|
شغل های نان آور پیشنهاد دهید
|
|
۷:۲۰, ۴/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۵ ۹:۳۶ توسط moi bai.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
1-یک شغل تولیدی و 2- یک شغل فوری برای خرج راه اربعین؛؛؛ پیشنهاد دهید. اگر خیلی وقت دارید و دغدغه اقتصادی دارید واگر نه خواهش میکنم توجه نکنید. فرض کنید ;الان در خانواده ای هستید که مادر شما یا همسرتان یا خواهرتان یا یکی از زنان اقوام سر کار میرود! فرض کنید;که مهرت شغلی را یک مرد داشته باشد ولی کار فرما ها او را نمی برند یا بیمه اش نمی کند ولی عزیزان دیگری می روند! فرض کنید همین عزیزان دیگر که مهارتشان از شما کمتر است مانع می شوند که شما سر آن کار روید بخاطر آن که ارزانتر هستند! فرض کنید; اندکی از همین عزیزان به شما پز بدهد (نه فقط کنایه بلکه رفتار شان) انگار نه انگار که ما عمری اینجا بودیم! فرض کنید;کارفرماها انگار کارگر ایرانی نیست میگن (عجب این عریزان خوب کار می کنند،خب اگر هم کار می کنند چرا با تعرفتان حقوق بقیه را زیر پا میگذارید شاید هم از قصد نکنید) الان بخاطر همین فرض ها مشکلات تبعیض دوطرفه ، ملیت فروشی و... والبته درگیر شدن ذهن یک کارگر بخاطر همین مشکلات وفرض ها وبه لطف مسوولین که کارخانه پشت کارخانه و وام های تولیدی(سخت گیریها) همه دست به دست هم دادند که عده ای با پای برهنه که (خودم دیدم در بزرگراه سالم هم بود.سوار اتوبوس هم شد.) عده ای مادرهایشان سر کار بروند(بخاطر این که یا سربازند یا درس می خوانندواز این دست) متن تایپیک قبل از اصلاح: عزیزان شغل های مناسبی که باعث نشود مادر درس خوانها به سر کار بروند. از کارفرماهایی که افغانستانی ها را سرکار میبرند و آخر خدایا عوض بده کارگران عزیزکه نمکدان را می شکنند آنهایی که مرتب از کارگر ارزان استفاده می کنند. شغل هایی را که بشود قدری نان خوردن در آورد. شغل هایی که توانایی بقیه را ضایع نکند. کسی که قدرت برای شغل بهتر داره واکس زدن و... بگذارد برای بقیه و اگر دیگه که هم نیست واکس زدن شغل درآمد زایی که میتواند در آمد نان خوردن را در آورد است. دوستان منتظر پیشنهادات (شغلی) شما http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42327.html |
|||
|
|
۱۱:۰۵, ۴/آبان/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
واضح تر بنویسید من که متوجه نشدم. |
|||
|
|
۶:۲۵, ۵/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۵ ۹:۳۸ توسط moi bai.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
کاربر گرامی پست بعد از ارسال شما اصلاح شد. بسم الله الرحمن الرحیم ما می خواهیم آمریکا واسراییل نابود شود اما همه اش می نویسیم همه اش می گوییم ولی وقتی آن کاری که بر دوشمان است را در ذهن عبور می کند ...بله باید هم از دشمن شناسی خسته شویم. چون دشمن را نشناختیم چون دشمن ننشسته تا ما آن را رصد کنیم. منتظر پیشنهادات loading...... 1- الان من بخواهم کاری انجام بدهم باید بیل(تجربه) بزنم یا بخونم؟ 2-چه شغلی به محله ی من کمک میکنه؟ 3-چکار کنم این شغل به زندگی ام اسیب نزند؟ 4-حد یک وظیفه وشغل چیست؟ 5-یک شغل مناسب برای بچه در س خوانها پیشنهاد دهید. ""6-الان تجربه دارها باید چکار کنند مثلا بناها مثلا لوله کشها تا به خانواده سان برسند.""این موضوع برای اهل فن طرح سوالات جدید را مشخص می شود |
