کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعا و دعانویسی ، طلسم و جادو !
۱۴:۱۹, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۱۶:۲۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

کمتر کسی پیدا میشه که در مورد دعا و جادو جمبل نشنیده باشه

میخوام بحثی داشته باشم بدور از حاشیه

خواهشا همکاری کنید

اما تقسیم بندی داشته باشم بین افراد

اما بعضی افراد میگن کلا این چیزا خرافاته و بس

بعضی افراد هم از آن طرف بام افتادند و قدرت خیلی زیادی قائل شدند

اما واقعیت چیه؟

در عالم هستی یک سری حقایقی وجود داره که با چشمان خودمون قادر به درکشون نیستیم

یکی از بهترین راه ها برای درک این حقایق علوم غریبس

علوم غریبه متاسفانه در حال حاضر فقط در امور پیش پا افتاده استفاده میشه در حالی که اگر درست استفاده بشه

میتونه خیلی مفید باشه

چون در حال حاضر این علوم استفاده بدی دارند به همتون توصیه میکنم طرفش نرید (فعلا)

در ضمن این علوم غریبه مصداق بارز علم لاینفع هستش مگر اینکه در اختیار افراد پاک باشه

اما علوم غریبه چه چیزهایست

قبلش یک چیزی رو بگم

در تاپیک جنگ مافوق نرم به عوالم هستی اشاره کردم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29466.html

این عوالم صرفا بزرگتر از هم نیستند بلکه دارای مولفه هایی هستند فراتر از عالم پائینی

خود عالم ملکوت دارای دو بخش علیا و سفلاست

عالم اجنه متعلق به عالم ملکوت سلفاست

اجسام علاوه بر خاصیت ناسوتی خود خاصیتی ملکوتی نیز دارند که به چشم ما نمی آیند ولی اجنه از آن خبر دارند

حالا علوم غریبه شامل چه چیزهایی میشه

ریمیا:علمیست که در آن می توان در اجسام تغییراتی عجیب داد چیزی شبیه به شعبده بازی

کیمیا:علمیست که خاصیت اجسام (مخصوصا فلزات) رو توش تغییر میدن این البته چیز عجیبی نیست مخصوصا بچه های شیمی میدونن با تغییر الگوهای مولکولی و زیرمولکولی خاصیت جسم تغییر میکنه ولی کار سختیه.

سیمیا:خلاصش اینه همان کاری که ساحران زمان حضرت موسی کردند و کاری کردند که مردم "خیال" کردند آن ریسمانها تبدیل به مار شده یعنی تصرف در خیال افراد

هیمیا:علم شناخت بین رابطه مکان اجرام آسمانی با اهل زمین است که طلسم از همین شاخه است.

لیمیا:علم تسخیر روح که واقعیتش اینه که روحی در کار نیست اون ها جن هستند (موکلین) که مثلا به شما کمک میکنن بعضی مواقع هم سرتون شیره میمالن!

ادامه دارد ان شاء الله..........

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحیم ، Night_World ، ضحی ، آیلار ، ساقی ، عدالت ، fatemeh-55 ، Aryha ، rezamohammadi ، السا ، ZaHrA110M ، مجنون العباس ، Hadith ، faateme-313 ، رکن الهدی ، مهدی2012 ، Anti gods

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۳۸, ۲۹/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۵ ۱۷:۴۶ توسط قلب.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۲۹/خرداد/۹۵ ۱۷:۰۲)ahmad320 نوشته است:  سلام دوستان من کسی رو میشناسم که واقعاکارش درسته مشکلمو حل کرد ادمه پولکیم نیست که بخواد ملتو بچاپه
هر وقت کارت حل بشه هر مبلغی دلت میخواد میدی بهش هیچ اجباریم تو کارش نیست خدا خیرش بده من که مدیونشم
هرجا بحث این مسائل بشه من ایشونو معرفی میکنم شمارشم میزارم (حاج علی صداش میکنن)ایشالا مشکلات همه حل بشه
شماره تماسشم 09308197564

سلام
مسئله اینه که چه کسی این افراد رو تایید کرده باشه

اگر شخصی باشه که یه عالم دینی تاییدش کنه مراجعه بهش موردی نداره ولی غیر از این توصیه نميشه چون معلوم نیست آخرش به کجا بکشه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، Anti gods
۱۸:۲۰, ۲۱/آبان/۹۵
شماره ارسال: #32

از بحث علوم غریبه و فال بیرون بیایین الکیه بابا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان