|
حسن عباسی : نسل جوان از مصرف کالای خارجی دست بردارند
|
|
۱۶:۵۵, ۲۷/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
استفاده از کالای خارجی "تحریم" شود/امروز در "جنگِ تمامعیار اقتصادی" هستیم/نسل جوان از مصرف کالای خارجی دست بردارند رئیس مرکز بررسیهای دکترینال امنیت بدون مرز بابیان اینکه اگر میخواهیم جوانان بیکار نباشند باید استفاده از کالای خارجی را تحریم شود، گفت: خودباوری در استفاده از تولیدات داخلی هر استان باید تقویت شود تا بتوان در حوزه معیشت اسلام را به دنیا معرفی کرد
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حسن عباسی در همایش «جنگی که نمیبینیم» که ظهر امروز در صحن صاحبالزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حرم حضرت معصومه (سلام الله علیها) برگزار شد، با بیان اینکه در برخورد با اذهان و افکار عمومی بسیار دولتگرا شدهایم، اظهار داشت: توان عظیم مردمی که خود شکلدهنده حکومت است نقش اساسی در عرصه حکومتداری دارد. رئیس مرکز بررسیهای دکترینال امنیت بدون مرز افزود: آمریکاییها بهدنبال آن هستند اسلحه را از جبهه مقاومت بگیرند، وقتیکه اسلحه را از این جبهه گرفتند اعضای آن را از حالت بسیجشدن خارج میکنند و کار سوم آنها این است که افراد را بهصورت تکتک به زندگی عادی و روزمره برمیگردانند. عباسی بابیان اینکه هستههای انقلاب که مدنظر امام خمینی (رحمة الله علیه) بود، در منطقه شکلگرفته است، گفت: جنگ هشت سال دفاع مقدس جنگ عادی بود، اما جنگ تمامعیار جنگی است که تمام شئون و ابعاد جامعه را در برمیگیرد و به گفته مقام معظم رهبری در حال حاضر جنگ تمامعیار اقتصادی علیه کشور شروع شده است. وی بیان کرد: در این فضای بسیار تکاندهنده نتوانستهایم جنگ تمامعیار را برای مردم روشن و شفاف کنیم، جنگ اقتصادی دارای شئون مختلفی است یکی از این شئون جنگ ارزی است، نابود شدن ارزش پولی یک کشور راه دیگر فلج کردن اقتصاد کشور است. رئیس مرکز بررسیهای دکترینال امنیت بدون مرز بابیان اینکه امروز ذهنیتی که اقتصاددانان ما از پول دارند همان ذهنیت عوام است، تصریح کرد: دشمن به دنبال آن است که انقلاب اسلامی را در جنگ نیمه سخت که همان جنگ اقتصادی است، زمین بزند. وی بابیان اینکه امروز در جنگ تمامعیار اقتصادی هستیم، گفت: به فرموده مقام معظم رهبری این جنگ جهاد کبیر است، باید توطئهها و طرحهای دشمن را بشناسیم، اصل و اساس اسلام در این قضیه در خطر است و مردم و مسئولان باید به صحنه بیایند. عباسی بیان کرد: حوزه علمیه و دانشگاه باید جوابگوی مردم باشند باید بهسراغ مردم رفت و با جدیت با مردم درباره مصرفگرایی آنها به صحبت بنشینیم، نسل جوان ما باید دست از مصرف کالای خارجی بردارند، خود تولیدکنندگان ما باید ببینند مشکل از کجا است آیا خود تولیدکنندگان ما کالای داخلی را مصرف میکنند که اصرار به مصرف کالاهایشان دارند؟ باید کیفیت کالاهای داخلی را بالا ببریم. رئیس مرکز بررسیهای دکترینال امنیت بدون مرز بابیان اینکه اگر میخواهیم جوانان ما بیکار نباشند باید استفاده از کالای خارجی را تحریم کرد، افزود: استانهای ما باید بهمثابه یک کشور به واردات و صادرات به استان خود حساس باشند و خودباوری در استفاده از تولیدات داخلی هر استانها تقویت شود تا بتوان در حوزه معیشت اسلام را به دنیا معرفی کرد.