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۵/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۵ ۱۳:۰۷ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
چیزی که من برداشت کردم از نیت شما، اینه که مشکلات اقتصادی رو مطرح کردید و میانه ش نمی دونم چرا از دشمن شناسی گفتید و در انتها، چند سوال کردید که راه حل می خواهید. اگر به مسائل اقتصادی علاقه مند هستید، و می خواهید بیشتر اقتصاد سالم رو بشناسید، مطالب اقتصاد اسلامی و کتب مربوطه رو مطالعه کنید و در کنارش در مورد سبک زندگی اسلامی و حیات طیبه رو هم بخوانید. چرا که بدانید ما چرا فلان راه حل اقتصادی رو بپذیریم یا نپذیریم. یا فلان ایده ی اقتصادی رو بپذیریم یا نپذیریم. برخی ها از جمله خودم بعد از این که مطالب روان شناسی رو پشت سر هم می خونیم، ببخشیدا؛ خودمون روانی می شیم! برای این که اون چیزی که با مطالعه، درک می کنی صحیحه و آدمی رو به سعادت می رسونه، اجرا نمی شه و در رفتار مردم، مشهود نیست. اقتصاد هم همینه؛ بنده علاقه مند هستم و مطالعه و دنبال می کنم کتب و اخبار و گفتگوها و .... اقتصاد اسلامی وجود نداره در ایران. ما قرآن داریم و اسلام داریم؛ اما چون عمل نمی کنیم، زندگی مون اینه؛ اقتصاد اسلامی هم داریم، اما عمل نمی کنیم، زندگی مون اینه. نسخه رو داریم؛ باید بهش عمل کنیم. همین. باید اجراش کنیم در جامعه. ما مردم باید این کارو کنیم. اما این کارو نمی کنیم عموما. اگر راه حل می خوای، یه مشکل رو واضح مطرح کنید تا پاسخ بدم. |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۵/آبان/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
پاسخ شما در جهاد اقتصادی خلاصه ميشه امام خامنه ای حفظ الله حکم جهاد اقتصادی رو چندسالی هست که دادند جهاد اقتصادی یا مقاومت اقتصادی یا هر اسم ديگه ای فقط و فقط در راه تولید محقق ميشه انسان ها باید اهل تولید باشن باید مفید باشن مثلاً در روستاها انسان های تولیدگر زیادند هر شخصی باید در توان خود تولید کند و این یک وظیفه دینی است اگر نميتوانيم تولید کنیم حداقل از تولیدات همشهریان خود استفاده کنیم و باعث رونق تولید شویم اقتصاد اسلامی یعنی اقتصاد تولید محور مهمترین تولیدات از 1_ خوراک از تولیدات کشاورزی و دامی و لبنی تا رستوران ها 2_ پوشاک از کیف و کفش و لباس ( استفاده از تولیدات برندهای خارجی که فقط پول برندشان را می گیرند یک خیانت و در شرایط کنونی حرام است) 3_ مسکن ( متاسفانه با آمدن دولت کنونی و حمایت نکردن از مسکن مهر فکر کنم شنیدم که نزدیک 2 میلیون شغل از بین رفت) با حمایت از مسکن مهر شغل هاي زیادی ایجاد خواهد شد 4_ تولیدات صنعتی 5_ شغل هاي خدماتی شاه کلید حل مشکلات در بها دادن به تولیدات داخلی است چه مردم و چه مسوولان متاسفانه تبعیض بین کارگران وجود دارد از جمله حسادت ها و تخریب همکاران راه حل این مشکلات هم رجوع به اخلاق و انسان بودن است یعنی تقویت فرهنگی بهترین کارها برای خانوم ها کارهای خانه است چون با کار کردن خانوم ها مردها بی کار میشوند مگر آنکه زنها سرپرست خانوار باشند |
|||
|
|
۹:۴۰, ۶/آبان/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان شغل هایی که مهارت دارند را می توانند پیشنهاد کنند.و دوستان برای شغل زیر در اول؛ موضوع را بنویسند شغل اول : (یک شغل تولیدی باید باشد) شغل فوری برای خرج راه اتوبوس اربعین:کارگری مثلا در زمین بخصوص الان زعفران |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |