کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاسخ امام رضا علیه السلام به علی مطهری !
۲۳:۰۳, ۱۷/آبان/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
اگر در زمان پهلوی شخصی چنین سخنی میگفت معلوم نبود در اعتراض به این گستاخی حوزه های علمیه چند روز تعطیل میشدند و چند عمامه به زمین میخورد !

وقعا حیف است برخی افراد به این ارزانی دنیا و آخرتشان را با هم به کمتر از پشیزی میفروشند.

[تصویر: 154181_805.jpg]

اخیرا علی مطهری (1) نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی در خصوص لغو کنسرت ها در مشهد گفته است: نباید در برخی از موضوعات افراط و تفریط شود. شاید اگر امام رضا هم بود پای کنسرت می‌نشست. برخی می گویند حریم امام رضا(علیه السلام) را حفظ نمی کنید که این موضوعات نیز باید مورد بررسی قرار گیرد!

بهتر است جواب وی را از خود حضرت بپرسیم ! امام (علیه السلام) در زمان حیاتشان جواب این بی ادبی را داده اند :

یونس روایت كرده است كه از خراسانى [حضرت امام رضا (علیه السلام)] درباره غنا پرسیدم و گفتم یكى از عباسى‌ها خیال كرده كه جنابعالى غنا را اجازه مى‌فرمایید!

حضرت فرمودند: زندیق دروغ مى‌گوید! من چنین سخنى به او نگفتم كه غنا جایز است. (2)

همچنین امام (علیه السلام) در ضمن نامه‌اى به مامون ملعون ،گناهان كبیره را مى‌شمارد و یكى از گناهان كبیره را سرگرمى به آلات موسیقى معرفى مى‌فرماید. (3)

آقای مطهری سعی کنید برای پدر باقیات الصالحات باشید قدیمی ها خوب فرموده اند که اگر سخن گفتن نقره است، سکوت طلاست !

والسلام علی من اتبع الهدی

مسعود بحرینی

1) علی مطهری (زادهٔ بهمن ۱۳۳۶، تهران) استاد دانشگاه، سیاستمدار مستقل، نایب رئیس دوم دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در دوره هشتم، نهم و دهم مجلس شورای اسلامی است. او فرزند مرتضی مطهری و برادر همسر علی لاریجانی (رئیس فعلی مجلس شورای اسلامی) است.

2) وسائل الشیعه، باب 99، حدیث 13 - فروع كافى، جلد 2، ص 201، عیون اخبار الرضا، در نسخه‌اى آمده كه آن ملعون ((ابراهیم‌هاشم العباسى)) بوده، ص 187
[b]3) وسائل الشیعه، جلد 11، ص 261 (استماع الاوتار من الكبائر)

[/b]

منبع: شیعه نیوز
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، غریب ، میثم2 ، عبدالرحیم ، عبدالرحمن ، یا ثارالله ، نرگس مهدوی ، سدرة المنتهی ، مصباح ، sagheb ، MohammadSadra ، Anti gods
۲۱:۴۰, ۲۴/آبان/۹۵
شماره ارسال: #2

درود برشما
شب بخیر بنظر بنده پاسخ امامرضا ع کلی درباره غناست وغنا همیشه حرام بوده وآنچه آقای مطهری بیان کرده تصمیمات دولت جمهوری اسلامی بوده که زیر نظر ولایت است وباید محترم شمرده شود واگر اینطور نباشد سنگ روی سنگ بند نمیشه .البته مردم هر منطقه با توجه به توان خود میتونند قانونا ار اجرای برخی امور مانع شوند
۲۱:۵۹, ۲۴/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۵ ۲۲:۰۱ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #3

علی مطهری: به مزاح گفتم امام رضا هم بود به کنسرت سراج در مشهد می‌رفت اما برخی شیطنت کردند

نایب رییس مجلس نسبت به سخنانی که چندی پیش از سوی وی در خصوص موضوع کنسرت‌ها مطرح شد و در فضای رسانه‌ای مورد سواستفاده قرار گرفت توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش خبرآنلاین، متن صفحه اینستاگرام علی مطهری به شرح زیر است:
جمله ای از من در سخنرانی دانشگاه سمنان به صورت نادرست و شیطنت آمیزی در شبکه های مجازی منعکس شد. از قول من گفتند که امام رضا هم اگر بود در کنسرت شرکت می کرد در حالی که قضیه از این قرار بود: دانشجویی در ارتباط با ممنوعیت کنسرت در مشهد از من سئوال کرد و من در پاسخ به او گفتم من هم دوگانگی اجرای قانون در استان های مختلف را قبول ندارم.
این امر منجر به حکومت فدرالی و گاه خودمختاری استان ها می شود. بعد گفتم چه اشکالی دارد در گوشه ای از مشهد مثلا شعری از حافظ را آقای سراج بخواند. بعد از باب مزاح گفتم شاید اگر امام رضا هم بود در چنین کنسرتی شرکت می کرد ولی متاسفانه این جمله من را به شکل شیطنت آمیزی در شبکه های مجازی منتشر کردند و عده ای به عوام فریبی پرداختند.

در حدیث به "غنا" اشاره شده. خب کنسرت سراج که غنا نیست. نویسنده این متن هم متوجه این موضوع بوده و به همین خاطر جمله را به شکل سانسور شده انعکاس داده.
۲۲:۳۴, ۲۴/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۵ ۲۲:۳۷ توسط Mforootaghe. علت ویرایش: تکمیل)
شماره ارسال: #4

درود برشما
بله همینطوره نماینده شناخته شده ای مانند مطهری هرگز بی حرمتی نمیکنه ودیگر نیازی به تعطیلی حوزه ها وزدن عمامه ها برزمین نبود وهمیشه بهتره بجای احساسات عقلمون رو بکار گیریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]