|
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۲۷/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۵ ۱۸:۳۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
یک حقیقتی را باید بگویم که متاسفانه خیلی از نسل جوان به واسطه شبکه های مجازی به خصوص تلگرام و اینستاگرام و استفاده نادرست و فاسد از این شبکه ها، مسخ شده اند و از دست رفته اند و برای اثبات این امر هم کافیست به فالوورهای افرادی مانند وحید خزائی، امیر تتلو، دنیا جهان بخت، سامان قاسمزاده، امیر مالمیر و امثالهم دقت کنید که ببینید از نظر فرهنگی چه سقوط آزادی کرده اند و از آنطرف روحانی نماهایی مانند آقامیری چه سواستفاده ای از این وضعیت میکنند و باعث انحراف بیشتر جوانان میشوند. البته این اتفاق محاسنی هم دارد که مهمترین آن این است که متوجه شویم گاهی سانسور و فی*ل*تر و برخورد قهری برای جلوگیری از گسترش شدید فساد لازم است، جامعه ایرانی به شدت پتانسیل انحراف و به فساد کشیده شدن را دارد یا بهتر بگویم جنبه آزادی را ندارد و حتما باید برخورد قهری هم وجود داشته باشد. نسل جوان هرگاه توانست فرهنگ استفاده درست از کالای تکنولوژیک را به دست آورد قطعا به آن درجه از شعور خواهد رسید که به جای دنبال کردن خزعبلات مجازی ، بهتر است به فکر ارتقای جامعه و فرهنگ آن باشد. اصلا هدف تمام این حمله فرهنگی، مصرف گرایی بیشتر و پر کردن بیشتر جیب سرمایه داران پشت پرده و عضو فرقه های سری و غیرسری میباشد که اکثرا هم افرادی فاسد و کافر میباشد. |
|||
|
|
۱۳:۲۹, ۲۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۷/شهریور/۹۵ ۱۸:۳۳)عدالت نوشته است: به نام خدا سلام بر شما این نسل جوان رو چه کسانی تربیت کردن ؟! کسایی که خودشون اعتقاد راسخی به راهشون ندارن بنابراین همه چیز رو گردن جوان ها نندازید. مادر خودش چادریه ولی دخترش که بغلش راه میره حجاب مناسبی نداره ، چون اون مادر خودش هیچ اعتقادی نداره و فقط عادت کرده. دین عادتی با دین سکولار و انگلیسی چه فرقی می کنه؟! اسلام منهای وجدان. گردن جوان ها نندازید، اتفاقا نسل جدید منصف تر و اصولی تر و اگر براش جابیفته به دینش هم عمل می کنه. |
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۲۸/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۵ ۱۵:۲۷ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۸/شهریور/۹۵ ۱۳:۲۹)سدرة المنتهی نوشته است: سلام بر شما به نام خدا با اجازه از سازنده تاپیک به علت اینکه ممکن است به بحث ربطی نداشته باشد: بله پدر و مادر و مسئولین هم در ایجاد این وضعیت مقصر هستند اما مگر خود این جوانان عقل ندارند، مگر در این عصر دیجیتالی فردی میتواند بگوید که از مذهب و خدا و پیامبر بی اطلاع است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اتفاقا افرادی که در عصر حاضر زندگی میکنند و کافر و گناهکار هستند شاید گناهانشان به نوعی از اسلافشان که در جهل مطلق بودند و گناه میکردند، بیشتر باشد چون حقیقت را میدانند یا میتوانند بدانند و در برابر آن لجاجت میکنند. الان زمونه طوری شده که اگر والدین به فرزندانشون بگویند بالای چشمت ابروست، آنها تهدید به خودکشی یا فرار میکنند و حتی در برخی موارد اقدام به خودکشی میکنند بنابراین والدینی که از بچگی لیلی به لالای فرزندانشون گذاشته اند و آنها را لوس بار آورده اند الان دیگر حتی نمیتوانند بچه هایشان را از کار زشت، باز دارند. اینها همش بهانه و فراافکنیست، جوان از سن هجده نوزده سال به بعد خودش دارای قوه تشخیص و درک است و همه چیز را نمیتوان لقمه کرد و در دهانش گذاشت، اینها باید خودشان هم بخواهند، خودشان هم به دنبال معنویات باشند، خودشان هم به جای دنبال کردن کانالهای سکسی و دختربازی در اینستا و عکسهای آنچنانی گذاشتن و فقط دنبال خنده و تمسخر و شادی بودن، کمی هم دنبال حقیقت و مذهب و انسانیت و اخلاق باشند که متاسفانه با این فضای وحشتناک تبلیغی و مجازی و مصرف گرایی و تجمل و چشم و همچشمی ، دیگر فرصت فکر کردن به این امور را هم ندارند و حتی اگر فردی هم بخواهد امر به معروفشان کند یا تمسخرش میکنند یا برخورد قهری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این حقیقت جامعه امروز ماست. |
