکس روشی دربحث دارد ومن هم روش خودم را اگر کسی مایل نیست میتواند وارد بحث نشود .روش مهم نیست مهم اصل مطلب است موفق باشید اما درمورد فرشته عذاب بارها عرض کردم با شما مشکلی ندارم تنها خواهشم اینستکه سوالات را مورد بمورد بنویسید الان هم بیش از 15 سوال درهم مطرح کرده اید که خودتان هم گه گیجه گرفته اید مرا هم دچار میکنید .یک سوال بپرس جوابش رابگیر مطمئن هستم بقیه را رها خواهی کرد موفق باشید |
|||
|
۱۹:۵۹, ۲۴/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۵ ۲۰:۰۴ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خطاب به دوستان :
بی ادبی شدید کاربر aliabad میتونه مایه ی عبرت قرار بگیره برای افرادی که در قضاوتشون راجع به افراد ، ظاهرنگرند . البته بسیار شک دارم که کسی با خوندن نوشته ساده بالا متوجه نشه که باید چی رو جواب بده . بنابراین به نظر من اون بی ادبی فقط ترفنده برای عصبانی کردن طرف مقابل و فرار . فقط جواب میدم که شاهد عجز ایشون در پذیرش حق باشیم . خطاب به کاربر aliabad : گفته بودم که اول این رو جواب بدید (ساده تر می نویسم) aliabad نوشته است:بیعت مردم درباره امامت وولایت نبود بلکه درمورد خلافت است که تکلیف استشما ولایت رو شامل خلافت ندونستید ، در حالی که ولایت امر در بعد حکومتی دقیقا خود خلافته . ولایت یکی از کلیدی ترین مفاهیم اسلامه ، و این تعریف اولیه و ساده ی ولایته . آیا می پذیرید که اشتباه می کردید ؟ (سوال 22) (یا هنوز متوجه نشده اید ؟ یا هنوز مقاومت می کنید ؟) |
|||
|
۲۰:۱۰, ۲۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام وشب بخیر عصبانی نشو آرام باش پاسخت را می نویسم امامت وخلافت دارای مفهوم مشخص است اما ولایت هردورا شامل میشود ولذا اگر مراد اولی باشد حکم همان رادارد واگر دومی باشد حکم دومی .بحث لغوی نداریم .در ماهیت بپرسید ممنون |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |