|
نقش آخرالزمانی روسای جمهور حمهوری خواه
|
|
۱۹:۵۹, ۱۹/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۵ ۲۰:۰۱ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در مورد نقش آخرالزمانی روسای جمهور آمریکا قبلا صحبت شده بود ولی دو مساله بود که تا قبل از انتخابات نمیشد مطرح کرد چون در صورت پیروزی کلینتون ممکن بود یه مقدار حس ناامیدی ایجاد بشه
این نکته هم توجه بشه که مسائلی که اینجا مطرح میشه به هیچ عنوان به این معنی نیست که قطعا در 4 سال یا 8 سال آینده ظهور رخ میده و تعیین وقت نیست فقط اطلاعاتیه که وجود داره تحلیل این اطلاعات با خود شما، فقط اطلاعات رو اینجا میزارم و دین ما هم انتشار اطلاعات رو (به جز موارد خاص) منع نکرده وجود رییس جمهور جمهوری خواه به خودی خود موجب سرعت بخشیدن به تحولات میشد و موجب افزایش بیداری در مردم جهان، دو مطلب اینجا اهمیت داره : الف - روسای جمهور در زمان بدا گفته میشه در 3 دهه گذشته تو دو تاریخ در ظهور بدا حاصل شده تاریخ اول سال 69 یا 71 : طبق نقل آقای قنبریان از آقای آقا تهرانی و ایشون از آیت الله بهجت نقل کردن که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چند روز قبل از فوت یکی از علما پیش ایشون رفت و به ایشون فرمود در ظهور بدا شده در حالی که قرار بود این عالم ظهور رو درک کنه http://roshangari.ir/video/34268. http://www.rajanews.com/news/65478 با فرض ثابت گرفتن تاریخ فوت و اینکه اگه زمانی قرار تغییر کنه زمان ظهور هست و 1- طبق نظر روحانی که گفته بود از پیام بعد از حج خونین امام امید به ظهور و ضربه به عربستان برداشت میشه و 2- مهمتر از اون نظر امام در مورد دادن پرچم توسط رهبر بعد و پیش بینی حاج احمد متوسلیان و آیت الله بهاالدینی در رهبری مقام معظم رهبری 3- حالا بعضی ها گفتن که شاید تاخیر به خاطر تحمیل جام زهر باشه و 4- خلاصه هر امری که موجب بدا بشه باعث میشه دیگه حوادث حتمی ظهور رخ نده 5- سال 67 سال پذیرش قطعنامه که قبل از پذیرش شاهد علائم حتمی ظهور نبودیم (سال 67 سال قمری عاشورای قمری فرد بود و زمان پذیرش بعد از رجب بود) 6- سال 71 مرداد ماه آیت الله ابواقاسم خویی فوت کردن که فوتشون 8 صفر بعد از عاشورا هست بنابراین هم سال 69 و هم سال 71 احتمال ظهور وجود داشت و آیت الله خویی میتونستن ظهور رو درک کنن، سال 69 شاید احتمالش بیشتر باشه 7- رهبر ما هم در سال 69 و 71 بعد از امام ، به رهبری رسیده بودند تاریخ دوم سال 81 : بزرگان فرمودن احتمالا در سال 81 بدا شده بود http://u313.ir/articles/item/204-1389-03...57-53.html نکته جالب اینه که در سال 69 و 71 یه جمهوری خواه به نام جرج بوش پدر رییس جمهور آمریکا بود که سال 68 تا دی 71 رییس جمهور بود و جرج بوش پسر سال 79 تا 87 رییس جمهور شد حالا اگه بعدی جب بوش بود چی میشد!!! اسفند 69 و اوایل سال 70 انتفاضه و کشتار خونین شیعیان عراق روی داد و فروردین سال 82 بوش جنگ عراق رو آغاز کرد که بدبختی مردم این کشور شروع شد و قبلش اشغال افغانستان، تو فایل صوتی گفته شده کنار بدا بلایی هست ب : مردی از خاندان هرقل روایتی از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست : بین شما و رومیان چهار پیمان صلح بسته می شود، که چهارمین آنها به دست مردی از خاندان هرقل است که چند سال (دو سال) دوام خواهد یافت، در این هنگام مردی از عبدالقیس به نام سؤددبن غیلان پرسید: در آن روز پیشوای مردم کیست؟ حضرت فرمود: مهدی از فرزندانم خب طبق این پیمان به دست مردی از خاندان هرقل هست نگفته زنی از خاندان هرقل، گفته مردی ![]() اگه تو این مورد سخت گیرانه در نظر بگیریم شاید وزیر خارجه حاکم روم هم حساب بشه، تو این مورد دموکرات و جمهوری خواه فرق نداره روسای جمهور آمریکا هم اکثرشون نسبشون به هرقل میرسه ،اینم مدارکش : http://humansarefree.com/2015/05/queen-e...ge-of.html http://www.dailymail.co.uk/news/article-...stors.html برخورد با دو کشور هم بر اساس مناظره برای ما مهمه : 1- عربستان همونطور که اشاره شد با جمهوری خواه ها مشکل داشت هم تو مساله رای کنگره برای اجازه به شکایت و هم کمک به کلینتون، الان شبیه زمان شاه شد که شاه به مخالف کارتر کمک کرد بعد با رییس شدن کارتر نسبت به آمریکا بی اعتماد بود، الان هم شبیه همین وضعیت پیش اومده باید دید چه اثری تو رفتار آل سقوط میزاره به ویژه تو 2 ماه مونده تا اومدن ترامپ و هم بعد از رییس شدن ، علنی شدن اختلافات آل سقوط کلید شروع حوادث اصلی هست 2- به احتمال کم ممکنه این رفتار ترامپ باعث فریب روس ها بشه و با این رفتار دولت روسیه یا پوتین دوباره فریب بخوره و رفتار اوائل دوران اوباما رو نشون بده البته الان تجربه کسب کردن اگه به احتمال کم این اتفاق بیفته بعد از فریب خوردن عکس العمل روس ها سخت و حتی جنگ شاید باشه ولی ممکنه باعث از دست رفتن سوریه بشه و شروع به موقع آزادسازی حلب میتونه کمک کنه و بازم مثل قبل اولین احتمال تغییر اوضاع، کشته شدن حاکم شام هست بعد آمریکا هم میتونه بگه ما میخواستیم با روسیه خوب باشیم خودشون مشکل داشتن در انتها توجه کنیم خداوند متعال به کسی چک سفید امضا نداده همونطور که دو بار تو 3 دهه فعلی ، حوادث ظهور نزدیک شده بود ولی تاخیر شد هیچ دلیلی وجود نداره که در آینده تاخیر نشه دو مورد اول هم که اشاره شد، ممکنه مثلا 20 سال دیگه در مورد یه رییس جمهور جمهوریخواه مرد صدق کنه |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۱۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول:ب : مردی از خاندان هرقل بنابراین میگید ما دقیقا در تایم نهایی قرار گرفتیم؟ |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۱۹/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۵ ۲۱:۵۲ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۵ ۲۱:۳۱)سدرة المنتهی نوشته است: بنابراین میگید ما دقیقا در تایم نهایی قرار گرفتیم؟سلام برادر بزرگوار ان شاالله ما در زمان خیلی نزدیک به ظهور قرار داریم ولی بنده جرات ندارم بگم دقیقا در تایم نهایی قرار داریم چون توقیت میشه ولی وظیفمون هست خیلی نزدیک ببنیم ![]() ان شاالله در آینده بیشتر در مورد این مسائل صحبت کنیم الان بیشتر مشکلمون تحولات عربستان هست که جلو نمیره |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۱۹/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۵ ۲۲:۵۲ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۵ ۲۱:۵۱)میثم2 نوشته است: سلام برادر بزرگوار سلام عزیز دل ![]() نقل قول:ان شاالله در آینده بیشتر در مورد این مسائل صحبت کنیم الان بیشتر مشکلمون تحولات عربستان هست که جلو نمیره آره واقعا. حقیقتا ملت غیرانقلابی ای داره ، تو روایت هست حتی بعد ظهور امام سه بار مجبور میشه برگرده اوضاع مکه رو سامون بده. مدام شورش می کنن ضد امام. --- بالاخره شما هم یه نظریه ای دارید دیگه ، دوست دارم بیشتر بدونم. نباید مایوس بود. روز و شب در فکر وصل یار باش عاشق یاری گلی بی خار باش این همه سعی وتلاش و جد وجهد می رسی بر عشق خویش دلدار باش |
|||
|
|
۰:۱۱, ۲۰/آبان/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۵ ۲۲:۵۰)سدرة المنتهی نوشته است: سلام عزیز دلبله نظرم تو مسائل ظهور کاملا شبیه نظر شماست و همینطور نظر جناب قلب و دوستان هم نظر خود شما بیشتر تجربه دارید میدونید این احتیاط ها و احتمال ها رو تو این مسائل معمولا میزاریم تو هر زمینه ای خواستید در خدمت هستم خودم هم خیلی دوست دارم نظر شما رو در مورد اینگونه مسائل بدونم خیلی خوبه تو این زمینه گفتگو کنیم ما همیشه ظهور رو نزدیک میبینیم و ظهور ناگهانی که همیشه منتظریم هم امسال و به خصوص سال بعد و ظهور طبیعی هم منتظر حوادث هستیم الان از نظر ظهور طبیعی یه سری مسائل مونده هنوز به نظرم ابقع تو صحنه وجود نداره هنوز اختلاف علنی تو آل سعود رخ نداده البته همونطور که شما گفتین اوضاع تو عربستان مشکل داره اهل مکه از شهرهای مخالف امام هست حوادث مصر اصلا شروع نشده موج دوم انقلاب شروع نشده وضعیت عراق همینطور، درگیری ترک و روم و مسائل دیگه مونده اصلا حکام عربستان به نظرم با حکام آخری فرق دارن البته این قضایا میتونه خیلی سریع و تو زمان کمی اتفاق بیفته برادر عزیزم نظرتون رو کامل قبول دارم ما نباید اصلا ناامید بشیم، امید اصلی ما ظهوره و تنها امید ما به ظهوره ![]() ![]() ![]() ان شاالله بحث های مهدوی تو تالار بیشتر بشه |
|||
|
|
۳:۴۷, ۲۰/آبان/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوستان این مطلبی که میخواهم تعریف کنم چون همدیگه رو نمیشناسیم تعریف میکنم فقط برای اینکه به ظهور امید داشته باشید
چند وقت پیش خواب دیدم در مسجدی هستیم که حضرت حجت علیه السلام حضور دارند مسائلی مطرح شد و اشکالات و سوالاتی داشتم که حضرت جواب دادند و راهنمایی کردند بعد در مسجد ضبط صوتی روشن بود و داشت مطلبی ضبط شده با صدای حضرت حجت علیه السلام را پخش می کرد و جلوی ضبط صوت یک میکروفون بود که صدا را در مسجد پخش می کرد . سپس حضرت حجت علیه السلام رفتند به سمت میکروفون و گفتند " این قضیه باید کوتاه شود" و میکروفون را از جلوی ضبط صوت برداشتند و از ادامه مطلبی که از ضبط صوت در حال پخش بود خودشان ادامه دادند و بعد از چند جمله مطلب را جمع کردند و صحبت حضرت تمام شد در حالی که ضبط صوت همچنان در حال پخش بود. بنده از این قضیه اینطور استنباط کردم که حضرت انشالله خودشان به شخصه به اذن الهی در مسائل جاری ورود خواهند کرد و قضایا را به سمت ظهور هدایت خواهند نمود . ما اگر میخواهیم جزو یاران حضرت باشیم دو کار اساسی باید انجام دهیم یکی تهذیب نفس و ترک همه گناهان و انجام واجبات و دیگری اینکه خود را در عزای حضرت سیدالشهدا شبیه حضرت حجت علیه السلام کنیم یعنی هر صبح و شام اقامه عزای حضرت سیدالشهدا و یاران باوفایشان را نماییم و گریه کنیم تا حضرت حجت ببینند ما هم از نظر تهذیب به حد اعلی رسیده ایم و هم در غم سیدالشهدا شبیه خودشان هستیم ولیاقت حظور در رکاب ایشان برای گرفتن انتقام جد بزرگوارشان را داریم. انشالله |
|||
|
|
۱۳:۴۱, ۲۰/آبان/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۵ ۱۹:۵۹)میثم2 نوشته است: گفته میشه در 3 دهه گذشته تو دو تاریخ در ظهور بدا حاصل شدهسلام سالهاست که به دلیل اعتقادات و علایق خودم دنبال مسائل آخرالزمانی و مخصوصا روایات و احادیث هستم. البته ادعای علم و دانشی در این مورد ندارم و صرفا خوندم و بررسی کردم در این زمینه هم قطعا نظر علما و محققین قابل احترام و قطعا بهتر از نظرات ماست ... نمی خوام منکر بدا بشم. شاید بوده یا نبوده و دلایل و علل وقوع یا عدم وقوعش به جای خود. ولی یک نکته ای رو می خوام بگم که شاید برای دوستان جالب باشه و برای برخی هم ممکنه عینا رخ داده باشه از همان زمان کودکی که روایات آخرالزمانی بین اقوام و دوستان مطرح میشد، همه قبول داشتند که برخی از این موارد شدنی نیست. به همین خاطر سریع میگفتن البته که فلان روایت ضعیف السنده!!! حتی تا همین اواخر هم برخی روایات رو که خود من در مورد برخی حوادث پیش رو مطرح میکردم، برخی میگفتن اصلا روایت به زمان حال ربطی نداره و شما داری از روایت استفاده سیاسی!!! میکنی... ولی جالبه در همین سالهای اخیر بسیاری از روایتها رو داریم عینا در زندگی روزمره خودمون می بینیم. دنیا رو می بینیم داره به چه سمت و سویی میره. شکل گرفتن جبهه فکری و سیاسی و البته نظامی جبهه حق رو می بینیم. برخی نمی فهمن یا خودشون رو میزنن به نفهمیدن ولی جبهه حق و باطل الان در چند منطقه شکل گرفته. فلسطین. لبنان. عراق. یمن. بحرین و ... واقعا حلقه مفقوده تاریخی ما در مورد ظهور، چی بوده؟ چرا 1400 سال امام ظهور نکرده؟ چرا برای ما این اتفاق مهم باید بیفته؟ مگه خون ما رنگینتره؟ مگر دعای فرج ما با دعای فرج مردم 400 سال قبل چه فرقی داشته؟ ببینید مقدمه تحقق چیزی در این عالم قطعا مدد خواستن از خدا و همان دعاست! ولی بعدش چی؟ باید دعا کنیم در کنکور قبول بشم و نذر کنم و ... ولی بعد بشینم تا خدا در کنکور قبولم کنه؟ کسی که حکومت عدل تحت حکومت امام رو واقعا می خواد، قطعا دعای فرج از زبونش نمی افته ولی! ولی اعمالش هم حداکثری در همون جهته... خلاصه خواستم بگم امام منتظر تحقق روایات ننشسته. منتظر ماست که خودمون رو درست کنیم. روایات برای ما بود که هر چی جلو میریم، بفهمیم داریم درست میریم یا نادرست! مثل منور در تاریکی شب که نمی بینیم کجا داریم می ریم... به عقیده خیلی از بزرگان و افراد دارای بینش، ظهور قطعا نزدیک است و همه ما در معرض بزرگترین آزمایش تاریخ قرار داریم و ان شاء الله که سربلند بیرون خواهیم آمد |
|||
|
|
۵:۲۹, ۲۲/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۵ ۶:۱۱ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:تو هر زمینه ای خواستید در خدمت هستم خودم هم خیلی دوست دارم نظر شما رو در مورد اینگونه مسائل بدونم خیلی خوبه تو این زمینه گفتگو کنیم سلام عذرخواهی می کنم یک مقدار دیر جواب میدم. البته دلیلش رو گفتم خدمتتون. --- بنده دو سناریو رو از دریچه روایات می بینم. اتفاق خوبی که قرار هست بیفته اینه که امر ظهور یک شبه توسط خداوند اصلاح میشه و ناگهانی هست. این مایه مسرت و امید ماست. اتفاق بدی که قراره بیفته اینه که ظهور تا قیامت ادامه پیدا می کنه و خدا اون روز آخر رو اونقدر طولانی می کنن تا حجت ظهور کنن. این یعنی فاجعه برای انسان ، خیلی زشته برای خلیفه خدا که نتونه به خودش بیاد. --- اما در مورد بررسی علائم شیطان مدام مترصد این هست که حالت انتظار رو از شما بگیره ، به هر نحوی به شما باج میده تا نگاهتون رو به زندگی تغییر بده. منتظر کلا سبک زندگیش و نگاهش خیلی فرق می کنه. درسته درد می کشه اما وسوسه تکونش نمیده. تا نگاه به جلو هست ، امید و روحیه هست قدرت مقابلش بسیار زیاده. بررسی کردن علائم یکی از اون کاراییه که باعث میشه منتظر دلمرده نشه ، دست خودشم نیست. عاشقه! و دنبال نشانی از یارش می گرده... هرچی رو ببینه و حس کنه دنبال گمشدش هست. و البته ... منتظر خستگی ناپذیره حتی اگه امامش نتونه ظهور کنه. جدی ترین موردی که ما رو تهدید می کنه اصطکاک زمانه ، مبادا خدایی نکرده این درد و فراق طولانی باعث نا امیدی و دلخوری بشه. منتظر یک روزم نباید موتورش خاموش بشه ، تضعیف انتظار یعنی رفتن دنیا توی دلتون، تهشم زمین میخورید! زمین خوردم که میگم ، هرجا کم آوردم دیدم حواسم از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) پرت شده ... نقل قول:سلام ، یه مقدار بی انصافی هست ما که از حال و ظرفیت دیگران خبر نداریم... پس نمی تونیم کسی رو مذمت کنیم. شاید کسی به اندازه توانش داره تلاش می کنه. شما از کجا میدونید کسی دعای عملی نداره ؟! حلقه مفقوده اون سر هست در غیبت حضرت، که در ظهور مشخص میشه. همین غیبت خیلی برکت ها داشته ، خیلی ها اوج گرفتن و به درجات عالی رسیدن، شاید اگر همون 1400 سال پیش ظهور میشد ما الان نبودیم. اگرم بودیم با این خصوصیات حضور نداشتیم. از همین انقلاب براتون مثال میزنم: شهدای دفاع مقدس ، شهدای مدافع حرم. می بینید اینها چه داستان و حماسه ای رو در غیاب امامشون رقم زدن؟خیلی زیباست. جزو زیبایی های این غیبت، مقاومت در اوج مظلومیت و غربته. منتظرین رو نباید کوبید. گرچه میدونم کلام شما از سر دلسوزیه اما تکرار نصیحت موجب مکدر شدن هست. --- ان شالله شاهد حکومت شکست ناپذیر خداوند هستیم. اون روز دیر نیست، اگرم از ما دوره ما پای کار هستیم ، تا آخرش ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حمله روسیه به داعش و اطلاق "جنگ مقدس" آخرالزمانی است؟ | mostafaraei | 2 | 1,402 |
۲۶/مهر/۹۴ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: mostafaraei |
|
| دانلود کتاب های آخرالزمانی | 313rahro | 0 | 1,483 |
۲۵/شهریور/۹۲ ۱۷:۵۹ آخرین ارسال: 313rahro |
|
| زنان آخرالزمانی، لباس نامرئی | ali0077 | 4 | 3,388 |
۱۶/شهریور/۹۲ ۹:۳۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| پیشگویی های هزارهی آخرالزمانی در قرآن | عـلـی | 2 | 2,624 |
۱۸/مهر/۹۰ ۱۳:۰۴ آخرین ارسال: وحید110 |
|