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۲۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۸/شهریور/۹۵ ۱۳:۵۶)عدالت نوشته است: والا اینجور که شما دارید همه رو به یک چوب می زنید و قضاوت می کنید من به جوان ها حق میدم برخورد قهری داشته باشن. جوون 18 19 ساله که هیچ ، مرد چهل ساله هم تحت نفوذ پدر و مادرشه ، همه چیز از درون خانواده شکل می گیره. بچه بی فرهنگ و بی تربیت از خانواده های بی اعتقاد و سهل انگار بیرون میاد ... خیلی شنیدیم که میگن "بچه مگه پدر و مادرت ادب بهت یاد ندادن!" --- برای داشتن جوانان معتقد باید خانواده های معتقد داشته باشیم. کشور داره نتیجه فرهنگ سازی غلط خودش رو درو می کنه... حرفای قشنگ قشنگ و شعاری ، ظاهرا همه درست و موقر ولی داخلش توخالی و همینجوری دور همیم بذار بگذره. بدون نگاه به قیامت. |
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۱/آذر/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
انصافا خودم چه کارهایی کردم در زمینه ی عدم استفاده از محصولات غیرداخلی؟
-هر کالایی که ایرانیش وجود داشته باشه، دنبالش گشتم و ایرانی شو تهیه کردم. -هدیه خواستم بدم، کالای ایرانیِ خوب تهیه کردم. -موقع خرید با قاطعیت می گم ایرانی شو می خوام؛ این کار موثر هست بر جامعه. -هدیه گرفتم، اگر ایرانی نبوده، به اهداکننده گفتم : ای کاش این هدیه ایرانی بود! راستی حتی در انتخاب تولیدکننده و عرضه کننده هم دقت کنیم؛ مثلا اگر دو جوراب جلوی شما باشه؛ یکی محصول یک شرکت بزرگ ایرانی و یکی محصول کارگاه کوچکی که جوون یا جوونای ایرانی راه اندازی کردن، کدوم جوراب رو انتخاب می کنید؟ (به جز در نظر گرفتن متغیرهای قیمت و کیفیت و ...). همه با هم بریم جلو. می خواید برای منزل اقلام روزانه رو تهیه کنید؛ جوونی پارکینگ خونه شو کرده سوپرمارکت و چند قلم کالا با تنوع کم عرضه می کنه. کمی اونورتر یک هایپرمارکت بزرگ هست که روی شیشه ش درصدهای تخفیف تو چشم می زنه؛ ملت هم دست پر میان بیرون از اونجا. مشتری کدوم می شی؟ |
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۱/آذر/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خوب....
خدا رو شکر که بحث مورد علاقه من ایجاد شد. اخیرا من هر چی لباس خونگی میخوام برای خانواده بگیرم اول یه سر به زیروتن میزنم. طرح ها و کیفیتهاش عالیه. چند سالی هم هست که خوراکی خارجی نخوردیم. به قول آقا سهیل هرجا هم بریم، میگیم ایرانیشو میخوام. با این تنوع مارک ال سی وایکیکی مطلقا ازشون خرید نمیکنم. اما... مگه تمام نیازهای خانوار خوراکی و لباسه؟ نمیدونم بگم جاتون خالی یا جای دشمنتون خالی... دو ماه پیش از روستا برامون یه گونی گردو آوردن و همسرم نشست که مغزشون رو جدا کنه. از این گردو شکنهای ایرانی داشتیم که فنرش در رفت. چاقو آوردیم که با چاقو نصفشون کنن که یهو گردو در رفت و چاقوی تیز خارجی فرو رفت توی دستش و شریانش قطع شد. دردسرتون ندم... بماند که خونه و زندگیم چطوری غرق خون شد. بماند که چطور ترسیدیم. بماند که هیچ بیمارستانی بلد نبود خونش رو بند بیاره. القصه که دو شب بیمارستان محب فاطمه زهرا همنشین اراذل و چاقو کش های تهران شد که دستشو عمل کنن. چند ماه قبلش مامانم در حین استفاده از خردکن پلین ایرانی شصتش تبدیل به پنجاه شد و سر شصتش کنده شد. همه خریدهای ایرانی که لباس و خوراکی و لوازم برقی نیست. مردم کدوم خودروی ایرانی رو بخرن که پدرشون درنیاد؟ کدوم وسیله آشپزخونه یا ابزاری رو تهیه کنن که هفته دیگه خراب نشده باشه؟ من ۴ بار شیشه های آشپزخونه ایرانی خریدم که به دلیل مشکلاتی که پیش اومد همه شون رو انداختم دور. بطری آب خریدم و توش شربت ریختم. زیرش سوراخ بود و یخچالم رو نوچ کرد. گفتم شانسم بد بوده. یه سری دیگه خریدم چفت درش زنگ زد. استیل نبود انگار، آهن بود. بطری شیر خریدم و بعد از ۳ بار شستشو فهمیدم توی درش یه سوراخه که باعث میشه شیر بره اون تو و بوی ترشیدگی بگیره. قابل شستشو هم نبود. مجبور شدم بندازم دور. حضرت عباسی اینا چیه که من دو برابر قیمت خارجیش هزینه کنم تا جنس ایرانی بخرم، اما در نهایت مجبور شم بریزم دور و خارجیش رو بخرم؟ من توی وسایل آشپزخونه که هر از چند گاهی یه چیزی بهش اضافه میکنم دین خودم رو به برند ایرانی ادا کردم. متاسفم که پول مملکت باید صرف وارد شدن وسایل کاربردی هر منزلی بشه که تولیدش فقط یکم خلاقیت و وجدان میخواد. کالای داخلی بی کیفیت پدر جیب شوهرم رو درمیاره و در نهایت به سلامت خودمون آسیب میرسونه. وجدانن یعنی الآن کسی میخواد ماشین بخره باید برای رشد اقتصادی کشور پراید و پژو بخره؟ تا چند سال دیگه چینی مقصود که کیفیت خوبی داره طرح های دهاتی بزنه تا مردم واسه جهیزیه شون لومینارک بخرن؟ چرا اگه یه گل میزنن، ساپورتش نمیکنن که مثلا اگه کسی دیسش شکست بتونه بره دیسشو جدا بخره؟ چرا گلی رو که پارسال تولید کردن رو دیگه از گردونه تولید خارج میکنن؟ شاید من بشقاب کم خریده باشم و بخوام بهش اضافه کنم. والا... چرا سینک ظرفشویی زیرکار ایرانی نباید داشته باشیم؟ تولیدش چقدر سخته؟ تولید کننده هامون تو دنیای رنگارنگ و با کیفیت امروز میخوان مردم رو مجبور کنن تا جنس بی کیفیت داخلی رو بخره. ۲۰۰ بار به صورت پیشنهادی طره های پر طرفدار بازار رو به شرکتهای تولید ظرف و ظروف پیشنهاد دادم. اما کوچکترین تغییری در تولید مثل این که کارخونه دارها رو دق میده. همه زندگی جوراب و بلوز و باقالی بنشن نیست که... |
|||
|
|
۲۰:۰۲, ۱/آذر/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۵ ۱۵:۲۹)زینب خانوم نوشته است: خوب.... بدبختانه همه چیز هایی که میگید حقیقت داره. الان اکثر تولید کننده ها (با اطمینان میگم) به اسم تولید داخل میرن از چین بنجل وارد میکنن و بعد از بسته بندی ایرانی وارد بازار می کنن. اگر تولید کننده داخل چیز خوب تولید می کرد دیگه نیازی به توصیه حسن عباسی، من و شما نداشت. همه میرفتن ایرانی میخریدن. اما از اونطرف تولید کننده رو هم نمیشه مقصر اعلام کرد. شرایط اقتصادی جوریه که اگه نره جنس چینی بیاره سر هم کنه، بعد چند ماه ورشکستگیش حتمیه. خلاصه این که اوضاع اقتصادی خیلی افتضاح هست و هر دولتی میاد یخورده بدترش میکنه و میده به بعدی |
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۱/آذر/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
یکی از چیزهایی بزرگترین ضربه رو به تولید داخلی زد خود شرکت های تولید کننده اند
مثلا شرکت های خودروسازی 30 سال از اینا حمایت شد وضعشون اینه با وضع مدیریت فعلی تا 30 سال دیگه هم حمایت بشن بازهم همینه که هست بزرگترین اشتباهات بعد انقلاب این بود که شرکت هایی مثل ارج و ایران خودرو و ... رو دولتی کردن اگه این شرکت ها خصوصی میموندن الان جزو شرکت های پیشرفته دنیا بودند من خودم به گوشی های glx فکر میکردم چن وقت پیش سر ماجرای رجیستری یکی از مسئولین گفت گوشی تولید داخل نداریم شرکت هایی که وجود دارن قطعات رو از چین وارد میکنن مونتاژ می کنن با خرید تولید داخل مثل بعضی از لوازم دارویی ،لباس،بعضی از لوازم برقی و اینا مشکل ندارم ولی با بعضی شرکت ها مثل خودروسازی مشکل دارم |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۱/آذر/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سی سال خودروی داخلی استفاده کردن نتیجش چی شد؟ نتیجه این شد که جیب مسوولین پر شد و خودروهاشون رو به قیمت چند برابر به مردم تحمیل کردن. نتیجش این میشه که نسل جوون
خرید خودرو رو تحریم میکنه. بازاری که مافیایی باشه و توش رقابت نباشه از درو ن فاسد میشه. آقای عباسی حرف قشنگ میزنه اما نمیدونم چرا هیچوقت راهکار اجرایی ارایه نمیدن. ما که بیسواد هستیم اما ایشون که دکتره و نظریه پرداز چرا برای عدم مصرف کالای خارجی راهکاری که قابل اجرا باشه ارایه نمیده. این که بگن مردم کالای خارجی مصرف نکنن که نشد راهکار. ببخشید اما به نظرم ایشون توی توهم به سر میبرن و از دنیای واقعی فاصله گرفتن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |